3 065

Ble dekket av Øyvind Herrebrøden

Martin Ødegaard starter dagens seriekamp for Real Sociedad.
    Marca setter opp Real Sociedad i 4-3-3. Elleveren er slik: Miguel Angel Moyá – Andoni Gorosabel, Aritz Elustondo, Robin Le Normand, Aihen Muñoz – Martin Zubimendi, Mikel Merino, Martin Ødegaard – Portu, Mikel Oyarzabal, Alexander Isak.
    Hjemmelaget Levante starter slik - satt opp i 4-4-2 av Marca: Aitor Fernández – Miramón, Vezo, Postigo, Clerc – Vukcevic, Campaña, Radoja, Rochina – Morales, Mayoral.
    Den observante leser vil trolig merke seg Borja Mayoral i Levante-angrepet. Han er i likhet med Martin Ødegaard på lån fra Real Madrid og spilte med nordmannen i Castilla-tiden.
    Levante triller i gang
    1'
    Real Sociedad med kampens første tendens. Kommer fri på venstrekanten og slår innlegg mot Isak. Keeper Fernández slenger seg ut på femmeteren og skyver ballen vekk. Blir ikke farlig.
    3'
    Levante kommer motsatt og får corner.
    4'
    Corneren blir ikke noe av. Istedet får Ødegaard frispark og baskerne beholder ballen.
    5'
    Ødegaard prøver å erobre ballen i mellomrommet og får frispark.
    7'
    Ødegaard og Isak med et par kombinasjoner nå. Nordmannen spiller til svensken som skyter fra 16-meterstreken. Blokkert av en motstander.
    8'
    Levante får plass. Innlegget er ufarlig. Rett inn til Moya.
    9'
    Ødegaard prøver på en høy bakromsball. Tre fra Levante mot én Real Sociedad-angriper blir feige lag – og ufarlig for nordmannens lag.
    11'
    Levantes Campaña med et frispark-forsøk. Høyt over.
    16'
    Igjen forsøker Levante seg på en Morales-ball, men nå er Moya ute og snapper.
    18'
    Ødegaard legger igjen på en fin førstetouch. Real Sociedad med ballen nå.
    19'
    Der tar Ødegaard frem arktitektpennen og risser frem et Sociedad-angrep. Triller Oyarzabal fint fri på høyresiden. Innlegget er bra, men rett på en Levante-panne.
    19'
    MEGASJANSE til Real Sociedad! Flott angrep, der Isak klemmer til med en nydelig stikkpasning til Portu. Men alene med Aitor Fernández måker han sjansen over! DER skulle det vært ny ledelse for La Real.
    21'
    Ødegaard med kort corner for Real Sociedad. Slås i retning Le Nordmann, men han kommer ikke ordentlig over ballen når han header. Blir dermed ufarlig på en god posisjon.
    24'
    Real Sociedad spiller seg nesten gjennom. Fine pasningskombier her nå.
    25'
    Isak header ned til en rettvendt Ødegaard utenfor 16-meteren, men nordmannen mister ballen.
    27'
    Ødegaard med skuddforsøk! Får ikke skikkelig trøkk. Vender fint innover i banen og skyter fra cirka 20 meter.
    28'
    Drikkepause her nå. Ifølge tvproduksjonen var det 29 grader på arenaen.
    32'
    Mikel Merino tar seg til hodet. Har åpenbart fått en smell. Men ser ut til å gå greit.
    36'
    Ødegaard prøver å passere på høyresiden. Blir taklet og får heller ikke innkastet.
    41'
    Levante på et par visitter nå.
    43'
    Ødegaard med nytt skuddforsøk! Får igjen fyre av - upresset - tett på favorittposisjon. Litt til høyre for midten. Men blir en lompe som spretter utenfor. Ufarlig!
    45'
    Kontring fra Real Sociedad. Fint driv på Isak som prøver igjen å ta servitørrollen. Blir akkurat for lang og går inn til utspill fra keeper.
    45'+3
    Real Sociedad triller i gang 2. omgang.
    46'
    Rolig start på 2. omgang.
    51'
    Ødegaard banker inn et korridorfrispark fra venstresiden. Godt slått, men vinkes for offside der inne.
    52'
    Ødegaard med corner fra venstre nå. ålreit drag i den, men passerer feltet.
    54'
    Dommeren blåser i gang dagens kamp i La Nucía.
    Valentin Pizarro Gomez tildeler Levante UD en corner. Jose Campana sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    4'
    Frispark for Real Sociedad på egen banehalvdel.
    4'
    Frispark til Real Sociedad på halvdelen til Levante UD.
    7'
    Real Sociedad tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    11'
    Mål for Real Sociedad!
    Levante UD 0 - 1 Real Sociedad
    Mål: Alexander Isak
    Målgivende: Mikel Oyarzabal
    Alexander Isak setter ballen i nettet og Real Sociedad leder nå 0-1. Det er en fin assist fra Mikel Oyarzabal.
    12'
    Frisparket tildelt Levante UD er farlig nær Real Sociedads målområde.
    14'
    Gult kort til Real Sociedad
    Martin Zubimendi
    Dommer Valentin Pizarro Gomez viser Martin Zubimendi (Real Sociedad) det gule kortet.
    14'
    Jose Campana
    Sjanse! Levante UD avanserer forover, men Jose Campana avslutter utenfor.
    15'
    Mål for Levante UD!
