2-1
Dunk79'

Ble dekket av Henrik Myhrvold Simensen

Velkommen! Her skal vi følge Liverpool mot Brighton i Premier League.
    Brighton har hatt en brukbar sesongstart, og ligger som nummer 13, men kommer fra to strake tap. Serieleder Liverpool er naturligvis store favoritter i denne kampen.
    LIVERPOOL (4-3-3): Alisson - Alexander-Arnold, Lovren, van Dijk, Robertson - Henderson, Wijnaldum, Oxlade-Chamberlain - Salah, Firmino, Mane.
    Dårlige nyheter for Liverpool med midtbaneanker Fabinho ute resten av året. Det gjør at Oxlade-Chamberlain får sjansen fra start, Wijnaldum dyttes trolig ned i ankerrollen.
    BRIGHTON (4-5-1): Ryan - Montoya, Webster, Dunk, Burn - Gross, Propper, Stephens, Bissouma, Mooy - Connolly.
    Liverpool har fått en håndsrekning av Newcastle, som spilte uavgjort mot Manchester City tidligere denne lørdagen. Med seier mot Brighton vil luken øke til 11 poeng ned til de regjerende mesterne for Liverpool. Det lukter første seriemesterskap på 30 år for Liverpool nå.
    På benken til Liverpool sitter: Adrian, Gomez, Keita, Lallana, Milner, Shaqiri, Origi.
    Brighton kjører i gang med en lang ball fremover, men den har Liverpool full kontroll på.
    1'
    Robertson fyrer av fra distanse. Høyt over.
    2'
    Mane prøver et innlegg, men rett i hodet på Montoya.
    3'
    Henderson slår inn mot Mane, men Montoya får igjen satt hodet til.
    3'
    Brighton spiller på små marginer i eget forsvar.
    4'
    Oxlade-Chamberlain stjeler ballen og setter fart fremover. Han kan spille gjennom Mane, men går heller for skuddet, rett i blokka. Elendig valg.
    4'
    Så kontrer Brighton. Conolly setter fart, spiller ut til Pröpper, som spiller inn til Gross, men van Dijk får taklet ballen til corner.
    5'
    Brighton tar corneren kort. Ender med et godt innlegg fra Mooy, men headet ut av Lovren.
    5'
    Gross treffer Connolly i bakrommet, men flagget kommer for offside.
    7'
    Hele Anfield reiser seg. Justice for the 96 er budskapet.
    7'
    Brighton med noen positive minutter etter at Liverpool presset de første minuttene.
    9'
    Firmino med en fæl feilpasning, Pröpper tar over, men greier ikke spille gjennom Connolly
    10'
    Montoya feller Mane og stopper en Liverpool-kontring. Bør være kort, Atkinson lar ham slippe unna.
    10'
    Connolly skaper litt problemer for Lovren, men kroaten henter seg inn og får et frispark.
    12'
    Salah og Firmino kombinerer godt, men vinkelen blir for skarp for Salah, som skyter i nettveggen.
    13'
    Alexander-Arnold med et godt innlegg, men Webster tar seg av det.
    15'
    Bissouma sender en stikker mot Connolly, men dårlig vektet pasning, og van Dijk har kontroll.
    16'
    STRÅLENDE REDNING! Ryan ligger nede i hjørnet og redder avslutningen fra Firmino fra 12-13 meter. Strålende av Mane i forkant.
    16'
    van Dijk slår i bakrom, men ballen spretter inn til Ryan.
    17'
    Connolly på vei gjennom, men flagget kommer for offside på Brighton-spissen.
    17'
    Mål for Liverpool!
    Liverpool 1 - 0 Brighton
    Mål: Virgil van Dijk
    Målgivende: Trent Alexander-Arnold
    HAN NIKKER DEN INN! Alexander-Arnold med en perfekt dødball inn i feltet, van Dijk stiger til være på fem meter og stanger den i mål.
    18'
    NY GOD RYAN-REDNING! Mane slår inn til Firmino, men avslutningen fra kort hold er ikke helt topp, da får Ryan en arm på ballen.
    20'
    GIGANTSJANSE FOR MANE! Han får ballen på seks-sju meter, men Ryan gjør en strålende benparade.
    21'
    Brighton får endelig løftet spillet sitt litt.
    23'
    Godt innlegg av Pröpper. van Dijk nære å sette ballen i eget mål.
    23'
    Liverpool 2 - 0 Brighton
    SAMME OPPSKRIFT SOM ISTAD! Dødballfoten til Alexander-Arnold på hodet til van Dijk. Han stanger den inn på første stolpe.
    24'
    Nesten for Liverpool igjen! Mane fosser ned til linja og slår inn, stopper i Brewster og spretter inn til Ryan.
    27'
    Alisson står med stilongs. Greit valg, ikke altfor mye å gjøre hittil.
    30'
    Alexander-Arnold løper ned langs høyre og slår inn, men rett i armene på keeper.
    30'
    Connolly i offside igjen.
