Morales90'+5
3-1
67
52
    Jose Luis Morales (Levante UD) løfter inn en corner fra høyre på Ciutat de Valencia.
    3'
    Oscar Duarte
    Sjanse! Levante UD avanserer forover, men Oscar Duarte avslutter utenfor.
    3'
    Deportivo Alaves tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    5'
    Frispark Deportivo Alaves.
    7'
    Ruben Duarte (Deportivo Alaves) slår en corner fra venstre side på Ciutat de Valencia.
    10'
    Frispark for Deportivo Alaves på egen banehalvdel.
    11'
    Guillermo Cuadra Fernandez signaliserer et frispark til Levante UD på egen banehalvdel.
    12'
    Alejandro Cantero
    Alejandro Cantero (Levante UD) kommer til en målsjanse på Ciutat de Valencia, men klarer ikke å score.
    12'
    Levante UD tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    13'
    Deportivo Alaves angriper i Valencia, men blir avblåst for offside.
    14'
    Frispark til Deportivo Alaves på halvdelen til Levante UD.
    14'
    16'
    I Valencia har et frispark blitt tildelt bortelag.
    17'
    Gult kort til Levante UD
    Jose Campana
    Jose Campana (Levante UD) pådrar seg et gult kort.
    17'
    En av Deportivo Alavess spillere går i offside.
    21'
    23'
    Spillet på Ciutat de Valencia er stoppet midlertidig fordi Jason ligger nede.
    23'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Jose Campana (Levante UD) vrir seg av smerte i gresset.
    23'
    Jason er på beina igjen og fortsetter kampen.
    24'
    Jose Campana er tilbake i kampen igjen.
    24'
    Deportivo Alaves fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    25'
    Jose Luis Morales
    Målsjanse på Ciutat de Valencia! Jose Luis Morales fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    27'
    Deportivo Alaves, prøver et skudd, men det reddes
    27'
    Guillermo Cuadra Fernandez signaliserer et frispark til Deportivo Alaves på egen banehalvdel.
    29'
    Dommeren gir Jose Luis Morales (Levante UD) et gult kort.
    29'
    Guillermo Cuadra Fernandez signaliserer et frispark til Deportivo Alaves.
    30'
    Marcelo Saracchi
    Marcelo Saracchi (Levante UD) får et gult kort av dommer Guillermo Cuadra Fernandez.
    35'
    36'
    Mål for Deportivo Alaves!
    Levante UD 0 - 1 Deportivo Alaves
    Mål: Joselu
    Målgivende: Victor Laguardia
    Deportivo Alaves leder 0-1 etter en scoring av Joselu. Victor Laguardia sto for den målgivende pasningen.
    36'
    38'
    Gult kort til Deportivo Alaves
    Pere Pons
    Pere Pons (Deportivo Alaves) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    38'
    41'
    Jason
    Jason (Deportivo Alaves) prøver å heade ballen i mål på Ciutat de Valencia, men mislykkes.
    45'+1
    Levante UD, prøver et skudd, men det reddes
    45'+1
    I Valencia slår Jason en corner fra venstre.
    45'+1
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Valencia fordi Luis Rioja får behandling for en skade på banen.
    45'+2
    Luis Rioja ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Valencia.
    45'+4
    47'
    49'
    Guillermo Cuadra Fernandez tildeler Levante UD en corner. Jose Luis Morales sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    50'
    Guillermo Cuadra Fernandez tildeler Levante UD en corner. Jose Luis Morales sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    53'
    Mål for Levante UD!
    Levante UD 1 - 1 Deportivo Alaves
    Mål: Oscar Duarte
    Målgivende: Jose Luis Morales
    Oscar Duarte (Levante UD) header ballen i mål og utligner til 1-1 på Ciutat de Valencia. Jose Luis Morales var nest sist på ballen.
    53'
    Frispark for Levante UD på egen banehalvdel.
    54'
    Miguel de la Fuente
    Miguel de la Fuente (Deportivo Alaves) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    54'
    Deportivo Alaves fosser fremover, men Guillermo Cuadra Fernandez blåser for offside på Ciutat de Valencia.
    55'
    56'
    Spillerbytte - Deportivo Alaves
    Inn: Manu Garcia
    Ut: Jason
    Deportivo Alaves bytter ut Jason med Manu Garcia.
