Los Angeles FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    1'
    Frispark for Los Angeles FC på egen banehalvdel.
    3'
    Brian Rodriguez
    Los Angeles FC angriper. Brian Rodriguez får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    5'
    Vancouver Whitecaps FC, prøver et skudd, men det reddes
    5'
    Alex Chilowicz signaliserer et frispark til Vancouver Whitecaps FC på egen banehalvdel.
    6'
    Brian Rodriguez (Los Angeles FC) avanserer forover på Banc of California Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    7'
    7'
    En av Los Angeles FCs spillere går i offside.
    7'
    I Los Angeles har et frispark blitt tildelt bortelag.
    10'
    12'
    Vancouver Whitecaps FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    13'
    Mål for Vancouver Whitecaps FC!
    Los Angeles FC 0 - 1 Vancouver Whitecaps FC
    Mål: Cristian Dajome
    Målgivende: Brian White
    Cristian Dajome dundrer ballen i mål og Vancouver Whitecaps FC tar ledelsen 0-1 på Banc of California Stadium. Det er en fin assist fra Brian White.
    14'
    En av Vancouver Whitecaps FCs spillere blir avblåst for offside på Banc of California Stadium.
    18'
    Sjanse! Los Angeles FC avanserer forover, men Brian Rodriguez avslutter utenfor.
    19'
    Frispark for Vancouver Whitecaps FC på egen banehalvdel.
    22'
    Diego Palacios
    Los Angeles FC angriper i Los Angeles. Diego Palacios avslutter på mål, men greier ikke å score.
    23'
    23'
    Diego Palacios (Los Angeles FC) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    24'
    Raheem Edwards
    Sjanse til Los Angeles FC! Raheem Edwards er nær ved å score, men keeper redder.
    24'
    24'
    Bruno Gaspar
    Bruno Gaspar (Vancouver Whitecaps FC) kommer til en målsjanse på Banc of California Stadium, men klarer ikke å score.
    24'
    Moon-hwan Kim (Los Angeles FC) slår en corner fra høyre side på Banc of California Stadium.
    26'
    Mamadou Fall
    Mamadou Fall (Los Angeles FC) header ballen mot mål, men klarer ikke å score.
    26'
    26'
    Vancouver Whitecaps FC må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Los Angeles FC.
    31'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Javain Brown (Vancouver Whitecaps FC) vrir seg av smerte i gresset.
    33'
    Los Angeles FC angriper og Mamadou Fall får avsluttet. Headingen treffer ikke Vancouver Whitecaps FC-målet.
    33'
    Javain Brown er tilbake på banen igjen.
    33'
    35'
    Frispark til Los Angeles FC på halvdelen til Vancouver Whitecaps FC.
    39'
    I Los Angeles slår Ryan Gauld en corner fra høyre.
    41'
    Moon-hwan Kim
    Målsjanse! Moon-hwan Kim (Los Angeles FC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    45'
    Alex Chilowicz tildeler Los Angeles FC en corner. Moon-hwan Kim sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    45'+1
    Sebastien Ibeagha
    Sebastien Ibeagha (Los Angeles FC) prøver å heade ballen i mål på Banc of California Stadium, men mislykkes.
    45'+1
    45'+1
    Brian Rodriguez (Los Angeles FC) løfter inn en corner fra venstre på Banc of California Stadium.
    45'+2
    Mål for Los Angeles FC!
    Los Angeles FC 1 - 1 Vancouver Whitecaps FC
    Mål: Mamadou Fall
    Mål! Mamadou Fall utligner for Los Angeles FC. Stillingen er dermed 1-1 i Los Angeles.
    45'+2
    Spillerbytte - Los Angeles FC
    Inn: Jose Cifuentes
    Ut: Marco Farfan
    Marco Farfan (Los Angeles FC) erstattes av Jose Cifuentes.
    46'
    46'
    Det blir farlig! Frispark for Vancouver Whitecaps FC er nær straffområde.
