Barcelona (4-4-2): Ter Stegen; Roberto, Pique, Lenglet, Alba; Rakitic, Vidal, Busquets, Coutinho; Messi, Suarez.
    Barcelonas 11 er de samme som spilte den første kampen fra start.
    Liverpool (4-3-3): Alisson Becbker; Alexander-Arnold, Matip, van Dijk, Robertson; Henderson, Fabinho, Milner; Shaqiri, Origi, Mané.
    Liverpool mangler Salah og Firmino i dag. Det gjør at Origi og Shaqiri får sjansen i dag.
    Barcelona vant den første kampen 3-0 etter mål av Messi x2 og Suarez. Det gjør oppgaven svært vrien for Liverpool.
    Dagens dommer er Cuneyt Cakir.
    Roma kan gi Liverpool håp. I fjor vant Barcelona første kamp mot Roma 4-1 i kvartfinalen. Roma vant hjemmekampen sin 3-0 og gikk videre. Om Liverpool vinner 3-0 i dag, blir det ekstraomganger. Liverpools keeper Alisson spilte på dette laget.
    Lagene er snart klare for å gå ut på banen.
    You Never Walk Alone runger ut på stadion. Liverpool trenger hjelp fra tribunen i kveld om det skal skje et mirakel.
    Da er lagene på banen. Stadion er full. Nå er det klart for fotballfest.
    Barcelona spiller i drakter som ligner refleks i dag. Liverpool i røde, vanlige hjemmedrakter.
    Til stor pipekonsert tar Luis Suarez og Barcelona avspark.
    1'
    Messi setter fart mot Liverpool-forsvaret for første gang. Han blir utsatt for en god takling, ser det ut til.
    1'
    Liverpool i angrep! Shaqiri er svært nære å finne Henderson på bakre stolpe. Men Alba står der han skal og får så vidt gitt til corner. Vi får vel kalle det en god sjanse.
    2'
    Messi sint etter at Robertson dytter han i hodet når han ligger på bakken. Robertson får tilsnakk. Det er fortjent. Unødvendig av Robertson. Men Anfield-fansen stopper sin egen mann og synger hans navn.
    3'
    Barcelona rydder opp i Liverpools corner.
    3'
    Valverde sa før kampen at Barcelona lærte av Roma-fiaskoen i fjor. Det ville vel vært utrolig om de rotet bort to så store seire to år på rad.
    5'
    Mane jobber fram en corner for Liverpool. Vidal som stopper Liverpools nummer 10.
    6'
    Liverpool fyller opp femmeteren som det skulle vært gratis iskrem der inne. Ballen kommer aldri inn der det skal serveres. Rakitic header unna en meter foran femmeteren.
    7'
    Mål for Liverpool!
    Liverpool 1 - 0 Barcelona
    Mål: Divock Origi
    Liverpool tenner håpet! Drømmestart! Akkurat det de kunne håpe på! Det tar 6,5 minutt. Alba med en dårlig heading i egen forsvarsrekke. Det gir Liverpool muligheten. Henderson kommer etter hvert til skudd inne i feltet. Ter Stegen må gi retur. Den setter Origi enkelt i åpent mål.
    7'
    Hvordan vil dette prege Barcelona?
    8'
    Suarez jobber fram corner for katalanerne. Suarez og Fabinho i litt opphetet diskusjon. Suarez ikke like populær på Anfield som for noen år siden...
    9'
    Liverpool går i angrep etter Barcelonas corner. Ter Stegen kommer ut i bakrommet på en ball rett foran Origi. Med litt mer kraft der tror jeg Origi kunne nådd den ballen. Barcelona ser preget ut.
    10'
    Mane når ned i feltet og roper på straffe. Det gjør også resten av stadion. Dommeren står i mot og ser situasjonen annerledes.
    10'
    VAR kobles ikke på i straffesituasjonen.
    10'
    Gult kort til Liverpool
    Fabinho
    Fabinho ser ut til å ha fullstendig overtenning og er i ny duell med Suarez. Han går inn i spissen med stor fart. Må få kjølt seg ned litt nå, Fabinho. 80 minutter med gult kort fra før mot Messi er litt skummelt.
