Lillestrøm (3-4-3): Christiansen - Rösler, Garnås, Dragsnes - Ranger, Kairinen, Mathew, Knudsen - Ibrahimaj, Lehne Olsen, Åsen
    Lillestrøm-benken: Skjærstein, Helland, Adams, Fridjonsson, Cisse, Skogvold, Balatoni, Skaarud, Simsir
    Molde (3-5-2): Karlstrøm - Tidemann, Haugan, Risa - Eriksen, Kaasa, Mannsverk, Breivik, Haugen - Eikrem, Brynhildsen
    Molde-benken: Petersen, Bjørnbak, Løvik, Hussain, Bakke, Grødem, Ødegård, Fofana
    Med Bodø/Glimts 3-0-ledelse på Intility, har Molde nå alt i sine egne hender. Om resultatet mellom Vålerenga og Glimt står seg, og Molde tar ett eller flere poeng i rundens hovedkamp, er sistnevnte seriemestere.
    Glimt leder nå 5-0. Alt ligger til rette for at Molde kan avgjøre seriegullet på egen hånd.
    Lillestrøm kommer fra en sterk 3-0-seier borte mot Viking sist søndag, mens Molde slo HamKam hele 6-0 på eget gress. Kveldens gjester har også spilt i Europa siden forrige runde, og vant 2-0 borte mot Shamrock Rovers i Conference League på torsdag.
    Hvem håper du vinner?
    Lillestrøm
    46%
    Molde
    54%
    Antall stemmer: 1347
    Glimt slår Vålerenga hele 6-0 på Intility. Nå ligger alt på Moldes bord ni minutter før avspark.
    Lagene entrer banen, og vi nærmer oss avspark!
    Solid oppmøte på bortetribunen. Moldenserne ser ut til å være klare for fest. Så gjenstår det å se om laget får med seg poeng, og tar seriegullet allerede i kveld.
    Molde med avspark. Eikrem setter i gang kampen!
    God Lillestrøm-sjanse i åpningsminuttet. Knudsen og Åsen kobinerer fint, før sistnenvte slår inn. Ingen medspillere når innlegget, men fin åpning av LSK.
    1'
    Brynhildsen finter en LSK-forsvarer, men får ikke avsluttet.
    2'
    Åsen fikser kampens første hjørnespark.
    3'
    Godt slått, og Garnås vinner duellen i feltet. Headingen blir kklarert.
    3'
    Ny LSK-corner, Ibrahimaj slår inn fra høyre. Går gjennom alt og alle.
    4'
    Lillestrøm har kommet best i gang i åpningsminuttene, i et kampbilde som foreløpig kler vertene bedre enn gjestene.
    5'
    Ranger slår inn, men Karlstrøm får klarert. Lillestrøm er farlige nå!
    5'
    Nok en corner til vertene.
    6'
    Klareres av Molde.
    6'
    Åsen med et småskummelt innlegg. Klareres igjen.
    7'
    Molde tar litt mer tak nå. Fint angrep som til slutt avsluttes av Eriksen utenfor 16-meteren. Dårlig treff.
    7'
    Risa sklir idet han skal slå en langpasning. Molde mister ballen.
    9'
    Breivik leter etter Eikrem foran mål, men LSK får klarert. Bedre med nå, Molde.
    10'
    Molde vinner sin første corner for kampen.
    11'
    Eikrem slår inn, men Lehne Olsen slår unna på første stolpe.
    12'
    LSK får en brukbar kontringsmulighet, men ender med fem-meter til bortelaget. Molde etablerer nytt angrep nå.
    12'
    Eriksen slår et fint innlegg på bakerste stolpe, hvor Haugen vinner duellen. Headingen går et godt stykke over mål.
    14'
    Haugen slår i bakrom mot Brynhildsen, men blir avblåst for offside.
    15'
    Ibrahimaj får frispark på Moldes banehalvdel.
    16'
    Eriksen blir felt på vei fremover, og får frispark på egen halvdel
    17'
    Nytt Eriksen-innlegg mot Haugen, men sistnevnte taper duellen.
