7 784
2 823

Ble dekket av Camilla Vesteng

Hei! Moro at du titter innom liven før kamp. To og en halv time til kamp! VG-sporten er klar.
    Liverpool har vunnet de fem siste kampen mot Crystal Palace i ligaen. Liverpool vant 2-1 på Selhurst Park i november.
    I januar i fjor ble det syv mål da de to lagene møttes, da vant Liverpool 4-3. Hele angrepstrioen til Liverpool scoret: Salah (2), Mane og Firmino.
    Liverpool var altså tilbake i Premier League med 0-0 mot Everton søndag. Det var ingen god kamp av ligalederen. Crystal Palace har én dag mer hvile i benene, og en seier med seg inn mot kampen på Anfield, de slo Bournemouth 2-0 lørdag.
    Ifølge britiske medier er både Andy Robertson og Mohamed Salah tilbake for Liverpool i kveld. Ifølge metro.co.uk ville begge spille mot Everton, men det medisinske apparatet rådet manager Jürgen Klopp dem til å hvile, da de antageligvis ikke var hundre prosent klare for spill. Klopp var redd for skader, og lyttet til rådet. Salah satt på benken i forrige kamp.
    Crystal Palace scoret begge sine mål i løpet av 24 minutter mot Bournemouth. Crystal Palace er nummer ni på tabellen foran kveldens kamp.
    James Milner og Joel Matip er ikke med i kveld.
    Crystal Palace-manager Roy Hodgson var Liverpool-manager i 2010/2011. Han gleder seg til kampen. - Du gleder deg ikke fordi det er det blir enkelt, eller fordi vi kan få spille vår fotball. Vi skal spille mot et lag som har vunnet ligaen meget fortjent denne sesongen, sier Hodgson til Palaces hjemmeside foran kampen. Liverpool er fem poeng fra ligagull.
    Liverpool (4-3-3): Alisson - Alexander-Arnold, van Dijk, Gomez, Robertson - Henderson, Fabinho, Wijnaldum - Salah, Firmino, Mané.
    Crystal Palace (4-5-1): Hennessey - Ward, Cahill, Sakho, Van Aanholt - Townsend, McArthur, Kouyaté, McCarthy, Zaha - Ayew.
    Da er, som ventet, Salah og Robertson tilbake og med fra start for hjemmelaget.
    Klopp og Hodgson i samtale før kampen. Hodgson i dress, Klopp i joggebukse. De corona-hilser med armen.
    Lagene er på banen.
    Liverpool spiller bakover. Tar med seg Alisson. Spiller mange pasninger.
    2'
    Van Dijk spiller Robertson, spiller Mane som slår over til Salah. Det ender med innkast til hjemmelaget.
    3'
    Utspill Crystal Palace. Som etterhvert blir innkast til gjestene. De spiller bakover. Tar med keeper Hennessey.
    4'
    Liverpool bryter. Mane til Henderson. Salah spiller bakover. Liverpool bygger opp.
    6'
    Innkast Liverpool. Kaster bakover til Gomez.
    7'
    Liverpool kommer til avslutning. De presser på videre.
    9'
    Liverpool spiller ball på tvers, ser etter en åpning. Til Mané, han er sterk nede ved linjen og leger inn til Henderson. Han treffer ballen dårlig.
    10'
    Arnold forsøker en lang pasning til Salah. Den er for lang.
    12'
    Zaha sitter nede for Palace.
    13'
    Liverpool spiller. På tvers. Gjestene overtar.
    15'
    Spillerbytte - Crystal Palace
    Inn: Max Meyer
    Ut: Wilfried Zaha
    Zaha la ansiktet i hendene. Selvsagt kjedelig å måtte ut etter bare et kvarter.
    15'
    Liverpool angriper. Mané hælsparker til Firmino som ikke får skikkelig treff på avslutningen.
    17'
    Palace spiller for langt, ballen over linjen. Utspill fra Alisson. Liverpool tar seg god tid.
    18'
    Robertson forsøker å kombinere med Firmino. Lykkes ikke helt.
    19'
    Innlegg til Firmino som header ned, men der er det ingen lagkamerater.
    20'
    Liverpool igjen. På tvers og bygger opp. Van Dijk til Salah. Firmino tar pent ned en pasning fra Salah. Ender etterhvert i corner.
    21'
    Van Dijk står klar med hodet. Som alltid på corner. Arnold tar det. Van Dijk til tatt av Ayew og får frispark. 22 meter.
    22'
    Mål for Liverpool!
    Liverpool 1 - 0 Crystal Palace
    Mål: Trent Alexander-Arnold
    Arnold sikter og tar fart. Setter ballen rett i krysset til venstre for Hennessey. Perfekt frispark.
    23'
    Innkast Liverpool. De spiller opp. Salah går med ballen. Blir et frispark til hjemmelaget. På hjørnet av 16-meteren.
    28'
    Robertsen legger inn, Henderson skyter i stolpen, Van Dijk står klar på returen med hodet. Van Dijk har tre spillere på seg, som river og drar i drakten hans. Kunne nesten vært straffe?
    29'
    Van Dijk spiller en finfin langpasning til Salah, som roter det litt til. Ballen etterhvert til Firmino, som ikke er helt venn med ballen.
    31'
    Fabinho legges i bakken av Ayew. Frispark. Ikke så ulik posisjon som der Van Dijk ble felt og Arnold scoret på frispark. Fabinho tar det sev. Skyter over.
    33'
    Liverpool igjen. Så nesten ut som en hands inne i feltet til Palace, men spillet går.
    36'
    Innkast til gjestene. Liverpool bryter. Og Liverpool har mye folk foran mål, Mane spiller strålende til Wijnaldum, men skuddet utenfor igjen.
