Frispark til Stade Brestois 29 på halvdelen til LOSC Lille.
    Målsjanse til Stade Brestois 29! Haris Belkebla treffer mål, men keeper redder.
    2'
    Lille, prøver et skudd, men det reddes
    2'
    Haris Belkebla (Stade Brestois 29) løfter inn en corner fra venstre på Stade Pierre Mauroy.
    2'
    Clement Turpin signaliserer et frispark til LOSC Lille på egen banehalvdel.
    3'
    I Lille har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    4'
    Tiago Djalo ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    5'
    LOSC Lille slipper å klare seg uten Tiago Djalo som kommer tilbake på banen i Lille.
    5'
    Clement Turpin signaliserer et frispark til LOSC Lille.
    6'
    Xeka
    Xeka (LOSC Lille) kommer seg fri på Stade Pierre Mauroy, men avslutningen går utenfor.
    8'
    Frispark for Stade Brestois 29 på egen banehalvdel.
    11'
    Frispark LOSC Lille.
    13'
    Stade Brestois 29 tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    14'
    15'
    Frispark Stade Brestois 29.
    17'
    Mål for Lille!
    Lille 1 - 0 Brest
    Mål: Jonathan David
    Målgivende: Jose Fonte
    Mål! LOSC Lille tar ledelsen 1-0 takket være en scoring av Jonathan David på Stade Pierre Mauroy. Jose Fonte var nest sist på ballen.
    19'
    I Lille slår Franck Honorat en corner fra venstre.
    22'
    Burak Yilmaz
    Burak Yilmaz (LOSC Lille) fyrer av et skudd som går utenfor.
    23'
    Frispark til LOSC Lille på halvdelen til Stade Brestois 29.
    23'
    Franck Honorat
    Stade Brestois 29 avanserer forover i Lille. Franck Honorat avslutter, men treffer ikke mål.
    27'
    29'
    Clement Turpin signaliserer et frispark til Stade Brestois 29.
    31'
    Gult kort til Lille
    Reinildo Mandava
    Reinildo Mandava (LOSC Lille) mottar sitt første gule kort for dagen på Stade Pierre Mauroy.
    31'
    Mål for Brest!
    Lille 1 - 1 Brest
    Mål: Romain Faivre
    Mål! Romain Faivre utligner for Stade Brestois 29. Stillingen er dermed 1-1 i Lille.
    32'
    Clement Turpin signaliserer et frispark til LOSC Lille like utenfor Stade Brestois 29-området.
    41'
    Jonathan David
    Sjanse! LOSC Lille avanserer forover, men Jonathan David avslutter utenfor.
    42'
    Clement Turpin tildeler LOSC Lille en corner. Xeka sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    46'
    Det blir farlig! Frispark for LOSC Lille er nær straffområde.
    48'
    Spillet på Stade Pierre Mauroy er stoppet midlertidig fordi Jean-Kevin Duverne ligger nede.
    49'
    Clement Turpin signaliserer et frispark til Stade Brestois 29 på egen banehalvdel.
    50'
    Jean-Kevin Duverne ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Lille.
    51'
    53'
    55'
    57'
    Romain Faivre
    Målsjanse på Stade Pierre Mauroy! Romain Faivre fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    57'
    57'
    Steve Mounie
    Stade Brestois 29 angriper og Steve Mounie får avsluttet. Headingen treffer ikke LOSC Lille-målet.
    59'
    59'
    LOSC Lille tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    60'
    61'
    Spillerbytte - Lille
    Inn: Jonathan Bamba
    Ut: Angel Gomes
    LOSC Lille bytter ut Angel Gomes med Jonathan Bamba.
    63'
    Inn: Renato Sanches
    Ut: Xeka
    LOSC Lille bytter ut Xeka med Renato Sanches. Dette er det andre byttet som Jocelyn Gourvennec gjør i dagens kamp.
    63'
    Burak Yilmaz (LOSC Lille) slår en corner fra høyre side på Stade Pierre Mauroy.
