Den første omgangen er sparket i gang.
    Stephanie Frappart signaliserer et frispark til Olympique Lyon.
    2'
    Mama Balde
    Troyes AC fosser forover og Mama Balde fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    3'
    Olympique Lyon, prøver et skudd, men det reddes
    3'
    Frispark for Olympique Lyon på egen banehalvdel.
    3'
    Stephanie Frappart signaliserer et frispark til Troyes AC på egen banehalvdel.
    6'
    Offside! Slimani Islam blir vinket av og Olympique Lyon må dermed bygge opp et nytt angrep.
    7'
    Stephanie Frappart tildeler Olympique Lyon en corner. Xherdan Shaqiri sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    9'
    Lucas Paqueta
    Olympique Lyon angriper i Lyon. Lucas Paqueta fyrer av et skudd som går utenfor.
    10'
    Houssem Aouar
    Sjanse til Olympique Lyon! Houssem Aouar er nær ved å score, men keeper redder.
    10'
    Troyes AC, prøver et skudd, men det reddes
    10'
    Troyes AC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    11'
    Mama Balde
    Mama Balde (Troyes AC) header mot mål, men ballen går utenfor.
    12'
    Xherdan Shaqiri
    Olympique Lyon angriper i Lyon. Xherdan Shaqiri avslutter på mål, men greier ikke å score.
    13'
    13'
    Xherdan Shaqiri (Olympique Lyon) løfter inn en corner fra venstre på Groupama Stadium.
    14'
    Slimani Islam
    Slimani Islam (Olympique Lyon) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    14'
    Det blir farlig! Frispark for Olympique Lyon er nær straffområde.
    15'
    Gult kort til Troyes AC
    Karim Azamoum
    Karim Azamoum (Troyes AC) mottar sitt første gule kort for dagen på Groupama Stadium.
    15'
    Olympique Lyon avanserer forover i Lyon. Xherdan Shaqiri avslutter, men treffer ikke mål.
    16'
    Olympique Lyon angriper. Houssem Aouar får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    17'
    17'
    Bruno Guimaraes
    Målsjanse på Groupama Stadium! Bruno Guimaraes fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    18'
    18'
    Offside! Xherdan Shaqiri (Olympique Lyon) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    19'
    Mama Balde
    Mama Balde (Troyes AC) avanserer forover på Groupama Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    20'
    20'
    I Lyon slår Xavier Chavalerin en corner fra høyre.
    20'
    Giulian Biancone (Troyes AC) vinkes av for offside i Lyon.
    22'
    Frispark Olympique Lyon.
    26'
    Sjanse i Lyon! Houssem Aouar (Olympique Lyon) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    26'
    26'
    Frispark til Olympique Lyon på halvdelen til Troyes AC.
    28'
    Jimmy Giraudon
    Dommer Stephanie Frappart gir Jimmy Giraudon (Troyes AC) et gult kort.
    28'
    Spillet på Groupama Stadium er stoppet midlertidig fordi Lucas Paqueta ligger nede.
    28'
    Karim Azamoum ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    30'
    Olympique Lyon slipper å klare seg uten Lucas Paqueta som kommer tilbake på banen i Lyon.
    30'
    Spillerbytte - Troyes AC
    Inn: Oualid El Hajjam
    Ut: Karim Azamoum
    Laurent Batlles (Troyes AC) tar ut Karim Azamoum som ser ut til å slite med en skade. Inn kommer Oualid El Hajjam.
    31'
    Xavier Chavalerin
    Xavier Chavalerin (Troyes AC) kommer til en målsjanse på Groupama Stadium, men klarer ikke å score.
    32'
    Xherdan Shaqiri (Olympique Lyon) slår en corner fra høyre side på Groupama Stadium.
    34'
    Olympique Lyons Slimani Islam blåses av for offside på Groupama Stadium.
    35'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Lyon fordi Issa Kabore får behandling for en skade på banen.
    39'
    Issa Kabore ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Lyon.
    40'
    Olympique Lyon tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    43'
    45'
    Mål for Troyes AC!
    Olympique Lyon 0 - 1 Troyes AC
    Mål: Xavier Chavalerin
    Målgivende: Mama Balde
    Mål! Xavier Chavalerin gir Troyes AC ledelsen 0-1 i Lyon. Mama Balde var nest sist på ballen.
