0-1
0-2
312
323

Det er klart for 2. runde av NM. I denne tråden følger du oppgjøret mellom Levanger og Ranheim, direkte fra Tobb Arena. Velkommen!
    Levanger slo ut Kolstad 5-0 forrige helg. Det sto 0-0 til pause, men etter hvilen skrudde de opp tempoet, blant annet ved hjelp av et hat-trick av Adrian Rogulj. Ranheim måtte ha ekstraomganger for å ta seg videre mot Byåsen. Gjengen fra fjæra ledet både 1-0 og 3-2, men en sen utligning fra Byåsen gjorde at de måtte ut i ekstraomganger. Der avgjorde Simon Marklund på slutten av den første.
    Både Christian Eggen Rismark og Mads Reginiussen måtte ut med skade i kampen mot Byåsen, og status på dem for i dag er foreløpig uklar. Alexander Zoulakis har vært på utlån til Levanger i vår/sommer, og spilt fast. I går kom beskjeden om at midtbanespilleren returnerer til Fredrikstad for å være med og kjempe om plass der. Levanger har fått tilbake Sander Saugestad fra skade, så de har erstatteren klar innad.
    Oppgjøret i dag blir rett og slett en reprise fra kampen i 2018. Da møttes lagene til 3. runde, en kamp Ranheim vant 4-2 til slutt. Adria Mateo López og Erik Tønne møter sin gamleklubb i dag, førstnevnte scoret for Levanger mot Ranheim i cupkampen for tre år siden. Vegard Voll, Jo Sondre Aas, Sander Saugestad har alle en fortid i Ranheim og møter gamle lagkamerater den andre veien.
    Lagene er klare. Begge lag stiller bortimot toppet. Christian Eggen Rismark er klarert for spill og starter sammen med Kvande. Bartel foretrekkes foran Tønne på venstrebacken, mens Mads Reginiussen starter kampen på benken. Kapteinen fikk seg som sagt en smell mot Byåsen, så det er ikke sikkert at han er klar for 90 minutter. Levanger stiller toppet. Erik Eikeng har vært hjemme en tur grunnet en skade, men er med på benken for vertene i dag.
    Lagene entrer matta i skrivende stund, møtt av syngende hjemmefans. Sola skinner for øyeblikket over Moan, og alt ligger til rette for en herlig fotballkamp!
    0'
    Jo Sondre Aas setter i gang de første 45!
    1'
    Levanger spillet godt av presset til Ranheim og Erik Olsen spiller fri Simen Hagbø på venstrekanten. Backen slår et strålende innlegg mellom keeper og forsvar. Der har Andreas Gundersen løpt seg fri og kan bare plassere ballen på mål. Dessverre for vertene kommer spissen litt for langt frem og får aldri avsluttet ordentlig.
    4'
    Hugo Pereira er aktiv på sidelinja innledningsvis og er ute og gir beskjeder til spillerne sine ofte. Gjestene har hatt mest ball i starten, mens Levanger har hatt kampens foreløpig eneste mulighet.
    7'
    Christian Eggen Rismark slår en strøken tversover-pasning mot Sivert Solli. Kanten drar seg nedover mot dødlinja og slår hardt inn foran mål retning Brattbakk på bakerste. Sistnevnte står ledig, men en heroisk jobb av Sandrakumar gjør at backen kommer seg først på ballen og får den unna.
    9'
    Ranheim står høyt med hele laget både med og uten ball. Eggen Rismark og Kvande står ofte igjen to mot to. De vinner stort sett samtlige hodedueller, men langs bakken skal de slite mot Gundersens fart.
    14'
    Kampens første corner går til gjestene. Ballen slås mot bakerste, men tas av vinden og dermed flyter den i lufta før den lander på 14 meter. Vertene får klarert.
    14'
    Madhu spiller bort ballen på midten og gjestene kan kontre. En god jobb av Olsen Teigen og Williamsen stopper dog Hoff Melkersen på vei fremover. Én mot to er feig synes dommer, og blåser frispark til formspilleren. Greit nok det.
    16'
    Frisparket slås mot bakerste. Eggen Rismark jaker ballen, men blir akkurat for sein.
    17'
    Frispark til hjemmelaget i god innleggsposisjon ute til venstre. Simen Habgø slår inn. Kvande klarerer til corner.
    19'
    Slår kort til Aas. Ballen slås tilbake til Habgø igjen som slår inn mot bakerste, men ballen går gjennom alt og alle.
    20'
    Levanger løfter seg opp og låser et kast til gjestene. Olsen Teigen tar ned en svak klarering, før Aas vender ut til Habgø. Vingbacken lader kanonen fra 18 meter skrått ut til venstre, men forsøket går rett i blokka.
    22'
    Gjestene holder på å brodere seg gjennom høyt på vertenes halvdel, men blir stoppet i siste liten. LFK kontrer. Aas finner Gunnes som potensielt kan skape to mot to med Gundersen, men spissen bruker litt for langt tid med ballen og blir løpt opp.
