Emerson (Olympique Lyon) får et gult kort av dommer Harald Lechner.
    Sjanse! Brøndby IF avanserer forover, men Andrija Pavlovic avslutter utenfor.
    10'
    Harald Lechner signaliserer et frispark til Brøndby IF på egen banehalvdel.
    11'
    Sjanse i Lyon! Karl Toko Ekambi (Olympique Lyon) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    12'
    Brøndby IF, prøver et skudd, men det reddes
    12'
    Sjanse til Olympique Lyon! Karl Toko Ekambi er nær ved å score, men keeper redder.
    15'
    15'
    Brøndby IF tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    15'
    Målsjanse! Andrija Pavlovic (Brøndby IF) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    16'
    Xherdan Shaqiri
    Målsjanse til Olympique Lyon! Xherdan Shaqiri treffer mål, men keeper redder.
    20'
    20'
    Lucas Paqueta (Olympique Lyon) løfter inn en corner fra venstre på Groupama Stadium.
    21'
    Harald Lechner tildeler Olympique Lyon en corner. Xherdan Shaqiri sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    21'
    Houssem Aouar (Olympique Lyon) fyrer av et skudd som går utenfor.
    21'
    Harald Lechner signaliserer et frispark til Olympique Lyon på egen banehalvdel.
    22'
    Olympique Lyon angriper i Lyon, men blir avblåst for offside.
    23'
    25'
    Lucas Paqueta
    Lucas Paqueta skyter i stolpen! Nære på for Olympique Lyon.
    27'
    Thiago Mendes
    Olympique Lyon fosser forover og Thiago Mendes fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    29'
    29'
    Målsjanse! Houssem Aouar (Olympique Lyon) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    32'
    Harald Lechner signaliserer et frispark til Brøndby IF.
    34'
    Maxence Caqueret
    Maxence Caqueret (Olympique Lyon) mottar sitt første gule kort for dagen på Groupama Stadium.
    35'
    I Lyon slår Xherdan Shaqiri en corner fra høyre.
    38'
    Målsjanse på Groupama Stadium! Thiago Mendes fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    38'
    38'
    Frispark til Olympique Lyon på halvdelen til Brøndby IF.
    39'
    Olympique Lyon avanserer forover i Lyon. Xherdan Shaqiri avslutter, men treffer ikke mål.
    43'
    Damien Da Silva
    Olympique Lyon angriper på Groupama Stadium. Damien Da Silva header utenfor.
    44'
    Frispark Olympique Lyon.
    51'
    Olympique Lyon angriper i Lyon. Lucas Paqueta fyrer av et skudd som går utenfor.
    52'
    Sjanse! Olympique Lyon avanserer forover, men Houssem Aouar avslutter utenfor.
    53'
    Brøndby IFs Andrija Pavlovic blåses av for offside på Groupama Stadium.
    54'
    57'
    Frispark i en god posisjon for Olympique Lyon!
    59'
    Thiago Mendes (Olympique Lyon) kommer til en målsjanse på Groupama Stadium, men klarer ikke å score.
    60'
    Brøndby IF angriper, men avslutningen til Andrija Pavlovic går utenfor.
    61'
    Offside! Houssem Aouar (Olympique Lyon) er alene igjennom, men dommer Harald Lechner ser at linjemannen er oppe med flagget.
    62'
    Spillerbytte - Brøndby IF
    Inn: Kevin Mensah
    Ut: Jens Martin Gammelby
    Brøndby IF bytter ut Jens Martin Gammelby med Kevin Mensah.
    62'
    Inn: Kevin Tshiembe
    Ut: Henrik Heggheim
    Henrik Heggheim (Brøndby IF) erstattes av Kevin Tshiembe.
    63'
    Inn: Anis Slimane
    Ut: Mathias Greve Petersen
    Niels Frederiksen gjør dagens tredje bytte i Lyon, når han tar ut Mathias Greve Petersen og setter inn Anis Slimane.
    63'
    Mål for Olympique Lyon!
    Olympique Lyon 1 - 0 Brøndby IF
    Mål: Karl Toko Ekambi
    Målgivende: Lucas Paqueta
    Olympique Lyon tar ledelsen 1-0 i Lyon etter en heading av Karl Toko Ekambi! Det er en fin assist fra Lucas Paqueta.
    64'
    Målet til Olympique Lyon sjekkes av VAR
    65'
    Målet til Olympique Lyon blir stående
    65'
    Spillerbytte - Olympique Lyon
    Inn: Rayan Cherki
    Ut: Xherdan Shaqiri
    Peter Bosz (Olympique Lyon) gjør sitt første bytte for dagen. Rayan Cherki erstatter Xherdan Shaqiri.
    65'
    66'
    Rayan Cherki (Olympique Lyon) slår en corner fra høyre side på Groupama Stadium.
    68'
    Leo Dubois
    Leo Dubois (Olympique Lyon) kommer til en målsjanse på Groupama Stadium, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    68'
    Olympique Lyon 2 - 0 Brøndby IF
    Karl Toko Ekambi øker Olympique Lyons ledelse til 2-0!
    71'
    Houssem Aouar skyter i stolpen! Stor sjanse for Olympique Lyon i Lyon.
    72'
    Inn: Christian Cappis
    Ut: Simon Hedlund
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Brøndby IF. Inn kommer Christian Cappis, mens Simon Hedlund tar plass på benken.
    73'
    Rayan Cherki (Olympique Lyon) løfter inn en corner fra høyre på Groupama Stadium.
    74'
    Frispark for Brøndby IF på egen banehalvdel.
    75'
    Anis Slimane
    Anis Slimane (Brøndby IF) fyrer av et skudd som går utenfor.
    76'
    Houssem Aouar (Olympique Lyon) kommer til en målsjanse på Groupama Stadium, men klarer ikke å score.
    82'
    Inn: Malo Gusto
    Ut: Leo Dubois
    Bytte for Olympique Lyon. Malo Gusto kommer inn for Leo Dubois på Groupama Stadium.
    82'
    Inn: Tino Kadewere
    Ut: Maxence Caqueret
    Olympique Lyon bytter ut Maxence Caqueret med Tino Kadewere. Dette er det tredje byttet som Peter Bosz gjør i dagens kamp.
    83'
    Inn: Habib Keita
    Ut: Lucas Paqueta
    Olympique Lyon gjør sitt fjerde bytte. Lucas Paqueta erstattes av Habib Keita.
    83'
    Inn: Tobias Børkeeiet
    Ut: Josip Radosevic
    Niels Frederiksen gjør dagens femte bytte i Lyon, når han tar ut Josip Radosevic og setter inn Tobias Borkeeiet.
    84'
    Olympique Lyon 3 - 0 Brøndby IF
    Mål: Houssem Aouar
    Målgivende: Karl Toko Ekambi
    Olympique Lyon øker ledelsen til 3-0 etter en heading av Houssem Aouar. Flott spill fra Karl Toko Ekambi før målet.
    86'
    Tobias Børkeeiet
    Brøndby IF avanserer forover i Lyon. Tobias Borkeeiet avslutter, men treffer ikke mål.
    89'
    Harald Lechner signaliserer et frispark til Olympique Lyon like utenfor Brøndby IF-området.