    12'
    Liverpool presser høyt. Barcelona får ikke spilt seg ut på måten de ønsker.
    13'
    Bra trykk på Anfield-tribunene nå. Det målet tidlig er så viktig for å tenne håpet. Vi så det samme i fjor da Roma scoret i åpningsminuttene mot samme Barcelona. Tribunen tar fyr da, og den energien kan smitte til spillerne.
    14'
    Messi til sin første store sjanse! Barcelona viser hvor lekne og gode de er framover. Vidal med nydelig cross til Coutinho. Alba legger 45 grader ut til Messi. Avslutningen tar Alisson. Corner.
    15'
    Liverpool rydder unna Barcelonas andre corner i kampen.
    15'
    Liverpool må balansere dette på et knivsegg. De må ha to mål til og i angrep, men om Barcelona scorer, da må Liverpool ha fem mål minst.
    15'
    Barcelona får mer kontroll nå og har stadig ballen litt mer.
    16'
    Messi og Barcelona ser ut til å få en stor, stor sjanse, men han takles i siste liten. Og det er uansett offside, men spillet går videre. Det dømmes med såkalte "tunge flagg" når VAR er med i spillet.
    17'
    Messi kommer to mot og en, før han serverer Coutinho. Han skyter lavt i lengste, men ikke langt nok ut i hjørnet. Strålende redning av Alisson. Barcelona er livsfarlige når de kommer og kunne fort ha scoret to mål alt.
    18'
    Messi og Barcelona med ny god sjanse! Argentineren får skutt fra 17-18 meter på volley. Den går en halvmeter utenfor.
    19'
    Origi med svak pasning. Det ødelegger et angrep for vertene.
    19'
    Henderson blir avblåst etter en tøff takling på Roberto.
    20'
    Mane med godt forsøk på å nå Henderson - som ser ut som Roar Strand. Henderson kommer på dype løp inne i feltet hele tiden.
    22'
    Så kommer Henderson igjen og får skutt på et slags vis fra 15 meter. Pique står i veien.
    23'
    Van Dijk bryter og sender avgårde Mane. Han mislykkes litt. Ballen ender hos Robertson som skyter fra skrå vinkel. Ter Stegen får trøbbel med den, men redder.
    24'
    Suarez får frispark i duell med van Dijk.
    24'
    Origi med svakt innlegg. Enkelt for Pique å renske ute.
    25'
    Suarez har blitt svært upopulær på sin gamle hjemmebane.
    25'
    Oooo... Nesten at Suarez kommer alene med keeper, men en lang tå fra Skottland redder Liverpool. Godt backspill av Robertson.
    25'
    Origi tar med seg Shaqiri på strålende måte. Shaqiri går og går, og mister.
    26'
    Herlig tempo i denne kampen. Det bølger fram og tilbake som bare det.
    26'
    Messi og Barcelona roer ned, dytter ballen fra mann til mann, samtidig som hjemmefansen piper. Ballen går etter hvert inn i feltet. Messi finner Raktic som slår inn. Der gir Liverpool-forsvaret ved Robertson til corner.
    29'
    Stor jubel når Suarez mottar ballen i offside. Hovedpersonen smiler bare selv.
    29'
    Alba og Lenglet kolliderer med hverandre og blir liggende.
    30'
    Ser ut som både Alba og Lenglet kommer seg opp.
    30'
    Så går Henderson ned i bakken. Er kneet han holder seg til.
    31'
    Henderson ser ut til å være ferdig. Wijinaldum gjør seg klar.
    32'
    Synd for Liverpool. Henderson har kommet meget bra i gang. Også Salah og Firmino mangler jo. Liverpool begynner å bli skadeskutt nå.
    33'
    Henderson kommer seg opp og klarer å gå av banen. Men har han sjanse til å fortsette?
    33'
    Henderson kommer seg inn! Godt å se.
    33'
    Henderson mister ballen før han vinner den fra Messi, så er det Vidal som takler. Før Milner tar over. Mane blir sendt på løp og går ned i duell med Lenglet. Får ingenting.
    35'
    Roberto med to innlegg. Begge avverges av forsvaret til Liverpool. Barcelona hadde mange i feltet da. Svært delikat pasning av Vidal i løpet av angrepet.
