Velkommen! Her skal vi følge kampen mellom Lillestrøm og Strømsgodset!
    En viktig kamp for begge lag. Strømsgodset ligger helt sist. Lillestrøm er fem poeng foran, men har kun tre poeng ned til nedrykksplass.
    LILLESTRØM (4-4-1-1): Maric - Haakenstad, Sinyan, Kippe, Rafn - Melgalvis, Krogstad, Pedersen, Ødemarksbakken - Smarason - Gustafsson.
    STRØMSGODSET (4-3-3): Myhra - Hamoud, Glesnes, Sætra, Ringstad - Spelmann, Hauger, Stengel - Tokstad, Mos, Keita.
    Godset gir bort ballen på egen halvdel, Ødemarksbakken får ballen i god skuddposisjon, men går seg litt bort.
    Krogstad skyter. Høyt over. Dårlig treff.
    3'
    Mos stusser ned til Tokstad, men flagget kommer for offside.
    4'
    Tokstad er på vei inn i feltet, men Sinyan gjør en glimrende jobb og vinner ballen
    7'
    Kippe gir bort ballen til Tokstad, men vinner den tilbake og retter opp egen feil.
    8'
    Keita skrur inn corneren, Sinyan header ut.
    10'
    Jevn og litt nervøs åpning på Åråsen.
    12'
    Corneren heades først ut igjen til Rafn. Han legger inn på nytt. Melgalvis får hodet på ballen, men header langt utenfor.
    13'
    Stygt balltap av Stengel, men pasningen fra Krogstad kommer for sent til Smarason, islendingen er i offside.
    14'
    Sinyan slår langt, men helt inn til Myhra.
    18'
    Tokstad slår inn i en presset situasjon, men ballen skrur utenfor dødlinja.
    19'
    Hauger handser midt på banen.
    21'
    Hauger er aktiv nå. Feller Rafn. God innleggsposisjon.
    21'
    Tokstad slår inn foran mål, men en LSK-forsvarer for pirket ballen vekk foran beina på Mos.
    22'
    Lillestrøm-keeper Maric er ute og roter utenfor 16-meteren, men får til slutt taklet ballen til innkast.
    24'
    Gustafsson skyter, men langt utenfor.
    27'
    Offside på Mos, men hans skuddforsøk er uansett ikke godt nok.
    28'
    Ikke mye som har skjedd de siste to-tre minuttene...
    32'
    Spelmann forsøker å tre gjennom Mos, men stopper Sinyan vinner duellen mot Godset-angriperen.
    34'
    LSK ikke langt unna å komme til en ordentlig sjanse, men det blir bare nesten etter at Haakenstad og Melgalvis kombinerer. Og så blir det til slutt et frispark til Godset.
    35'
    Ødemarksbakken forsøker å skru ballen i motsatt kryss, men det går ikke.
    36'
    Mange upressede feil i øyeblikket.
    39'
    Fin ball til Mos, som demper ballen på brystet og fyrer av på halvspretten. Skuddet blokkeres av Sinyan før Maric plukker opp ballen.
    39'
    Mål for Lillestrøm!
    Lillestrøm 1 - 0 Strømsgodset
    Mål: Arnor Smarason
    MÅÅÅL!!! LSK-keeper Maric banker ballen i bakrom mot Ødemarksbakken, som legger godt inn mot Gustafsson. Han skal score på headingen, men makter ikke det. Får imidlertid ballen tilbake, legger igjen til en Melgalvis, som fyrer av. Myhra redder igjen, men må gi retur, og på bakre står Smarason på blank kasse. 1-0!
    42'
    Spillerbytte - Strømsgodset
    Inn: Lars-Christopher Vilsvik
    Ut: Mounir Hamoud
    Dobbel smell for Godset. Hamoud må ut med skade.
    43'
    Det er lagt til et lite minutt på Åråsen.
    45'+1
    Lillestrøm 2 - 0 Strømsgodset
    Målgivende: Simen Rafn
    SMARASON-DOBBEL! Godset-spillerne er ikke på i eget felt, Rafn finner Smarason på 20 meter, og islendingen banker ballen i mål. Myhra er så vidt på ball, men det er ikke nok. 2-0!
    45'+2
    Pause! Og der er den første omgangen over. Etter ganske tafatte 40 minutter tok det litt fyr de siste fem. Islandske Arnor Smarason er dagens mann så langt med to mål. Kan Godset komme tilbake?
    - Det har vært en del assister, men det var deilig å gjøre mål, sier Smarason til Eurosport, og avslører at han skal bli pappa i desember. Det var også derfor han feiret med å legge ballen under drakten.
    2. omgang sparkes i gang av bortelaget fra Drammen.
    Maric er på halvdistanse når Tokstad blir spilt igjennom av Keita, men Godset-spilleren klarer ikke lure keeperen.