    64'
    LOSC Lille angriper i Lille, men blir avblåst for offside.
    65'
    Tim Weah
    LOSC Lille angriper i Lille. Tim Weah fyrer av et skudd som går utenfor.
    66'
    Steve Mounie (Stade Brestois 29) kommer til en målsjanse på Stade Pierre Mauroy, men klarer ikke å score.
    68'
    Clement Turpin tildeler Stade Brestois 29 en corner. Romain Faivre sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    68'
    Romain Faivre (Stade Brestois 29) avanserer forover på Stade Pierre Mauroy. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    69'
    69'
    69'
    Gult kort til Brest
    Christophe Herelle
    Christophe Herelle (Stade Brestois 29) får et gult kort av dommer Clement Turpin.
    70'
    Målsjanse! Jonathan David (LOSC Lille) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    70'
    Spillerbytte - Brest
    Inn: Lilian Brassier
    Ut: Christophe Herelle
    Bytte for Stade Brestois 29. Lilian Brassier kommer inn for Christophe Herelle på Stade Pierre Mauroy.
    71'
    Inn: Lucien Agoume
    Ut: Hugo Magnetti
    Stade Brestois 29 gjør sitt andre bytte. Hugo Magnetti erstattes av Lucien Agoume.
    71'
    Inn: Irvin Cardona
    Ut: Jeremy Le Douaron
    Jeremy Le Douaron (Stade Brestois 29) erstattes av Irvin Cardona.
    71'
    Sjanse til Stade Brestois 29! Haris Belkebla er nær ved å score, men keeper redder.
    73'
    73'
    Stade Brestois 29 angriper på Stade Pierre Mauroy. Steve Mounie header utenfor.
    73'
    Ronael Pierre-Gabriel
    Stade Brestois 29 angriper i Lille. Ronael Pierre-Gabriel avslutter på mål, men greier ikke å score.
    73'
    73'
    Romain Faivre (Stade Brestois 29) slår en corner fra venstre side på Stade Pierre Mauroy.
    73'
    Frispark for LOSC Lille på egen banehalvdel.
    74'
    Inn: Gabriel Gudmundsson
    Ut: Reinildo Mandava
    Jocelyn Gourvennec (LOSC Lille) gjør sitt tredje bytte for dagen. Gabriel Gudmundsson erstatter Reinildo Mandava.
    77'
    Inn: Jonathan Ikone
    Ut: Burak Yilmaz
    Jocelyn Gourvennec gjør dagens fjerde bytte i Lille, når han tar ut Burak Yilmaz og setter inn Jonathan Ikone.
    77'
    I Lille har et frispark blitt tildelt bortelag.
    78'
    79'
    Renato Sanches
    LOSC Lille angriper, men avslutningen til Renato Sanches går utenfor.
    80'
    Jonathan Ikone
    Jonathan Ikone (LOSC Lille) kommer seg fri på Stade Pierre Mauroy, men avslutningen går utenfor.
    82'
    Gabriel Gudmundsson (LOSC Lille) løfter inn en corner fra høyre på Stade Pierre Mauroy.
    83'
    Inn: Amadou Mvom Onana
    Ut: Benjamin Andre
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for LOSC Lille. Inn kommer Amadou Mvom Onana, mens Benjamin Andre tar plass på benken.
    85'
    I Lille slår Gabriel Gudmundsson en corner fra høyre.
    86'
    Zeki Celik
    LOSC Lille angriper, men avslutningen til Zeki Celik går utenfor.
    86'
    Stade Brestois 29 må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra LOSC Lille.
    88'
    Stade Brestois 29 angriper, men Clement Turpin blåser for offside.
    90'
    Irvin Cardona
    Målsjanse! Irvin Cardona (Stade Brestois 29) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    90'+1
    Marco Bizot
    Marco Bizot (Stade Brestois 29) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    90'+2
    Clement Turpin tildeler LOSC Lille en corner. Gabriel Gudmundsson sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    90'+2
    Jonathan Bamba
    LOSC Lille fosser forover og Jonathan Bamba fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.