Liverpool startoppstilling: Alisson, Alexander-Arnold, Gomez, Van Dijk, Robertson, Fabinho, Wijnaldum, Keita, Mane, Salah, Firmino
    Liverpool innbytterbenk: Adrian, Milner, Jones, Minamino, Jota, Origi, Williams
    Arsenal startoppstilling: Leno, Holding, David Luiz, Tierney, Bellerin, Elneny, Xhaka, Maitland-Niles, Willian, Lacazette, Aubameyang
    Arsenal innbyttere: Runarsson, Gabriel, Kolasinac, Ceballos, Saka, Pepe, Nketiah
    Det har vært tvil rundt nysigneringen Thiago Alcantara, som kom fra fra Bayern München og keeperen Alisson før kampen på grunn av skader. Den brasilianske Liverpool-keeperen Alisson er nå i startoppstillingen, mens Thiago ikke er med i troppen mot Arsenal.
    I tillegg må Liverpool klare seg uten kapteinen Jordan Henderson, så tittelforsvareren i Premier League har skadetrøbbel for tiden.
    En annen nysignering, Diogo Jota, kan få sin debut i kveld. Han er blant innbytterne til Liverpool i kveldens oppgjør.
    Både Arsenal og Liverpool kommer fra to seire og henholdsvis fem og seks scoringer i sesongens to første serierunder.
    Ofte målrikt mellom de to lagene. På de siste ti oppgjørende mellom de to klubbene har det blitt scoret tilsammen 48 mål.
    Liverpool-manager Jürgen Klopp tror Thiago er tilbake etter landskamppausen neste uke. - Trolig er han tilbake etter landskamppausen. Han var ikke frisk nok til å spille denne kampen, sier Klopp i et intervju vist på TV 2 før kampen.
    Arsenal-manager Mikel Arteta forteller at laguttaket har vært vanskelig ettersom mange spillere er gode på trening og i kamp i et intervju vist på TV 2 før kampen.
    Lagene har stilt seg opp på stadion og er klare til kamp.
    To lag med sterke trioer på topp i denne kampen, og det kan bli målrikt.
    Bellerin får kampens første frispark.
    2'
    Van Dijk med nydelig pasning til Salah. Forsøker å tre gjennom. Blir klarert.
    3'
    Mané ute med albuen der. Ser stygg ut. Opp i ansiktet til Tierney. Soleklart kort
    3'
    Gult kort til Liverpool
    Sadio Mané
    4'
    Liverpool ruller ball rundt midtbanen. Søker fremover Keita.
    5'
    Arsenal må forsvare seg når Liverpool har mange spillere høyt i banen.
    6'
    Liverpool har ballen mye her i starten og bortelaget blir løpende mellom.
    8'
    Roet seg ned nå. Mye balltrilling.
    11'
    Keita med fin ball til Robertson. Holding sklir ballen til corner. God inngripen der.
    12'
    David Luiz redder Arsenal der på headingen fra van Dijk. Smeller ut til corner.
    13'
    Keita med skuddet fra 17-18 meter. Slår i Holding og forandrer retning. Til corner
    13'
    Robertson slår den lavt i feltet mot Salah. Blir utspark fra femmeteren.
    14'
    Liverpool tatt over mer av spillet nå og Arsenal må forsvare seg i feltet ved flere anledninger de siste minuttene.
    15'
    Gigantsjanse til Mané der! Keita ut til Alexander-Arnold som legger inn hardt fra høyrekanten. Flere spillere i boksen. Mané rapper til ballen og treffer Bernd Leno i Arsenal-målet. Enorm sjanse og dyktig fotball.
    17'
    Liverpool nå bare med to spillere bak midtstreken. Etablerer høyt press her. Arsenal blir løpende mellom her nå.
    18'
    Dårlig utspill av Leno og vanskelig for Tierney å holde inne. Liverpool får innkastet høyt oppe i banen.
    19'
    Fjerde corner til Liverpool og den ble virkelig farlig! Ballen går ut til Alexander-Arnold som klemmer til i god posisjon. Slår i Bellerin i boksen. Ballen forandrer retning og går i tverrliggeren. Lukter mål nå!
    22'
    Wijnaldum prøver seg med skuddet i god posisjon. Helt elendig avslutning. Men hva skjedde i forkant der. Liverpool gjenvinner ballen inne i 16-meteren allerede og kom med fire mann.
    25'
    Mål for Arsenal!
    Liverpool 0 - 1 Arsenal
    Mål: Alexandre Lacazette
    Og der misser Liverpool noe helt grasalt. Arsenal får store rom fremover etter at hjemmelaget har hatt mange spillere oppe. Maitland-Niles sender ballen inn i feltet fra venstre. Og hva skjer? Robertson roter verre og sender ballen i en bue til Lacazette som plutselig står alene med Alisson setter ballen i nettmaskene bak Alisson.
    26'
    Mål for Liverpool!
    Liverpool 1 - 1 Arsenal
    Mål: Sadio Mané
    Og der svarer Liverpool umiddelbart. Oppspill på Keita. Ballen videre til Firmino, som slipper ballen til Salah. Han klemmer til fra spisse vinkel. Keeper redder, men ballen går i bue til Mané som enkelt setter ballen i åpent mål.
    28'
    Alisson roter bak der. Nesten det roter seg til bak hos Liverpool igjen.
