Riktig god søndag, og velkommen til denne livedekningen av oppgjøret mellom Leicester og Arsenal i Premier League.
    Lagene er ute, og Martin Ødegaard henvises til benken til denne kampen.
    Leicester XI (4-4-2): Schmeichel - Castagne, Soyuncu, Evans, Thomas - Pereira, Ndidi, Tielemans, Barnes - Vardy, Iheanacho.
    Arsenal XI (4-2-3-1): Leno - Cedric, Pablo Mari, David Luiz, Tierney - Xhaka, Elneny - WIllian, Smith-Rowe, Pépé - Lacazette.
    Mikel Arteta gjør hele seks endringer på laget som snudde kampen til seier og avansement mot Benfica i midtuken. I tillegg til Ødegaard, starter både Bukayo Saka og Pierre-Emerick Aubameyang på benken.
    Det er ingen tvil om at Arteta sender et svekket lag ut på King Power Stadium-gresset, og det mot et lag Arsenal har slitt mot den siste tiden. De har tapt sine tre siste bortekamper i ligaen mot The Foxes - og fått flere røde kort (2) enn scoringer (1).
    Og i tillegg møter Jamie Vardy en av sine favorittmotstandere: Han har elleve mål på 12 ligakamper mot The Gunners. Bare Wayne Rooney har flere PL-mål mot Arsenal (12).
    Leicester har hatt en strålende sesong, og Brendan Rodgers' menn er på tredjeplass i Premier League, á poeng med Manchester United, bare bak på målforskjell. Arsenal har på sin side slitt og er helt nede på en skuffende 11. plass. The Gunners vil med seier her klatre opp på øvre halvdel av tabellen.
    Det har ikke bare vært fryd og gammen for Leicester: Der Arsenal tok seg videre mot Benfica, ble Leicester slått ut av Europa League etter et 0-2-tap sammenlagt for Slavia Praha. I ligaen har de imidlertid nå spilt fire kamper uten tap - og vunnet tre av dem.
    Arsenal har på sin side bare vunnet én av sine siste fire. De tre andre har endt med tap mot Wolves, Aston Villa og Manchester City.
    Før kampen sier Arteta følgende om hvorfor Saka, Aubameyang og Ødegaard starter på benken: - Vi har hatt noen problemer siste 48 timene med å restituere spillere. Det er noen med muskulære problemer. Vi må ha friske bein, og det er i tillegg andre som fortjener sjansen.
    Stille og rolige åpningsminutter her. Arsenal med ballen innledningsvis.
    3'
    Leicester ser veldig direkte ut. Har hatt lite ball, men med en gang de får den, ser de etter Vardy, Iheanacho eller Barnes i bakrom.
    6'
    Mål for Leicester City!
    Leicester City 1 - 0 Arsenal
    Mål: Youri Tielemans
    SÅ SITTER DEN! Tielemans snapper ballen foran Willian ute til høyre, , og så setter han fart. Løper fra Xhaka og går for skudd selv fra skrått hold. Banker ballen med strak vrist i det lengste hjørnet, en flott scoring av belgieren! Foto: Reuters.
    7'
    Så kommer Smith-Rowe seg inn i boksen. Ser etter medspillere foran mål, men pasningen blokkeres. Kampens første corner.
    8'
    Klareres.
    9'
    Arsenal har sett noe tannløse ut i starten her, men The Gunners har skrudd opp tempoet nå. Leicester forsvarer seg dypt og kompakt.
    12'
    Straffe til Arsenal! Pépé danser seg inn i feltet og hektes av Tielemans! Paul Tierney peker umiddelbart på straffemerket.
    13'
    Akkurat nå sjekkes situasjonen. Wilfred Ndidi var også involvert der, og det kan hende det var han som felte Pépé før Tielemans - i så fall utenfor 16-meteren.
    14'
    Avgjørelsen omgjøres! Ikke straffe - det blir frispark like utenfor 16-meteren.
    15'
    Pépé banker til, via Luke Thomas og ut til corner.
    16'
    Ndidi stanger unna.