    36'
    Origi drar seg fri fra intet mindre enn tre Barcelona-spillere. Mane får senere ballen ute til venstre. Han kommer til innlegg. Der er bare hans gamle venn Coutinho.
    37'
    Litt lenge siden Liverpool har skapt noe her. Barcelona har hatt flest og størst sjanser etter 1-0.
    38'
    Coutinho bommer med to pasninger. Men Barcelona er så gode til å stupe i press etterpå og gå i motstanderen, så de vinner ballen fort igjen.
    39'
    Så går Robertson ned for Liverpool
    40'
    Ser ut som Robertson får smerter i beinet etter at han og Suarez løper i hverandre.
    40'
    Robertson må ha behandling ute på banen. Suarez er borte og unnskylder sammenstøtet. Disse skadeoppholdene er nok best for Barcelona, fordi det drar ned tempoet i kampen.
    41'
    Spillet fortsetter og Robertson kommer inn på banen igjen.
    41'
    Shaqiri er svært nærme å finne Mane i bakrommet. En lang tå fra Pique hindrer muligheten.
    43'
    Origi med bra innlegg. Igjen er Pique der og rydder opp.
    43'
    Et langskudd fra Robertson endrer retning i Vidal og går ikke mer enn en halvmeter utenfor. Skummelt det. Det blir corner.
    43'
    Barcelona rydder unna på corneren.
    44'
    Barcelona prøver å kontre. De kommer til Liverpools 16-meter før det sier stopp.
    44'
    Barcelona holder lenge i ball. En nytelse å se hvor gode de er til å finne vinkler og rom til å utføre pasningene sine.
    45'
    Legges til fire minutter.
    45'+1
    Gult kort til Barcelona
    Sergio Busquets
    Busquets kommer altfor sent inn i en duell med Fabinho. Klart kort.
    45'+1
    Milner løfter inn i feltet. Alfor høyt. Der oppe er det bare Ter Stegen som kommer opp.
    45'+2
    Messi til skudd fra 20 meter. Den går en meter utenfor. Ikke så hardt. Så den tror jeg nok Alisson har bra kontroll på.
    45'+3
    Liverpool vinner en corner.
    45'+4
    Milner slår inn. Suarez nikker vekk.
    45'+4
    Alba kommer alene etter en helt utrolig pasning av Messi. Den linken mellom de to er så fantastisk. Alisson får stoppet Alba.
    45'+5
    Pause! Liverpool leder 1-0 etter en tidlig scoring ved Origi. Liverpool var svært friske i starten, før Barcelona fikk bedre og bedre kontroll. Gjestene har også hatt svært gode muligheter til å score.
    Dramet lever før den andre omgangen her.
    Spillerbytte - Liverpool
    Inn: Georginio Wijnaldum
    Ut: Andy Robertson
    Wijnaldum går inn for Robertson. Milner tar plass på backen.
    46'
    Liverpool kommer til corner. Van Dijk får til et slags skudd, men det er er ikke hardt nok og sparkes vekk.
    47'
    Origi feller Roberto på Barcelonas halvdel.
    49'
    Mane kommer nesten alene med keeper, men Robertson jobber bra og får sparket til corner i siste liten.
    50'
    Kjempesjanse for van Dijk! Han avslutter med hælen, ala Zlatan, men Ter Stegen står der han skal.
    51'
    Suarez kommer alene med keeper, men Alisson redder avslutningen nede i hjørnet. Fantastisk redning. Enorm pasning av Messi i forkant.
    51'
    Alba legger inn på volley. Van Dijk header vekk.
    52'
    Ivan Rakitic
    Kroaten får gult kort for hands. Stopper en Liverpool-kontring.
    53'
    Liverpool 2 - 0 Barcelona
    Mål: Georginio Wijnaldum
    Målgivende: Trent Alexander-Arnold
    Da mangler Liverpool bare ett mål! Rakitic mister ballen. Alexander-Arnold slår inn. I feltet kommer Wijnaldum først og får skutt. Den går via Ter Stegen og i mål! Den redder nok Ter Stegen 7/10 ganger.
