1-0
2-0
Voll90'
3-0

Hjertelig velkommen til livedekningen av 2. runde i NM og kampen mellom Levanger og Stjørdals-Blink!
    Google Maps viser at det er 46 km mellom byene, så i lange Norge må dette kunne kalles et nabo-oppgjør. Begge lagene spiller i PostNord-ligaen avdeling 1. De møttes på dagen én måned siden i ligaen, det endte med 4-0 seier til Blink, et resultat som var litt strengt sett kampen under ett. Tabellen lyver dog ikke. Stjørdals-Blink er serieleder med 13 poeng etter seks kamper, Kvik Halden og Fredrikstad ligger dog henholdsvis to og tre poeng bak med én kamp mindre spilt. Det er en meget sterk prestasjon av Roar Vikvang
    Levanger på sin side ligger i den andre enden. Etter fem kamper står laget med fire poeng. En tung start med tre tap på rad er blitt etterfulgt av en sterk seier mot Egersunds hjemme og et bittert 1-1 resultat borte mot Nardo, etter å ha sluppet inn to minutter på overtid. Det er et LFK som viser fremgang og med så mange utskiftinger i vinter er det naturlig at det har tatt tid, men man begynner å se potensialet.
    Begge lagene møtte 3. divisjon-motstand i 1. runde. Levanger reiste 30 minutter nord og slo Steinkjer hele 6-0, mens Stjørdals-Blink beseiret gamletrener Nils Petter Austad og Verdal 4-1 på Coop Arena.
    Siste gang disse to klubbene møttes i cupen var i 2016, tre år tilbake i tid. Da vant Blink 1-0 på hjemmebane, mens i 2012 endte det 4-2 til samme lag. Det er ventet at begge lag stiller med sine sterkeste menn, for det kan ligge sårt tiltrengte penger i et avansement videre til neste runde.
    Verdalingen Mathias Støfringshaug er dagens hoveddommer. Med seg på sidene har han Ole Johnny Løfald fra Rindal og Sondre Dahle fra Heimdal.
    Vi kommer tilbake med lagoppstillinger ca én time før kampstart.
    Da er lagene ute. Begge lag stiller sterkt med få endringer. Sander Munkeby Sundes er inne for Andreas Peterson på midten til vertene, mens Anders Nygaard erstatter Jakob Tromsdal for gjestene. Vi har også en bursdagsgutt på banen i dag. Horenus Tadesse fyller 21 år, vi gratulerer!
    0'
    LFK setter i gang kampen!
    1'
    Rolig start på kampen, Blink holder i ballen for øyeblikket.
    3'
    Stor mulighet for vertene. Buzuku blir spilt gjennom, Hagen kommer ut og får avverget, men Hajdari gjenvinner ballen og forsøker skuddet fra 25 meter, den går i bue over keeper men Vegard Fiske er på plass og hindrer mål.
    4'
    Ballen blir slått gjennom hele feltet og på bakerste ligger Håvard Lorentsen. Han strekker ut foten og treffer ballen med tåa, den går via tverrliggeren og over mål. To store muligheter på kort tid for vertene.
    5'
    Like etter hjørnesparket kommer Levanger på ny. Didrik Sereba jobber hardt og gjenvinner ballen høyt før han slipper inn til Bader Rahhaoui. Han skyter på kanten av 16 men ballen sklir av foten og går over.
    7'
    Blink kommer for første gang i angrep. Lars Ramstad slår inn fra høyre mot bakerste. Mats Lillebo ligger godt posisjonert men Håvard Lorentsen hindrer scoring.
    10'
    Innoverskrudd fra venstre. Daniel Hagen kommer ut og plukker ball.
    11'
    Kampen har roet seg litt de siste minuttene. Etter en periode med flere gode LFK-sjanser har Blink kommet mer med i kampen og holder mye i ballen.
    15'
    Stjørdals-Blink står som vanlig høyt med laget og Didrik Sereba forsøker å utnytte det ved å gå på løp i bakrom, men han er litt het på grøten og blir avvinket for offside.