    16'
    Arsenal med fine kombinasjoner i angrep, men Tierneys innlegg blokkeres av Castagne - og treffer Tierney igjen før den går over dødlinja.
    18'
    Iheanacho og Vardy angriper, og førstnevnte løfter ballen mot Vardy. Litt for høyt for Vardy, og det blir aldri farlig.
    21'
    SUSER! Harvey Barnes brenner til fra langt hold. Ballen flakker i lufta, og Leno får i tillegg sola rett i øynene. Får bokset unna.
    22'
    Frispark i god innleggsposisjon for Arsenal, og det er godt slått av Pépé, men Schmeichel kommer ut og bokser unna.
    25'
    Det er Arsenal som kjører kampen nå. Kommer atter en gang til et skummelt innlegg, men Leicester får igjen klarert.
    27'
    Igjen kombineres det fint fra The Gunners, men det mangler krutt i avslutningen fra Willian. Brenner til med venstre, men drar skuddet en liten meter til side for mål.
    27'
    Thomas feller Pépé for n'te gang i dag. Får tilsnakk av Tierney. Får nok gult ved neste anledning.
    29'
    Ny corner for Arsenal.
    30'
    Ender i et nytt hjørnespark - fra motsatt side.
    31'
    Spilles blåses av. Hodeskade på Evans, som har tatt telling.
    31'
    Nordiren kommer seg på beina.
    32'
    Leicester på en sjelden visitt i angrep, men Pablo Mari gjør en strålende jobb i duell med Castagne.
    35'
    Så går Iheanacho for et ambisiøst skudd fra distanse. Enkelt for Leno.
    36'
    Igjen får Arsenal frispark i en god innleggsposisjon.
    37'
    Heller ikke denne gangen klarer de å utnytte muligheten.
    37'
    Pépé rundlurer Thomas og felles igjen.
    39'
    Gult kort til Leicester City
    Luke Thomas
    Og det gule kortet her, det lå i lufta.
    39'
    Sliter virkelig med å håndtere Pépé ute på siden, THomas. Kommer nok ikke til å utfordre unggutten noe mindre nå, Arsenals driblefant.
    39'
    Mål for Arsenal!
    Leicester City 1 - 1 Arsenal
    Mål: David Luiz
    Målgivende: Willian
    ENDELIG FOR ARSENAL! De har prøvd gang på gang, og misbrukt den ene dødballen etter den andre. Men Willians innlegg er godt, og David Luiz løper seg fri og stanger ballen på vakkert vis i mål. Den brasilianske duoen fikser utligning for Arsenal! Foto: Reuters.
    39'
    Og mens vi venter på avspark er Smith-Rowe nede for telling.
    41'
    Martin Ødegaard har kledd av seg og skal inn.
    41'
    Spillerbytte - Arsenal
    Inn: Martin Ødegaard
    Ut: Emile Smith-Rowe
    42'
    Lacazette avvinkes for offside.
    43'
    Voldsomme strafferop fra Arsenal, men enn så lenge spilles det videre. Pépé løsner skudd og treffer armen til Ndidi som har armen oppe i lufta og bort fra kroppen. Det stinker hands av den.
    45'
    Får et hjørnespark, Arsenal.
    45'
    VAR sjekker nå. Tierney skal se på skjermen.
    45'+1
    Straffe til Arsenal. Tierney trenger ikke lang tid på å vurdere den. Den var soleklar.
    45'+1
    Lacazette skal ta den.
    45'+2
    Arsenal scorer på straffe!
    Leicester City 1 - 2 Arsenal
    Mål: Alexandre Lacazette
    Sikker som banken her, franskmannen! Banker ballen til høyre for Schmeichel, som kaster seg til sin venstre. Arsenal har snudd kampen! Foto: AP.
    45'+2
    Pause. Leicester fikk en drømmestart da Tielemans sendte The Foxes i føringen, men Arsenal har dominert kampen og går til pause med en fullt fortjent ledelse.