    19'
    Ibrahimaj slår inn fra høyre og får corner.
    19'
    Heades unna av Haugen.
    20'
    Langt innkast fra Dragsnes som går rett ut til 5-meter.
    21'
    Molde presser LSK-forsvaret høyt, men Christiansen slår unna.
    22'
    Molde triller på LSKs halvdel, før en langball slås i retning Haugen. Vertene rydder unna og starter angrep selv.
    22'
    Gult kort til Lillestrøm
    Thomas Lehne Olsen
    Lehne Olsen får gult kort når han river ned Mannsverk på LSKs halvdel.
    24'
    Molde får en fin overgangsmulighet, før Eikrem slår inn fra venstre. Heades unna nok en gang.
    25'
    Knudsen med et fint initiativ på venstresiden, og slår inn mot Ibrahimaj. Litt for lang, og går ut til 5-meter.
    28'
    Ibrahimaj slår inn mot Lehne Olsen, som vinner duellen i feltet. Avslutningen er skyhøy, men treffer faktisk oversiden av tverrliggeren.
    29'
    Haugen slår et skummelt innlegg som klareres til corner.
    30'
    Eikrem slår inn, men klareres nok en gang. Treffer en LSK-arm i feltet, men få protester fra hjemmelaget.
    30'
    Breivik slår inn fra venstre, men Christiansen plukker enkelt.
    32'
    Molde med mye ball for øyeblikket.
    34'
    MFK kombinerer fint, men Eriksens innlegg blokkeres og plukkes til slutt opp av Christiansen.
    34'
    Ranger slår inn fra høyre, men innlegget blokkeres. Karlstrøm plukker enkelt.
    35'
    Breivik feller Ranger, og sistnevnte får frispark på egen halvdel.
    36'
    Breivik felles selv denne gangen, og får frispark.
    37'
    Brynhildsen i offside.
    38'
    Eriksen setter på turboen og gjør et fint raid fremover. Mister dog til slutt, og LSK får innkast på egen halvdel.
    38'
    Stopp i spillet når Knudsen legger seg ned. Kommer seg fort på beina igjen.
    40'
    Åsen sklir på en gyllen overgangsmulighet, og mister ballen. Legger seg også ned i etterkant.
    42'
    Åsen er på beina igjen.
    44'
    Molde får en corner på tampen av omgangen.
    45'
    Eikrem slår inn, men heades unna igjen.
    45'
    Legges til ett minutt.
    45'+1
    Det står fortsatt 0-0 etter 45 spilte minutter. Få nevneverdige målsjanser så langt, men om resultatet skulle stå seg er Molde seriemestere. To lag som nuller hverandre ut til nå.
    45'+1
    Fint LSK-angrep tidlig i andre omgang, før Haugan går ned i eget felt og får frispark.
    46'
    Nokså likt kampbilde som før pause til nå. LSK med mest ball foreløpig.
    48'
    Brynhildsen og Molde kontrer, og spissen får løsnet et skudd. Blokkeres.
    49'
    Corner til gjestene.
    50'
    Christiansen slår unna.
    50'
    Åsen skaffer corner for LSK. Slås inn fra venstre.
    51'
    Stor sjanse for hjemmelaget! Karlstrøm med en kjemperedning på Lehne Olsens heading.
    51'
    Haugan ligger nede, men kommer seg opp igjen.
    53'
    Ranger bryster til corner for gjestene. Eikrem slår inn fra venstre.
    54'
    Klareres, nok en gang.
    55'
    Ibrahimaj drar en tunnel på Kaasa.
    55'
    Gult kort til Molde
    Markus André Kaasa
    Pådrar seg kortet i det han skal ta igjen Ibrahimaj.
    56'
    Molde kan kontre, men Brynhildsen går seg fast.
    58'
    Lehne Olsen pådrar seg et frispark i duell med Tiedemann.