    36'
    Crystal Palace står og venter på at Liverpool skal angripe nå.
    39'
    Crystal Palace på et offensivt forsøk, men Arnold har kontroll.
    40'
    Robertson spiller Wijnaldum, men han kommer seg ikke helt til avslutning.
    42'
    Meyer kommer til avslutning etter at Gomez var litt for slapp i den defensive jobbe.
    42'
    Van Dijk legger ned Ayew litt for røft. Frispark.
    43'
    Liverpool 2 - 0 Crystal Palace
    Mål: Mohamed Salah
    Målgivende: Fabinho
    Fabinho spiller frem Salah, som demper ballen på brystet, drar seg litt innover og skyter perfekt i mål med venstrebenet. Sterkt av Fabinho. Sterkt av Salah.
    44'
    Det er lagt til to minutter. Roy Hodgson ser på klokka. Det er å forstå.
    45'+1
    Palace med ballen, spiller hjem. Korte pasninger, og når oppspillet kommer så er det ikke en Palace-spiller i nærheten av Liverpool-målet.
    45'+3
    Liverpool stormer i angrep. Robertson slår inn. Ballen passerer Sakho og finner Salah, som er akkurat en halv meter for sent ute.
    47'
    Liverpool presser på. Nesten alle skal med. Men siste trekket blir for upresist. Utspill Palace.
    49'
    Liverpool spiller seg ut, tar med seg Alisson. Salah mister ballen. Palace velger også å spille bakover. Liverpool bryter. Mane med en litt for dårlig pasning. Men Liverpool biter seg fast.
    50'
    Palace spiller frem, ballen til Ayew er for lang.
    51'
    Arnold kaster inn. Palace bryter. Går fremover. Meyer blir presset og mister ballen.
    53'
    Liverpool kontrer, Robertson forsøker et landskudd som er litt for optimistisk. Høyt over.
    54'
    Liverpool 3 - 0 Crystal Palace
    Mål: Fabinho
    Målgivende: Andy Robertson
    Robertson spiller rolig til Fabinho som står på cirka 25 meter midt på mål. Han tar et par touch på ballen, drar til og skyter fabelaktig i mål. Kanon!
    55'
    LIverpool-spillerne står i kø for å score. De er der foran kassa alle mann. Men den siste stokkingen av ben var ikke med der.
    58'
    Liverpool kjører på nå. Klopp tar seg litt å drikke.
    60'
    Patrick van Aanholdt ligger nede. Ballen i spill igjen.
    61'
    Liverpool angriper igjen. Mane får innkast. Kaster til Firmino, som spiller bakover. De bygger opp. Fabinho spiller Robertson, Wijnaldum spiller Henderson, Van Dijk slår til Salah. Arnold spiller Salah, Henderson. Alle skal med.
    63'
    Van Dijk spiller Salah. Han får en god skru på ballen, og skuddet går like utenfor.
    64'
    Spillerbytte - Liverpool
    Inn: Alex Oxlade-Chamberlain
    Ut: Jordan Henderson
    64'
    Inn: James McArthur
    Ut: Cheikhou Kouyate
    67'
    Inn: Jairo Riedewald
    Ut: Luka Milivojevic
    67'
    Salah misser med et fremspill. Men Palace benytter ikke muligheten med ball. Liverpool bryter umiddelbart.
    69'
    Liverpool 4 - 0 Crystal Palace
    Mål: Sadio Mané
    Målgivende: Mohamed Salah
    Liverpool bryter Palace og stormer fremover. Ballen til Salah som spiller Mané som er på et kjempeløp. Setter ballen pent i mål i lengste hjørnet.
    69'
    Drikkepause.
    71'
    Klopp legger armen rundt Williams som skal inn, peker og forklarer.
    72'
    Liverpool spiller på tvers, frem og tilbake, før Arnold går frem. Salah muster ballen.
    74'
    Inn: Neco Williams
    Ut: Trent Alexander-Arnold
    75'
    Inn: Takumi Minamino
    Ut: Roberto Firmino
    75'
    Liverpool igjen. Mane til Wijnaldum. Litt frem og tilbake før Minamino ikke får med seg ballen.
    77'
    Palace bare "mæler" ballen unna nå. Liverpool igjen.
    77'
    Mane misser, men han har løpt mye og vært (som normalt) involvert i mye.
    79'
    Palace fremover ved Van Aanholdt, men han mister ballen.
    80'
    Arnold siger ned i stolen på tribunen. Han kommer til å sove godt i natt, når han drømmer om frisparkmålet.
    82'
    Crystal Palace er en og annen gang inne på Liverpools banehalvdel, men det er ikke lenge.
    83'
    Inn: Harvey Elliott
    Ut: Andy Robertson
    84'
    Inn: Brandon Pierrick
    Ut: Jordan Ayew
    85'
    Inn: Naby Keita
    Ut: Sadio Mané
    85'
    James Milner følger med. Han har all grunn til å kose seg i stolen nå, mens han ser Minamino forsøke seg.
    87'
    Elliott slår corner for hjemmelaget. Den er kort til Minamino. Han spiller tilbake til Elliott. Ny corner.
    90'
    Salah kommer til en enorm mulighet. Men han er litt nonchelant, så han skusler bort den muligheten til å score ett til. Han setter ballen langt bakken, burde løftet den litt.
    90'+2
    Salah får en mulighet til. Neco Williams er på returen.
    90'+2
    Hjørnesparket havner hos Williams. Men han knoter litt. Så Palace får ballen unna. Men noen sekunder senere, så får Williams en mulighet til. DRar til med venstrefoten. Men rett i hendene på Hennessey.