Velkommen til livedekningen av Lillestrøm - Tromsø på et gjenåpnet Åråsen stadion.
    LSK starter med disse: Knut Skjærstein - Espen Garnås, Ogbu Igoh, Tom Pettersson - Lars Ranger, Ifeanyi Mathew, Magnus Knudsen, Vetle Dragsnes - Daniel Gustafson, Thomas Lehne Olsen, Gjermund Åsen.
    Tromsøs lag: Jacob Karlstrøm - Jostein Gundersen, Christophe Psyche, Casper Øyvann - Tomas Totland, Sakarias Opsahl, Ruben Yttergård Jenssen, Eric Kitolano, Niklas Vesterlund - Runar Espejord, August Mikkelsen.
    LSK-benken: Sveinhaug, Helland, Svendsen, Krogstad, Baccay, Braut Brunes, Mathisen, Slørdahl, Edh.
    TIL-benken: Thomas, Arnarson, Robertsen, Amundsen, Ingebrigtsen, Andersen, Berntsen.
    Lillestrøm slo Tromsø 2-1 på Alfheim i juni.Romerikingene vant også begge kampen mot TIL i fjorårets 1. divisjon - 3-0 borte og 1-0 hjemme. Det bygger favorittstempelet.
    TIL mangler sin tsjekkiske spiss Zdenek Ondrasek på Åråsen. Han er skadet med brist i et ribbein.
    Strålende vær på Åråsen denne lørdagskveld. Men virker som romerikingene er mest opptatt av å feire gjenåpningen andre steder enn på Åråsen. Ingen overfylte tribuner.
    Rohit Roggi (Drafn) dømmer denne kampen.
    Tromsø starter med ballen. Forsiktig.
    1'
    Kitolano drar opp bra på venstre for TIL. Men ingen på innlegget.
    2'
    Tromsø får frispark på 20 meter. God mulighet dette.
    3'
    Godt forsøk fra August Mikkelsen. Men utenfor på Skjærsteins høyre side. Nesten bare TIL som har hatt ballen i åpningen.
    4'
    Vesterlund gir LSK en litt unødvendig corner.
    5'
    Gjermund Åsen finner nesten Garnås inne i feltet. Men bare nesten.
    6'
    Ranger får frispark på egen halvdel for LSK.
    8'
    Vesterlund utfordrer Ranger på venstre. Corner TIL. Ikke alle er enige i det på Åråsen.
    9'
    Farlig hjørnespark. Igog rydder unna på bakre stolpe.
    10'
    Garnås finner Åsen med lang ball. Får flikket til Lehne Olsen. men banens mest målfarlige får ikke med seg ballen inne i feltet.
    11'
    Tromsø triller ball i bakre rekker. LSK lar seg ikke friste til å presse høyt. Ender med feilpasning fra Psyche.
    13'
    Yttergård Jensen med lang ball mot Espejord. Men den plukker Sjærstein. Trygt keeperspill.
    13'
    Godt LSK-angrep når nesten Lehne Olsen. Corner.
    15'
    God Åsen-corner igjen. Psyche får headet ut til nytt hjørnespark. Åsen og Knudsen står klare på venstre.Igjen får Psyche ryddet.
    15'
    Lehne Olsen prøver seg fra 25 meter. Men skuddet går utenfor fra en LSK-spiss litt ute av balanse.
    17'
    Kampen i ferd med å bli farget gul nå.
    18'
    Kitolano kommer til en god sjanse på en retur etter at LSK har blokkert et skudd. Men avslutningen alt for svak.
    20'
    Kitolanos mulighet har vært den eneste etter en halv omgang. LSK har manglet litt agressivitet til nå.
    21'
    Espejord på tokt mot LSK-målet. Stoppes av kontant av Pettersson. Svensken har vært god til nå. Vartet opp med en tunell for noen minutter siden.
    22'
    Ranger slår en lang ball i bakrom. Men total misforståelse i LSK. Kantspilleren slår ut med hendene.
    24'
    Espejord med ballen i LSK-feltet. Men får ikke snudd seg mot mål. Tromsø presses ut igjen.
    26'
    Tromsø vender spillet mot venstre. Men der er Ranger. Header tilbake til keeper.
    27'
    Mål for Tromsø!
    Lillestrøm 0 - 1 Tromsø
    Mål: Niklas Vesterlund
    Målgivende: Runar Espejord
    Tromsø i ledelsen. Espejord vinner en duell med Pettersson på høyre. Slår inn. Der er keeper Skjærstein passiv mens Ranger ikke klarer å holde orden på Vesterlund. Dansken kommer fra blindsiden og ordner TIL-ledelse.
    28'
    Magnus Knudsen går seg bort på midtbanen. Unggutten har ikke fått det helt til å stemme for LSK den første halvtimen.
    30'
    Totland legger en lang ball inn i LSK-feltet. Der er Skjærstein.
    31'
    LSK-stopper Igoh går seg bort på Tromsøs banehalvdel. Frispark Tromsø.
    32'
    TIL-kontring. Men Kitolano for upresis i forsøket på å nå Espejord.