    33'
    Firmino leter etter Salah i bakrom, men stopper i et Brighton-bein.
    34'
    Pröpper dribler seg fremover og kommer til skudd, tvinger frem en god redning av Alisson.
    36'
    ENORM BRIGHTON-SJANSE! Dunk blir igjen etter en corner, får stå helt alene i feltet, men leverer en elendig avslutning som går utenfor. Treffer ballen med leggen der.
    37'
    Farlig innlegg fra Brighton, klareres av Alexander-Arnold.
    39'
    Flere farligheter fra Brighton nå.
    40'
    Pröpper skyter fra distanse. Via Wijnaldum og til corner.
    40'
    Groos slår corneren bak mål for Brighton.
    40'
    Pröpper vinner en ny corner for Brighton.
    41'
    Mane header ut Brightons corner.
    42'
    Mane med et herlig hælspark til Robertson, skottens innlegg blokkeres.
    45'
    Salah serverer Oxlade-Chamberlain, men Ryan redder forsøket fra 13-14 meter.
    45'+1
    Liverpool går til pause med 2-0-ledelse, og leder i øyeblikket Premier League med 11 poeng.
    Der er vi i gang igjen!
    46'
    Mooy slår i bakrom mot Connolly, men van Dijk har falt av og header ballen elegant hjem til keeper.
    47'
    Liverpool har rom å kontre i, Robertson får ballen, men han finner ingen alternativer og angrepet stopper opp.
    50'
    Alexander-Arnold nære å spille gjennom Salah, men Dunk får akkurat en tå på ballen, og den spretter inn til keeper.
    50'
    Webster tar med seg ballen fra stopperplass, men mislykkes med stikkeren.
    53'
    Burn ordner en corner for Brighton.
    54'
    Dunk får hodet på corneren, header like utenfor.
    55'
    Mye rart fra Liverpool her i starten av omgangen.
    55'
    Pröpper ligger nede etter en kollisjon med Mane.
    56'
    Pröpper er tilbake på banen.
    58'
    Mane med en vanskelig pasning til Salah på 16 meter, egypteren prøver skuddet, men til innkast.
    58'
    Liverpool spiller seg strålende ut og Robertson kommer rundt på venstre, men innlegget er svakt.
    61'
    Brighton har mye ball, men skaper ikke stort.
    62'
    Connolly får snudd seg og skutt, men ikke vanskelig for Alisson å redde.
    63'
    Misnøyen brer seg litt på Anfield i det Firmino gjør en upresset feil.
    63'
    SÅ KOMMER LIVERPOOL-SJANSEN! Robertson slår inn, ballen sniker seg forbi Salah og videre til Oxlade-Chamberlain. Han skyter, men via Dunk og like utenfor.
    65'
    Burn header ut Liverpools corner.
    65'
    GOD SJANSE FOR MANE! Får den spilt til seg på syv meter av Wijnaldum, men ballen spretter litt vanskelig og han får ikke rent treff. Da spretter den inn til keeper.
    66'
    Alexander-Arnold får en god skuddmulighet, via Dunk og utenfor.
    67'
    Ballen ender på bakerste hos van Dijk, det blir nesten hat trick, men Dunk setter en stopper for det med en god takling.
    68'
    Spillerbytte - Liverpool
    Inn: Adam Lallana
    Ut: Mohamed Salah
    Salah av etter en tam forestilling.
    69'
    Spillerbytte - Brighton
    Inn: Steven Alzate
    Ut: Yves Bissouma
    69'
    Inn: Leandro Trossard
    Ut: Martin Montoya
    70'
    Offensive bytter fra Brighton.
    71'
    Brighton presser Liverpool langt ned på egen halvdel.
    73'
    Alisson rykker ut fra egen 16 meter for å klarere et gjennomspill. Vellykket manøver.
    74'
    Inn: Divock Origi
    Ut: Roberto Firmino
    76'
    Inn: Neal Maupay
    Ut: Aaron Connolly
    76'
    Rødt kort til Liverpool
    Alisson
    Keeperen er ute av feltet igjen, men feileberegner. Trossard er først på ballen, prøver å lobbe den forbi Alisson som velger å redde med armen. Da blir det frispark og direkte rødt kort.
    76'
    Inn: Adrian
    Ut: Alex Oxlade-Chamberlain
    Oxlade-Chamberlain ofres.
    78'
    Mål for Brighton!
    Liverpool 2 - 1 Brighton
    Mål: Lewis Dunk
    SÅ SOVER LIVERPOOL! Dommer blåser i fløyta mens Adrian står og stiller muren til frisparket. Dunk dunker den inn i motsatt hjørnet.
    79'
    Liverpool legger seg bakpå nå.
    83'
    Trossard slår en stikker mot Mooy, men den er for hard, og den triller inn til Adrian.
    85'
    Mooy skyter fra distanse, Adrian redder.
    87'
    NESTEN KEEPERTABBE! Pröpper header rett på Adrian, men keeperen glipper ballen, men rekker å ta den igjen foran Maupay.