Olympique Marseille fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    5'
    Lazio Rome fosser fremover, men Deniz Aytekin blåser for offside på Stadio Olimpico.
    7'
    Matteo Guendouzi
    Olympique Marseille fosser forover og Matteo Guendouzi fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    9'
    Lazio, prøver et skudd, men det reddes
    9'
    Frispark Olympique Marseille.
    10'
    Frispark for Olympique Marseille på egen banehalvdel.
    12'
    Cengiz Ünder
    Sjanse! Olympique Marseille avanserer forover, men Cengiz Ünder avslutter utenfor.
    14'
    Deniz Aytekin signaliserer et frispark til Olympique Marseille på egen banehalvdel.
    19'
    Arkadiusz Milik
    Olympique Marseille avanserer forover i Roma. Arkadiusz Milik avslutter, men treffer ikke mål.
    20'
    Lazio Rome tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    21'
    Deniz Aytekin signaliserer et frispark til Lazio Rome.
    22'
    En av Lazio Romes spillere blir avblåst for offside på Stadio Olimpico.
    23'
    25'
    Offside! Arkadiusz Milik (Olympique Marseille) er alene igjennom, men dommer Deniz Aytekin ser at linjemannen er oppe med flagget.
    28'
    Målsjanse! Arkadiusz Milik (Olympique Marseille) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    30'
    I Roma har et frispark blitt tildelt bortelag.
    32'
    I Roma slår Danilo Cataldi en corner fra høyre.
    33'
    Luiz Felipe
    I Roma får Luiz Felipe (Lazio Rome) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.
    33'
    Deniz Aytekin tildeler Lazio Rome en corner. Danilo Cataldi sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    33'
    Luiz Felipe
    Lazio Rome angriper, men avslutningen til Luiz Felipe går utenfor.
    34'
    Danilo Cataldi (Lazio Rome) løfter inn en corner fra høyre på Stadio Olimpico.
    37'
    38'
    Målsjanse til Olympique Marseille! Cengiz Ünder treffer mål, men keeper redder.
    40'
    Dimitri Payet (Olympique Marseille) slår en corner fra venstre side på Stadio Olimpico.
    41'
    Frispark til Lazio Rome på halvdelen til Olympique Marseille.
    41'
    41'
    42'
    Frispark Lazio Rome.
    43'
    I Roma har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    47'
    Frispark til Olympique Marseille på halvdelen til Lazio Rome.
    50'
    Ciro Immobile
    Ciro Immobile (Lazio Rome) kommer til en målsjanse på Stadio Olimpico, men klarer ikke å score.
    51'
    52'
    Gult kort til Olympique Marseille
    Dimitri Payet
    Dommer Deniz Aytekin viser Dimitri Payet (Olympique Marseille) det gule kortet.
    52'
    54'
    Spillerbytte - Lazio
    Inn: Pedro
    Ut: Felipe Anderson
    Maurizio Sarri (Lazio Rome) gjør sitt første bytte for dagen. Pedro erstatter Felipe Anderson.
    56'
    Inn: Jean-Daniel Akpa-Akpro
    Ut: Sergej Milinkovic-Savic
    Lazio Rome bytter ut Sergej Milinkovic-Savic med Jean-Daniel Akpa-Akpro. Dette er det andre byttet som Maurizio Sarri gjør i dagens kamp.
    57'
    Inn: Luis Alberto
    Ut: Toma Basic
    Maurizio Sarri gjør dagens tredje bytte i Roma, når han tar ut Toma Basic og setter inn Luis Alberto.
    57'
    Olympique Marseille, prøver et skudd, men det reddes
    58'
    Lazio Rome angriper i Roma, men blir avblåst for offside.
    58'
    Målet til Lazio sjekkes av VAR
    59'
    Målet til Lazio blir annullert
    59'
    60'
    61'
    Spillerbytte - Olympique Marseille
    Inn: Bamba Dieng
    Ut: Pol Lirola
    Bytte for Olympique Marseille. Bamba Dieng kommer inn for Pol Lirola på Stadio Olimpico.
    61'
    Lazio Rome må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Olympique Marseille.
    62'
    Sjanse i Roma! Cengiz Ünder (Olympique Marseille) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    65'
    I Roma slår Cengiz Ünder en corner fra høyre.
    66'
    Arkadiusz Milik (Olympique Marseille) header utenfor.
    67'
    Skudd på mål, Lazio
    67'
    En av Lazio Romes spillere går i offside.
    67'
    Ciro Immobile (Lazio Rome) kommer til avslutning på Stadio Olimpico - i stolpen! Oi, oi, oi.
    69'
    Luis Alberto
    Lazio Rome angriper i Roma. Luis Alberto fyrer av et skudd som går utenfor.
    72'
    Cengiz Ünder (Olympique Marseille) slår en corner fra venstre side på Stadio Olimpico.
    73'
    Boubacar Kamara
    Dommer Deniz Aytekin gir Boubacar Kamara (Olympique Marseille) et gult kort.
    73'
    73'
    Inn: Pape Alassane Gueye
    Ut: Matteo Guendouzi
    Olympique Marseille bytter ut Matteo Guendouzi med Pape Alassane Gueye.
    73'
    Inn: Gerson
    Ut: Arkadiusz Milik
    Olympique Marseille bytter ut Arkadiusz Milik med Gerson. Dette er det tredje byttet som Jorge Sampaoli gjør i dagens kamp.
    73'
    77'
    Inn: Raul Moro
    Ut: Mattia Zaccagni
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Lazio Rome. Inn kommer Raul Moro, mens Mattia Zaccagni tar plass på benken.
    77'
    Inn: Lucas Leiva
    Ut: Danilo Cataldi
    Bytte for Lazio Rome. Lucas Leiva kommer inn for Danilo Cataldi på Stadio Olimpico.
    77'
    78'
    Valentin Rongier
    Valentin Rongier (Olympique Marseille) får et gult kort av dommer Deniz Aytekin.
    81'
    81'
    82'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Roma fordi Bamba Dieng får behandling for en skade på banen.
    82'
    Bamba Dieng er tilbake på banen igjen.
    83'
    Deniz Aytekin signaliserer et frispark til Lazio Rome på egen banehalvdel.
    85'
    Inn: Leonardo Balerdi
    Ut: Valentin Rongier
    Valentin Rongier (Olympique Marseille) erstattes av Leonardo Balerdi.
    85'
    Pedro
    Sjanse til Lazio Rome! Pedro er nær ved å score, men keeper redder.
    88'
    Raul Moro
    Raul Moro (Lazio Rome) header ballen mot mål, men klarer ikke å score.
    90'
    90'
    Deniz Aytekin tildeler Olympique Marseille en corner. Cengiz Ünder sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.