    Levante UD 1 - 1 Real Sociedad
    Mål: Jose Luis Morales
    Målgivende: Ruben Rochina
    Mål! Jose Luis Morales utligner for Levante UD. Stillingen er dermed 1-1 i La Nucía. Ruben Rochina var nest sist på ballen.
    16'
    Valentin Pizarro Gomez signaliserer et frispark til Real Sociedad på egen banehalvdel.
    17'
    Portu
    Real Sociedad angriper i La Nucía. Portu fyrer av et skudd som går utenfor.
    21'
    I La Nucía slår Martin Odegaard en corner fra høyre.
    24'
    Robin Le Normand
    Real Sociedad angriper og Robin Le Normand får avsluttet. Headingen treffer ikke Levante UD-målet.
    24'
    25'
    Frispark for Levante UD på egen banehalvdel.
    27'
    Martin Ødegaard
    Real Sociedad fosser forover og Martin Odegaard fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    28'
    Levante UD, prøver et skudd, men det reddes
    28'
    31'
    Nemanja Radoja
    Målsjanse til Levante UD! Nemanja Radoja treffer mål, men keeper redder.
    36'
    Real Sociedad, prøver et skudd, men det reddes
    36'
    I La Nucía har et frispark blitt tildelt bortelag.
    38'
    Målsjanse! Martin Odegaard (Real Sociedad) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    45'
    45'+1
    45'+1
    Frispark Levante UD.
    48'
    Real Sociedad fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    52'
    Martin Odegaard (Real Sociedad) løfter inn en corner fra venstre på Estadio Camilo Cano.
    53'
    Spillerbytte - Real Sociedad
    Inn: Diego Llorente
    Ut: Martin Zubimendi
    Imanol Alguacil gjør dagens første bytte i La Nucía, når han tar ut Martin Zubimendi og setter inn Diego Llorente.
    54'
    Inn: Igor Zubeldia
    Ut: Martin Ødegaard
    Martin Odegaard (Real Sociedad) erstattes av Igor Zubeldia.
    54'
    Valentin Pizarro Gomez signaliserer et frispark til Levante UD.
    57'
    Real Sociedad fosser fremover, men Mikel Oyarzabal går rett i offsidefella.
    58'
    Real Sociedad angriper, men Valentin Pizarro Gomez blåser for offside.
    62'
    62'
    Aritz Elustondo
    Dommer Valentin Pizarro Gomez gir Aritz Elustondo (Real Sociedad) et gult kort.
    63'
    Real Sociedad må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Levante UD.
    64'
    Valentin Pizarro Gomez signaliserer et frispark til Levante UD like utenfor Real Sociedad-området.
    64'
    Levante UD angriper, men avslutningen til Jose Campana går utenfor.
    65'
    67'
    Gult kort til Levante UD
    Nikola Vukcevic
    Dommeren gir Nikola Vukcevic (Levante UD) et gult kort.
    67'
    Inn: Ander Barrenetxea
    Ut: Mikel Oyarzabal
    Real Sociedad bytter ut Mikel Oyarzabal med Ander Barrenetxea. Dette er det tredje byttet som Imanol Alguacil gjør i dagens kamp.
    67'
    69'
    69'
    70'
    Valentin Pizarro Gomez signaliserer et frispark til Levante UD på egen banehalvdel.
    71'
    Spillerbytte - Levante UD
    Inn: Roger Marti
    Ut: Jose Luis Morales
    Levante UD gjør sitt andre bytte. Jose Luis Morales erstattes av Roger Marti.
    72'
    Inn: Gonzalo Melero
    Ut: Nikola Vukcevic
    Bytte for Levante UD. Gonzalo Melero kommer inn for Nikola Vukcevic på Estadio Camilo Cano.
    72'
    Jose Luis Morales (Levante UD) slår en corner fra venstre side på Estadio Camilo Cano.
    73'
    73'
    78'
    78'
    Jose Campana (Levante UD) header mot mål, men ballen går utenfor.
    82'
    Inn: Hernani
    Ut: Ruben Rochina
    Levante UD bytter ut Ruben Rochina med Hernani.
    83'
    Inn: Rober Pier
    Ut: Sergio Postigo
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Levante UD. Inn kommer Rober Pier, mens Sergio Postigo tar plass på benken.
    83'
    Inn: Willian Jose
    Ut: Alexander Isak
    Alexander Isak (Real Sociedad) erstattes av Willian Jose.
    84'
    Inn: Nacho Monreal
    Ut: Aihen Munoz
    Imanol Alguacil (Real Sociedad) gjør sitt femte bytte for dagen. Nacho Monreal erstatter Aihen Munoz.
    84'
    Levante UD tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    85'
    87'
    88'
    Inn: Sergio Leon
    Ut: Borja Mayoral
    Levante UD bytter ut Borja Mayoral med Sergio Leon.
    88'
    Sergio Postigo
    Sergio Postigo fra Levante UD er ikke på banen for øyeblikket, men får et gult kort!
    89'
    Kan Real Sociedad utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    90'+1
    Mikel Merino
    Mikel Merino (Real Sociedad) fyrer av et skudd som går utenfor.
    90'+2
    Jose Campana (Levante UD) slår en corner fra venstre side på Estadio Camilo Cano.
    90'+5
    Carlos Clerc
    Sjanse i La Nucía! Carlos Clerc (Levante UD) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.