Brian Hamalainen (Lyngby BK) løfter inn en corner fra høyre på Lyngbyhallen.
    Brian Hamalainen (Lyngby BK) slår en corner fra høyre side på Lyngbyhallen.
    Pedro Ferreira
    Pedro Ferreira (Aalborg BK) mottar sitt første gule kort for dagen på Lyngbyhallen.
    13'
    Kasper Kusk
    Målsjanse på Lyngbyhallen! Kasper Kusk fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    18'
    Lyngby BK, prøver et skudd, men det reddes
    18'
    Hjørnespark til Aalborg BK
    18'
    Mikkel Redder signaliserer et frispark til Lyngby BK på egen banehalvdel.
    26'
    Mikkel Redder signaliserer et frispark til Lyngby BK.
    29'
    30'
    I Lyngby slår Brian Hamalainen en corner fra høyre.
    32'
    36'
    I Lyngby har et frispark blitt tildelt bortelag.
    43'
    Gult kort til Lyngby BK
    Frederik Gytkjær
    Dommer Mikkel Redder gir Frederik Gytkjær (Lyngby BK) et gult kort.
    43'
    Jakob Ahlmann (Aalborg BK) løfter inn en corner fra høyre på Lyngbyhallen.
    47'
    Frispark Lyngby BK.
    48'
    Frispark til Lyngby BK på halvdelen til Aalborg BK.
    49'
    Frispark Aalborg BK.
    51'
    54'
    55'
    Jakob Ahlmann
    Målsjanse! Jakob Ahlmann (Aalborg BK) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    63'
    Spillerbytte - Aalborg BK
    Inn: Tim Prica
    Ut: Tom Van Weert
    Aalborg BK bytter ut Tom Van Weert med Tim Prica.
    64'
    Inn: Timothee Nkada
    Ut: Frederik Borsting
    Bytte for Aalborg BK. Timothee Nkada kommer inn for Frederik Borsting på Lyngbyhallen.
    64'
    Spillerbytte - Lyngby BK
    Inn: Gustav Marcussen
    Ut: Lasse Emil Nielsen
    Lyngby BK bytter ut Emil Nielsen med Gustav Marcussen. Dette er det første byttet som Christian Nielsen gjør i dagens kamp.
    67'
    Inn: Marcel Rømer
    Ut: Andre Riel
    Andre Riel (Lyngby BK) erstattes av Marcel Rømer.
    67'
    Kasper Kusk
    Sjanse i Lyngby! Kasper Kusk (Aalborg BK) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    69'
    69'
    69'
    70'
    Kasper Enghardt
    Kasper Enghardt (Lyngby BK) fyrer av et skudd som går utenfor.
    71'
    72'
    76'
    77'
    Rødt kort til Aalborg BK
    Tim Prica
    Aalborg BK må klare seg med en spiller mindre etter at dommer Mikkel Redder viser Tim Prica det røde kortet.
    77'
    Gustav Marcussen
    Sjanse til Lyngby BK! Gustav Marcussen er nær ved å score, men keeper redder.
    79'
    Aalborg BK, prøver et skudd, men det reddes
    79'
    81'
    Inn: Robert Kakeeto
    Ut: Kasper Kusk
    Aalborg BK gjør sitt tredje bytte. Kasper Kusk erstattes av Robert Kakeeto.
    82'
    Inn: Kasper Poul Molgaard Jorgensen
    Ut: Brian Hamalainen
    Christian Nielsen (Lyngby BK) gjør sitt tredje bytte for dagen. Kasper Jorgensen erstatter Brian Hamalainen.
    86'
    Mikkel Redder signaliserer et frispark til Aalborg BK på egen banehalvdel.
    89'
    Dommer Mikkel Redder venter med å sette i gang spillet fordi Jacob Rinne ligger nede.
    89'
    Inn: Magnus Christensen
    Ut: Iver Fossum
    Jacob Friis gjør dagens fjerde bytte i Lyngby, når han tar ut Iver Fossum og setter inn Magnus Christensen.
    90'
    Jacob Rinne ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Lyngby.
    90'
    Aalborg BK tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    90'+3
    Mikkel Redder tildeler Lyngby BK en corner. Frederik Gytkjær sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.