    47'
    Glesnes skyter fra mellom 30 og 40 meter. Aaaaltfor optimistisk.
    48'
    Smarason vinkes av, uten helt å skjønne det selv. Men det så vel riktig ut.
    49'
    Frispark i god innleggsposisjon for hjemmelaget, men det tar de kort uten å få noe ut av det.
    52'
    Godset triller...
    54'
    Ikke offside på Smarason, som til slutt ender opp med å forsøke et hælspark til Melgalvis når han ikke klarer å finne Gustafsson. Sætra kommer akkurat til unnsetning for bortelaget.
    58'
    Ødemarksbakken legger inn, og den går i Glesnes og til corner for LSK.
    59'
    Inn mot første stolpe, men Godset får klarert.
    59'
    Tokstad kommer til et smått tafatt skuddforsøk fra innenfor feltet.
    63'
    Så ligger det en Godset-spiller nede. Spelmann har tatt telling i LSK-feltet.
    63'
    Fikk kanskje slått pusten litt ut av seg, men det går greit.
    64'
    Ikke så mye som tilsier at Godset skal komme tilbake her...
    66'
    Ødemarksbakken fyrer av rett i blokka og blir liggende. Men kommer seg opp igjen.
    67'
    Inn: Amahl Pellegrino
    Ut: Muhamed Keita
    68'
    Spillerbytte - Lillestrøm
    Inn: Ebiye Moses
    Ut: Daniel Gustafsson
    68'
    Inn: Alex Dyer
    Ut: Aleksander Melgalvis
    68'
    En lang ball i bakrom mot Ødemarksbakken, men ballen går helt inn til keeper.
    73'
    Mål for Strømsgodset!
    Lillestrøm 2 - 1 Strømsgodset
    Mål: Kristoffer Tokstad
    Målgivende: Lars-Christopher Vilsvik
    REDUSERING! Godset kombinerer seg fint oppover på banen, Vilsvik legger inn og foran mål får Tokstad et lite touch på ballen. Det er akkurat nok til å sette Maric ut av spill - 2-1! Nå er det kamp igjen!
    73'
    Nesten utligning idet Tokstad forsøker å tre gjennom Pellegrino. Maric er våkent med, kommer ut og banker ballen til innkast rett foran Godset-innbytteren.
    76'
    Nå presser Godset på. Til slutt er det Stengel som får skutt. Rett i blokka.
    77'
    Stengel blir tatt av Kippe, og dommeren blåser. Frispark i god skuddposisjon, fra litt over 20 meter.
    77'
    Stengel gjør seg klar...
    78'
    LIIIIKE UTENFOR! Stengel forsøker seg i keeperhjørnet, men har lagt litt for mye skru på ballen. Et par centimetere til side for mål.
    78'
    Pellegrino får hodet på innlegget fra Tokstad, men klarer ikke forlenge den i mål.
    79'
    Ødemarksbakken vil ha hands når innlegget hans treffer Vilsvik, men dommeren vinker spillet videre. Det ser også greit ut.
    80'
    Gult kort til Strømsgodset
    Kristoffer Tokstad
    River ned Ødemarksbakken.
    82'
    Sætra mister til Moses, men han og Smarason misforstår hverandre totalt. Det går et sukk gjennom Åråsen.
    84'
    Dyer drar seg innover og skyter. Utenfor.
    84'
    Inn: Simen Kind Mikalsen
    Ut: Kristoffer Ødemarksbakken
    85'
    Inn: Mustapha Fofana
    Ut: Martin Spelmann
    85'
    Gult kort til Lillestrøm
    Alex Dyer
    Innbytteren tar en for laget etter Pedersens stygge feilpasning. Meier ned både en og to Godset-spillere - og får et soleklart gult kort. Kunne nesten ha fått to gule der, Dyer.
    86'
    Tokstad treffer utsiden av nettveggen. Godset har satt inn en aldri så liten sluttspurt.
    87'
    Smarason vil ha frispark og tar ballen før det er blåst. Da ender det med frispark mot islendingen.
    89'
    Vilsvik ligger nede etter å ha skallet med Moses. Det er et uhell, men det ser jo vondt ut.
    90'
    Det er lagt til fire minutter.
    90'+1
    LSK tar med ballen til cornerflagget. Tida går...
    90'+2
    Maric banker ballen ut over sidelinjen.
    90'+2
    Kampen er slutt! LSK vinner 2-1 og tar seg opp på 18 poeng. Det holder til en 10. plass, mens Strømsgodset fortsatt ligger helt nederst med sine 10 poeng.
    - Det ser ikke bra ut for Godset i øyeblikket. Det må skje mye i Drammen om de skal spille Eliteserie i 2020, kommenterer Kjetil Rekdal for Eurosport.