2-0
5 577
4 571

Ble dekket av Herman Folvik

Hei og velkommen til livedekning til Eliteserie-kampen mellom disse to store rivalene.
    Lillestrøm: Christiansen - Garnås, Ogbu, Pettersson - Edh, Knudsen, Mathew, Dragsnes - Ibrahimaj, Åsen - Adams
    Vi ser av VIF-laget at Kjartansson vrakes på topp. Jatta får sjansen. Kaptein Tollås Nation er også tilbake i laget fra start. For Lillestrøm er Knudsen tilbake etter en liten skade.
    For Lillestrøm har det vært en fantastisk vår med 20 poeng. Vålerenga har hatt en tung vår med kun 10 poeng.
    Antall stemmer: 2615
    Rohit Saggi er kveldens dommer på Åråsen.
    Der er vi i gang med en strålende ramme for kampen. Utrolig liv på tribunen med sang, pyro, tifoer og alt som er.
    Så må kampen stoppes fordi Vålerenga-fansen kaster bluss inn på banen i det fløyta gikk.
    1'
    Lillestrøm med kampens første farlige angrep. Gjermund Åsen med skudd. Blokkeres til corner.
    3'
    LSKs corner er farlig. Nære på at det treffer flere LSK-spillere inne i feltet, men går akkurat forbi alle mann.
    4'
    Dønnum trekker inn i banen og kommer til skudd. Christensen har god kontroll.
    5'
    VIF får frispark i god posisjon for innlegg.
    6'
    Bjørdal mottar en ball i LSK-feltet, men er i offside.
    6'
    Vålerenga etablerer seg på LSKs halvdel. Dønnum inviterer til vegg med Oldrup Jensen. Ender med at LSK avverger pasningen til corner.
    8'
    Intense dueller mellom Garnås og Ismaheel på venstre. LSK får slått unna, men VIF begynner på nytt med en gang.
    9'
    Kampens første sjanse. Adams løper fra Tollås Nation med en meter og kommer til skudd på halv-volley. Langt over.
    10'
    10'
    Intens åpning på Åråsen. Utrolig liv på tribunen. Vålerenga med mest ball de første ti minuttene, men LSK med det farligste angrepet.
    10'
    Bjarnarson går knallhardt inn i Ibrahimaj med en sklitakling. Slipper unna gult kort.
    11'
    Vålerenga med corner.
    12'
    Hedenstad slår inn. LSKs keeper Christansen får frispark i feltet.
    13'
    Lillestrøm kommer og Vålerenga er i ubalanse, men pasningen til Åsen er upresis.
    14'
    Lillestrøm skaper litt panikk i feltet tl Vålerenga med et innlegg til Adams. Spissen får ikke helt kontroll på ballen.
    15'
    Kndusen prøver å tre gjennom Adams. Vålerenga-forsvaret kommer først. LSK etablerer litt trykk på gjestene nå.
    16'
    Ismaheel feilberegner en fin pasning fra Bjarnarson. LSK-fansen jubler hånlig.
    17'
    Sahraoui prøver å nå Ismaheel, men pasningen blir for lang. Femmeter for LSK
    18'
    Åsen slår inn. Der er Oldrup Jensen og tar i mot for Vålerenga, men LSK vinner tilbake umiddelbart.
    19'
    Edh forsøker seg fra distanse. Løskrutt og flere meter utenfor.
    19'
    Fagermo prøver å få litt lag til å presse høyere.
    20'
    Sahraoui prøver å løfte frem til Jatta. LSK-forsvaret er på plass.
    21'
    Haug mister en ball i feltet og Åsen kommer til skudd for LSK. Blokkeres til corner. LSK har festet grep nå.
    21'
    Lillestrøms corner blir halvfarlig, men Vålerenga får kontroll.
    22'
    22'
    Litt bråk i feltet etter dødballen. Dommeren deler ut litt tilsnakk her og der, mens tribunene fyrer seg opp.
    23'
    Dønnum blir taklet av Pettersson og får seg en smell. Kommer seg etter hvert opp.
    23'
    LSK slår tidlig opp mot Adams ute til venstre, men ballen sklir ut til kast.
    25'
    Nære på for Vålerenga. Åsen mottar ballen i femmeteren, men. Vålerenga kommer til unnsetning i aller siste øyeblikk.
    26'
    Vålerenga får frispark fra 30 meter. Flere tette dueller, vanskelig å se i farten hvilken det ble blåst for. Ogbu mot Jatta kanskje.
    27'
    Elendig slått av Eggen Hedenstad
    29'
    MAX-kommentator Tor Ole Skullerud har gåsehud på grunn av den fantastiske stemningen.
    30'
    Litt anspent akkurat nå.
    33'
    Lillestrøm får corner - Zuta blokkerer ut en god avslutning!
    34'
    LSK pumper på, men får ikke skuddet på mål. Fint trykk her nå!
    34'
    Meste skjer på Vålerengas banehalvdel nå.
    37'
    Petterson får frispark i duell med Sahraoui.
