I Moskva har et frispark blitt tildelt bortelag.
    Frispark for Lokomotiv Moscow på egen banehalvdel.
    Galatasaray SK tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    9'
    Harald Lechner signaliserer et frispark til Galatasaray SK.
    10'
    Harald Lechner signaliserer et frispark til Lokomotiv Moscow på egen banehalvdel.
    11'
    Frispark til Galatasaray SK på halvdelen til Lokomotiv Moscow.
    12'
    13'
    Harald Lechner tildeler Lokomotiv Moscow en corner. Konstantin Maradishvili sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    15'
    En av Lokomotiv Moscows spillere blir avblåst for offside på RZD Arena.
    15'
    Harald Lechner signaliserer et frispark til Lokomotiv Moscow like utenfor Galatasaray SK-området.
    18'
    19'
    Frispark for Galatasaray SK på egen banehalvdel.
    21'
    Harald Lechner signaliserer et frispark til Galatasaray SK på egen banehalvdel.
    22'
    Lokomotiv Moscow angriper i Moskva, men blir avblåst for offside.
    24'
    Lokomotiv Moscow tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    25'
    Lokomotiv Moscow fosser fremover, men Harald Lechner blåser for offside på RZD Arena.
    26'
    Alexandru Cicaldau (Galatasaray SK) slår en corner fra høyre side på RZD Arena.
    26'
    Galatasaray SK fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    27'
    28'
    31'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Moskva fordi Dmitri Barinov får behandling for en skade på banen.
    32'
    Dmitri Barinov er tilbake på banen igjen.
    33'
    I Moskva slår Dmitri Barinov en corner fra høyre.
    34'
    Fedor Smolov
    Fedor Smolov (Lokomotiv Moscow) fyrer av et skudd som går utenfor.
    34'
    Lokomotiv Moscow må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Galatasaray SK.
    35'
    Gult kort til Galatasaray
    Ryan Babel
    Dommer Harald Lechner gir Ryan Babel (Galatasaray SK) et gult kort.
    36'
    En av Galatasaray SKs spillere blir avblåst for offside.
    37'
    Marcao
    Målsjanse! Marcao (Galatasaray SK) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    37'
    Konstantin Maradishvili
    Lokomotiv Moscow avanserer forover i Moskva. Konstantin Maradishvili avslutter, men treffer ikke mål.
    38'
    Konstantin Maradishvili (Lokomotiv Moscow) løfter inn en corner fra høyre på RZD Arena.
    41'
    Harald Lechner tildeler Galatasaray SK en corner. Alexandru Cicaldau sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    43'
    43'
    Taylan Antalyali
    Taylan Antalyali (Galatasaray SK) får et gult kort av dommer Harald Lechner.
    43'
    Ryan Babel
    Ryan Babel (Galatasaray SK) kommer til en målsjanse på RZD Arena, men klarer ikke å score.
    45'+1
    46'
    Frispark til Lokomotiv Moscow på halvdelen til Galatasaray SK.
    49'
    Frisparket tildelt Lokomotiv Moscow er farlig nær Galatasaray SKs målområde.
    49'
    Maciej Rybus (Lokomotiv Moscow) løfter inn en corner fra høyre på RZD Arena.
    51'
    52'
    52'
    53'
    Patrick Van Aanholt (Galatasaray SK) slår en corner fra venstre side på RZD Arena.
    54'
    Victor Nelsson
    Victor Nelsson (Galatasaray SK) avanserer forover på RZD Arena. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    54'
    Lokomotiv Moscow, prøver et skudd, men det reddes
    54'
    I Moskva slår Alexandru Cicaldau en corner fra høyre.
    55'
    Ryan Babel
    Ryan Babel (Galatasaray SK) header utenfor.
    55'
    Spillet på RZD Arena er stoppet midlertidig fordi Rifat Zhemaletdinov ligger nede.
    55'
    Ryan Babel (Galatasaray SK) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på RZD Arena.
    56'
    Ryan Babel er på beina igjen og fortsetter kampen på RZD Arena.
    57'
    Rifat Zhemaletdinov er på beina igjen og fortsetter kampen.
    57'
    Mostafa Mohamed
    Mostafa Mohamed (Galatasaray SK) header mot mål, men ballen går utenfor.
