3-0
Atuesta87' (Str.)
4-0
    Fløyta har gått for å starte kampen.
    Drew Fischer signaliserer et frispark til Sporting Kansas City på egen banehalvdel.
    1'
    Frispark for Los Angeles FC på egen banehalvdel.
    7'
    Sporting Kansas City tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    15'
    Johnny Russell
    Johnny Russell (Sporting Kansas City) kommer til en målsjanse på Banc of California Stadium, men klarer ikke å score.
    17'
    Eduard Atuesta (Los Angeles FC) løfter inn en corner fra venstre på Banc of California Stadium.
    18'
    Mål for Los Angeles FC!
    Los Angeles FC 1 - 0 Sporting Kansas City
    Mål: Mamadou Fall
    Målgivende: Eduard Atuesta
    Mål! Mamadou Fall gir Los Angeles FC ledelsen 1-0 etter en velplassert heading. Flott spill fra Eduard Atuesta før målet.
    18'
    Cal Jennings
    Los Angeles FC fosser forover og Cal Jennings fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    23'
    Sporting Kansas City, prøver et skudd, men det reddes
    23'
    Los Angeles FC angriper, men blir avblåst for offside.
    25'
    Jose Mauri
    Sjanse! Sporting Kansas City avanserer forover, men Jose Mauri avslutter utenfor.
    28'
    Bryce Duke
    Los Angeles FC avanserer forover i Los Angeles. Bryce Duke avslutter, men treffer ikke mål.
    29'
    Spillet på Banc of California Stadium er stoppet midlertidig fordi Mamadou Fall ligger nede.
    30'
    Los Angeles FC slipper å klare seg uten Mamadou Fall som kommer tilbake på banen igjen.
    31'
    Khiry Shelton
    Målsjanse til Sporting Kansas City! Khiry Shelton treffer mål, men keeper redder.
    32'
    Los Angeles FC, prøver et skudd, men det reddes
    32'
    Frispark til Sporting Kansas City på halvdelen til Los Angeles FC.
    32'
    I Los Angeles slår Johnny Russell en corner fra venstre.
    36'
    Drew Fischer signaliserer et frispark til Los Angeles FC.
    39'
    I Los Angeles har et frispark blitt tildelt bortelag.
    41'
    Gult kort til Los Angeles FC
    Sebastien Ibeagha
    Sebastien Ibeagha (Los Angeles FC) mottar sitt første gule kort for dagen på Banc of California Stadium.
    41'
    Frispark Sporting Kansas City.
    43'
    En av Sporting Kansas Citys spillere går i offside.
    45'
    Los Angeles FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    45'+1
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Latif Blessing (Los Angeles FC) vrir seg av smerte i gresset.
    45'+1
    Latif Blessing er på beina igjen og fortsetter kampen.
    45'+5
    47'
    Spillerbytte - Los Angeles FC
    Inn: Danny Musovski
    Ut: Cal Jennings
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Los Angeles FC. Inn kommer Danny Musovski, mens Cal Jennings tar plass på benken.
    47'
    48'
    50'
    Mamadou Fall
    Mamadou Fall (Los Angeles FC) kommer seg fri på Banc of California Stadium, men avslutningen går utenfor.
    51'
    Drew Fischer signaliserer et frispark til Sporting Kansas City.
    52'
    Drew Fischer signaliserer et frispark til Los Angeles FC på egen banehalvdel.
    52'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Los Angeles fordi Latif Blessing får behandling for en skade på banen.
    52'
    Latif Blessing er tilbake på banen igjen.
    54'
    54'
    I Los Angeles har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    55'
    Cristian Arango ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    56'
    Mulig rødt kort sjekkes av VAR
    58'
    Rødt kort!
    Spilleren på Sporting Kansas City får rødt kort som følge av VAR-situasjonen
    58'
    Rødt kort til Sporting Kansas City
    Roger Espinoza
    Rødt kort! Roger Espinoza (Sporting Kansas City) blir utvist.
    58'
    Cristian Arango er tilbake i kampen igjen.
    59'
    Frispark Los Angeles FC.
    60'
    Los Angeles FC 2 - 0 Sporting Kansas City
    Mål! Mamadou Fall (Los Angeles FC) header ballen i mål og øker dermed ledelsen til 2-0 på Banc of California Stadium. Eduard Atuesta sto for den målgivende pasningen.
    61'
    Sjanse til Sporting Kansas City! Johnny Russell er nær ved å score, men keeper redder.
    65'
    65'
    Raheem Edwards
    Målsjanse! Raheem Edwards (Los Angeles FC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    65'
    Cristian Arango
    Los Angeles FC angriper. Cristian Arango får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    66'
    66'
    67'
    Spillerbytte - Sporting Kansas City
    Inn: Cameron Duke
    Ut: Jose Mauri
    Jose Mauri (Sporting Kansas City) erstattes av Cameron Duke.
    68'
    Los Angeles FC 3 - 0 Sporting Kansas City
    Mål: Cristian Arango
    Målgivende: Danny Musovski
    I Los Angeles øker Los Angeles FC ledelsen til 3-0 takket være et mål av Cristian Arango. Det er en fin assist fra Danny Musovski.
    71'
    Danny Musovski
    Sjanse i Los Angeles! Danny Musovski (Los Angeles FC) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    74'
    74'
    Drew Fischer tildeler Los Angeles FC en corner. Eduard Atuesta sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    75'
    Los Angeles FC angriper i Los Angeles. Danny Musovski fyrer av et skudd som går utenfor.
    76'
    77'
    Bryce Duke
    Dommer Drew Fischer gir Bryce Duke (Los Angeles FC) et gult kort.
    77'
    79'
    Dommeren gir Danny Musovski (Los Angeles FC) et gult kort.
    79'
    80'
    Inn: Daniel Crisostomo
    Ut: Cristian Arango
    Los Angeles FC gjør sitt andre bytte. Cristian Arango erstattes av Daniel Crisostomo.
    80'
    En av Sporting Kansas Citys spillere blir avblåst for offside på Banc of California Stadium.
    81'
    Francisco Ginella
    Los Angeles FC angriper i Los Angeles. Francisco Ginella fyrer av et skudd som går utenfor.
    82'
    Los Angeles FC angriper, men avslutningen til Danny Musovski går utenfor.
    83'
    Gult kort til Sporting Kansas City
    Tim Melia
    Tim Melia (Sporting Kansas City) pådrar seg et gult kort.
    85'
    Los Angeles FC har fått straffespark i Los Angeles!
    87'
    Los Angeles FC scorer på straffe!
    Los Angeles FC 4 - 0 Sporting Kansas City
    Mål: Eduard Atuesta
    Mål! Eduard Atuesta scorer på straffe. Los Angeles FCs ledelse øker dermed til 4-0.
    87'
    Inn: Jordan Harvey
    Ut: Jesus Murillo
    Los Angeles FC bytter ut Jesus Murillo med Jordan Harvey.
    88'
    Inn: Marco Farfan
    Ut: Bryce Duke
    Bytte for Los Angeles FC. Marco Farfan kommer inn for Bryce Duke på Banc of California Stadium.
    88'
    Alan Pulido
    Målsjanse til Sporting Kansas City! Alan Pulido treffer mål, men keeper redder.
    90'+1
    90'+1
    Eduard Atuesta (Los Angeles FC) slår en corner fra høyre side på Banc of California Stadium.
    90'+1
    Alan Pulido
    Alan Pulido (Sporting Kansas City) avanserer forover på Banc of California Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.