Lokomotiv Moscow tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    I Moskva har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    11'
    I Moskva slår Nayair Tiknizyan en corner fra venstre.
    14'
    Kirill Levnikov signaliserer et frispark til FK Rubin Kazan på egen banehalvdel.
    16'
    Frispark for Lokomotiv Moscow på egen banehalvdel.
    16'
    Alesandr Lomovitskiy
    På RZD Arena skyter Alesandr Lomovitskiy (FK Rubin Kazan) rett i tverrliggeren!
    18'
    Maksim Petrov (Lokomotiv Moscow) slår en corner fra høyre side på RZD Arena.
    19'
    FK Rubin Kazan fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    20'
    Alesandr Lomovitskiy (FK Rubin Kazan) løfter inn en corner fra høyre på RZD Arena.
    22'
    Frispark for FK Rubin Kazan på egen banehalvdel.
    26'
    Kirill Levnikov tildeler Lokomotiv Moscow en corner. Maksim Petrov sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    34'
    34'
    I Moskva slår Alesandr Lomovitskiy en corner fra høyre.
    37'
    Frispark i en god posisjon for FK Rubin Kazan!
    39'
    Maksim Petrov (Lokomotiv Moscow) løfter inn en corner fra høyre på RZD Arena.
    43'
    Frispark FK Rubin Kazan.
    43'
    Gult kort til Lokomotiv Moscow
    Nayair Tiknizyan
    Nayair Tiknizyan (Lokomotiv Moscow) pådrar seg et gult kort.
    43'
    Alesandr Lomovitskiy (FK Rubin Kazan) slår en corner fra høyre side på RZD Arena.
    44'
    Spillerbytte - Lokomotiv Moscow
    Inn: Anton Miranchuk
    Ut: Maksim Petrov
    Lokomotiv Moscow bytter ut Maksim Petrov med Anton Miranchuk.
    46'
    Inn: Alexis Beka Beka
    Ut: Sergey Babkin
    Lokomotiv Moscow bytter ut Sergey Babkin med Alexis Beka Beka. Dette er det andre byttet som Zaur Khapov gjør i dagens kamp.
    46'
    Offside! Alesandr Lomovitskiy (FK Rubin Kazan) er alene igjennom, men dommer Kirill Levnikov ser at linjemannen er oppe med flagget.
    50'
    Målet til FK Rubin Kazan sjekkes av VAR
    51'
    Målet til FK Rubin Kazan blir annullert
    51'
    Målsjanse! Alesandr Lomovitskiy (FK Rubin Kazan) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    52'
    Kirill Levnikov tildeler Lokomotiv Moscow en corner. Nayair Tiknizyan sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    58'
    Kirill Levnikov signaliserer et frispark til Lokomotiv Moscow.
    58'
    Jan Kuchta
    Jan Kuchta (Lokomotiv Moscow) header mot mål, men ballen går utenfor.
    61'
    Gyrano Kerk
    Lokomotiv Moscow angriper i Moskva. Gyrano Kerk fyrer av et skudd som går utenfor.
    63'
    Spillerbytte - FK Rubin Kazan
    Inn: Soltmurad Bakaev
    Ut: Alesandr Lomovitskiy
    Leonid Slutskiy gjør dagens første bytte i Moskva, når han tar ut Alesandr Lomovitskiy og setter inn Soltmurad Bakaev.
    63'
    Frispark til Lokomotiv Moscow på halvdelen til FK Rubin Kazan.
    66'
    Alexis Beka Beka ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    66'
    Lokomotiv Moscow slipper å klare seg uten Alexis Beka Beka som kommer tilbake på banen i Moskva.
    67'
    En av Lokomotiv Moscows spillere blir avblåst for offside på RZD Arena.
    67'
    En av FK Rubin Kazans spillere går i offside.
    68'
    Lokomotiv Moscow fosser fremover, men Kirill Levnikov blåser for offside på RZD Arena.
    69'
    En av FK Rubin Kazans spillere blir avblåst for offside.
    70'
    Anton Miranchuk (Lokomotiv Moscow) løfter inn en corner fra høyre på RZD Arena.
    71'
    Nayair Tiknizyan (Lokomotiv Moscow) slår en corner fra venstre side på RZD Arena.
    71'
    FK Rubin Kazan angriper, men Kirill Levnikov blåser for offside.
    73'
    I Moskva slår Anton Miranchuk en corner fra høyre.
    75'
    75'
    Gult kort til FK Rubin Kazan
    Aleksandr Zuev
    Aleksandr Zuev (FK Rubin Kazan) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    75'
    Kirill Levnikov tildeler Lokomotiv Moscow en corner. Anton Miranchuk sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    76'
    Inn: German Onugha
    Ut: Konstantin Kuchaev
    Konstantin Kuchaev (FK Rubin Kazan) erstattes av German Onugha.
    78'
    78'
    Stanislav Magkeev
    Stanislav Magkeev (Lokomotiv Moscow) kommer til en målsjanse på RZD Arena, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    79'
    FK Rubin Kazan tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    79'
    80'
    Dommer Kirill Levnikov venter med å sette i gang spillet fordi Oliver Abildgaard ligger nede.
    81'
    Oliver Abildgaard er på beina igjen og fortsetter kampen på RZD Arena.
    81'
    Anton Miranchuk (Lokomotiv Moscow) slår en corner fra høyre side på RZD Arena.
    82'
    Wilson Isidor
    Wilson Isidor (Lokomotiv Moscow) kommer seg fri på RZD Arena, men avslutningen går utenfor.
    83'
    84'
    Anton Miranchuk
    Anton Miranchuk (Lokomotiv Moscow) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    84'
    Inn: Rifat Zhemaletdinov
    Ut: Jan Kuchta
    Zaur Khapov (Lokomotiv Moscow) gjør sitt tredje bytte for dagen. Rifat Zhemaletdinov erstatter Jan Kuchta.
    85'
    Straffe! Dommer Kirill Levnikov plasserer ballen på krittmerket for Lokomotiv Moscow...
    86'
    Hjørnespark til Lokomotiv Moscow
    86'
    Vladislav Ignatev
    Dommeren gir Vladislav Ignatev (FK Rubin Kazan) et gult kort.
    87'
    Lokomotiv Moscow scorer på straffe!
    Lokomotiv Moscow 1 - 0 FK Rubin Kazan
    Mål: Anton Miranchuk
    Mål! Lokomotiv Moscow får et straffespark som Anton Miranchuk setter i mål på RZD Arena. Stillingen er dermed 1-0.
    87'
    Målsjanse på RZD Arena! Wilson Isidor fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    89'
    FK Rubin Kazan, prøver et skudd, men det reddes
    89'
    Offside! Gyrano Kerk blir vinket av og Lokomotiv Moscow må dermed bygge opp et nytt angrep.
    90'+1
    Inn: Daniil Kulikov
    Ut: Artyom Karpukas
    Bytte for Lokomotiv Moscow. Daniil Kulikov kommer inn for Karpukas Artem Mikhailovich på RZD Arena.
    90'+2
    Sjanse! FK Rubin Kazan avanserer forover, men Vladislav Ignatev avslutter utenfor.