    45'
    Sjanse! Olympique Lyon avanserer forover, men Lucas Paqueta avslutter utenfor.
    45'+2
    Spillerbytte - Olympique Lyon
    Inn: Leo Dubois
    Ut: Malo Gusto
    Olympique Lyon bytter ut Malo Gusto med Leo Dubois.
    46'
    Stephanie Frappart tildeler Olympique Lyon en corner. Xherdan Shaqiri sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    48'
    Mål for Olympique Lyon!
    Olympique Lyon 1 - 1 Troyes AC
    Mål: Xherdan Shaqiri
    Målgivende: Bruno Guimaraes
    Xherdan Shaqiri utligner til 1-1 på Groupama Stadium. Flott spill fra Bruno Guimaraes før målet.
    48'
    Olympique Lyon fosser fremover, men Slimani Islam går rett i offsidefella.
    50'
    Xavier Chavalerin (Troyes AC) slår en corner fra høyre side på Groupama Stadium.
    53'
    Xherdan Shaqiri (Olympique Lyon) løfter inn en corner fra høyre på Groupama Stadium.
    54'
    Dommer Stephanie Frappart venter med å sette i gang spillet fordi Philippe Sandler ligger nede.
    57'
    Inn: Yoann Touzghar
    Ut: Philippe Sandler
    Philippe Sandler, som vridde seg i smerte tidligere, har blitt byttet ut. Yoann Touzghar kommer inn for Troyes AC.
    58'
    Yoann Touzghar
    Målsjanse! Yoann Touzghar (Troyes AC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    60'
    I Lyon har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    62'
    Giulian Biancone
    Dommer Stephanie Frappart viser Giulian Biancone (Troyes AC) det gule kortet.
    62'
    Frispark for Troyes AC på egen banehalvdel.
    64'
    Frispark til Troyes AC på halvdelen til Olympique Lyon.
    66'
    Inn: Moussa Dembele
    Ut: Slimani Islam
    Olympique Lyon gjør sitt andre bytte. Slimani Islam erstattes av Moussa Dembele.
    66'
    Inn: Karl Toko Ekambi
    Ut: Houssem Aouar
    Peter Bosz (Olympique Lyon) gjør sitt tredje bytte for dagen. Karl Toko Ekambi erstatter Houssem Aouar.
    66'
    Moussa Dembele
    Moussa Dembele (Olympique Lyon) header utenfor.
    67'
    I Lyon har et frispark blitt tildelt bortelag.
    69'
    70'
    Olympique Lyon 2 - 1 Troyes AC
    Mål: Emerson
    Emerson setter ballen i nettet og Olympique Lyon leder nå 2-1.
    72'
    Inn: Patrick Roberts
    Ut: Renaud Ripart
    Troyes AC bytter ut Renaud Ripart med Patrick Roberts. Dette er det tredje byttet som Laurent Batlles gjør i dagens kamp.
    77'
    Inn: Tristan Dingome
    Ut: Issa Kabore
    Issa Kabore (Troyes AC) erstattes av Tristan Dingome.
    77'
    Stephanie Frappart signaliserer et frispark til Olympique Lyon på egen banehalvdel.
    77'
    Mama Balde (Troyes AC) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Groupama Stadium.
    79'
    Mama Balde er på beina igjen og fortsetter kampen på Groupama Stadium.
    81'
    I Lyon slår Tristan Dingome en corner fra høyre.
    85'
    Olympique Lyon 3 - 1 Troyes AC
    Mål: Lucas Paqueta
    Målgivende: Moussa Dembele
    Mål! Lucas Paqueta øker Olympique Lyons ledelse til 3-1 på Groupama Stadium. Det er en fin assist fra Moussa Dembele.
    87'
    Olympique Lyon angriper, men Lucas Paqueta vinkes av for offside.
    88'
    Inn: Rayan Cherki
    Ut: Xherdan Shaqiri
    Peter Bosz gjør dagens fjerde bytte i Lyon, når han tar ut Xherdan Shaqiri og setter inn Rayan Cherki.
    88'
    Målet til Olympique Lyon sjekkes av VAR
    88'
    Målet til Olympique Lyon blir stående
    89'
    Rayan Cherki (Olympique Lyon) slår en corner fra venstre side på Groupama Stadium.