    24'
    Brattbakk svinger inn mot bakerste. Larsen Berg vipper den ut over sidelinjen til ny corner.
    24'
    Brattbakk slår fra motsatt side denne gang. Eggen Rismark vinner den første duellen og header ned. Dommer blåser dog for frispark til vertene.
    25'
    Adrian Olsen Teigen mister ballen 20 meter fra eget mål. Elias Hoff Melkersen vinner den og kan komme seg i avslutningsposisjon. En god jobb av Marius Olsen og Max Williamsen hindrer et direkte skudd. Kanten blir tvunget til å gå utover og får etter hvert avsluttet, men rett i nettveggen.
    29'
    Arne Gunnes spiller sin spissmakker i bakrom. Gundersen har mye større fart enn Eggen Rismark og kommer seg forbi, men en våken Lenes er ute og får klarert ballen før spissen når den.
    32'
    Ti minutter igjen til pause her ca. Ingen store målsjanser. Kun Gundersen tidlig og Melkersen som har hatt én hver. Ellers har Ranheim styrt banespillet, mens LFK ligger kompakte og har kontroll så langt.
    37'
    Filip Brattbakk får bortefansen opp fra setene når har drar seg innover fra venstrekanten og skyter fra distanse. Skuddet går på mål, men er enkelt å ta hånd om for Larsen Berg i LFK-buret. Vi noterer dog et skudd på mål.
    39'
    Marius Olsen er sent inne i en takling på Solli. Ranheim-benken vil ha gult kort på stopperen, men kampleder nøyer seg med frispark og tilsnakk. Frisparket slås mot første, men blir headet ut igjen.
    41'
    En sjelden kontringsmulighet for vertene. Madhu blir spilt fri til høyre og slår rett i bakrom retning Gundersen som løper mot Eggen Rismark. Stopperen får dog kontakt med spissen og bruker rutinen og styrken sin til å skjerme den ut over dødlinja. Godt løst av den vikarierende kapteinen.
    43'
    45'+1
    Hermann Aass blåser av på 45 minutter blank og legger til ingenting. Like greit. Det står 0-0 til pause i en sjansefattig kamp. Andreas Gundersen kunne sendt vertene i ledelsen allerede etter et par-tre minutter, men feilet i avslutningsforsøket. Ranheim har styrt banespillet ellers, men LFK har ligget kompakte og tatt i mot det som har kommet. 1-3 i skudd og 1-1 i sjanser så langt. Vi satser på en mer dramatisk 2. omgang på Moan.
    45'
    Gjestene setter i gang de siste 45!
    46'
    Gult kort til Levanger FK
    Jo Sondre Aas
    Jo Sondre Aas river ned Vegard Erlien på vei fremover i fart. Soleklar den.
    47'
    Frisparket går rett i mur.
    48'
    Speaker melder om 395 tilskuere i solværet på Moan i dag.
    51'
    Sivert Solli slår inn fra høyresiden gjennom alt og alle i feltet. Elias Hoff Melkersen står fri på bakerste, fra skrå vinkel setter han ballen i stanga, men i samme tid blåser dommer av for offside på Solli i forkant.
    52'
    Erik Olsen
    Erik Olsen river ned en motspiller på midten og mottar kampens andre gule kort.
    54'
    Ranheim roper på hands når ballen går i blokka inne i feltet. Kampleder vinker spillet videre.
    56'
    Ranheim har skrudd opp tempo nå og kombinerer seg fint på høyresiden. Vegard Erlien kommer seg fri og løsner et skudd fra 13 meter. Ballen har vei mot mål, men en viktig blokkering av Max Williamsen hindrer scoring der.
    57'
    Jo Sondre Aas stanger unna.
    58'
    Spillerbytte - Levanger FK
    Inn: Sander Saugestad
    Ut: Adrian Teigen
    Sander Saugestad erstatter Adrian Olsen Teigen for Levanger. Kommer inn mot sin tidligere klubb her førstnevnte.
    58'
    Kjartan Ulstad
    Kjartan Ulstad meier ned Erlien på vei fremover og mottar et soleklart gult kort. Ampert utpå her nå. Dommer diskuterer med assistentdommer.
    59'
    Gult kort til Ranheim
    Ruben Alte
    Ruben Alte får gult kort for reaksjonen.
    61'
    Vi er i gang igjen etter noen intensive minutter med amper stemning.
    62'
    Brattbakk chipper ballen mot bakerste, men Hagbø header unna.
    62'
    Inn: Adrian Rogulj
    Ut: Kjartan Ulstad
    Adrian Rogulj erstatter Kjartan Ulstad.
    64'
    Inn: Jens Cato Rosenlund
    Ut: Erik Olsen
    Jens Cato Rosenlund erstatter også Erik Olsen. To spillere med gult kort som går av.
    64'
    Mål for Ranheim!
