8 114
Fotball

Følg Liverpool – Wolverhampton med LFCTV

Ble dekket av Magnus Helle

Hei, og velkommen til livedekningen av kampen mellom Liverpool og Wolverhampton!
    Før dagens runde, den siste i Premier League denne sesongen, er Liverpool ett poeng bak Manchester City i kampen om ligagullet.
    Hjemmelaget har slitt med litt skadeproblemer i det siste. Fabinho, Virgil van Dijk og Mohamed Salah er blant spillerne som sto over forrige kamp mot Southampton.
    Wolverhampton vil med seier være sikret en åttendeplass. I verste fall kan de med tap falle ned til tiendeplass.
    Både Salah og Van Dijk starter på benken for Liverpool!
    Fabinho er ikke i troppen for Liverpool.
    Origi er heller ikke med i troppen, i det som kunne blitt hans siste kamp på Anfield. Jürgen Klopp sa i et intervju før kampen at grunnen til at belgieren ikke er med, er fordi han pådro seg en smell på trening.
    Lagene går ut på banen foran et heltent Anfield.
    Premisset for hvem som tar ligatittelen er ganske klart. Liverpool må etter alle solemerker vinne mot Wolverhampton, og Manchester City må avgi poeng mot Aston Villa. Liverpool ligger ett poeng bak og er seks mål bak på målforskjell.
    Wolverhampton setter i gang kampen.
    1'
    Elektrisk stemning på Anfield i dag.
    1'
    Robertson prøver å finne Jota i boksen, men innlegget er for upresist.
    2'
    Mål for Wolverhampton!
    Liverpool 0 - 1 Wolverhampton
    Mål: Pedro Neto
    Målgivende: Raul Jimenez
    Ordentlig kalddusj! Konate bommer på et langt utspark. Jimenez kommer bak og spiller Neto på blankt mål.
    3'
    Mané tvinger frem et hjørnespark.
    5'
    Corneren blir slått på første stolpe, og Wolves får klarert.
    5'
    Nære der! Diaz slår et innlegg på Matip som har blitt værende oppe etter corneren, men han får ikke headingen på mål.
    6'
    Liverpool triller mye ball nå.
    7'
    Jota prøver å tråkle med seg ballen inne i boksen, men han kommer ikke til skudd.
    8'
    Neto er frisk her. Kommer til et innlegg, men Alisson fanger den.
    9'
    Diaz blir spilt i bakrom, men skyter rett på keeper.
    10'
    Nære for Liverpool! Robertson spiller Diaz gjennom på venstresiden. Han forsøker å finne noen foran mål, men ingen kommer på den ballen.
    13'
    For noen sjanser da! Liverpool nærmer seg virkelig. Keita kommer til skudd fra seks meter, men den går rett i blokken og til corner.
    14'
    Matip kommer til heading på den corneren, men Sá plukker den.
    14'
    Liverpool kombinerer fint foran sekstenmeteren til Wolverhampton. Jota kommer til skudd, men nok en gang i et gult bein.
    15'
    Wolves nå! De er farlige på overganger, og nok en gang er Neto på farten ute til venstre. Spiller Dendoncker foran mål, men under press så setter han den over mål.
    18'
    Alexander-Arnold forsøker et innlegg til Diaz, men Sá er ute og plukker den.
    19'
    22'
    Spillerbytte - Wolverhampton
    Inn: Hwang Hee-chan
    Ut: Pedro Neto
    Neto ut med skade. Kjedelig for bortelaget, for han har virkelig vært farlig de gangene han har blitt involvert.
    22'
    Mål for Liverpool!
    Liverpool 1 - 1 Wolverhampton
    Mål: Sadio Mané
    Målgivende: Thiago
    Der sitter den! Thiago med en nydelig hælflikk som sender Mané alene med keeper, og der er senegaleseren sikker.
    24'
    Det satte virkelig fyr på hjemmepublikumet. Liverpool fortsetter å kjøre på etter utligningen.
