LOSC Lille fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    4'
    Jonathan David
    Jonathan David (LOSC Lille) kommer seg fri på Stade Pierre Mauroy, men avslutningen går utenfor.
    7'
    Francois Letexier signaliserer et frispark til AS Monaco FC på egen banehalvdel.
    8'
    Frispark for LOSC Lille på egen banehalvdel.
    8'
    Gabriel Gudmundsson
    LOSC Lille fosser forover og Gabriel Gudmundsson fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    9'
    Monaco, prøver et skudd, men det reddes
    9'
    Tim Weah
    Tim Weah (LOSC Lille) avanserer forover på Stade Pierre Mauroy. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    12'
    12'
    Aleksandr Golovin (AS Monaco FC) løfter inn en corner fra venstre på Stade Pierre Mauroy.
    14'
    LOSC Lille angriper og Gabriel Gudmundsson får avsluttet. Headingen treffer ikke AS Monaco FC-målet.
    19'
    LOSC Lille angriper, men Francois Letexier blåser for offside.
    20'
    Frispark AS Monaco FC.
    25'
    Aleksandr Golovin (AS Monaco FC) slår en corner fra høyre side på Stade Pierre Mauroy.
    26'
    Aurelien Tchouameni
    Aurelien Tchouameni (AS Monaco FC) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    26'
    I Lille har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    27'
    Francois Letexier tildeler LOSC Lille en corner. Jonathan Bamba sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    28'
    Jonathan Bamba
    Sjanse! LOSC Lille avanserer forover, men Jonathan Bamba avslutter utenfor.
    29'
    Aurelien Tchouameni (AS Monaco FC) kommer til en målsjanse på Stade Pierre Mauroy, men klarer ikke å score.
    31'
    En av AS Monaco FCs spillere blir avblåst for offside på Stade Pierre Mauroy.
    33'
    I Lille slår Jonathan Bamba en corner fra venstre.
    34'
    Frispark til AS Monaco FC på halvdelen til LOSC Lille.
    34'
    Francois Letexier tildeler AS Monaco FC en corner. Caio Henrique sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    36'
    LOSC Lille tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    36'
    Francois Letexier signaliserer et frispark til LOSC Lille.
    37'
    Frispark for AS Monaco FC på egen banehalvdel.
    38'
    I Lille har et frispark blitt tildelt bortelag.
    39'
    Gult kort til Lille
    Zeki Celik
    Zeki Celik (LOSC Lille) mottar sitt første gule kort for dagen på Stade Pierre Mauroy.
    39'
    Mål for Monaco!
    Lille 0 - 1 Monaco
    Mål: Aurelien Tchouameni
    Målgivende: Wissam Ben Yedder
    Mål! AS Monaco FC tar ledelsen 0-1 takket være en scoring av Aurelien Tchouameni på Stade Pierre Mauroy. Det er en fin assist fra Wissam Ben Yedder.
    42'
    Sjanse til LOSC Lille! Jonathan Bamba er nær ved å score, men keeper redder.
    45'
    45'
    Aleksandr Golovin
    AS Monaco FC avanserer forover i Lille. Aleksandr Golovin avslutter, men treffer ikke mål.
    46'
    Aleksandr Golovin (AS Monaco FC) løfter inn en corner fra høyre på Stade Pierre Mauroy.
    48'
    Benoit Badiashile
    Benoit Badiashile (AS Monaco FC) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.
    48'
    Lille, prøver et skudd, men det reddes
    48'
    Skudd på mål, Lille
    50'
    50'
    Jose Fonte
    Dommeren gir Jose Fonte (LOSC Lille) et gult kort.
    51'
    Jonathan Bamba (LOSC Lille) slår en corner fra høyre side på Stade Pierre Mauroy.
    51'
    Spillerbytte - Monaco
    Inn: Ismail Jakobs
    Ut: Aleksandr Golovin
    AS Monaco FC bytter ut Aleksandr Golovin med Ismail Jakobs.
    56'
    Spillerbytte - Lille
    Inn: Edon Zhegrova
    Ut: Gabriel Gudmundsson
    LOSC Lille bytter ut Gabriel Gudmundsson med Edon Zhegrova. Dette er det første byttet som Jocelyn Gourvennec gjør i dagens kamp.
    56'
    Inn: Angel Gomes
    Ut: Jonathan David
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for LOSC Lille. Inn kommer Angel Gomes, mens Jonathan David tar plass på benken.
    56'
    57'
    I Lille slår Caio Henrique en corner fra høyre.
    62'
    63'
    Gult kort til Monaco
    Wissam Ben Yedder
    Dommer Francois Letexier viser Wissam Ben Yedder (AS Monaco FC) det gule kortet.
    65'
    Tim Weah
    LOSC Lille angriper i Lille. Tim Weah fyrer av et skudd som går utenfor.
    66'
    Inn: Myron Boadu
    Ut: Wissam Ben Yedder
    Philippe Clement (AS Monaco FC) gjør sitt andre bytte for dagen. Myron Boadu erstatter Wissam Ben Yedder.
    66'
    67'
    Mål for Lille!
    Lille 1 - 1 Monaco
    Mål: Angel Gomes
    Målgivende: Jonathan Bamba
    Angel Gomes scorer og utligner dermed til 1-1. Jonathan Bamba sto for den målgivende pasningen.
    69'
    Edon Zhegrova
    LOSC Lille angriper. Edon Zhegrova får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    71'
    71'
    Zeki Celik
    Zeki Celik (LOSC Lille) fyrer av et skudd som går utenfor.
    72'
    Lille 1 - 2 Monaco
    Målgivende: Caio Henrique
    I Lille tar AS Monaco FC ledelsen 1-2 etter et mål av Aurelien Tchouameni. Caio Henrique var nest sist på ballen.