Frispark for Olympique Lyon på egen banehalvdel.
    LOSC Lille tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Clement Turpin signaliserer et frispark til LOSC Lille på egen banehalvdel.
    3'
    Olympique Lyon tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    5'
    Moussa Dembele
    Sjanse i Lyon! Moussa Dembele (Olympique Lyon) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    11'
    Lille, prøver et skudd, men det reddes
    11'
    Karl Toko Ekambi
    Olympique Lyon fosser forover og Karl Toko Ekambi fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    11'
    11'
    Clement Turpin signaliserer et frispark til Olympique Lyon.
    13'
    Jonathan David
    LOSC Lille angriper i Lyon. Jonathan David fyrer av et skudd som går utenfor.
    17'
    Frispark for LOSC Lille på egen banehalvdel.
    18'
    Gult kort til Olympique Lyon
    Dommeren gir Moussa Dembele (Olympique Lyon) et gult kort.
    19'
    Romain Faivre
    Olympique Lyon avanserer forover i Lyon. Romain Faivre avslutter, men treffer ikke mål.
    21'
    22'
    25'
    Clement Turpin tildeler LOSC Lille en corner. Jonathan Bamba sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    29'
    I Lyon slår Jonathan Bamba en corner fra venstre.
    30'
    30'
    Mål for Lille!
    Olympique Lyon 0 - 1 Lille
    Mål: Gabriel Gudmundsson
    Gabriel Gudmundsson dundrer ballen i mål og LOSC Lille tar ledelsen 0-1 på Groupama Stadium.
    35'
    Frispark til Olympique Lyon på halvdelen til LOSC Lille.
    37'
    Lucas Paqueta (Olympique Lyon) slår en corner fra venstre side på Groupama Stadium.
    39'
    Sjanse til Olympique Lyon! Karl Toko Ekambi er nær ved å score, men keeper redder.
    40'
    40'
    Xeka
    Xeka (LOSC Lille) fyrer av et skudd som går utenfor.
    41'
    Romain Faivre (Olympique Lyon) kommer seg fri på Groupama Stadium, men avslutningen går utenfor.
    42'
    43'
    Maxence Caqueret
    Maxence Caqueret (Olympique Lyon) pådrar seg et gult kort.
    43'
    Romain Faivre (Olympique Lyon) løfter inn en corner fra høyre på Groupama Stadium.
    44'
    Clement Turpin tildeler Olympique Lyon en corner. Lucas Paqueta sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    44'
    En av LOSC Lilles spillere går i offside.
    46'
    47'
    Clement Turpin signaliserer et frispark til Olympique Lyon på egen banehalvdel.
    48'
    Lucas Paqueta
    Olympique Lyon angriper. Lucas Paqueta får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    49'
    49'
    50'
    Kan Olympique Lyon utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    50'
    Lucas Paqueta (Olympique Lyon) kommer til en målsjanse på Groupama Stadium, men klarer ikke å score.
    52'
    LOSC Lille fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    53'
    53'
    Frispark Olympique Lyon.
    55'
    Hjørnespark til Olympique Lyon
    56'
    Målsjanse til Olympique Lyon! Romain Faivre treffer mål, men keeper redder.
    57'
    57'
    Jonathan Bamba (LOSC Lille) løfter inn en corner fra venstre på Groupama Stadium.
    59'
    Tanguy Ndombele
    Målsjanse til Olympique Lyon! Tanguy Ndombele treffer mål, men keeper redder.
    61'
    61'
    Spillerbytte - Lille
    Inn: Amadou Mvom Onana
    Ut: Hatem Ben Arfa
    Hatem Ben Arfa (LOSC Lille) erstattes av Amadou Mvom Onana.
    62'
    Spillerbytte - Olympique Lyon
    Inn: Malo Gusto
    Ut: Leo Dubois
    Olympique Lyon bytter ut Leo Dubois med Malo Gusto.
    63'
    Inn: Tino Kadewere
    Ut: Moussa Dembele
    Peter Bosz gjør dagens andre bytte i Lyon, når han tar ut Moussa Dembele og setter inn Tino Kadewere.
    64'
    Inn: Houssem Aouar
    Ut: Maxence Caqueret
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Olympique Lyon. Inn kommer Houssem Aouar, mens Maxence Caqueret tar plass på benken.
    64'
    I Lyon har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    65'
    Tino Kadewere
    Tino Kadewere (Olympique Lyon) kommer seg fri på Groupama Stadium, men avslutningen går utenfor.
    68'
    I Lyon slår Lucas Paqueta en corner fra venstre.
    68'
    Skudd på mål, Olympique Lyon
    70'
    70'
    Sjanse til Olympique Lyon! Lucas Paqueta er nær ved å score, men keeper redder.
    71'
    71'
    I Lyon slår Houssem Aouar en corner fra venstre.
    72'
    Thiago Mendes
    Målsjanse! Thiago Mendes (Olympique Lyon) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    72'
    74'
    Inn: Tim Weah
    Ut: Gabriel Gudmundsson
    LOSC Lille gjør sitt andre bytte. Gabriel Gudmundsson erstattes av Tim Weah.
    74'
    75'
    Clement Turpin tildeler Olympique Lyon en corner. Emerson sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    76'
    78'
    80'
    81'
    Gult kort til Lille
    Jonathan David (LOSC Lille) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    81'
    82'
    Xeka
    Xeka (LOSC Lille) mottar sitt første gule kort for dagen på Groupama Stadium.
    83'
    85'
    Inn: Bradley Barcola
    Ut: Romain Faivre
    Olympique Lyon bytter ut Romain Faivre med Bradley Barcola. Dette er det fjerde byttet som Peter Bosz gjør i dagens kamp.
    86'
    Målet til Olympique Lyon sjekkes av VAR
    88'
    Målet til Olympique Lyon blir annullert
    89'
    90'
    90'
    Frispark til LOSC Lille på halvdelen til Olympique Lyon.
    90'
    90'+1
    Inn: Domagoj Bradaric
    Ut: Jonathan David
    Bytte for LOSC Lille. Domagoj Bradaric kommer inn for Jonathan David på Groupama Stadium.
    90'+1
    90'+2
    Houssem Aouar
    Dommer Clement Turpin viser Houssem Aouar (Olympique Lyon) det gule kortet.
    90'+2
    LOSC Lille fosser fremover, men Clement Turpin blåser for offside på Groupama Stadium.
    90'+3
    90'+4
    90'+4
    Emerson
    Olympique Lyon angriper. Emerson får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.