Hei og hjertelig velkommen til oppgjøret mellom Liverpool og Crystal Palace!
    Liverpool (4-2-3-2): Allison - Milner, Matip, Van Dijk, Robertson - Henderson, Fabinho - Mané, Firmino, Keita - Salah
    Crystal Palace (4-3-3): Speroni - Wan-Bissaka, Tomkins, Sakho, Van Aanholt - Kouyaté, Milivojevic, McArthur - Townsend, Ayew, Zaha
    Trent Alexander-Arnold var nær å rekke dagens kamp etter en rekordkort skadeopphold som i utgangspunktet var anslått til fire uker. Men backen er ikke med i troppen mot Palace, og dermed starter James Milner på høyreback for rødtrøyene.
    Crystal Palace har både Wayne Hennessey og Vicente Guaita ute med skade. Dermed er det duket for et gjensyn med Premier League for 39 år gamle Julian Speroni i mål. Han spiller sin 404 PL-kamp lørdag.
    Liverpool har ikke tapt på 31 kamper hjemme på Anfield. Siste tap på eget gress kom i april 2017 - mot Crystal Palace!
    Solid trøkk på Anfield i det Salah sparker igang oppgjøret!
    1'
    Sakho med en sylfrekk hælflikk i egen boks. Skal ha bra tro på egne ferdigheter for å dra frem den detaljen etter tre og et halvt minutt på bortebane.
    4'
    Hendersen slår inn mot Robertson på bakerste stolpe, men backen bommer regelrett med headingen. Liverpool beholder dog ballen.
    6'
    Utrolig trøkk på Anfield i åpningsminuttene, som Liverpool har styrt.
    7'
    Corner for hjemmelaget.
    7'
    Corneren går gjennom hele feltet.
    8'
    Speroni må i aksjon for første gang! Matip, av alle, spilles igjennom alene med keeper, men 39-åringen vinner kampens første duell mot Liverpool-toget.
    8'
    Liverpool styrer kampen som de vil nå. Palace har falt ned i en 4-5-1-formasjon.
    11'
    Firmino drar til fra distanse, men klarer ikke presse skuddet under tverrliggeren.
    13'
    Palace sliter med å kombinere flere enn to pasninger akkurat nå.
    16'
    Hendersen leter etter Keita utenfor boksen, men Wan-Bissaka kaster seg ned og takler ballen bort.
    18'
    God krosser mot Robertson, som har løpt opp til bakerste stolpe, men backen bommer med headingen og sender ballen rett til værs.
    19'
    Frispark til Henderson i midtsirkelen.
    19'
    Corner for Liverpool.
    21'
    Dommeren tar en alvorsprat med Speroni før dødballen.
    22'
    Mané vinner hodeduellen på første stolpe, men ballen går rett i klypene på Speroni.
    22'
    Keita stomer fremover, men legges i bakken av Tomkins. Dommeren står godt plassert og ser at taklingen er på ball.
    26'
    Townsend forsøker å legge inn, men Milner kaster seg ned og blokkerer ballen i motstanderen og over dødlinjen. Utspill fra mål.
    27'
    Fabino med lang ball til Firmino, som legger hurtig videre til Salah. For hurtig. Egypteren får ikke kontroll på ballen.
    29'
    Milner er fremme i angrep og skaffer en corner.
    30'
    Corneren lander på hodet til Matip, som stanger ballen like utenfor! Begraver ansiktet i hendene. Den burde han ha fått på mål.
    31'
    Kouyate feller Milner utenfor boksen på høyresiden. Frispark til Liverpool.
    32'
    Salah og Milner står ved ballen og kan slå inn.
    32'
    Det blir Milner ...
    32'
    NESTEN! Van Dijk vinner duellen i feltet, men ballen går over mål.
    32'
    Ballen gikk ikke innom noen, men likevel dømmes det corner til Liverpool.
    33'
    Får ikke noe ut av det i første omgang.
    33'
    Liverpool roper på straffe! En høy ball lander på armen til Townsend inne i straffefeltet. Ingen tvil om det. Det kunne blitt blåst straffe til hjemmelaget der.
    34'
    Mål for Crystal Palace!