    17'
    Gult kort til Stjørdals/Blink
    Kampens første gule kort går til Bjørnar Hove. Han kommer for sent inn i en duell med bursdagsbarnet Horenus Tadesse.
    17'
    Lite hendelser de siste minuttene nå. Det er to gjevne lag. Et Blink som holder mest i ball mens Levanger er gode på kontra og på dødball.
    22'
    Det er et betydelig mer offensivt og hardpressende Levanger-lag i dag enn det som møtte Blink sist. Gjestene har mye ball og søker i bakrom men vertene ligger kompakt og er vanskelige å bryte gjennom.
    25'
    Levanger nære nok en gang! Ivo Øjhage med en flott ball i bakrom. Daniel Hagen kommer ut for å bokse unna men Horenus Tadesse er lur og kommer først på den. Målet er åpent, men headingen går like utenfor.
    27'
    Innoverskrudd fra venstre. Ballen blir slått inn på første stolpe, der er Ivo Øjhage men har mann i rygg og header høyt over.
    30'
    Ole Kristian Rødahl ligger nede på midten. Dommer Støfringshaug stopper spillet men kantspilleren kommer seg opp på beina igjen.
    33'
    En god ball i bakrom av Horenus Tadesse. Rahhaoui går på løp men Daniel Hagen kommer ut og får avverget i siste liten.
    36'
    Frispark til vertene på kanten av 16-meteren. Hajdari slår inn i boksen. Sander Munkeby Sundnes står alene men header utenfor.
    38'
    Mats Lillebo blir spilt gjennom skrått ute til høye i boksen. Elias Hadaya kommer dog ut og får reddet.
    38'
    Vertene for stanget unna.
    38'
    Roar Vikvang har byttet side på kantene. Rødahl spiller nå på høyre mens Solli har gått over på venstre.
    40'
    Bader Rahhaoui ligger nede etter en duell med Vegard Fiske. Han kommer seg opp på beina etterhvert.
    41'
    Frispark til Levanger i etterkant av duellen. Blink får klarert i første omgang men Hajdari snapper opp ballen og avslutter like utenfor boksen, men skuddet går over mål.
    42'
    Kontringsmulighet for vertene! Horenus Tadesse gjør et flott forarbeid ute til venstre og skjærer inn i boksen før han slått inn langs bakken foran mål. Sereba møter men kommer for langt frem. Dermed slipper gjestene med skrekken.
    44'
    45'+1
    Mathias Støfringshaug blåser av de første 45. Det står 0-0 til pause i en kamp Levanger har vært best. Tre gode muligheter de første ti minuttene for vertene. Blink har ikke hatt all verden å komme med, de har hatt mye ball men ikke noen store sjanser.
    45'
    Blink setter i gang andre omgang!
    46'
    Blink går rett i angrep fra start. Levanger står i mot og får et frispark i egen boks.
    48'
    Bader Rahhaoui kommer seg gjennom på høyresiden og forsøker å slå inn foran mål, men Blink får avverget.
    50'
    Stjørdals-Blink får et kast høyt i banen. Ballen går over på motsatt back. Lars Ramstad prøver skuddet like utenfor 16 men blir blokkert. Like etter gjør Viktor Bergh en god jobb defensivt og vinner et frispark ved eget hjørneflagg.
    52'
    22 grader viser det på graderstokken. Når er til og med sola kommet frem så det er varmt både på banen og i mediebua. La oss håpe spillet varmer like mye.
    54'
    Innoverskrudd fra Kartum. Lorentsen får stanget unna i første omgang.
    54'
    Viktor Bergh ligger nede og holder seg til foten. Spillet fortsetter og backen kommer seg opp på beina.
    58'
    Stillingskrig nå mellom lagene. Blink holder fortsatt mye i ball men foreløpig klarer de ikke å komme seg gjennom vertene.
    61'
    Hajdari vinner ballen på egen halvdel og kjører på fremover. Robert Williams gjør et strålende defensivt løp og vinner tilbake ballen.
    64'
    Spillerbytte - Levanger FK
    Inn: Andreas Gundersen
    Ut: Bader Rahhaoui
    Rahhaoui er ferdigspilt. Inn med lokale Andreas Hegdahl Gundersen.