    53'
    Tar litt tid her... Virker som dommeren sjekker noe med VAR
    54'
    Neida, der er vi i gang igjen. Liverpool får en tidlig scoring også i denne omgangen. Nå blir det kok her.
    55'
    Liverpool 3 - 0 Barcelona
    Målgivende: Xherdan Shaqiri
    Han har vært på banen i ti minutter og scoret to mål! Han header inn 3-0! Det er et mirakel. Milner tar med seg Shaqiri som slår inn. Wijnaldum sniker seg mellom Barcas stoppere og stanger den inn.
    55'
    Hva NÅ, Barcelona? Har de mental styrke til å svare på dette? Det er bare ett år siden de røk mot Roma i kvartfinalen etter å ha ledet 4-1 etter første kamp.
    57'
    Fabinho stopper Coutinho. Liverpool får store rom. Henderson kommer rundt og slår inn. Ter Stegen holder den.
    58'
    For en kamp. For en turnering dette er.
    58'
    Messi finner Alba bredt. Barcelona får roet ned litt. Helt til Messi mister ballen i 16-meteren.
    59'
    Det er vel umulig å ikke nevne Istanbul for Liverpool-fansen nå.
    59'
    Spillerbytte - Barcelona
    Inn: Nelson Semedo
    Ut: Philippe Coutinho
    Coutinho pipes av på sin gamle hjemmebane.
    59'
    Det er en halvtime igjen.
    60'
    Wijnaldum er den første innbytter til å score to mål i en Champions League-semifinale noen gang. Og den headingen hans ligner vel svært på Gerrards mål i CL-finalen i 2005.
    60'
    Barcelona kan bare takke seg selv for at de har kommet i så store problemer. De har sløst med sjansene i kveld. Og ikke minst den Dembele hadde på tampen av første kamp.
    62'
    Semedo vinner sin første duell med Mane.
    62'
    Vidal med en hands. Liverpool får dødball i fin posisjon for legg.
    62'
    Rakitic stusser vekk innlegget. Kast til Liverpool.
    63'
    Origi roter en ball bort utover sidelinjen.
    63'
    Liverpool har stor energi nå. Barcelona sliter med å komme seg inn i kampen nå.
    64'
    Akkurat nå ligger vi an til ekstra omganger. Ved 4-0 er Liverpool klare for finale. Skulle Barcelona score ett, trenger Liverpool to.
    65'
    Joel Matip
    Messi går og går som bare han kan. Matip legger han i bakken. Klart gult kort.
    66'
    Messi skritter opp. Det er omtrent derfra han satte 3-0 forrige uke.
    66'
    Messi skyter via muren og ut til corner for Barcelona.
    67'
    Messi og Rakitic med et nydelig, langt veggspill. Messi får skutt fra spiss vinkel. Alisson med ny bra redning. Corner.
    68'
    Messis corner går over alt og alle. Svakt slått.
    68'
    Wijnaldum altså... Det virker jo som Klopp måtte gjøre dette byttet mot sin vilje grunnet skaden til Robertson.
    69'
    Barcelona har kommet seg mer med igjen nå etter en grusom start på omgangen.
    69'
    Alba med en svak pasning mot Suarez.
    70'
    Innlegg mot Origi. Han starter litt sent og ballen spretter inn til keeper.
    70'
    Alba slår inn mot Suarez. Det ser ut til å bli corner, men det er faktisk offside.
    73'
    Begge lag har to bytter igjen.
    73'
    Imponerende av Liverpool å klare dette comebacket UTEN Salah og Firmino.
    73'
    Messi med en dårlig ball mot Alba. Har slitt i denne omgangen, Messi.
    74'
    Inn: Arthur Melo
    Ut: Arturo Vidal
    En mer ballsikker spiller inn, men litt mindre defensiv kraft.
    74'
    Nelson Semedo
    Rakitic, som har hatt en dårlig kamp, med ny feil. Gjør at Semedo må holde igjen Mane.
    76'
    Liverpool fyller på. Det skal slås inn i feltet.
    76'
    Nei. Det slås kort og Alexander-Arnold skyter fra distanse. Går flere meter over.
    76'
    Klopp ser svært rolig ut. Lurer på hvordan han har det på innsiden.