    Liverpool 0 - 1 Crystal Palace
    Mål: Andros Townsend
    Målgivende: Wilfried Zaha
    Fra straffesituasjon i egen boks til scoring i motsatt for Townsend! Palace kommer på en overgang og Zaha utfordrer Milner på fart langs kanten. Det er rått parti, og pasningen 45 grader ut til Townsend er perfekt. Sistnevnte setter ballen lavt i mål, under Alisson.
    34'
    Milner holder på å gjøre ting godt igjen i det han dribler seg inn i boksen. Men Sakho kaster seg ned og blokkerer skuddet.
    36'
    Robertson legger inn til Van Dijk, men hodestøtet går godt til side for mål.
    37'
    Temperatur på banen nå! Salah roper etter straffe, uten resultat. Palace-spillerne fyrer seg opp over det de mener er filming.
    40'
    Og det kan se ut som Palace-spillerne har et poeng. Egypteren får en kakk på leggen, men bruket et halvt sekund på å registrere at han blir truffet og kaster seg bakover.
    40'
    Kun Roberto Firmino (5) og Anthony Martial (4) har scoret flere mål mot topp 6-motstand denne sesongen enn Andros Townsend (3), ifølge Opta.
    42'
    Gult kort til Crystal Palace
    Jordan Ayew
    Kommer med en sen dytt i ryggen på Milner. Unødvendig og får et helt greit gult kort.
    42'
    Fabinho får ballen lagt til rette på 30 meter og løsner skudd - i blokka og inn til Speroni.
    44'
    To minutter er lagt til før pause.
    45'+1
    Palace sparker igang 2. omgang.
    46'
    Mål for Liverpool!
    Liverpool 1 - 1 Crystal Palace
    Mål: Mohamed Salah
    Liverpool svarer umiddelbart etter pause! Van Dijk får ballen på skuddhold drøye 20 meter fra mål. Skuddet skrifter retning i McArthur før ballen daler ned mot Salah på fem meter. Fra kloss hold tupper han inn utligningen.
    47'
    Dermed er Salah kun ett mål unna å bli den første egypteren som scorer 50 mål i Premier League.
    48'
    Robertson forsøker lykken fra distanse - like utenfor!
    50'
    Mané vinner tilbake ballen fra Zaha på midten. Sterk forsvarsjobb!
    51'
    Liverpool 2 - 1 Crystal Palace
    Mål: Roberto Firmino
    Målgivende: Naby Keita
    Seks minutter tok det, men nå er kampen snudd! Keita spiller ballen til Firmino i boksen. Tomkins lar brassen få god tid, for god tid, til å vende opp. Spissen skyter, via et Palace-ben, og forbi Speroni. Kvaliteten er høyere hos hjemmelaget i øyeblikket.
    53'
    Liverpool fortsetter å styre oppgjøret, som de har gjort i store deler av kampen.
    60'
    Offside mot Palace.
    63'
    Ayew får ballen på kanten og dribler seg mot mål. Kan slå inn eller gå for skudd. Han velger det sistnevnte, men vinner ikke annet enn en corner.
    65'
    Liverpool 2 - 2 Crystal Palace
    Mål: James Tomkins
    Målgivende: Luka Milivojevic
    Men corner kan også gi mål! Ayew setter opp en glimrende sperre og sender Van Dijk og Fabinho inn i hverandre. Dermed kan Tomkins stige til værs og stange inn utligningen.
    65'
    Matip klarerer til nok en corner for Palace.
    68'
    Denne gangen går corneren rett i fanget på Alisson.
    68'
    Liverpool jobber ballen inn i boksen, men Speroni kommer ut og avverger situasjonen.
    70'
    Liverpool 3 - 2 Crystal Palace
    Mål nummer 50 i Premier League! Etter mer enn godkjent kamp for 39 år gamle Speroni, gjør han en kjempebrøler. Han forsøker å fiste et innlegg fra kanten over mål, men ender opp med å legge ballen på målstreken. Der dukker selvfølgelig Salah opp og tupper ballen i mål.
    75'
    Gult kort til Liverpool
    James Milner
    83'
    Spillerbytte - Liverpool
    Inn: Adam Lallana
    Ut: Fabinho
    88'
    Andre gule kort til Liverpool
    Milner får sitt andre gule kort på seks minutter! Er alt for sent inn i en duell med Zaha og treffer han på leggen. Skjønner det fort selv, og tusler av banen.