Lillestrøm XI (3-4-3): Knut-André Søyland Skjærstein - Espen Garnås, Ogbu Igoh, Tom Pettersson - Lars Ranger, Kaan Kairinen, Ifeanyi Mathew, Vetle Dragsnes - Daniel Gustafsson, Thomas Lehne Olsen, Gjermund Åsen.
    Brann XI (4-3-3): Lennart Grill - Felix Horn Myhre, Fredrik Pallesen Knudsen, Japhet Sery Larsen, Ruben Kristiansen - Petter Strand, Sivert Heltne Nilsen, Daniel Pedersen - Bård Finne, Aune Heggebø, Robert Taylor.
    LSK-benken: Jørgen Sveinhaug, Philip Slørdahl, Eskil Edh, Josef Baccay, Magnus Knudsen, Fredrik Krogstad, Tobias Svendsen, Pål-André Helland.
    Brann-benken: Håkon Opdal, Ole Didrik Blomberg, Ole Martin Kolskogen, Monga Simba, Filip Møller Delaveris, David Wolfe, Niklas Jensen Wassberg.
    Begge lags keepere får sin debut i Eliteserien i dag. Knut-André Søyland Skjærstein kom til Lillestrøm i sommer fra KFUM i Obos-ligaen, mens tyskeren Lennart Grill blir den femte Brann-keeperen i Eliteserien de siste tre sesongene: Håkon Opdal, Eirik Holmen Johansen, Ali Ahamada, Markus Olsen Pettersen har alle hatt perioder som førstekeepere fra 2019-2021.
    Lillestrøm kommer fra en borteseier mot Mjøndalen lørdag 28. august, mens tapte hjemme mot Haugesund samme dag.
    Lillestrøm har overrasket og er helt oppe på tredjeplass på tabellen, kun tre poeng bak Bodø/Glimt som leder. Brann derimot ligger helt sist med kun ti poeng på 17 kamper.
    Der er vi i gang!
    1'
    Det regner på Åråsen, det er nok Bergenserne godt kjent med!
    1'
    Stor sjanse til Lillestrøm! Lehne Olsen sender gjennom Garnås inne i feltet, men midtstopperen klarer ikke å kontrollere den i mål, og banker den over.
    2'
    Pettersson prøver å spille opp Lehne Olsen, men den er Brann-forsvaret med på.
    4'
    Offside på Lehne Olsen. Åsen spiller gjennom Lehne Olsen, som setter ballen i mål, men linjedommer han løftet flagget.
    5'
    Der holder Skjærstein på å rote det til. Han sender ballen rett til en Brann-spiller, men forsvaret får klarert den til corner.
    6'
    Den legges midt i og blir klarert ut. Den ender hos en Brann-spiller som fyrer av, men den er Skjærstein med på og dytter den ut til corner.
    7'
    Slås på bakerste og blir klarert ut. Strand kliner til, men den går høyt over mål.
    7'
    For en åpning på kampen a! Her skjedde det mye på kort tid!
    8'
    Åsen prøver å spille opp Lehne Olsen, men den finner ikke frem.
    9'
    Åsen legger inn foran mål mot Lehne Olsen, men spisser er klarer ikke å prikke den i mål.
    12'
    Corner til hjemmelaget.
    12'
    Den slås på første og blir klarert ut av Brann-forsvaret.
    12'
    Åsen får ballen inne i boksen og fyrer av, men den går i blokka og ut til corner.
    13'
    Den tas kort og blir lagt inn midt i feltet. Ballen ender hos Ranger etter litt klabb og babb, og han fyrer av, men den går utenfor.
    14'
    Ny corner til Lillestrøm som slås på første og blir klarert ut.
    14'
    Ogbu ser ut til å ha fått seg en liten trøkk i foten etter en duell. Han spiller videre, men halter.
    16'
    Mål for Brann!
    Lillestrøm 0 - 1 Brann
    Mål: Robert Taylor
    Der sitter den for Brann! Lillestrøm roter det til i egent forsvar og Taylor får ballen inne i feltet, og prikker den enkelt forbi Søyland Skjærstein i Lillestrøm-buret.
    17'
    Ny sjanse til Brann! Strand legger inn, men Lillestrøm-forsvaret får klarert til corner.
    21'
    Den slås inn i feltet og blir klarert ut til innkast.
    21'
    Strand legger inne igjen, men Pettersson klarerer til corner.
    22'
    Den slås midt i mot Sery Larsen som header den utenfor mål.
    22'
    Nok en gang roter Lillestrøm det til for seg. Garnås gir ballen til Taylor som sender ballen videre til Strand, som ikke klarer å sette ballen i mål.
    26'
    Finne slår inn i feltet, men Ogbu klarerer den ut.
    28'
    Ingen drømmestart på kampen for Lillestrøm dette. Mye slurv og feil. Her må det strammes opp om de skal få med seg noen poeng.
    28'
    Taylor får ballen oppe på kanten og fyrer av, men den går i blokke og ut til corner.
    29'
    Den legges på bakerste mot Hetle Nilsen som header den mot mål, men Skjærstein for bokset den over tverrliggeren.
    30'
    Den legges rett foran mål, men den får Lillestrøm-forsvaret klarert ut.
    30'
    Finne slår ballen inn foran mål, men Skjærstein får hendene på den.
    32'
    Taylor prøver å legge ballen lavt inn i feltet, men den får Ogbu stoppet.
    33'
    Gult kort til Brann
    Fredrik Pallesen Knudsen
    Gustafsson blir felt Pallesen Knudsen og vinner et frispark høyt i banen. Gult til Brann-forsvareren.
    34'
    Lehne Olsen prøver seg, men den går rett i muren.
