Ligamester Manchester City mot FA-cupvinner Leicester City.
    Manchester Citys lag: Steffen, Cancelo, Dias, Ake, Mendy, Fernandinho (kaptein), Gundogan, Palmer, Mahrez, Edozie, Torres.
    Manchester Citys benk: Carson, Grealish, Rodrigo, Bernardo, Sandler, Couto, Doyle, Gomes, Knight.
    Leicester Citys lag: Schmeichel (kaptein), Ricardo, Amartey, Söyüncü, Bertrand, Ndidi, Tielemans, Perez, Maddison, Barnes, Vardy.
    Leicester Citys benk: Ward, Thomas, Benković, Choudhury, Dewsbury-Hall, Soumaré, Albrighton, Iheanacho, Daka.
    Jack Grealish benkes altså fra start for Manchester City. Ingen stor overraskelse det. Phil Foden og Kevin De Bruyne er ute med skader.
    19 år gamle Cole Palmer får sjansen fra start for Manchester City, og 18 år gamle Samuel Edozie.
    Ifølge OptaJoe har Leicester bare vunnet to av de siste 20 møtene med Manchester City utenfor ligaen. Det har skjedd i FA-cupen i 1920 (3-0) og 1968 (4-3).
    Noen få minutter igjen til avspark nå.
    Lagene på vei ut på Wembley. Det er noen tusen tilskuere på plass, men langt ifra fullt.
    Så skal det synges og greier. Pep Guardiola synger for øvrig ikke med på "God save the Queen", men det er stil over denne "treningskampen".
    FA-cupmesterne har ofte stukket av med seieren i disse kampene - senest Arsenal, som vant på straffer mot Liverpool i fjor.
    Leicester tar avspark.
    Maddison ligger nede etter å ha fått et "kakk" bak på høyreleggen fra Gündogan. Får frispark, og kommer seg på bena igjen.
    2'
    Leicester som kjører mest på i starten her.
    3'
    Barnes drar seg fri inne i feltet, men Dias blokkerer.
    5'
    Frispark til Manchester City på nærmere 30 meter.
    6'
    Gündogan skyter godt - Schmeichel får slått over til corner.
    7'
    Corneren blir det ikke noe farlig ut av.
    7'
    Barnes og Bertrand kombinerer, sistnevnte prøver å legge inn - må nøye seg med corner.
    12'
    Corneren halvklareres, før Manchester City får den unna.
    13'
    Forsøk på gjennomspill mot Vardy, men Leicesters stjernespiss har vært lite synlig så langt. For langt denne gangen.
    13'
    Mendy legger inn fra venstre, og Söyüncü blåser ballen over eget mål. Har tilsynelatende bra kontroll, men ikke helt ...
    16'
    Corneren havner til slutt hos Mahrez - han blåser ballen svakt utenfor med høyrebeinet.
    17'
    Vardy skyter fra distanse - Steffen er nede til høyre og slår unna. Den hadde neppe gått inn, men Leicester får corner.
    18'
    Corner fra Bertrand - blir klarert.
    19'
    Manhester City kontrer, og Mahrez skyter via en forsvarer og til corner.
    19'
    Ikke noe farlig ut av dette hjørnesparket heller.
    20'
    Leicester triller ballen mye nå.
    23'
    Fint angrep av Leicester. Pereira til Tielemans, som skyter, ser det ut til. Men det blir en pasning til Perez - avslutningen er svak, og keeper redder enkelt.
    24'
    Steffen varter opp med en viktig redning på en avslutning fra Vardy. Spissen fyrer fra seks meter - Steffen får avslutningen rett på seg, og blokkrer den.
    24'
    Samuel Edozie får ballen inne i feltet, men blåser avslutningen laaaaangt utenfor. Svakt av unggutten, som blir stresset.
    28'
    Barnes ligger nede med en skade. Kommer seg opp igjen.
    29'
    Barnes og Vardy kombinerer fint, men Ake kommer i veien og måker unna til corner.
    32'
    Foreløpig har det ikke blitt særlig farlig på cornere. Ikke nå heller.
    33'
    Söyüncü feller Mahrez på høyrekanten. Frispark til Manchester City.
    36'
    Frisparket løftes inn mot bakre, men Edozie får ikke kontroll.
    37'
    Palmer treffer Bertrand i nakken med en albue. Får frispark imot seg inne i feltet. Bertrand er nede for telling, men kommer seg på bena.
    40'
    Guardiola er tydelig misfornøyd med dømmingen i den situasjonen. Tror ikke han har så mye å klage på der.
    41'
    Gündogan skyter fra 17 meter - over målet til Schmeichel.
    44'
    VARDY I STOLPEN! Fint angrep av Leicester. Bertrand og Barnes med forarbeidet, før Vardy får sendt ballen mot målet - Steffen slår den i stolpen. Det er fra seks meter igjen, men Vardy må "hente" ballen litt bak seg, og mister nok litt kraft i avslutningen. Steffen er på vei mot venstre, men får opp høyrelabben og slår ballen i stolpen.
    45'
    Edozie legger inn fra venstre, men bak målet. Fint i forkant der, men unggutten har ikke fått til så mye i dag.
    47'
    Grealish varmer opp - til solid jubel fra Manchester City-fansen.
    49'
    Maddison finner Vardy med en stikker, men skuddet blokkeres av Dias.
