Kampen har startet.
    Pablo Gonzalez Fuertes signaliserer et frispark til Atletico Madrid.
    3'
    Joao Felix
    Atletico Madrid angriper i Valencia. Joao Felix avslutter på mål, men greier ikke å score.
    5'
    Levante UD, prøver et skudd, men det reddes
    5'
    I Valencia har et frispark blitt tildelt bortelag.
    9'
    I Valencia slår Antoine Griezmann en corner fra venstre.
    12'
    Mål for Atletico Madrid!
    Levante UD 0 - 1 Atletico Madrid
    Mål: Antoine Griezmann
    Målgivende: Felipe
    Atletico Madrid tar ledelsen 0-1 i Valencia etter en heading av Antoine Griezmann! Felipe var nest sist på ballen.
    12'
    Frispark Levante UD.
    18'
    Gult kort til Atletico Madrid
    Mario Hermoso
    Dommer Pablo Gonzalez Fuertes gir Mario Hermoso (Atletico Madrid) et gult kort.
    18'
    Frispark til Levante UD på halvdelen til Atletico Madrid.
    20'
    Frispark for Atletico Madrid på egen banehalvdel.
    21'
    Pablo Gonzalez Fuertes signaliserer et frispark til Atletico Madrid på egen banehalvdel.
    24'
    I Valencia har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    25'
    Felipe
    Felipe (Atletico Madrid) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    25'
    Offside! Enis Bardhi blir vinket av og Levante UD må dermed bygge opp et nytt angrep.
    28'
    Enis Bardhi (Levante UD) slår en corner fra høyre side på Ciutat de Valencia.
    28'
    Frispark Atletico Madrid.
    29'
    Levante UD tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    30'
    Frispark til Atletico Madrid på halvdelen til Levante UD.
    33'
    Pablo Gonzalez Fuertes tildeler Atletico Madrid en corner. Antoine Griezmann sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    34'
    Enis Bardhi (Levante UD) løfter inn en corner fra venstre på Ciutat de Valencia.
    35'
    Straffe til Levante UD!
    36'
    I Valencia slår Enis Bardhi en corner fra venstre.
    36'
    Levante UD scorer på straffe!
    Levante UD 1 - 1 Atletico Madrid
    Mål: Enis Bardhi
    Mål! Levante UD får et straffespark i Valencia. Enis Bardhi tar vare på sjansen og utligner til 1-1.
    37'
    40'
    Gult kort til Levante UD
    Pepelu
    Dommeren gir Pepelu (Levante UD) et gult kort.
    40'
    Atletico Madrid angriper i Valencia, men blir avblåst for offside.
    43'
    43'
    Frispark for Levante UD på egen banehalvdel.
    44'
    45'
    Atletico Madrid angriper, men Luis Suarez vinkes av for offside.
    47'
    En av Levante UDs spillere går i offside.
    47'
    Enis Bardhi (Levante UD) slår en corner fra venstre side på Ciutat de Valencia.
    49'
    Atletico Madrid fosser fremover, men Pablo Gonzalez Fuertes blåser for offside på Ciutat de Valencia.
    50'
    50'
    57'
    57'
    Spillerbytte - Atletico Madrid
    Inn: Rodrigo De Paul
    Ut: Hector Herrera
    Hector Herrera (Atletico Madrid) erstattes av Rodrigo De Paul.
    59'
    Inn: Angel Correa
    Ut: Luis Suarez
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Atletico Madrid. Inn kommer Angel Correa, mens Luis Suarez tar plass på benken.
    59'
    60'
    En av Levante UDs spillere blir avblåst for offside på Ciutat de Valencia.
    61'
    Dani Gomez (Levante UD) vinkes av for offside i Valencia.
    63'
    Pablo Gonzalez Fuertes signaliserer et frispark til Levante UD på egen banehalvdel.
    65'
    Koke
    Dommer Pablo Gonzalez Fuertes viser Koke (Atletico Madrid) det gule kortet.
    65'
    Inn: Renan Lodi
    Ut: Mario Hermoso
    Atletico Madrid bytter ut Mario Hermoso med Renan Lodi.
    67'
    68'
    69'
    Spillerbytte - Levante UD
    Inn: Alejandro Cantero
    Ut: Dani Gomez
    Javier Francisco Pereira Megia gjør dagens første bytte i Valencia, når han tar ut Dani Gomez og setter inn Alejandro Cantero.
    70'
    Inn: Jorge Miramon
    Ut: Son
    Levante UD gjør sitt andre bytte. Son erstattes av Jorge Miramon.
    70'
    Atletico Madrid fosser fremover, men Angel Correa går rett i offsidefella.
    71'
    Inn: Matheus Cunha
    Ut: Antoine Griezmann
    Bytte for Atletico Madrid. Matheus Cunha kommer inn for Antoine Griezmann på Ciutat de Valencia.
    72'
    Mickael Malsa vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    73'
    Mickael Malsa er på beina igjen og fortsetter kampen.
    74'
    Levante UD 1 - 2 Atletico Madrid
    Mål: Matheus Cunha
    Målgivende: Rodrigo De Paul
    Mål! Atletico Madrid tar ledelsen 1-2 takket være en scoring av Matheus Cunha på Ciutat de Valencia. Rodrigo De Paul sto for den målgivende pasningen.
    76'
    Inn: Pablo Martinez
    Ut: Mickael Malsa
    Levante UD bytter ut Mickael Malsa med Pablo Martinez. Dette er det tredje byttet som Javier Francisco Pereira Megia gjør i dagens kamp.
    76'
    79'
    Atletico Madrid tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    80'
    Inn: Jorge De Frutos
    Ut: Pepelu
    Javier Francisco Pereira Megia (Levante UD) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Jorge De Frutos Sebastian erstatter Pepelu.
    80'
    85'
    Jose Gimenez
    Jose Gimenez (Atletico Madrid) får et gult kort av dommer Pablo Gonzalez Fuertes.
    85'
    Straffe! Dommer Pablo Gonzalez Fuertes plasserer ballen på krittmerket for Levante UD...
    87'
    Angel Correa
    Angel Correa (Atletico Madrid) mottar sitt første gule kort for dagen på Ciutat de Valencia.
    87'
    VAR sjekker om det er straffe til Levante UD
    87'
    Dommeren dømmer straffe til Levante UD
    87'
    Levante UD 2 - 2 Atletico Madrid
    Mål! Enis Bardhi setter utligningen i mål på et straffespark.
    90'
    90'+2
    Pablo Gonzalez Fuertes tildeler Levante UD en corner. Enis Bardhi sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    90'+4
    90'+6
    Rober Pier
    Rober Pier (Levante UD) pådrar seg et gult kort.
    90'+6
    Andre gule kort til Levante UD
    Rober Pier
    Rober Pier fra Levante UD har fått et rødt kort etter kampen har blitt avsluttet!