    30'
    Litt skjelvent forsvarsspill hos begge lagene her. Så tradisjonen tro kan dette blir målrikt også denne gang mellom klubbene!
    32'
    Xhaka trøbler det til for seg selv og laget midt på egen banehalvdel. Kunne blitt en dyrekjøpt erfaring.
    33'
    Keita smekker til ballen fra spiss vinkel. Leno slår ballen til innkast.
    33'
    Liverpool 2 - 1 Arsenal
    Mål: Andy Robertson
    Målgivende: Trent Alexander-Arnold
    Gjør det godt igjen der Robertson etter missen på 0-1 målet. Salah med flott vending. Ballen ut til Alexander-Arnold som sender inn i feltet. Går over Mané, men bak er Robertson der og sender ballen i mål.
    35'
    Tre scoringer på ti minutter lever snart opp til at det har vært 4,8 mål i snitt på de ti foregående oppgjørende mellom klubbene.
    39'
    Firmino med frekk demping på brystet og bryster den videre til Salah. Leno våkent ute.
    42'
    Enorm mulighet på langpasningen til Luiz. Maitland-Niles er jo alene gjennom. Men elendig førstetouch og er ikke i nærheten av å få kontroll. Reprisen viser at det ser ut som offside.
    43'
    Luiz med ny langpasning. For lang for Willian denne gang.
    45'+1
    Arsenal med ball fra start i 2. omgang her. Luiz sender langt mot Willian.
    47'
    Tierney roter bort ballen. Liverpool overtar. Mané fremover der han har store rom. Ny avslutning fra noe spiss vinkel. Over mål.
    48'
    Trent Alexander-Arnold
    49'
    For sent inne der Alexander-Arnold og det går utover Tierney.
    49'
    Mané inn i feltet sender i retning Salah. Mye rødt i 16-meteren. Når ikke frem.
    51'
    Mané stjeler ballen fra Holding. Ser stresset ut nå Holding.
    53'
    Samtlige spillere inne på Arsenals banehalvdel nå Liverpool.
    53'
    Salah forsøker å løfte ballen gjennom til Keita. Holding er der.
    57'
    Willian nede for telling etter taklingen til Fabinho.
    58'
    Lacazette gjennom mot Alisson men klarer ikke å løfte ballen over keeperen. Men flagget er oppe for offside.
    60'
    Spillerbytte - Arsenal
    Inn: Dani Ceballos
    Ut: Granit Xhaka
    60'
    van Dijk fyrer fra langt hold. Får klem på skuddet men Leno nede og skyver returen mot ufarlig sone.
    62'
    Lacazette blir spilt alene gjennom med keeper igjen. Og denne gangen ser den grei ut og ikke noe offside. Men Arsenal-spilleren avslutter på Alisson som blir stående og gjør seg stor. For en sjanse!
    63'
    Enorm mulighet for Liverpool! Mané avslutter rett til side for mål. Starter det hele og blir deretter spilt gjennom i feltet der han får vendt og avsluttet.
    65'
    Gult kort til Arsenal
    Hector Bellerin
    68'
    Inn: Nicolas Pepe
    Ut: Willian
    69'
    Mané med sterk presteasjon. Klarer å holde ballen inne på banen og får avsluttet fra spiss vinkel. Ikke veldig farlig.
    70'
    Dani Ceballos
    Klart gult kort der han går for hardt til mot Mané.
    73'
    Inn: Edward Nketiah
    Ut: Alexandre Lacazette
    74'
    Får se hva unggutten kan utrette på slutten her som innbytter.
    74'
    Ceballos sender Nketiah nydelig gjennom. Men Alisson våken.
    76'
    Firmino med herlig mottak på pasningen fra Mané og fyrer løs. Går via Tierney og til corner.
    76'
    Alexander-Arnold i duell med Leno. Blåser der dommeren. Går i kroppen til keeper der.
    78'
    Pepe mot nærmeste stolpe på corneren. Robertson klarerer.
    79'
    Bellerin avblåst for feil innkast.
    79'
    Spillerbytte - Liverpool
    Inn: Diogo Jota
    Ut: Naby Keita
    79'
    Inn: James Milner
    Ut: Sadio Mané
    80'
    Nysigneringen Jota inn på banen her. Og er involvert i første angrepet der portugiseren.
    80'
    Jota med første avslutning. Godt stykke utenfor. Men er involvert fra start.
    82'
    Surrer det til der Maitland-Niles og Liverpool får et gratis innkast høyt oppe på banen.
    83'
    Salah spiller glitrende gjennom til Jota som fra spiss vinkel skyter utenfor i nettveggen. Men keeper gjorde seg også stor der.
    84'
    Corner til Arsenal. van Dijk er forbannet.
    85'
    Blir ikke noe av corneren. Må spille helt tilbake der Arsenal.
    85'
    85'
    Salah spiller Wijnaldum som spiller i retning Jota. Men der løper faktisk Salah i veien for portugiseren. Han var i alle fall særdeles lysten på ballen der Salah. Muligens i overkant ivrig.
    87'
    Liverpool 3 - 1 Arsenal
    Mål: Diogo Jota
    En herlig avslutning av Jota. Alexander-Arnold inn i feltet fra høyre. Der header David Luiz ballen ut og rett til Jota. Sender ballen lavt ved stolpen og i mål. For en debut for nysigneringen.