    57'
    Inn: Edgar Mendez
    Ut: Miguel de la Fuente
    Deportivo Alaves bytter ut Miguel de la Fuente med Edgar Mendez. Dette er det andre byttet som Julio Velazquez gjør i dagens kamp.
    57'
    Mickael Malsa
    Mickael Malsa (Levante UD) mottar sitt første gule kort for dagen på Ciutat de Valencia.
    58'
    58'
    Manu Garcia (Deportivo Alaves) løfter inn en corner fra venstre på Ciutat de Valencia.
    60'
    Levante UD angriper, men avslutningen til Jose Luis Morales går utenfor.
    62'
    Spillerbytte - Levante UD
    Inn: Dani Gomez
    Ut: Alejandro Cantero
    Alejandro Cantero (Levante UD) erstattes av Dani Gomez.
    66'
    Inn: Pepelu
    Ut: Mickael Malsa
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Levante UD. Inn kommer Pepelu, mens Mickael Malsa tar plass på benken.
    66'
    Levante UD angriper, men Guillermo Cuadra Fernandez blåser for offside.
    67'
    69'
    Inn: Manu Vallejo
    Ut: Pere Pons
    Deportivo Alaves gjør sitt tredje bytte. Pere Pons erstattes av Manu Vallejo.
    70'
    71'
    Edgar Mendez
    Edgar Mendez (Deportivo Alaves) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    71'
    Florian Lejeune
    Kjempesjanse! Florian Lejeune (Deportivo Alaves) fyrer av et skudd som treffer tverrliggeren!
    72'
    Ruben Duarte (Deportivo Alaves) slår en corner fra høyre side på Ciutat de Valencia.
    73'
    Levante UD 2 - 1 Deportivo Alaves
    Mål: Roger Marti
    Mål! Roger Marti gir Levante UD en 2-1 ledelse.
    74'
    Inn: Coke
    Ut: Marcelo Saracchi
    Levante UD bytter ut Marcelo Saracchi med Coke.
    76'
    Inn: Roberto Soldado
    Ut: Roger Marti
    Bytte for Levante UD. Roberto Soldado kommer inn for Roger Marti på Ciutat de Valencia.
    76'
    77'
    Inn: Jorge Miramon
    Ut: Enis Bardhi
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Levante UD. Inn kommer Jorge Miramon, mens Enis Bardhi tar plass på benken.
    79'
    80'
    Inn: Marc Tenas Urena
    Ut: Victor Laguardia
    Deportivo Alaves gjør sitt fjerde bytte. Victor Laguardia erstattes av Marc Tenas.
    80'
    Inn: Nahuel Tenaglia
    Ut: Ruben Duarte
    Ruben Duarte (Deportivo Alaves) erstattes av Facundo Tenaglia.
    80'
    80'
    81'
    Son
    Son (Levante UD) pådrar seg et gult kort.
    81'
    Roberto Soldado
    Målsjanse! Roberto Soldado (Levante UD) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    83'
    Frispark Levante UD.
    84'
    Pepelu
    Pepelu (Levante UD) fyrer av et skudd som går utenfor.
    85'
    86'
    Dommer Guillermo Cuadra Fernandez gir Roberto Soldado (Levante UD) et gult kort.
    86'
    Gonzalo Escalante
    Dommer Guillermo Cuadra Fernandez viser Gonzalo Escalante (Deportivo Alaves) det gule kortet.
    86'
    87'
    88'
    Marc Tenas Urena
    Marc Tenas (Deportivo Alaves) får et gult kort av dommer Guillermo Cuadra Fernandez.
    89'
    89'
    Ruben Vezo
    Dommer Guillermo Cuadra Fernandez viser Ruben Vezo (Levante UD) det gule kortet.
    90'
    Levante UD angriper, men blir avblåst for offside.
    90'+1
    En av Deportivo Alavess spillere blir avblåst for offside.
    90'+3
    Florian Lejeune (Deportivo Alaves) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    90'+3
    Coke
    Dommeren gir Coke (Levante UD) et gult kort.
    90'+3
    Pepelu
    Levante UD fosser forover og Pepelu fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    90'+4
    90'+4
    Levante UD 3 - 1 Deportivo Alaves
    Mål: Jose Luis Morales
    Målgivende: Jose Campana
    Levante UD går opp i en 3-1 ledelse etter et mål av Jose Luis Morales. Det er en fin assist fra Jose Campana.