    25'
    Mané forsøker å finne Diaz, men ballen når ikke frem.
    27'
    Robertson med avslutning i boksen, etter innlegg av Henderson, men avslutning går godt over mål.
    28'
    Wolverhampton har en tydelig kampplan. Her handler det om å utnytte overgangene. Blir småfarlig til tider, men de har slitt litt med presisjonen.
    29'
    Boly header den ut.
    30'
    Alexander-Arnold tar det tidlig, men det ender opp i ingenting.
    31'
    Diaz er hele tiden på farten ute på venstresiden.
    31'
    Thiago kommer til skudd godt utenfor sekstenmeteren, men bommer fullstendig på mål.
    32'
    Neves med fin pasning i bakrom, men Alisson er fint ute og sweeper.
    33'
    Svinger frem og tilbake hele tiden her!
    34'
    Salah ute og varmer opp nå. Da begynner sangen hans å runge utover stadion.
    34'
    Keita og Alexander-Arnold kombinerer på høyresiden, men innlegget til førstnevnte er for dårlig.
    36'
    Alexander-Arnold forsøker nok en gang et innlegg, og nok en gang er José Sá ute og plukker den.
    37'
    Villa går opp i ledelsen! Fullstending kaos på tribunen når beskjeden om at Matty Cash har sendt Aston Villa opp i ledelsen mot Manchester City.
    37'
    Mané med heading på mål etter nok et innlegg fra Alexander-Arnold.
    38'
    Stor Wolves-sjanse! Hwang kommer alene med Alisson, men keeperen tvinger den like utenfor mål.
    39'
    Hjørnespark til Wolverhampton
    40'
    Matip stanger den unna.
    40'
    40'
    Moutinho med corneren, og den er farlig, men Liverpool får klarert.
    40'
    Hjemmelaget kommer på en kontring, men de er for upresise.
    41'
    Klopp og assistenttrener Lijnders diskuterer voldsomt på sidelinjen nå. De har uten tvil fått med seg hva som skjer i Manchester.
    42'
    José Sá ligger nede og holder seg til kneet.
    44'
    Fire minutter tilleggstid
    45'+1
    Sá ser ut til å prøve å gi det et forsøk.
    45'+1
    Thiago ser ut til å slite med noe her. Går i garderoben nå, ser tvilsomt ut at han kommer ut etter pausen.
    45'+4
    Liverpool spiller de siste minuttene med 10 mann her.
    45'+5
    Liverpool går inn i garderoben, vel vitende om at de trenger scoring.
    Konaté med en stygg feil gjorde at Liverpool lå under. Det er vanskelig å ikke tenke at Virgil van Dijk hadde løst det bedre. Men alt lever her, for Mané utlignet og Manchester City ligger under 0-1 til pause.
    Kjedelige bilder for Liverpool-fansen da Thiago tuslet i garderoben like før pause. Om han ikke skulle spille andre omgang, må de i det minste håpe at han er klar til Champions League-finalen mot Real Madrid på lørdag.
    Spillerbytte - Liverpool
    Inn: James Milner
    Ut: Thiago
    Som ventet, Thiago må ut. Inn kommer Milner.
    46'
    Inn: John Ruddy
    Ut: Jose Sa
    Også Sá må ut etter smellen i kneet.
    47'
    Gult kort til Liverpool
    Joel Matip
    Matip lager frispark ute til venstre og Wolves får frispark.
    47'
    Wolverhampton-spillerne roper voldsomt på straffespark i den situasjonen, når Konaté feller Boly i feltet. Dommeren vinker det bort.
    47'
    Liverpool fortsetter å trille mye ball.
    49'
    Keita med innlegg, Jonny header unna.
    50'
    Annullert mål! Mané blir spilt gjennom og setter ballen i mål, men linjemannen er korrekt oppe med flagget.
    51'
    Enorm sjanse! Mané blir nok en gang spilt gjennom, men blir felt der. Jota kommer på returen og banker ballen i Boly.