    76'
    Alba mister ballen høyt i banen, men Origi mister like etterpå og Barcelona vinner tilbake.
    77'
    Henderson får beskjed om å roe seg ned etter en dytt.
    77'
    Alba med godt legg, men Matip er våken
    77'
    Roberto med balltap. Suarez ser oppgitt ut.
    78'
    Alexander-Arnold går for å få en corner, og det får han.
    78'
    Inn: Malcom
    Ut: Ivan Rakitic
    78'
    Liverpool 4 - 0 Barcelona
    HAR DU SETT? Alexander-Arnold rundlurer hele Barcelona-forsvaret. Han er i ferd med å gå bort fra corneren, før han ser at Barcelona-forsvaret sover og slår den inn. Der er Origi HELT alene og setter den enkelt i mål.
    79'
    Hva er det Barcelona-forsvaret driver med? Dette er beviset på klisjen "å sove i timen".
    80'
    Da er det ti minutter igjen. Barcelona er videre med ett mål fortsatt. Men har de psykiske krefter til å slå tilbake nå?
    80'
    Barcelona virker totalt paralyserte nå.
    81'
    Semedo kommer rundt og løfter inn. Den går over. Barcelona-spillerne.
    82'
    Wijnaldum med en herlig vending. Ballen går via Origi til Shaqiri. Alexander-Arnold vinner etter hvert frispark for Liverpool.
    82'
    Origi ligger nede med smerter og får behandling
    84'
    Origi må ut
    84'
    Liverpool er på vei til sin andre strake CL-finale! Og de kan også fortsatt bli ligamester. Det koker på Anfield nå.
    84'
    Shaqiri får en stor sjanse, men header over. Samtidig ligger van Dijk nede med en hodesmell.
    86'
    Van Dijk kommer seg selvsagt opp.
    86'
    Valverde ser ikke ut til å ha det behagelig nå. Tenk å måtte svare for seg etter dette tapet og ha Roma-tapet i fjor i bakhodet. Kan de svare?
    87'
    Det virker som det trengs Messi-magi nå for Barcelona.
    87'
    Barcelona med langt angrep. Alisson kommer ut og holder innlegg fra Semedo. Alisson har hatt en fantastisk kamp.
    88'
    Barcelona har vist ingen tegn til å score etter 4-0.
    88'
    Statistikken viser at Liverpool har løpt 5-6 kilometer mer enn Barcelona.
    88'
    Van Dijk med en viktig tå inne i feltet. Godt stopperspill.
    88'
    Barcelona triller fint, men en ny høy pasning ødelegger.
    89'
    Klopp rasende for at han ikke fikk gjort et bytte.
    89'
    Van Dijk stopper nytt forsøk
    89'
    Fabinho vinner frispark og Liverpool kan roe ned.
    89'
    Inn: Daniel Sturridge
    Ut: Xherdan Shaqiri
    90'
    Legges til fem minutter
    90'
    Mane får en god mulighet til å kontre, men går etter hvert i offisde.
    90'+1
    1,5 av 5 minutter er over.
    90'+2
    Roberto sløser bort en bra mulighet for Messi med en svak ball.
    90'+2
    2 av 5 minutter er over. Skulle Barcelona score er det ikke mye tid for Liverpool å få det femte.
    90'+2
    Barcelona blir litt stillestående og det går ikke så fort. De sliter med å komme til gode muligheter til innlegg
    90'+4
    Strålende gjort av Fabinho som vinner ballen og setter fart, og vinner frispark.
    90'+4
    For en helt enorm kamp Liverpool er ett minutt unna å fullføre
    90'+4
    Liverpool er gode til å bruke tid nå. Det ser ut som dette vil gå
    90'+5
    Mirakelet er i ferd med å bli sant.
    90'+5
    Liverpool får frispark høyt i banen. Dette renner ut for Barcelona nå.
    90'+5
    DET ER OVER!
    LIVERPOOL HAR SNUDD 0-3 TIL 4-0. To mål fra Origi og Wijnaldum sender Barcelona ut. Det er helt utrolig.
    Og Barcelona da... Uff og huff. For et mareritt.
    Vi takker for at du fulte kampen her. God kveld videre!