    35'
    Dragsnes får ballen høyt oppe på kanten av Karinen, men han ble avblåst for offside.
    36'
    Åsen legger ballen inn i feltet, men Pedersen får klarert den ut av fare.
    37'
    Åsen prøver seg på et skudd, og det har retning mot krysset, men Grill får slått den ut til corner.
    38'
    Så ligger Hetle Nilsen nede på gresset og holder seg til magen. Hva skjedde der da?
    38'
    Reprisene viser at han får en albue av Garnås i magen. Ikke pent.
    39'
    Gult kort til Lillestrøm
    Espen Bjørnsen Garnås
    39'
    Den tas kort og ender hos Mathew som fyrer av, men den går i blokka.
    39'
    Den slås på første og blir skutt utenfor mål av Lehne Olsen.
    40'
    Litt krangling ute på banen nå.
    40'
    Det ordener dommeren opp i og kampen fortsetter.
    40'
    Dragsnes får ballen alene inne i feltet, men får en dårlig touch og mister ballen.
    43'
    Dragsnes prøver å spille opp Åsen, men den blir for upresis, og ballen går ut av spill.
    45'
    Det er lagt til ett minutt.
    45'+1
    Der er vi i gang igjen!
    46'
    Gustafsson legger inn, men den blir alt for høy og går over alt og alle.
    46'
    Så sklir Karinen og gir ballen til en Brann-spiller, men Ogbu rydder opp.
    47'
    Strand fyrer, men den blir for enkel for Skjærstein.
    48'
    Nå er de mye slurv fra Lillestrøm her.
    49'
    Offside på Lehne Olsen på en pasning fra Karinen.
    50'
    Finne legger inn foran mål, men den er Skjærstein med på og plukker den.
    50'
    Hetle Nilsen går i bakken i en duell med Ranger. Ingenting sier dommer.
    51'
    Se der da?! Kristiansen legger inn til Finne som fyrer av. Skjærstein får først en finger på ballen, og den ruller mot mållinjen, før keeperen klarer å redde den på strek. For en sjanse!
    53'
    Så vinner Brann et frispark i god posisjon.
    54'
    Den legges mot bakerste, men Ranger klarerer den til corner.
    54'
    Den slås på bakerste og blir headet ut.
    54'
    Pedersen legger inn i feltet, men Ogbu klarerer den enkelt!
    55'
    Så vinner Brann en corner i duell med Dragsnes.
    56'
    Den slås på første og blir headet ut av fare.
    56'
    Lillestrøm vinner et frispark på hjørne av 16-meteren når Karinen blir felt av Finne.
    58'
    Mål for Lillestrøm!
    Lillestrøm 1 - 1 Brann
    Mål: Espen Bjørnsen Garnås
    Målgivende: Kaan Kairinen
    DER SITTER DEN FOR LILLESTRØM! Corneren legger på bakerste hvor Garnås står og headet ballen inn i buret.
    59'
    Brann vinner en corner.
    61'
    Den slås på første og blir headet ut.
    62'
    Dragsnes legger inn, men den blir like fort klarert ut.
    63'
    Lillestrøm 1 - 2 Brann
    Mål: Bård Finne
    Målgivende: Sivert Heltne Nilsen
    DER SITTER DEN FOR FINNE! For en viktig scoring! Hetle Nilsen spiller Finne alene med Søyland Skjærstein, og han setter den enkelt i mål.
    65'
    Det målet kan være utrolig viktig for Brann, som ligger på bunnen av tabellen.
    66'
    Finne prøver seg på et innlegg, men den går i et Lillestrøm-bein og ut til corner.
    67'
    Den slås mot første og blir klarert ut.
    68'
    Lillestrøm 2 - 2 Brann
    Mål: Thomas Lehne Olsen
    Målgivende: Gjermund Åsen
    HVA SKJER DER DA? Lehne Olsen får ballen på hodet inne i feltet, og ballen går himmelhøyt og detter ned i mål. Grill bare står og ser på ballen når det dupper inn i mål.
    71'
    Spillerbytte - Lillestrøm
    Inn: Pål André Helland
    Ut: Daniel Gustafsson
    72'
    Inn: Eskil Edh
    Ut: Lars Ranger
    72'
    Inn: Tobias Svendsen
    Ut: Vetle Dragsnes
    73'
    Lillestrøm 2 - 3 Brann
    Mål: Aune Heggebø
    SE DER DA? Heggebø bare går og går. Han tar hele veien fra omtrent midtstreken og inn i feltet og fyrer av.
    74'
    Her virker det som alt kan skje!
    77'
    Lillestrøm vinner en corner!
    77'
    Den slås midt i feltet, mot Lehne Olsen, men ballen blir klarert unna.
    77'
    Så kommer Lehne Olsen i duell med Grill, som sender ballen til Helland som skal prøve å sette ballen i målet hvor keeperen er borte, men en Brann-forsvarer får foten i veien og rydder unna.
    78'
    Spillerbytte - Brann
    Inn: Ole Didrik Blomberg
    Ut: Bård Finne
    80'
    Står dette seg, er faktisk Brann foran Stabæk på tabellen nå!
    82'
    Så får Lehne Olsen den på hodet inne i feltet, men ballen går i tverrligger og ut.
    82'
    Helland får ballen inne i boksen og prøver seg på et skudd, men den går rett i blokka.
    84'
    Helland legger inn foran mål, men den blir klarert ut av boksen.
    85'
    Nok et innlegg fra Helland, men igjen blir det ryddet unna.
    86'
    Lillestrøm vinner en corner.
    87'
    Den slås på første og blir stusset ned til Helland som både får en og to sjanser, men klarer ikke å sette ballen i mål.