    58'
    Molde med et hjørnespark som ender med at Birk Risa avslutter. Blir for trangt.
    60'
    Hjørnespark til Lillestrøm
    62'
    Resulterer i et nytt.
    62'
    Ballen ut til Matthew. Langt opp på tribunen.
    63'
    Molde forsvarer seg godt når LSK kommer.
    66'
    Der skal jo Molde ta ledelsen! Ballen rulles opp av Eikrem og mot Brynhildsen på bakre stolpe. Er akkurat ikke lang nok til å skli den i nettet!
    67'
    Men kostet dette da? Eikrem holder seg på baksiden av låret...
    67'
    Eikrem må ut.
    67'
    Den der er jo selvsagt blytung for Molde, spesielt med tanke på videre Europa-spill.
    68'
    Spillerbytte - Molde
    Inn: David Datro Fofana
    Ut: Magnus Wolff Eikrem
    68'
    Sier jo litt om denne Molde-troppen når toppscoreren settes inn nå. Står med 17 nettkjenninger i alle turneringer i år, supertalentet Fofana.
    69'
    Karlstrøm holder på å miste en ball ute i feltet. Får til slutt fanget den.
    70'
    Eriksen via et bein og i nettveggen!
    73'
    Fofana rett på keeper fra fire meter! Gud hjelpes for en mulighet! Strøken ball inn fra Risa og for et opphopp av 19-åringen!
    74'
    Molde roper på straffe! Breivik går i bakken i en duell med Matthew. Ser for så vidt riktig ut.
    75'
    Spillerbytte - Lillestrøm
    Inn: Akor Adams
    Ut: Ylldren Ibrahimaj
    75'
    Haugen sitter nede for Molde.
    75'
    Inn: Mathias Fjørtoft Løvik
    Ut: Eirik Haugan
    76'
    Mye Molde her nå. Breivik skyter like utenfor.
    76'
    Enormt fotarbeid av Fofana! For en spiller.
    77'
    Garnås og Breivik skaller sammen.
    78'
    Dragsnes går i bakken og Åråsen roper på straffe! Dommer lar den gå.
    81'
    Breivik SÅ nære!! Får ballen inne på fem meter fra Brynhildsen, men får ikke ordentlig klem på den.
    82'
    Nå skjer det mye! Thomas Lehne Olsen nå. Sniker seg inn foran Risa og Karlstrøm på første stolpe. Like utenfor!
    82'
    Den påfølgende corneren stusses bare videre og ut av feltet.
    83'
    Fofana med lekre detaljer igjen. Meget godt innhopp!
    83'
    Småkaotisk inne i Molde-feltet nå! Corner LSK.
    86'
    Risa får den unna. Molde kan kontre, men Fofana roter bort ballen.
    87'
    Breivik er en hårsbredd unna å tre Brynhildsen igjennom.
    88'
    Inn: Magnus Grødem
    Ut: Ola Brynhildsen
    89'
    Inn: Etzaz Hussain
    Ut: Markus André Kaasa
    89'
    Mannsverk klarerer unna med et hælspark. Den er grei.
    90'
    Det er bare noen overtidsminutter som skiller Molde fra seriegullet nå!
    90'
    Seks minutter!
    90'
    Knudsens innlegg stoppes av Eriksen.
    90'+1
    Adams roper på straffe! Får bare corner. Ser riktig ut det.
    90'+3
    Åsen rager øverst på den, men ballen forsvinner ut over linja.
    90'+3
    Risa ligger nede. Tipper det ikke dreier seg om noen reel skade.
    90'+4
    Spillet i gang igjen.
    90'+4
    Adams dytter Løvik over ende. Får faktisk ikke frispark imot. Ender heller i en LSK-corner.
    90'+5
    Cornere spilles kort.
    90'+6
    Mål for Molde!
    Lillestrøm 0 - 1 Molde
    Mål: Etzaz Hussain
    Molde kontrer inn seriegullet! Fofana spiller Hussain alene med keeper og veteranen gjør ingen feil!