    64'
    Mål for Levanger FK!
    Levanger FK 1 - 0 Stjørdals/Blink
    Mål: Ivo Öjhage
    Målgivende: Granit Buzuku
    Langt innkast fra Munkeby Sundnes blir klarert. Han plukker ballen igjen og spiller kort til Granit Buzuku. Han skyter ballen inn i feltet. Der er Ivo Øjhage og setter ballen i mål til jubel for hjemmefansen!
    67'
    Innoverskrudd fra høyre. Kartum svinger den inn men vertene får klarert.
    69'
    Fredrik Vinje lader kanonen like utenfor 16 men det går like utenfor lengste stolpe.
    71'
    Levanger har fått mer selvtillit etter scoringen og holder mer i ball nå.
    74'
    Spillerbytte - Stjørdals/Blink
    Inn: Jakob Tromsdal
    Ut: Ole Kristian Rødahl
    Første bytte for gjestene. Jakob Tromsdal erstattet Ole Kristian Rødahl.
    74'
    Levanger FK 2 - 0 Stjørdals/Blink
    Mål: Andreas Gundersen
    Målgivende: Ermal Hajdari
    Levanger øker ledelsen! En utsøkt kontring komponert av Ermal Hajdari blir avsluttet med en iskald og nydelig chip av Andreas Hegdahl Gundersen.
    75'
    Gundersen ligger nede og Øjhage spiller ballen ut. Etter en kort pust i bakken kommer han seg på beina igjen.
    78'
    Inn: Ottar Magnusson
    Ut: Bjørnar Hove
    Stopperbytte fra Blink.
    79'
    Inn: Vegard Voll
    Ut: Granit Buzuku
    Vegard Voll erstatter Granit Buzuku ti minutter før slutt.
    79'
    Levanger med nok en god kontringsmulighet. Hajdari tar med seg Tadesse før han får den tilbake igjen, men Blink får kommet seg hjem og Hajdari velger å spille tilbake igjen.
    81'
    Sivert Solli går forbi Bergh og slår inn på bakerste stolpe. Der er møter Kartum ballen med hodet, men headingen går på utsiden av nettet.
    82'
    Inn: Govand Haidar
    Ut: Ermal Hajdari
    En flott kamp av Ermal Hajdari. Han blir erstattet med debutant Govand Haidar.
    84'
    Inn: Nedzad Sisic
    Ut: Anders Nygaard
    Veteranen Nedzad Sisic kommer inn for Blink og erstatter Anders Nygaard.
    84'
    Kampens andre gule kort går til Jakob Tromsdal.
    85'
    Robert Williams gjør et fint forarbeid før han drar seg innover i banen og får et frispark.
    86'
    Vinje slår inn men Vegard Voll klarerer den unna.
    87'
    Didrik Sereba vinner et frispark høyt i banen.
    87'
    Horenus Tadesse vinner ballen på midten og spiller til Govand Haidar. Han forserer fremover før han spiller vegg med Gundersen. Haidar kommer alene med keeper men får en dårlig touch og Hagen hindrer mål.
    89'
    LFK får den unna.
    89'
    Levanger FK 3 - 0 Stjørdals/Blink
    Mål: Vegard Voll
    Målgivende: Horenus Taddese
    Bursdagsbarnet sikrer seg assist! Et langt kast i bakrom fra Sundnes blir plukket opp av midtbaneeleganten. Han drar seg innover fra død vinkel og slår inn på bakre. Der dukker evigunge Vegard Voll opp og stanger inn 3-0.
    90'
    Gult kort til innbytteren etter en albue på Lorentsen.
    90'+1
    90'+4
    Det ender 3-0 på Moan! Levanger revansjerer tapet i ligaen og avanserer til 3. runde i NM. Ivo Øjhage sendte vertene i føringen etter 67 minutter spilt. Drøyt ti minutter senere øker innbytter Andreas Hegdahl Gundersen ledelsen før Vegard Voll setter spikeren i kista like før slutt. Fullt fortjent seier til de rødhvite i solværet, til tross for at Blink har ballen mest skaper de lite. Vi takker for følget og ønsker alle en fin onsdag videre!