169
43
    Dagens kamp på Groupama Stadium i Lyon er i gang.
    Karl Toko Ekambi
    Olympique Lyon avanserer forover i Lyon. Karl Toko Ekambi avslutter, men treffer ikke mål.
    4'
    Hjørnespark til Strasbourg
    6'
    Olympique Lyon tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    7'
    Strasbourg Alsace angriper i Lyon, men blir avblåst for offside.
    7'
    Mål for Olympique Lyon!
    Olympique Lyon 1 - 0 Strasbourg
    Mål: Moussa Dembele
    Målgivende: Bruno Guimaraes
    Moussa Dembele setter ballen i nettet og Olympique Lyon leder nå 1-0. Bruno Guimaraes var nest sist på ballen.
    8'
    Frispark for Olympique Lyon på egen banehalvdel.
    10'
    Ruddy Buquet tildeler Olympique Lyon en corner. Xherdan Shaqiri sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    12'
    Ruddy Buquet signaliserer et frispark til Strasbourg Alsace på egen banehalvdel.
    13'
    Ruddy Buquet signaliserer et frispark til Strasbourg Alsace.
    16'
    I Lyon slår Frederic Guilbert en corner fra høyre.
    17'
    Lucas Perrin
    Målsjanse! Lucas Perrin (Strasbourg Alsace) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    17'
    20'
    Sanjin Prcic
    Strasbourg Alsace fosser forover og Sanjin Prcic fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    23'
    Olympique Lyon, prøver et skudd, men det reddes
    23'
    23'
    Skudd utenfor mål, Strasbourg
    24'
    Ruddy Buquet tildeler Olympique Lyon en corner. Xherdan Shaqiri sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    26'
    Frispark Olympique Lyon.
    27'
    27'
    28'
    Gult kort til Olympique Lyon
    Sinaly Diomande
    Dommer Ruddy Buquet gir Sinaly Diomande (Olympique Lyon) et gult kort.
    29'
    Frispark for Strasbourg Alsace på egen banehalvdel.
    31'
    Skudd utenfor mål, Olympique Lyon
    32'
    I Lyon har et frispark blitt tildelt bortelag.
    40'
    Sjanse! Olympique Lyon avanserer forover, men Karl Toko Ekambi avslutter utenfor.
    45'
    Anthony Caci ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    45'+1
    Spillerbytte - Strasbourg
    Inn: Dimitri Lienard
    Ut: Anthony Caci
    Anthony Caci (Strasbourg Alsace) ser ikke ut til å kunne fortsette og erstattes av Dimitri Lienard.
    45'+1
    Dommer Ruddy Buquet venter med å sette i gang spillet fordi Karl Toko Ekambi ligger nede.
    47'
    Gult kort til Strasbourg
    Alexander Djiku
    Alexander Djiku (Strasbourg Alsace) mottar sitt første gule kort for dagen på Groupama Stadium.
    47'
    Karl Toko Ekambi er tilbake i kampen igjen.
    47'
    Ruddy Buquet signaliserer et frispark til Olympique Lyon like utenfor Strasbourg Alsace-området.
    48'
    Skudd på mål, Olympique Lyon
    48'
    Strasbourg, prøver et skudd, men det reddes
    48'
    Thiago Mendes
    Olympique Lyon angriper, men avslutningen til Thiago Mendes går utenfor.
    52'
    Kevin Gameiro
    Strasbourg Alsace angriper i Lyon. Kevin Gameiro avslutter på mål, men greier ikke å score.
    55'
    55'
    55'
    58'
    Olympique Lyon angriper og Karl Toko Ekambi får avsluttet. Headingen treffer ikke Strasbourg Alsace-målet.
    60'
    Spillerbytte - Olympique Lyon
    Inn: Jerome Boateng
    Ut: Sinaly Diomande
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Olympique Lyon. Inn kommer Jerome Boateng, mens Sinaly Diomande tar plass på benken.
    61'
    Inn: Maxence Caqueret
    Ut: Thiago Mendes
    Peter Bosz (Olympique Lyon) gjør sitt andre bytte for dagen. Maxence Caqueret erstatter Thiago Mendes.
    61'
    Xherdan Shaqiri (Olympique Lyon) slår en corner fra venstre side på Groupama Stadium.
