724
195
    Fløyta har gått for å starte kampen.
    Daniel Amartey
    Sjanse! Leicester City FC avanserer forover, men Daniel Amartey avslutter utenfor.
    2'
    Kelechi Iheanacho
    Kelechi Iheanacho (Leicester City FC) avanserer forover på King Power Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    4'
    FK Spartak Moskva, prøver et skudd, men det reddes
    4'
    Ayoze Perez
    Ayoze Perez (Leicester City FC) kommer til en målsjanse på King Power Stadium, men klarer ikke å score.
    7'
    Boubakary Soumare
    Boubakary Soumare skyter i tverrliggeren! Veldig nære for Leicester City FC.
    18'
    Halil Umut Meler signaliserer et frispark til FK Spartak Moskva på egen banehalvdel.
    19'
    Det blir farlig! Frispark for Leicester City FC er nær straffområde.
    22'
    FK Spartak Moskva tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    24'
    Halil Umut Meler tildeler Leicester City FC en corner. Ryan Bertrand sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    27'
    Frispark for FK Spartak Moskva på egen banehalvdel.
    30'
    Quincy Promes (FK Spartak Moskva) slår en corner fra høyre side på King Power Stadium.
    37'
    Samuel Gigot
    FK Spartak Moskva angriper og Samuel Gigot får avsluttet. Headingen treffer ikke Leicester City FC-målet.
    37'
    I Leicester slår Quincy Promes en corner fra venstre.
    45'
    I Leicester har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    45'+1
    Halil Umut Meler signaliserer et frispark til Leicester City FC på egen banehalvdel.
    46'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Leicester fordi Ryan Bertrand får behandling for en skade på banen.
    47'
    Ryan Bertrand er tilbake i kampen igjen.
    48'
    Ryan Bertrand (Leicester City FC) løfter inn en corner fra høyre på King Power Stadium.
    49'
    Mål for FK Spartak Moskva!
    Leicester City 0 - 1 FK Spartak Moskva
    Mål: Victor Moses
    Målgivende: Mikhail Ignatov
    Victor Moses header ballen i mål og FK Spartak Moskva tar ledelsen 0-1 på King Power Stadium. Flott spill fra Mikhail Ignatov før målet.
    51'
    Frispark til Leicester City FC på halvdelen til FK Spartak Moskva.
    53'
    Halil Umut Meler tildeler Leicester City FC en corner. Youri Tielemans sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    58'
    Mål for Leicester City!
    Leicester City 1 - 1 FK Spartak Moskva
    Mål: Daniel Amartey
    Målgivende: Ayoze Perez
    Mål! Leicester City FCutligner til 1-1 etter en heading av Daniel Amartey. Det er en fin assist fra Ayoze Perez.
    58'
    Spillerbytte - Leicester City
    Inn: Ademola Lookman
    Ut: Ryan Bertrand
    Ryan Bertrand, som vridde seg i smerte tidligere, har blitt byttet ut. Ademola Lookman kommer inn for Leicester City FC.
    58'
    Inn: Onyinye Ndidi
    Ut: Ayoze Perez
    Ayoze Perez (Leicester City FC) erstattes av Onyinye Ndidi.
    58'
    Gult kort til FK Spartak Moskva
    Aleksandr Sobolev
    Dommer Halil Umut Meler viser Aleksandr Sobolev (FK Spartak Moskva) det gule kortet.
    59'
    61'
    Timothy Castagne
    Leicester City FC angriper, men avslutningen til Timothy Castagne går utenfor.
    62'
    Leicester City FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    63'
    Youri Tielemans (Leicester City FC) slår en corner fra venstre side på King Power Stadium.
    64'
    Halil Umut Meler signaliserer et frispark til FK Spartak Moskva.
    67'
    Gult kort til Leicester City
    Youri Tielemans
    Youri Tielemans (Leicester City FC) mottar sitt første gule kort for dagen på King Power Stadium.
    67'
    Frispark FK Spartak Moskva.
    68'
    69'
    70'
    Inn: Jamie Vardy
    Ut: Patson Daka
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Leicester City FC. Inn kommer Jamie Vardy, mens Patson Daka tar plass på benken.
    71'
    72'
    Leicester City FC har fått straffe!
    74'
    Victor Moses
    Victor Moses (FK Spartak Moskva) får et gult kort av dommer Halil Umut Meler.
    74'
    Jamie Vardy (Leicester City FC) legger ballen på straffemerket ... og misbruker sjansen!
    75'
    Spillerbytte - FK Spartak Moskva
    Inn: Zelimkhan Bakaev
    Ut: Aleksandr Sobolev
    Rui Vitoria gjør dagens første bytte i Leicester, når han tar ut Aleksandr Sobolev og setter inn Zelimkhan Bakaev.
    77'
    Inn: Nail Umyarov
    Ut: Quincy Promes
    FK Spartak Moskva bytter ut Quincy Promes med Nail Umyarov.
    77'
    78'
    I Leicester slår Youri Tielemans en corner fra venstre.
    79'
    Inn: Kiernan Dewsbury-Hall
    Ut: Boubakary Soumare
    Leicester City FC gjør sitt fjerde bytte. Boubakary Soumare erstattes av Kiernan Dewsbury-Hall.
    83'
    Kiernan Dewsbury-Hall
    Leicester City FC avanserer forover og Kiernan Dewsbury-Hall får en strålende mulighet, men ballen går i stolpen!
    84'
    Kelechi Iheanacho (Leicester City FC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    84'
    Samuel Gigot ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    85'
    FK Spartak Moskva slipper å klare seg uten Samuel Gigot som kommer tilbake på banen i Leicester.
    86'
    Inn: Alesandr Lomovitskiy
    Ut: Mikhail Ignatov
    Bytte for FK Spartak Moskva. Alesandr Lomovitskiy kommer inn for Mikhail Ignatov på King Power Stadium.
    87'
    Skade: FK Spartak Moskva
    87'
    Tilbake fra skade: FK Spartak Moskva
    87'
    Youri Tielemans (Leicester City FC) løfter inn en corner fra venstre på King Power Stadium.