    34'
    Mathew prøver å finne Gustafsson i bakrom. Men for unøyaktig. Publikum begynner å bli utålmodige på Åråsen. Ingen LSK-sjanser til nå.
    35'
    Espejord vinner et frispark for TIL høyt i banen.
    36'
    Ranger stormer i angrep og får frispark omtrent på midtstreken. Åråsen hisser seg opp. Vil ha gult kort. Men Roggi reagerer ikke.
    37'
    LSK ikke veldig oppfinnsomme og bevegelige mot et Tromsø i full balanse.
    38'
    Nesten-sjanse for LSK-stopper Garnås. Men polballen plukkes enkelt ned av Karlstrøm i Tromsø-buret.
    39'
    Kitolano legger inn - Skjærstein plukker ned ballen.
    41'
    Garnås crosser over mot Åsen. LSK får frispark på kanten av 16-meteren. Kan bli noe.
    42'
    Lehne Olsen brenner til. Men rett i Tromsø-muren.
    43'
    Jostein Gundersen får behandling for en skade. LSK har møte midt på banen. Her trengs forandring.
    44'
    LSK med et lite press inn mot pause.
    45'
    Dragsnes dribler på venstre. Men får bare et innkast.
    45'
    Ballen ender inne hos Karlstrøm. TIL går mot pauseledelse. To minutter lagt til.
    45'+1
    Corner LSK.
    45'+1
    Ny corner.
    45'+2
    Åsen treffer Lehne Olsen. Ballen i mål. Men Roggi har blåst frispark for Tromsø.
    45'+2
    Det gjenstår 45 minutter på Åråsen.
    46'
    LSK-spillerne ønsker nok å gi den fremmøtte fansen en ekstra god gjenåpning av samfunnet, men foreløpig ligger de under på hjemmebane.
    46'
    LSK roter bort ballen i farlig område, men Tromsø får ikke utnyttet feilen.
    48'
    LSK stanger litt mot et lavtliggende Tromsø-lag. Finner ikke veien gjennom forsvaret.
    50'
    Tromsø legger inn i feltet, men den går over alt og alle.
    52'
    Brukbart fra LSK. Får slått lavt inn i feltet, men det er en Tromsø-forsvarer som er først på den.
    53'
    Espejord tar seg til krærne. Må gi seg.
    55'
    Spillerbytte - Tromsø
    Inn: Mikael Norø Ingebrigtsen
    Ut: Runar Espejord
    56'
    Ogbu rydder opp i eget forsvar når Tromsø prøver en frekk stikker i bakrom.
    57'
    Innbytter Ingebrigtsen kaster bort ballen på en god overgangsmulighet for Tromsø.
    59'
    Spillerbytte - Lillestrøm
    Inn: Pål André Helland
    Ut: Daniel Gustafsson
    60'
    Inn: Eskil Edh
    Ut: Lars Ranger
    60'
    Dobbeltbytte fra LSK. Helt ny høyreside nå.
    60'
    Helland med en godt slått corner. Men Tromsø rensker unna til et nytt hjørnespark.
    61'
    Hjørnespark til Lillestrøm
    61'
    Får ikke noe ut av den corneren.
    61'
    Lillestrøm 0 - 2 Tromsø
    Mål: August Mikkelsen
    Målgivende: Eric Kitolano
    Kitolano stormer fremover og slipper til Mikkelsen. Avslutter sikkert over keeper som satser mot høyrehjørnet. Tromsø leder 2-0!
    62'
    Inn: Isak Amundsen
    Ut: Casper Øyvann
    65'
    66'
    Brukbart slått corner, men Tromsø forsvarer seg godt.
    66'
    Tromsø kontrer hurtig og Kitolano kommer alene mot mål. Havner på litt skrått hold og ender med en blanding av skudd og avslutning. Det er ikke effektivt.
    66'
    Gult kort til Lillestrøm
    Igoh Ogbu
    69'
    Luftig innlegg inn i boksen fra LSK. Treffer ingen.
    71'
    Gult kort til Tromsø
    Christophe Psyché
    71'
    Det ser tungt ut for LSK, dette. Det blir stadig mindre tid igjen, og hjemmelaget har ikke vært i nærheten av en redusering.
    74'
    76'
    Bra slått fra Helland og det er nære på for Ogbu. Men det blir aldri spesielt farlig for Tromsø.
    77'
    Litt kaos i Tromsøs felt etter et legg fra Helland, men gjestene får ryddet opp.
    79'
    80'
    Tromsø vinner duellen i eget felt etter corneren, men LSK kommer igjen og det blir en ny corner.
    80'
    80'
    Renskes unna igjen.
    80'
    Tromsø får frispark og kan puste et lite sekund. LSK har trykket litt på de siste minuttene.
    81'
    83'
    Tromsø vinner i eget felt igjen.
    84'
    Inn: Adam Orn Arnarson
    Ut: Niklas Vesterlund
    84'
    Inn: Magnus Andersen
    Ut: Eric Kitolano
    85'
    Oioi, nære på for Tromsø, men kommer ikke til en skikkelig avslutning - mye takket være godt forsvarsspill.