    64'
    Olympique Lyon 2 - 0 Strasbourg
    Mål: Jason Denayer
    Målgivende: Xherdan Shaqiri
    Mål! Jason Denayer (Olympique Lyon) header ballen i mål og øker dermed ledelsen til 2-0 på Groupama Stadium. Det er en fin assist fra Xherdan Shaqiri.
    64'
    Inn: Habib Diallo
    Ut: Frederic Guilbert
    Frederic Guilbert (Strasbourg Alsace) erstattes av Habib Diallo.
    65'
    Inn: Jean-Eudes Aholou
    Ut: Sanjin Prcic
    Strasbourg Alsace gjør sitt tredje bytte. Sanjin Prcic erstattes av Jean-Eudes Aholou.
    65'
    Ruddy Buquet signaliserer et frispark til Olympique Lyon på egen banehalvdel.
    66'
    I Lyon slår Xherdan Shaqiri en corner fra venstre.
    69'
    Bruno Guimaraes
    Olympique Lyon angriper. Bruno Guimaraes får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    69'
    69'
    Frispark til Olympique Lyon på halvdelen til Strasbourg Alsace.
    69'
    Emerson
    Målsjanse på Groupama Stadium! Emerson fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    70'
    70'
    Jean-Ricner Bellegarde
    Jeanricner Bellegarde (Strasbourg Alsace) fyrer av et skudd som går utenfor.
    71'
    Målsjanse til Strasbourg Alsace! Kevin Gameiro treffer mål, men keeper redder.
    73'
    73'
    Inn: Lucas Paqueta
    Ut: Xherdan Shaqiri
    Bytte for Olympique Lyon. Lucas Paqueta kommer inn for Xherdan Shaqiri på Groupama Stadium.
    74'
    Inn: Rayan Cherki
    Ut: Karl Toko Ekambi
    Olympique Lyon bytter ut Karl Toko Ekambi med Rayan Cherki.
    75'
    Inn: Gerzino Nyamsi
    Ut: Lucas Perrin
    Strasbourg Alsace bytter ut Lucas Perrin med Gerzino Nyamsi. Dette er det fjerde byttet som Julien Stephan gjør i dagens kamp.
    77'
    Inn: Majeed Waris
    Ut: Kevin Gameiro
    Julien Stephan gjør dagens femte bytte i Lyon, når han tar ut Kevin Gameiro og setter inn Majeed Waris.
    77'
    Dimitri Lienard (Strasbourg Alsace) slår en corner fra høyre side på Groupama Stadium.
    78'
    79'
    80'
    80'
    Frispark Strasbourg Alsace.
    81'
    Habib Diallo
    Strasbourg Alsace angriper og Habib Diallo får avsluttet. Headingen treffer ikke Olympique Lyon-målet.
    82'
    Jerome Boateng
    Dommer Ruddy Buquet viser Jerome Boateng (Olympique Lyon) det gule kortet.
    83'
    Moussa Dembele
    Moussa Dembele (Olympique Lyon) kommer til en målsjanse på Groupama Stadium, men klarer ikke å score.
    83'
    Frispark til Strasbourg Alsace på halvdelen til Olympique Lyon.
    84'
    85'
    85'
    Sjanse til Strasbourg Alsace! Habib Diallo er nær ved å score, men keeper redder.
    86'
    86'
    I Lyon har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    86'
    Lucas Paqueta
    Olympique Lyon angriper i Lyon. Lucas Paqueta fyrer av et skudd som går utenfor.
    86'
    Olympique Lyon 3 - 0 Strasbourg
    Mål: Lucas Paqueta
    Målgivende: Houssem Aouar
    Lucas Paqueta øker Olympique Lyons ledelse til 3-0! Houssem Aouar sto for den målgivende pasningen.
    87'
    89'
    Inn: Habib Keita
    Ut: Bruno Guimaraes
    Olympique Lyon bytter ut Bruno Guimaraes med Habib Keita. Dette er det femte byttet som Peter Bosz gjør i dagens kamp.
    90'
    Habib Keita
    Sjanse i Lyon! Habib Keita (Olympique Lyon) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    90'
    90'
    Spillet på Groupama Stadium er stoppet midlertidig fordi Dimitri Lienard ligger nede.
    90'+1
    90'+5
    Strasbourg Alsace har fått straffespark på Groupama Stadium!
    90'+7
    Strasbourg scorer på straffe!
    Olympique Lyon 3 - 1 Strasbourg
    Mål: Habib Diallo
    Mål! Strasbourg Alsace reduserer til 3-1 takket være et straffespark av Habib Diallo.