1-1
1-2
2 113
2 020
    Craig Pawson signaliserer et frispark til Leicester City FC på egen banehalvdel.
    1'
    Kiernan Dewsbury-Hall (Leicester City FC) løfter inn en corner fra høyre på King Power Stadium.
    3'
    Kelechi Iheanacho (Leicester City FC) vinkes av for offside i Leicester.
    4'
    Mål for Everton!
    Leicester City 0 - 1 Everton
    Mål: Vitaliy Mykolenko
    Målgivende: Alex Iwobi
    Mål! Vitaliy Mykolenko gir Everton FC en 0-1 ledelse. Det er en fin assist fra Alex Iwobi.
    6'
    Abdoulaye Doucoure
    Sjanse til Everton FC! Abdoulaye Doucoure er nær ved å score, men keeper redder.
    11'
    Leicester City, prøver et skudd, men det reddes
    11'
    Mål for Leicester City!
    Leicester City 1 - 1 Everton
    Mål: Patson Daka
    Mål! hjemmelag utligner ved Patson Daka. Stillingen er nå 1-1.
    11'
    Leicester City FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    14'
    Daniel Amartey
    Daniel Amartey (Leicester City FC) kommer seg fri på King Power Stadium, men avslutningen går utenfor.
    15'
    Frispark for Everton FC på egen banehalvdel.
    16'
    Yerry Mina (Everton FC) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på King Power Stadium.
    17'
    Spillerbytte - Everton
    Inn: Michael Keane
    Ut: Yerry Mina
    Everton FC gjør sitt første bytte. Yerry Mina erstattes av Michael Keane.
    19'
    Yerry Mina er på beina igjen og fortsetter kampen på King Power Stadium.
    19'
    22'
    28'
    I Leicester har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    28'
    I Leicester slår Demarai Gray en corner fra høyre.
    30'
    Leicester City 1 - 2 Everton
    Mål: Mason Holgate
    Everton FC tar ledelsen 1-2 i Leicester etter en heading av Mason Holgate!
    30'
    En av Leicester City FCs spillere blir avblåst for offside på King Power Stadium.
    32'
    Kelechi Iheanacho
    Kelechi Iheanacho (Leicester City FC) avanserer forover på King Power Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    35'
    Everton, prøver et skudd, men det reddes
    35'
    42'
    Dommer Craig Pawson venter med å sette i gang spillet fordi Kiernan Dewsbury-Hall ligger nede.
    43'
    45'
    Kiernan Dewsbury-Hall er tilbake i kampen igjen.
    45'+1
    Spillerbytte - Leicester City
    Inn: Harvey Barnes
    Ut: Ayoze Perez
    Leicester City FC bytter ut Ayoze Perez med Harvey Barnes. Dette er det første byttet som Brendan Rodgers gjør i dagens kamp.
    46'
    Gult kort til Leicester City
    Nampalys Mendy
    Dommeren gir Nampalys Mendy (Leicester City FC) et gult kort.
    46'
    Everton FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    47'
    Frispark til Everton FC på halvdelen til Leicester City FC.
    49'
    Youri Tielemans
    Sjanse! Leicester City FC avanserer forover, men Youri Tielemans avslutter utenfor.
    51'
    Demarai Gray
    Målsjanse! Demarai Gray (Everton FC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    57'
    Craig Pawson signaliserer et frispark til Everton FC.
    59'
    Kiernan Dewsbury-Hall (Leicester City FC) slår en corner fra høyre side på King Power Stadium.
    64'
    Craig Pawson tildeler Leicester City FC en corner. Kiernan Dewsbury-Hall sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    64'
    Sjanse i Leicester! Nampalys Mendy (Leicester City FC) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    64'
    64'
    Frispark Everton FC.
    65'
    Inn: Jamie Vardy
    Ut: Nampalys Mendy
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Leicester City FC. Inn kommer Jamie Vardy, mens Nampalys Mendy tar plass på benken.
    66'
    Inn: Jonjoe Kenny
    Ut: Vitaliy Mykolenko
    Vitaliy Mykolenko (Everton FC) erstattes av Jonjoe Kenny.
    66'
    Mason Holgate
    I Leicester header Mason Holgate (Everton FC) mot mål, men ballen går utenfor.
    67'
    Jamie Vardy
    Leicester City FC angriper i Leicester. Jamie Vardy avslutter på mål, men greier ikke å score.
    68'
    68'
    I Leicester slår Kiernan Dewsbury-Hall en corner fra høyre.
    68'
    Youri Tielemans (Leicester City FC) slår en corner fra venstre side på King Power Stadium.
    69'
    Patson Daka
    Patson Daka (Leicester City FC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    69'
    Harvey Barnes
    Målsjanse på King Power Stadium! Harvey Barnes fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    71'
    71'
    71'
    Inn: Salomon Rondon
    Ut: Demarai Gray
    Frank Lampard (Everton FC) gjør sitt tredje bytte for dagen. Salomon Rondon erstatter Demarai Gray.
    74'
    Craig Pawson signaliserer et frispark til Everton FC like utenfor Leicester City FC-området.
    75'
    Leicester City FC angriper. Youri Tielemans får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.