LOSC Lille tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    1'
    Jeremie Pignard signaliserer et frispark til LOSC Lille.
    1'
    Burak Yilmaz
    Burak Yilmaz (LOSC Lille) avanserer forover på Stade Pierre Mauroy. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    3'
    Strasbourg, prøver et skudd, men det reddes
    3'
    Frispark for Strasbourg Alsace på egen banehalvdel.
    6'
    Jeremie Pignard signaliserer et frispark til Strasbourg Alsace på egen banehalvdel.
    7'
    Burak Yilmaz (LOSC Lille) vinkes av for offside i Lille.
    9'
    Frederic Guilbert (Strasbourg Alsace) slår en corner fra høyre side på Stade Pierre Mauroy.
    12'
    I Lille slår Frederic Guilbert en corner fra høyre.
    12'
    Skudd utenfor mål, Strasbourg
    13'
    13'
    I Lille har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    13'
    Strasbourg Alsace tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    16'
    17'
    Frispark LOSC Lille.
    20'
    Jeremie Pignard tildeler LOSC Lille en corner. Renato Sanches sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    22'
    Frispark til LOSC Lille på halvdelen til Strasbourg Alsace.
    24'
    26'
    I Lille har et frispark blitt tildelt bortelag.
    27'
    Adrien Thomasson
    Strasbourg Alsace angriper i Lille. Adrien Thomasson avslutter på mål, men greier ikke å score.
    28'
    Lille, prøver et skudd, men det reddes
    28'
    LOSC Lille angriper i Lille. Burak Yilmaz fyrer av et skudd som går utenfor.
    28'
    30'
    Renato Sanches (LOSC Lille) løfter inn en corner fra venstre på Stade Pierre Mauroy.
    31'
    Frispark Strasbourg Alsace.
    32'
    Skudd på mål, Strasbourg
    32'
    32'
    Jeremie Pignard signaliserer et frispark til Strasbourg Alsace.
    35'
    Gult kort til Lille
    Gabriel Gudmundsson
    Dommeren gir Gabriel Gudmundsson (LOSC Lille) et gult kort.
    36'
    Frederic Guilbert
    Strasbourg Alsace angriper på Stade Pierre Mauroy. Frederic Guilbert header utenfor.
    37'
    Det blir farlig! Frispark for Strasbourg Alsace er nær straffområde.
    37'
    38'
    39'
    Frispark for LOSC Lille på egen banehalvdel.
    40'
    Gult kort til Strasbourg
    Lucas Perrin
    Lucas Perrin (Strasbourg Alsace) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    40'
    Renato Sanches
    Renato Sanches (LOSC Lille) kommer seg fri på Stade Pierre Mauroy, men avslutningen går utenfor.
    42'
    Ludovic Ajorque
    Strasbourg Alsace angriper på Stade Pierre Mauroy, men Ludovic Ajorque header utenfor.
    43'
    Edon Zhegrova (LOSC Lille) løfter inn en corner fra høyre på Stade Pierre Mauroy.
    45'
    Kan Strasbourg Alsace utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    48'
    Kevin Gameiro
    Kevin Gameiro (Strasbourg Alsace) kommer til en målsjanse på Stade Pierre Mauroy, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    49'
    49'
    LOSC Lille fosser fremover, men Jeremie Pignard blåser for offside på Stade Pierre Mauroy.
    50'
    50'
    Jeremie Pignard signaliserer et frispark til LOSC Lille på egen banehalvdel.
    53'
    LOSC Lille avanserer forover i Lille. Burak Yilmaz avslutter, men treffer ikke mål.
    53'
    I Lille slår Burak Yilmaz en corner fra venstre.
    55'
    Sjanse i Lille! Kevin Gameiro (Strasbourg Alsace) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    58'
    58'
    En av LOSC Lilles spillere blir avblåst for offside på Stade Pierre Mauroy.
    60'
    60'
    Botman Sven
    Botman Sven (LOSC Lille) mottar sitt første gule kort for dagen på Stade Pierre Mauroy.
    60'
    61'
    Strasbourg Alsace angriper i Lille, men blir avblåst for offside.
    62'
    62'
    Spillerbytte - Lille
    Inn: Angel Gomes
    Ut: Edon Zhegrova
    Edon Zhegrova (LOSC Lille) erstattes av Angel Gomes.
    64'
    Angel Gomes
    Angel Gomes (LOSC Lille) kommer til en målsjanse på Stade Pierre Mauroy, men klarer ikke å score.
    65'
    66'
    Målsjanse på Stade Pierre Mauroy! Gabriel Gudmundsson fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    66'
    66'
    67'
    Frederic Guilbert (Strasbourg Alsace) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    70'
    Spillerbytte - Strasbourg
    Inn: Ibrahima Sissoko
    Ut: Sanjin Prcic
    Strasbourg Alsace bytter ut Sanjin Prcic med Ibrahima Sissoko. Dette er det første byttet som Julien Stephan gjør i dagens kamp.
    70'
    Inn: Habib Diallo
    Ut: Kevin Gameiro
    Julien Stephan (Strasbourg Alsace) gjør sitt andre bytte for dagen. Habib Diallo erstatter Kevin Gameiro.
    70'
    71'
    71'
    Alexander Djiku
    Alexander Djiku (Strasbourg Alsace) pådrar seg et gult kort.
    71'
    72'
    73'
    Inn: Amadou Mvom Onana
    Ut: Benjamin Andre
    LOSC Lille bytter ut Benjamin Andre med Amadou Mvom Onana.
    73'
    74'
    75'
    75'
    Jeremie Pignard tildeler Strasbourg Alsace en corner. Jeanricner Bellegarde sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    77'
    79'
    Spillet på Stade Pierre Mauroy er stoppet midlertidig fordi Tim Weah ligger nede.
    79'
    Strasbourg Alsace angriper. Ludovic Ajorque får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    80'
    80'
    80'
    LOSC Lille slipper å klare seg uten Tim Weah som kommer tilbake på banen i Lille.
    80'
    Gerzino Nyamsi
    Strasbourg Alsace avanserer forover og Gerzino Nyamsi kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    81'
    81'
    Frederic Guilbert (Strasbourg Alsace) løfter inn en corner fra høyre på Stade Pierre Mauroy.
    81'
    81'
    Inn: Maxime Le Marchand
    Ut: Alexander Djiku
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Strasbourg Alsace. Inn kommer Maxime Le Marchand, mens Alexander Djiku tar plass på benken.
    83'
    I Lille slår Jeanricner Bellegarde en corner fra venstre.
    84'
    Mål for Lille!
    Lille 1 - 0 Strasbourg
    Mål: Zeki Celik
    Målgivende: Tim Weah
    Mål! Zeki Celik gir LOSC Lille ledelsen 1-0 i Lille. Tim Weah var nest sist på ballen.