Williams (sm)76'
1-0

Ble dekket av Mattis Holt

Velkommen til livedekningen av FA Cup-omkampen mellom Liverpool og Shrewsbury! Kampen sendes ikke direkte på TV i Norge.
    Liverpool stiller med følgende lag: Kelleher - Williams, Hoever, Berg, Lewis - Clarkson, Chirivella, Cain - Elliott, Millar, Jones.
    Shrewsbury XI: O'Leary - Love, Ebanks-Landell, Williams, Golbourne - Pierre, Edwards, Laurent - Whalley, Lang, Goss.
    Det er med andre ord et meget ungt Liverpool-lag som møter opp på Anfield i kveld. Jürgen Klopp varslet dette allerede da Shrewsbury og Liverpool spilte uavgjort i januar, ettersom A-lagsspillerne hadde en planlagt vinterpause denne uken.
    Det er heller ikke Jürgen Klopp som står på sidelinjen i dag. Det er U23-trener Neil Critchley.
    Liverpool mønstret noen lunde samme lag mot Aston Villa i ligacupkvartfinalen i desember, da A-laget var på VM for klubblag i Qatar. Den kampen vant Villa 5-0.
    Avspark er utsatt til 21:00 på grunn av en trafikkulykke på M62. Det skriver Shrewsbury på Twitter.
    You'll Never Walk Alone runger ut over Anfield. Vi er straks klare.
    Liverpool har mye ball i åpningen her.
    3'
    Millar stjeler ballen i angrep, og Cain er helt alene inne i feltet, men Millar treffer ikke med innlegget!
    4'
    Her kommer Shrewsbury. Stoppes av Hoever.
    5'
    Curtis Jones går i bakken inne i feltet, men dommer lar spillet gå videre.
    8'
    Elliott får ballen inne i boksen, og prøver å finne rekkekameraten Jones. Ebanks-Landell bryter.
    9'
    Høyrebacken Williams kommer til innlegg, men det er ingen røde som kommer seg inn i feltet i tide.
    11'
    Så er det venstreback Lewis som slår inn fra motsatt kant, men O'Leary holder.
    12'
    Shrewsbury utfordrer, men van den Berg jobber som en helt i forsvar, og rydder unna.
    13'
    Elliott runder Edwards, og finner Lewis. Han slår inn mot Millar, men bortelaget klarerer.
    16'
    James Milner er på plass på Anfield i kveld. Han sitter rett bak Liverpool-benken.
    20'
    Van den Berg har vært bunnsolid i midtforsvaret til Liverpool så langt. Ny sterk klarering nå.
    20'
    Jones slår inn mot Clarkson og Millar inne i feltet, men det blir for upresist.
    23'
    Ingen skudd på mål så langt i kampen, selv om Liverpool har dominert.
    23'
    Shrewsbury kommer på en visitt. Love slår inn, og Hoever klarerer til corner.
    25'
    Kort corner, og så kommer innlegget. Rett til Kelleher, som prøver å kopiere keeperkollega Alisson med et kjapt utspark. Lykkes ikke like godt som brasilianeren gjorde mot Manchester United.
    25'
    Liverpool får frispark i god posisjon!
    26'
    Curtis Jones står klar... fyrer den over muren, men rett på keeper!
    27'
    Nytt frispark. Shrewsbury virker stresset nå, og senker Jones nede ved hjørneflagget - som samtidig drar en tunnel på RoShaun Williams.
    28'
    Frisparket er ufarlig, og Jones er ute på banen igjen etter å ha fått behandling på sidelinjen.
    31'
    Neco Williams felles rett utenfor 16-meteren.
    33'
    Gult kort til Shrewsbury Town
    Scott Golbourne
    Soleklart frispark til Liverpool, og gult til Golbourne.
    33'
    Elliott slår rett i muren.
    35'
    Liverpool centimetre unna! Neco Williams banker til, og kula sniker seg rett utenfor lengste stolpe. Der hadde ikke O'Leary nådd bort.
