Dommer Chris Kavanagh gir Jannik Vestergaard (Leicester City FC) et gult kort.
    Chris Kavanagh signaliserer et frispark til Burnley FC.
    Målsjanse til Burnley FC! Matej Vydra treffer mål, men keeper redder.
    6'
    Jamie Vardy
    Jamie Vardy (Leicester City FC) kommer til en målsjanse på King Power Stadium, men klarer ikke å score.
    10'
    Josh Brownhill (Burnley FC) løfter inn en corner fra venstre på King Power Stadium.
    12'
    Leicester City scorer selvmål!
    Leicester City 0 - 1 Burnley
    Mål: Jamie Vardy
    Selvmål av Vardy! Westwood svinger inn et hjørnespark, og Vardy stusser ballen inn i eget mål! 1-0 til gjestene!
    12'
    Harvey Barnes
    Målsjanse på King Power Stadium! Harvey Barnes fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    19'
    Burnley, prøver et skudd, men det reddes
    19'
    Burnley FC fosser fremover, men Chris Kavanagh blåser for offside på King Power Stadium.
    21'
    I Leicester har et frispark blitt tildelt bortelag.
    21'
    En av Burnley FCs spillere blir avblåst for offside på King Power Stadium.
    28'
    Frispark for Burnley FC på egen banehalvdel.
    28'
    Leicester City FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    29'
    Leicester City FC angriper i Leicester. Harvey Barnes fyrer av et skudd som går utenfor.
    29'
    Ademola Lookman
    Ademola Lookman (Leicester City FC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    31'
    Frispark Burnley FC.
    32'
    Chris Wood
    Burnley FC avanserer forover i Leicester. Chris Wood avslutter, men treffer ikke mål.
    35'
    I Leicester slår Josh Brownhill en corner fra venstre.
    35'
    Kan Burnley FC utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    36'
    Josh Brownhill
    Burnley FC angriper, men avslutningen til Josh Brownhill går utenfor.
    37'
    Mål for Leicester City!
    Leicester City 1 - 1 Burnley
    Vardy gjør opp for seg etter selvmålet! Tielemans spiller ballen lekkert i bakrom til Vardy, som banker den i nettet bak Nick Pope! Vardy feirer med å løpe bort til bortesupporterne og bjeffer litt.
    37'
    Mål for Burnley!
    Leicester City 1 - 2 Burnley
    Mål: Maxwel Cornet
    Cornet varter opp med en nydelig scoring, og Burnley tar tilbake ledelsen umiddelbart! Vydra lemper ballen inn på bakerste, der Cornet banker til på volley. Ballen suser inn i nettet bak Schmeichel. Praktfull scoring av ivorianeren.
    40'
    Chris Kavanagh tildeler Leicester City FC en corner. Ryan Bertrand sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    44'
    Dommer Chris Kavanagh venter med å sette i gang spillet fordi Maxwel Cornet ligger nede.
    45'+1
    Spillerbytte - Burnley
    Inn: Johann Gudmundsson
    Ut: Maxwel Cornet
    Johann Gudmundsson (Burnley FC) erstatter Maxwel Cornet som ser ut til å måtte forlate King Power Stadium med en skade.
    45'+4
    Dwight McNeil (Burnley FC) slår en corner fra høyre side på King Power Stadium.
    45'+4
    Gult kort til Burnley
    Maxwel Cornet
    Maxwel Cornet (Burnley FC) mottar sitt første gule kort for dagen på King Power Stadium.
    45'
    Spillerbytte - Leicester City
    Inn: Timothy Castagne
    Ut: Ricardo Pereira
    Leicester City FC bytter ut Ricardo Pereira med Timothy Castagne.
    47'
    Ryan Bertrand (Leicester City FC) slår en corner fra høyre side på King Power Stadium.
    50'
    52'
    Skudd utenfor mål, Burnley
    52'
    Frispark til Burnley FC på halvdelen til Leicester City FC.
    54'
    I Leicester slår Ryan Bertrand en corner fra venstre.
    56'
    Skudd utenfor mål, Leicester City
    57'
    Offside! Matej Vydra (Burnley FC) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    59'
    Ashley Westwood
    Ashley Westwood (Burnley FC) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    60'
    Chris Kavanagh signaliserer et frispark til Leicester City FC.
    60'
    Chris Kavanagh tildeler Leicester City FC en corner. Ryan Bertrand sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    61'
    Inn: Kelechi Iheanacho
    Ut: Boubakary Soumare
    Leicester City FC bytter ut Boubakary Soumare med Kelechi Iheanacho. Dette er det andre byttet som Brendan Rodgers gjør i dagens kamp.
    63'
    Ryan Bertrand (Leicester City FC) løfter inn en corner fra høyre på King Power Stadium.
    65'
    67'
    Johann Gudmundsson
    Dommeren gir Johann Gudmundsson (Burnley FC) et gult kort.
    68'
    I Leicester slår Ryan Bertrand en corner fra høyre.
    71'
    Frispark til Leicester City FC på halvdelen til Burnley FC.
    72'
    Matej Vydra vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    74'
    Inn: Ashley Barnes
    Ut: Matej Vydra
    Burnley FC bytter ut Matej Vydra som ikke ser ut til å kunne fortsette. Sean Dyche blir dermed tvunget til å gjøre sitt andre bytte og setter inn Ashley Barnes.
    75'
    76'
    Harvey Barnes (Leicester City FC) pådrar seg et gult kort.
    77'
    Inn: James Maddison
    Ut: Ademola Lookman
    Bytte for Leicester City FC. James Maddison kommer inn for Ademola Lookman på King Power Stadium.
    78'
    83'
    Chris Kavanagh tildeler Leicester City FC en corner. James Maddison sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    83'
    Dommer Chris Kavanagh ser at linjemannen løfter flagget, og Leicester City FCs Jamie Vardy blåses av for offside.
    84'
    Leicester City 2 - 2 Burnley
    Vardy gjør det igjen! Spilles gjennom av Iheanacho, runder keeper og setter den sikkert i mål.
    85'
    Inn: Aaron Lennon
    Ut: Dwight McNeil
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Burnley FC. Inn kommer Aaron Lennon, mens Dwight McNeil tar plass på benken.
    87'
    Frispark Leicester City FC.
    88'
    89'
    James Tarkowski
    James Tarkowski (Burnley FC) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.