    46'
    Cristian Arango
    Sjanse i Los Angeles! Cristian Arango (Los Angeles FC) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    51'
    51'
    Moon-hwan Kim (Los Angeles FC) løfter inn en corner fra høyre på Banc of California Stadium.
    51'
    Jesus Murillo
    Jesus Murillo (Los Angeles FC) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.
    51'
    51'
    Alex Chilowicz signaliserer et frispark til Los Angeles FC.
    54'
    56'
    56'
    Spillerbytte - Vancouver Whitecaps FC
    Inn: Cristian Gutierrez
    Ut: Erik Godoy
    Vancouver Whitecaps FC bytter ut Erik Godoy med Cristian Gutierrez.
    57'
    Vancouver Whitecaps FC fosser fremover, men Alex Chilowicz blåser for offside på Banc of California Stadium.
    58'
    Jose Cifuentes
    Målsjanse på Banc of California Stadium! Jose Cifuentes fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    59'
    59'
    Los Angeles FC angriper i Los Angeles. Jose Cifuentes fyrer av et skudd som går utenfor.
    59'
    Los Angeles FC angriper i Los Angeles. Cristian Arango avslutter på mål, men greier ikke å score.
    60'
    60'
    Frispark Vancouver Whitecaps FC.
    63'
    64'
    Alex Chilowicz tildeler Vancouver Whitecaps FC en corner. Ryan Gauld sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    65'
    69'
    Ryan Gauld (Vancouver Whitecaps FC) slår en corner fra høyre side på Banc of California Stadium.
    71'
    Javain Brown
    Målsjanse til Vancouver Whitecaps FC! Javain Brown treffer mål, men keeper redder.
    71'
    Javain Brown (Vancouver Whitecaps FC) header ballen mot mål, men Los Angeles FC klarerer.
    71'
    Los Angeles FC, prøver et skudd, men det reddes
    71'
    Alex Chilowicz tildeler Vancouver Whitecaps FC en corner. Leonard Owusu sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    71'
    Inn: Carlos Vela
    Ut: Sebastien Ibeagha
    Bob Bradley (Los Angeles FC) gjør sitt andre bytte for dagen. Carlos Vela erstatter Sebastien Ibeagha.
    72'
    Brian Rodriguez (Los Angeles FC) slår en corner fra venstre side på Banc of California Stadium.
    75'
    I Los Angeles slår Brian Rodriguez en corner fra venstre.
    76'
    Inn: Deiber Caicedo
    Ut: Cristian Dajome
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Vancouver Whitecaps FC. Inn kommer Deiber Caicedo, mens Cristian Dajome tar plass på benken.
    77'
    Inn: Janio Bikel
    Ut: Leonard Owusu
    Vanni Sartini gjør dagens tredje bytte i Los Angeles, når han tar ut Leonard Owusu og setter inn Janio Bikel.
    77'
    Cristian Arango (Los Angeles FC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    79'
    Gult kort til Los Angeles FC
    Dommer Alex Chilowicz gir Brian Rodriguez (Los Angeles FC) et gult kort.
    79'
    Gult kort til Vancouver Whitecaps FC
    Russell Teibert
    Dommer Alex Chilowicz viser Russell Teibert (Vancouver Whitecaps FC) det gule kortet.
    80'
    82'
    Carlos Vela
    Carlos Vela (Los Angeles FC) kommer seg fri på Banc of California Stadium, men avslutningen går utenfor.
    83'
    Inn: Ranko Veselinovic
    Ut: Bruno Gaspar
    Vancouver Whitecaps FC gjør sitt fjerde bytte. Bruno Gaspar erstattes av Ranko Veselinovic.
    84'
    Inn: Lucas Cavallini
    Ut: Brian White
    Brian White (Vancouver Whitecaps FC) erstattes av Lucas Cavallini.
    85'
    Carlos Vela
    Los Angeles FC fosser forover og Carlos Vela fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.