    50'
    Gult kort til Leicester City
    Ryan Bertrand
    Bertrand feller Mahrez på drøyt 20 meter. Gult kort og frispark.
    50'
    Mahrez skyter på frisparket - håpløst over.
    51'
    Gündogan med en svak avslutning, som Schmeichel redder enkelt.
    54'
    Corner til Manchester City. Kort variant og fint spill før Gündogan blåser skuddet over og utenfor fra 15 meter.
    56'
    Mahrez på farten, og inn i feltet - så takler Tielemans i siste liten.
    57'
    Bertrand-corner - Steffen bokser unna.
    58'
    Kontring for Manchester City, og Mahrez alene igjennom. Løpes opp av Ndidi, og forstyrres såpass at han blåser ballen over.
    59'
    Maddison skyter fra 18 meter - markkryper utenfor stolpen til høyre for keeper.
    60'
    Manchester City vinner et hjørnespark.
    61'
    Corneren heades ut i returrom, der Mahrez venter. Skuddet hans går i blokka, og ut til nok et hjørnespark.
    61'
    Leicester klarerer.
    62'
    City holder trykket oppe etter hjørnesparket, men Leicester forsvarer seg bra.
    62'
    Edozie ligger nede. Får behandling på matta.
    63'
    Grealish ser ut til å gjøre seg klar her!
    63'
    Spillerbytte - Manchester City
    Inn: Rodri
    Ut: Ilkay Gündogan
    64'
    Inn: Jack Grealish
    Ut: Samuel Edozie
    Jack Grealish kommer inn til sin Manchester City-debut to dager etter at han ble hentet fra Aston Villa.
    65'
    Fernandinho prøver å spille til Palmer i bakrom, men den triller inn til Schmeichel.
    68'
    Barnes felles midt på Citys halvdel. Tielemans tar den raskt opp på Vardy, som mister ballen.
    68'
    Spillerbytte - Leicester City
    Inn: Marc Albrighton
    Ut: Ayoze Perez
    70'
    Inn: Patson Daka
    Ut: Jamie Vardy
    71'
    Inn: Kiernan Dewsbury-Hall
    Ut: James Maddison
    71'
    Inn: Boubakary Soumare
    Ut: Youri Tielemans
    71'
    Brendan Rodgers tar ut mange av sine største stjerner her. Muligens et tegn på at han ikke legger for mye i denne kampen...
    71'
    Ferran Torres, i offsideposisjon, får ballen i bakrom. Han klarer så vidt ikke å ta ned den, før han er oppe med en høy fot på hansken til Schmeichel. Leicester-keeperen er ikke fornøyd med den.
    72'
    Inn: Yan Couto
    Ut: Ferran Torres
    74'
    Inn: Bernardo Silva
    Ut: Erik Palmer-Brown
    74'
    Bernardo Silva kommer seg helt inn i feltet, der han prøver å spille ut til Rodri. Den pasningen blir altfor upresis, og Manchester City må starte på nytt.
    76'
    Manchester City kommer igjen, og nok en gang ved Bernardo Silva. Han slår inn, men treffer ingen medspillere i boksen.
    76'
    Grealish går i bakken rett utenfor sekstenmeter, men får ikke frispark.
    77'
    Mendy kommer til å innlegg, men den stanges ut.
    77'
    Inn: Luke Thomas
    Ut: Ryan Bertrand
    78'
    Inn: Harvey Barnes
    Ut: Kelechi Iheanacho
    78'
    Litt kriging på midten. Rodri lager frispark i duell med Soumare. Leicester får ikke noe ut av det frisparket.
    81'
    Rodri med en fin langpasning mot Mahrez, som må vende hjemover.
    82'
    Steffen er offensiv og avverger det som kunne blitt en god Leicester mulighet.
    84'
    Grealish tar ned ballen i feltet, før han spiller inn til Ben Knight. Unggutten får ikke ordentlig klem på den, og Schmeichel plukker enkelt.
    85'
    Under fem minutter igjen av ordinær tid. Dette luker 0-0. Blir for øvrig ingen ekstraomganger ved uavgjort her, det går rett til straffekonk.
    86'
    Straffe til Leicester City! Iheanacho stjeler ballen fra Ake, som feller Leicester-spissen! Fryktelig stopperspill av Ake!
    87'
    Gult kort til Manchester City
    Fernandinho
    Får nok for protester.
    89'
    Leicester City scorer på straffe!
    Leicester City 1 - 0 Manchester City
    Mål: Kelechi Iheanacho
    1-0 TIL LEICESTER! Steffen går riktig vei, men klarer ikke å holde Iheanachos straffespark unna nettmaskene! Den tidligere Manchester City-spilleren sender Leicester i føringen!
    89'
    Det legges til fire minutter.
    90'+1
    Grealish stoppes på vei inn i feltet.
    90'+1
    Albrighton løfter inn i feltet, der Steffen fanger.
    90'+2
    Manchester City kommer til innlegg, men får ikke til noen ordentlige avslutninger.
    90'+3
    Manchester City klarer ikke å skape et trykk her. Leicester virker å ha kontroll på dette.
    90'+4
    Offside for Manchester City. Da er det nok slutt.
    90'+4
    Kampen er over! Leicester vinner Community Shield 2021! Iheanacho blir matchvinner med sin straffescoring helt på tampen.