    59'
    60'
    Konstantin Maradishvili (Lokomotiv Moscow) slår en corner fra høyre side på RZD Arena.
    62'
    63'
    Lokomotiv Moscow angriper, men avslutningen til Fedor Smolov går utenfor.
    63'
    Dmitri Barinov
    Lokomotiv Moscow angriper i Moskva. Dmitri Barinov fyrer av et skudd som går utenfor.
    65'
    Spillerbytte - Galatasaray
    Inn: Muhammed Kerem Akturkoglu
    Ut: Baris Yilmaz
    Baris Yilmaz (Galatasaray SK) erstattes av Muhammed Kerem Akturkoglu.
    67'
    Frispark Lokomotiv Moscow.
    68'
    Muhammed Kerem Akturkoglu
    Galatasaray SK fosser forover og Muhammed Kerem Akturkoglu fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    68'
    68'
    Sjanse! Lokomotiv Moscow avanserer forover, men Fedor Smolov avslutter utenfor.
    69'
    69'
    Gult kort til Lokomotiv Moscow
    Dmitri Barinov (Lokomotiv Moscow) mottar sitt første gule kort for dagen på RZD Arena.
    70'
    73'
    Mostafa Mohamed (Galatasaray SK) pådrar seg et gult kort.
    73'
    Rifat Zhemaletdinov
    Rifat Zhemaletdinov (Lokomotiv Moscow) kommer seg fri på RZD Arena, men avslutningen går utenfor.
    75'
    Inn: Olimpiu Morutan
    Ut: Ryan Babel
    Galatasaray SK bytter ut Ryan Babel med Olimpiu Morutan.
    76'
    Inn: Mbaye Diagne
    Ut: Mostafa Mohamed
    Galatasaray SK bytter ut Mostafa Mohamed med Mbaye Diagne. Dette er det tredje byttet som Fatih Terim gjør i dagens kamp.
    76'
    77'
    Mbaye Diagne
    Galatasaray SK angriper på RZD Arena, men Mbaye Diagne header utenfor.
    78'
    Gyrano Kerk (Lokomotiv Moscow) vinkes av for offside i Moskva.
    80'
    Målsjanse til Galatasaray SK! Muhammed Kerem Akturkoglu treffer mål, men keeper redder.
    81'
    81'
    Patrick Van Aanholt
    Galatasaray SK angriper i Moskva. Patrick Van Aanholt fyrer av et skudd som går utenfor.
    81'
    Mål for Galatasaray!
    Lokomotiv Moscow 0 - 1 Galatasaray
    Mål: Muhammed Kerem Akturkoglu
    Målgivende: Olimpiu Morutan
    Muhammed Kerem Akturkoglu setter ballen i nettet og Galatasaray SK leder nå 0-1. Olimpiu Morutan sto for den målgivende pasningen.
    82'
    83'
    Offside! Rifat Zhemaletdinov blir vinket av og Lokomotiv Moscow må dermed bygge opp et nytt angrep.
    86'
    86'
    Sjanse i Moskva! Muhammed Kerem Akturkoglu (Galatasaray SK) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    89'
    89'
    Spillerbytte - Lokomotiv Moscow
    Inn: Dmitrii Zhivoglyadov
    Ut: Maciej Rybus
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Lokomotiv Moscow. Inn kommer Dmitrii Zhivoglyadov, mens Maciej Rybus tar plass på benken.
    89'
    Inn: Omer Bayram
    Ut: Patrick Van Aanholt
    Bytte for Galatasaray SK. Omer Bayram kommer inn for Patrick Van Aanholt på RZD Arena.
    90'
    Inn: Christian Luyindama
    Ut: Alexandru Cicaldau
    Fatih Terim (Galatasaray SK) gjør sitt femte bytte for dagen. Christian Luyindama erstatter Alexandru Cicaldau.
    90'
    Olimpiu Morutan
    Dommer Harald Lechner viser Olimpiu Morutan (Galatasaray SK) det gule kortet.
    90'
    Harald Lechner tildeler Galatasaray SK en corner. Omer Bayram sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    90'+2
    Lokomotiv Moscow angriper, men Harald Lechner blåser for offside.
    90'+3
    Dommer Harald Lechner ser at linjemannen løfter flagget, og Lokomotiv Moscows Fedor Smolov blåses av for offside.