    Spillerbytte - Leicester City
    Inn: Marc Albrighton
    Ut: Luke Thomas
    46'
    Brendan Rodgers gjør én endring. Thomas, som hadde trøbbel på venstrebacken, går av. Inn kommer Albrighton, og Ricardo Pereira går ned på venstrebacken.
    46'
    Pépé har vært god i dag. Her skaffer han et hjørnespark for Arsenal.
    48'
    Mens vi venter: Barnes ligger nede. Har fått en skade i kneet. Brendan Rodgers ser bekymret ut.
    49'
    Inn: Cengiz Ünder
    Ut: Harvey Barnes
    51'
    Barnes forlater banen på båre. Uff. Ikke bra for Leicester. Foto: Reuters.
    51'
    Så får vi omsider hjørnesparket. Leicester får klarert.
    51'
    Leicester City 1 - 3 Arsenal
    Mål: Nicolas Pepe
    LEKKERT AV ARSENAL! For en kontring! Pépé til Ødegaard, ut til Willian som slår inn foran mål igjen. Der er Pépé - som enkelt setter inn 3-1! Foto: Reuters.
    52'
    Vi registrerer nok en hockey-assist på Martin Ødegaard. Tredje sist på ballen - igjen!
    53'
    Vardy skaffer en corner for vertene.
    54'
    Brassespark fra Iheanacho, som bommer litt på ballen.
    55'
    Arsenal styrer denne kampen og ser svært komfortable ut. Leicester har vært tafatte i dag.
    58'
    Arsenal fortsetter å kjøre på.
    60'
    Ødegaard slår en forferdelig støttepasning rett til Iheanacho. Blir et farlig Leicester-angrep, men David Luiz rydder opp.
    62'
    Gjennombruddspasning mot Vardy, men Pablo Mari gjør altså en helt strålende jobb når han klarer å holde følge med den fotrappe spissen og går seirende ut av duellen.
    65'
    Inn: Thomas Partey
    Ut: Mohamed Elneny
    66'
    Lacazette får juling i duell med Evans. Får frispark.
    69'
    Inn: Daniel Amartey
    Ut: Jonny Evans
    69'
    Langt bedre fra Leicester nå. Albrighton får en avslutningsmulighet inne i boksen, men skuddet blokkeres.
    72'
    Youri Tielemans
    73'
    Nå er Leicester det førende laget. Arsenal må først og fremst fokusere på forsvar.
    75'
    Xhaka får frispark etter en duell med Iheanacho.
    76'
    Fint Arsenal-angrep: Pépé stormer mot mål, Ødegaard tar et løp som åpner opp rom for Cedric. Portugiseren får også ballen, men klarer ikke å stokke beina.
    79'
    Så kommer Pépé og Ødegaard to mot to med Leicester-forsvaret, men Pépé går for gull og mister ballen. Ødegaard slår oppgitt ut med armene.
    80'
    Corner for Arsenal.
    81'
    Inn fra Ødegaard, ut til ny corner.
    82'
    Ender med et langskudd på volley fra Tierney. Utenfor. Godt forsøk fra skotten.
    82'
    Inn: Pierre-Emerick Aubameyang
    Ut: Alexandre Lacazette
    84'
    NÆRE! Aubameyang får ballen, drar seg innover i banen og skyter mot lengste. Veldig nære fra gaboneseren.
    87'
    Pépé nede for telling. Så ut som en lårhøne.
    89'
    Får seg en trøkk Tierney også, men han kommer seg på beina igjen.
    90'+1
    Leicester får en dødball på tampen her. Kan de komme med en sluttspurt?
    90'+4
    Gult kort til Arsenal
    Kieran Tierney
    Havner i dommerens bok for den forseelsen.
    90'+4
    Pablo Mari klarerer med et akrobatisk brassepark.
    90'+4
    Er for øvrig lagt til hele 7 minutter her. Har vært en del stopp i spillet.
    90'+4
    Corner for Leicester.
    90'+6
    FOR EN SJANSE! Ballen faller til Iheanacho som 5 meter fra mål er helt upresset. Blåser ballen over! Dårlig utnyttet.