    38'
    Forlenges ut til corner motsatt.
    39'
    Rett i nevene på Haug.
    39'
    LSK triller litt i bakre rekker her nå.
    42'
    Tøff takling fra Tollås, Åsen ramler inn i ham. Ser ut som det går bra med begge.
    43'
    Frispark til Bjørdal.
    45'
    To minutter lagt til.
    45'+2
    Intenst og fint på Åråsen. La oss håpe vi får en scoring eller to etter pause!
    Spillerbytte - Vålerenga
    Inn: Petter Strand
    Ut: Taofeek Ismaheel
    46'
    Det blusses voldsomt i Kanarifansen innledningsvis her!
    47'
    Vanskelig for aktørene å se ordentlig nå. Stopp i spillet.
    47'
    Spillet er i gang igjen.
    49'
    Dragsnes slår inn i feltet, men Adams blir for hissig på første stolpe. Det fylles derimot bra på, noe som resulterer i at hjemmelaget og Magnus Knudsen får presset frem et hjørnespark.
    51'
    Den svinges på bakre stolpe, men ballen har vært ute.
    52'
    Ibrahimaj skyter fra 20 meter. Ingen problemer for Kjetil Haug i VIF-målet.
    53'
    Ousame Sahraoui forsøker på frekt vis å skru ballen opp i motsatt vinkel, men den går en liten meter over. Det første Vålerenga har hatt etter hvilen.
    54'
    Åsen med et godt innlegg mot Adams. Den forlenges ut til corner.
    55'
    Knudsen svinger den inn mot bakre stolpe. Der er kaptein Tollås og får den unna.
    56'
    Publikum hauses voldsomt opp av Åsen nå!
    56'
    Svak ball fra Mathew over mot Dragsnes.
    60'
    Kjartansson er i gang med oppvarmingen.
    61'
    Nytt innlegg mot Adams. Blir igjen veldig alene der inne.
    61'
    Sahroui slår inn mot Bjørdal. Der hersker Ogbu.
    62'
    Flott LSK-spill er i ferd med å sende Adams igjennom, men der kommer verdens lengste tå fra kaptein Tollås Nation! Sørger for at den går ut til corner og ikke til spydspissen.
    63'
    Mål for Lillestrøm!
    Lillestrøm 1 - 0 Vålerenga
    Mål: Tom Pettersson
    Målgivende: Ylldren Ibrahimaj
    Der sitter den! Hjørnesparket blir slått helt perfekt inn på pannebrasken til svensken på første stolpe, som scorer sesongens andre!
    63'
    Dermed er LSK det eneste laget som har scoret i samtlige kamper denne sesongen.
    64'
    Inn: Vidar Orn Kjartansson
    Ut: Seedy Jatta
    66'
    Inn: Tobias Christensen
    Ut: Fredrik Oldrup Jensen
    66'
    Inn: Odin Thiago Holm
    Ut: Henrik Bjørdal
    67'
    Mer bluss på banen nå!
    67'
    Gult kort til Vålerenga
    Odin Thiago Holm
    Rett i Saggis bok der, innbytteren. Hårreisende takling på Gjermund Åsen!
    68'
    Spillerbytte - Lillestrøm
    Inn: Frederik Holst
    Ut: Magnus Knudsen
    70'
    Vålerenga med frispark ute i korridor. Dette kan bli farlig!
    73'
    Hedenstad Christiansen er ute og bokser!
    73'
    Vålerenga med klart mest ball nå, men sliter med å komme til muligheter.
    76'
    Dermed er det også rom å kontre i for vertene, men denne gangen blir Adams alt for alene.
    77'
    Lillestrøm 2 - 0 Vålerenga
    Mål: Espen Bjørnsen Garnås
    Målgivende: Vetle Dragsnes
    Det er midtstopperne som gjør det for serielederen! Petterson slår inn etter en dødball, hvor Dragsnes flikker ballen videre. På bakre stolpe står Garnås helt alene!
    80'
    Dette er altså sesongens sjette LSK-scoring signert midtstopperne!
    81'
    Inn: Tobias Svendsen
    Ut: Ylldren Ibrahimaj
    83'
    Inn: Hólmbert Aron Fridjonsson
    Ut: Akor Adams
    83'
    Leonard Zuta
    Holder igjen innbytteren.
    84'
    Christensen går helt ned til linja inne i femmeteren. Godt gjort, men ingen av lagkameratene henger med.
    87'
    Kjartansson går i bakken og vil ha frispark i duell med Ogbu inne på 16 meter, men får heller frispark imot.
    88'
    Inn: Kaan Kairinen
    Ut: Ifeanyi Mathew
    90'+1
    Det legges til seks minutter.
    90'+1
    Holst er råsterk i det han vinner ballen på midten. Klokken tikker LSKs vei her.
    90'+2
    Hjemmelaget ser svært komfortable ut her.
    90'+3
    Dragsnes mister ballen til Petter Strand. Innbytteren forsøker seg på en frekkis fra 40 meter, men er ikke i nærheten av å treffe målet.