    35'
    Farlig tilbakespill til Kelleher, men unnggutten holder hodet kaldt og får den unna.
    40'
    Liverpool kommer! Ballen vippes til Clarkson i bakrom, som slår den over til Williams på motsatt side. Han drar til på direkten, men rett i en Shrewsbury-spiller.
    41'
    Gult kort til Liverpool
    Neco Williams
    Følger opp blokkeringen med å kaste seg inn i en takling, og er alt for sein.
    41'
    Williams jager en lang ball, men rekker så vidt frem. Vinneren en corner.
    43'
    Klareres først, før en Clarkson hamrer til. Rett i Lang.
    44'
    Lewis halter litt rundt nå etter en tøff landing.
    45'+1
    Whalley kommer til innlegg for bortelaget, men det er alt for dårlig. Van den Berg klarerer til corner.
    45'+1
    Goss slår mot bakerste stolpe. Heades vekk.
    45'+2
    Chirivella felles av Edwards. Midtbanespilleren slipper det gule.
    45'+3
    Det står 0-0 etter 45 minutter. Liverpool har dominert kampen, og får stående applaus fra The Kop, men de har ikke klart å overliste Shrewsbury-keeper O'Leary.
    Lagene er ute på Anfield-matta igjen, klare for 2. omgang.
    Shrewsbury tar avspark.
    46'
    Neco Williams hamrer en volley over tverrliggeren! Millar stusser et innlegg videre til backen, som er nære å sende Liverpool i ledelsen fra 15-16 meter.
    47'
    Shrewsbury ypper seg, men Liverpool forsvarer seg bra.
    49'
    Liverpool kontrer! Ender med et Curtis Jones-skudd, rett på keeper.
    49'
    Pierre feller Elliott. Frispark i farlig posisjon.
    52'
    Lewis skyter i muren.
    52'
    Enorm Liverpool-sjanse! Det slås en enorm pasning gjennom til en ensom Neco Williams på bakerste stolpe. Han har all tid i verden til overliste O'Leary, men Shrewsbury-keeperen redder!
    52'
    Nytt frispark til Liverpool. Innleggsposisjon. Det stusses ut til corner på andre siden.
    54'
    Neco Williams nære igjen! Hamrer ballen like over.
    57'
    Spillerbytte - Shrewsbury Town
    Inn: Daniel Udoh
    Ut: Callum Lang
    57'
    Udoh gjør seg bemerket med en gang! Han drar med seg ballen inn i boksen, og slår inn. Edwards skyter rett på Kelleher, men han må gi retur – og der er Whalley som bredsider ballen i mål! Men de sjekker VAR.. og målet annulleres! 0-0 fortsatt!
    59'
    Elliott er nære! Lewis slår inn, og Liverpool-talentet får ballen perfekt inne i 5-meteren, men klarer ikke treffe skikkelig med headingen!
    68'
    Jones spilles gjennom i bakrom, men får ikke kontroll på ballen!
    72'
    Inn: Jason Cummings
    Ut: Sean Goss
    Helten fra 2-2-kampen kommer på.
    74'
    Shrewsbury Town scorer selvmål!
    Liverpool 1 - 0 Shrewsbury Town
    Mål: Ro-Shaun Williams
    Selvmål for Shrewsbury! Neco Williams slår en lang ball frem mot Elliott, og der tar Manchester United-produktet Ro-Shaun Williams en råsjans på at han klarer å stusse ballen over eget mål... det gjør han ikke! Liverpool leder!
    76'
    Laurent banker en ball over tverrliggeren.
    81'
    Inn: Brad Walker
    Ut: Aaron Pierre
    83'
    Joe Hardy kommer inn for Liam Millar.
    84'
    52399 tilskuere på Anfield i kveld...
    87'
    I alle dager! Liverpool kommer med FIRE spillere alene med keeper på en kontring, men klarer å bomme på en pasning!