    53'
    Burde vært corner til Liverpool der, men Anthony Taylor gir utspark til bortelaget.
    54'
    Hwang er frempå, men Matip får stoppet Wolves-spissen.
    55'
    Nok en mulighet for Mané! Henderson vipper ballen over forsvaret, i boksen header Milner den inn til Mané, men Ruddy kommer ut og bokser.
    56'
    Coady i bakken når Diaz dunker til utenfor sekstenmeteren. Ballen går rett i hodet på den tidligere Liverpool-spilleren.
    57'
    Nå gjør Salah seg klar! Satser alt nå, Liverpool.
    58'
    Inn: Mohamed Salah
    Ut: Diogo Jota
    58'
    Ingen nettkjenning mot gamleklubben for Diogo Jota.
    59'
    Coady er tilbake på banen.
    60'
    Keita med innlegg ute til høyre, men ingen røde kommer på den.
    63'
    Wolverhampton med en lang ball i bakrom, men Matip har kontroll på den.
    64'
    Trent Alexander-Arnold
    Alexander-Arnold klemmer til utenfor sekstenmeteren. Ruddy gir retur, men Salah utnytter ikke muligheten.
    65'
    Klopp flekker tenner på sidelinjen nå! Tydelig misfornøyd med laget, som ikke har skapt altfor mye i andre omgang.
    67'
    Småfarlig innlegg fra bortelaget når Konaté bommer på ballen, men rødtrøyene får klarert.
    67'
    OI OI OI! Boly bommer på ballen og Salah får muligheten, men forsvaret innhenter han.
    69'
    VILLA HAR DOBLET! Aston Villa har gått opp i 2-0. Liverpool trenger likevel en scoring her. For et drama!
    69'
    Alexander-Arnold kommer til skudd inne i boksen, men den går rett i Boly og til corner.
    70'
    Inn: Roberto Firmino
    Ut: Naby Keita
    Offensivt bytte fra Klopp
    71'
    Corneren går over alt og alle.
    71'
    Bølger virkelig frem og tilbake her nå!
    73'
    Liverpool er desperate her, trenger noe spesielt nå!
    74'
    Hwang kommer til heading i boksen, men den går utenfor.
    75'
    Kjempemulighet for Wolverhampton! Jimenez kommer alene med Alisson, prøver å finne Hwang, men han når ikke frem til ballen.
    75'
    Lite kvarter igjen her nå. Det er ikke mange på tribunen som har mye negler igjen nå.
    78'
    2-2 i Manchester nå! Manchester City har utlignet.
    78'
    Om det ikke skulle bli flere mål i Manchester så er fortsatt Liverpool mestere om de vinner her!
    79'
    Salah kommer til skudd, men rett i et Wolves-bein.
    80'
    Wolverhampton med en gylden kontringsmulighet, men de er ikke nøyaktige nok.
    80'
    Manchester City har snudd det! 3-2 nå, og det har fansen på Anfield fått med seg.
    81'
    Wolverhampton er like nære nå. Kommer til skudd, Alisson redder.
    83'
    I blokka igjen!
    84'
    Liverpool 2 - 1 Wolverhampton
    Mål: Mohamed Salah
    Målgivende: Joel Matip
    Er det håp da? På corneren header Matip den til Salah som får pirket den i mål.
    84'
    De fleste på stadion sitter på telefonen nå. Kan Aston Villa utligne på slutten her?
    86'
    Liverpool 3 - 1 Wolverhampton
    Mål: Andy Robertson
    Målgivende: Roberto Firmino
    GJORT JOBBEN NÅ! Fint Liverpool-spill ute til høyre når Firmino og Robertson kombinerer. Robertson får den tilbake og banker den i det lengste hjørnet.
    89'
    Liverpool har full kontroll her nå. Et drøyt minutt igjen av Premier League-sesongen for laget.
    90'+3
    Det blir andreplass for Liverpool. Selv om de vinner 3-1, så haler Manchester City det i land med en 3-2-seier. Liverpool ender sesongen med 92 poeng.