    Levanger FK 0 - 1 Ranheim
    Mål: Elias Hoff Melkersen
    Gjestene tar ledelsen på Moan! Etter litt frem og tilbake i feltet får Elias Hoff Melkersen pirket inn kampens første mål. 0-1 etter 66 minutter spilt.
    66'
    Godt innlegg av Simen Hagbø som Gundersen kommer seg først på. Ballen blir dog litt for høy og spissen får ikke nok kontakt på headingen for å få den mot mål.
    68'
    Frispark til LFK ute til høyre på rundt 30 meter. Hagbø legger den rett i klypa til Lenes i målet.
    68'
    Spillerbytte - Ranheim
    Inn: Simon Marklund
    Ut: Ruben Alte
    Simon Marklund erstatter Ruben Alte for gjestene.
    69'
    Inn: Marcus Johnson Mehnert
    Ut: Sivert Solli
    Marcus Mehnert erstatter også Sivert Solli.
    69'
    Levanger FK 0 - 2 Ranheim
    Mål: Filip Brattbakk
    Målgivende: Waren Hakon Christofer Kamanzi
    Gjestene øker ledelsen! Warren Kamanzi kommer seg fri på høyresiden og slår hardt inn foran mål. Der er Filip Brattbakk fri og banker inn 2-0 til bortebenkenes store jubel.
    71'
    Andreas Gundersen
    Gundersen og Eggen Rismark i klammeri på sidelinjen. Gult kort til begge.
    73'
    Christian Eggen Rismark
    73'
    Inn: Emanuel Vladic
    Ut: Andreas Gundersen
    Emanuel Vladic erstatter Andreas Gundersen.
    76'
    Spiller med tre spisser nå Levanger.
    77'
    Madhu blir rivd ned på vei fremover. Frispark i god innleggsposisjon.
    77'
    Simen Hagbø slår over alt og alle.
    78'
    Emanuel Vladic kommer 1vs1 mot Daniel Kvande og går utover før han banker ballen i nettveggen. Fint initiativ fra innbytteren det.
    80'
    Hjemmelaget får en gigasjanse på kontring som de sløser bort. Simen Habgø forserer nedover venstresiden og har både Rogulj og Gunnes med seg i feltet. Vingbacken blir litt for utålmodig og slår tidlig, ingen rekker frem på ballen og den går utover dødlinjen.
    82'
    LFK med sin lengste bearbeidingsfase så langt i kampen. De flytter ballen fra side til side før Max Williamsen slår en lang ball retning Adrian Rogulj. Spissen vinner duellen med Kvande, men blir forstyrret såpass at han ikke får til noen avslutning.
    84'
    Saugestad stiller seg opp og slår inn et frispark fra høyresiden. Marius Olsen vinner duellen i boksen og stanger mot mål, dessverre for vertene går den flere meter utenfor.
    85'
    Inn: Michael Karlsen
    Ut: Filip Brattbakk
    Målscorer Filip Brattbakk går ut og blir erstattet av Michael Karlsen.
    86'
    Waren Hakon Christofer Kamanzi
    Kamanzi mottar det gule nå. Sparker ballen i Vladic for å hale ut tiden.
    89'
    Kan vertene redusere her da? Nei, Karlsen stanger unna på første stolpe.
    90'+1
    En lokal jury har kåret Max Williamsen til hjemmelagets beste spiller i dag. Undertegnede kan si seg enig med den.
    90'+2
    Ikke fått noe info om tilleggstid her. Regner med tre-fire minutter.
    90'+2
    Arne Gunnes kommer seg fri og avslutter med godfoten, men forsøket går en liten meter over.
    90'+3
    Adrian Bartel ligger nede. Fysio blir kalt inn. Går bare ut over sidelinja her unggutten.
    90'+4
    Inn: Martin Lundal
    Ut: Adrian Bartel
    Adrian Bartel blir erstattet av Martin Lundal på slutten.
    90'+5
    Frispark til vertene. Aas spiller kort til Madhu før han får tilbake og slår inn. Ballen ender til slutt opp hos Valdic som banker den i blokkka. Ok mulighet det!
    90'+6
    Målspark til gjestene.
    90'+7
    90'+7
    Det er over på Moan. Ranheim vinner fortjent og tar seg videre til neste runde i NM. En sjansefattig første omgang ble etterfulgt av en litt mer actionfylt 2. Det ampert etter timen da Kjartan Ulstad gikk hardt i en duell med Erlien. Dommer fikk etter hvert roet det ned. Kort tid senere sendte Elias Hoff Melkersen gjestene opp i 1-0 etter litt frem og tilbake i boksen. Filip Brattbakk økte ledelsen fem minutter senere etter et godt innlegg fra Warren Kamanzi, 2-0 ble også sluttresultatet. LFK sto godt i mot lenge, men fikk aldri satt et momentum mot Ranheim, og Kvande og Eggen Rismark rensket unna mye. Vi gratulerer med det Ranheim som vinner av oppgjøret og klare for 3. runde av NM!