Frispark til Kypros på halvdelen til Malta.
    Grigoris Kastanos (Kypros) kommer til en målsjanse på AEK Arena, men klarer ikke å score.
    Mål for Kypros!
    Kypros 1 - 0 Malta
    Mål: Fotis Papoulis
    Målgivende: Charalambos Kyriakou
    Fotis Papoulis dundrer ballen i mål og Kypros tar ledelsen 1-0 på AEK Arena. Chambos Kyriakou var nest sist på ballen.
    6'
    Malta fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    10'
    Charalambos Kyriakou
    Kypros avanserer forover i Larnaca. Chambos Kyriakou avslutter, men treffer ikke mål.
    13'
    Jake Grech (Malta) vinkes av for offside i Larnaca.
    14'
    Frispark Malta.
    18'
    Nikolas Ioannou
    Målsjanse! Nikolas Ioannou (Kypros) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    20'
    I Larnaca har et frispark blitt tildelt bortelag.
    21'
    Dennis Higler signaliserer et frispark til Kypros.
    24'
    Kypross Pieros Sotiriou blåses av for offside på AEK Arena.
    29'
    Jake Grech
    Målsjanse på AEK Arena! Jake Grech fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    32'
    Kypros, prøver et skudd, men det reddes
    32'
    Sjanse til Kypros! Chambos Kyriakou er nær ved å score, men keeper redder.
    33'
    Malta, prøver et skudd, men det reddes
    33'
    Frispark Kypros.
    33'
    Kypros tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    35'
    37'
    Dennis Higler signaliserer et frispark til Malta på egen banehalvdel.
    37'
    Offside! Fotis Papoulis blir vinket av og Kypros må dermed bygge opp et nytt angrep.
    38'
    Kypros fosser forover og Nikolas Ioannou fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    41'
    41'
    Malta fosser fremover, men Jake Grech går rett i offsidefella.
    44'
    45'+1
    Spillerbytte - Malta
    Inn: Stephen Pisani
    Ut: Tristan Caruana
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Malta. Inn kommer Steve Pisani, mens Tristan Caruana tar plass på benken.
    46'
    Loizos Loizou
    Loizos Loizou (Kypros) header utenfor.
    51'
    Jake Grech
    Malta angriper i Larnaca. Jake Grech fyrer av et skudd som går utenfor.
    52'
    Dennis Higler tildeler Malta en corner. Steve Pisani sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    53'
    Mål for Malta!
    Kypros 1 - 1 Malta
    Mål: Zach Muscat
    Målgivende: Stephen Pisani
    Zach Muscat (Malta) header ballen i mål og utligner til 1-1 på AEK Arena. Det er en fin assist fra Steve Pisani.
    53'
    54'
    55'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Larnaca fordi Steve Borg får behandling for en skade på banen.
    55'
    Inn: Kurt Shaw
    Ut: Steve Borg
    Devis Mangia (Malta) tar ut Steve Borg som ser ut til å slite med en skade. Inn kommer Kurt Shaw.
    57'
    58'
    Gult kort til Kypros
    Marios Dimitriou
    Dommer Dennis Higler viser Marios Dimitriou (Kypros) det gule kortet.
    58'
    Spillerbytte - Kypros
    Inn: Andronikos Kakoullis
    Ut: Loizos Loizou
    Loizos Loizou (Kypros) erstattes av Andronikos Kakoullis.
    61'
    Stephen Pisani
    Sjanse i Larnaca! Steve Pisani (Malta) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    64'
    64'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Paul Mbong (Malta) vrir seg av smerte i gresset.
    67'
    Paul Mbong kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på AEK Arena.
    69'
    Fotis Papoulis
    Fotis Papoulis (Kypros) avanserer forover på AEK Arena. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    70'
    70'
    Dennis Higler signaliserer et frispark til Malta.
    70'
    Inn: Jurgen Degabriele
    Ut: Jake Grech
    Malta bytter ut Jake Grech med Jurgen Degabriele. Dette er det tredje byttet som Devis Mangia gjør i dagens kamp.
    71'
    Inn: Shawn Dimech
    Ut: Paul Mbong
    Malta bytter ut Paul Mbong som ikke ser ut til å kunne fortsette. Devis Mangia blir dermed tvunget til å gjøre sitt fjerde bytte og setter inn Shawn Dimech.
    71'
    I Larnaca slår Steve Pisani en corner fra venstre.
    72'
    Kurt Shaw
    Kurt Shaw (Malta) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    72'
    I Larnaca har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    73'
    Malta tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    74'
    76'
    Målsjanse til Kypros! Chambos Kyriakou treffer mål, men keeper redder.
    77'
    77'
    Fotis Papoulis (Kypros) løfter inn en corner fra venstre på AEK Arena.
    77'
    Pieros Sotiriou
    Kypros angriper i Larnaca. Pieros Sotiriou avslutter på mål, men greier ikke å score.
    78'
    78'
    Frispark til Malta på halvdelen til Kypros.
    78'
    Inn: Alexander Gogic
    Ut: Charalambos Kyriakou
    Nikos Kostenoglou gjør dagens andre bytte i Larnaca, når han tar ut Chambos Kyriakou og setter inn Alexander Gogic.
    79'
    Kypros må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Malta.
    79'
    Inn: Ioannis Pittas
    Ut: Stelios Andreou
    Kypros gjør sitt tredje bytte. Stelios Andreou erstattes av Ioannis Pittas.
    79'
    Kypros 2 - 1 Malta
    Mål: Pieros Sotiriou
    Målgivende: Ioannis Pittas
    Mål! Kypros tar ledelsen 2-1 ved Pieros Sotiriou. Ioannis Pittas sto for den målgivende pasningen.
    80'
    Gult kort til Malta
    Teddy Teuma
    Dommer Dennis Higler gir Teddy Teuma (Malta) et gult kort.
    81'
    Dommer Dennis Higler venter med å sette i gang spillet fordi Henry Bonello ligger nede.
    82'
    Inn: Jake Galea
    Ut: Henry Bonello
    Henry Bonello (Malta) ser ikke ut til å kunne fortsette og erstattes av Jake Galea.
    83'
    Frispark for Kypros på egen banehalvdel.
    84'
    85'
    Inn: Nikolas Panagiotou
    Ut: Fotis Papoulis
    Bytte for Kypros. Nikolas Panagiotou kommer inn for Fotis Papoulis på AEK Arena.
    86'
    Inn: Paris Psaltis
    Ut: Marios Dimitriou
    Nikos Kostenoglou (Kypros) gjør sitt femte bytte for dagen. Paris Psaltis erstatter Marios Dimitriou.
    86'
    89'
    90'
    90'
    Pieros Sotiriou (Kypros) får et gult kort av dommer Dennis Higler.
    90'
    Steve Pisani (Malta) slår en corner fra venstre side på AEK Arena.
    90'+2
    Dennis Higler tildeler Malta en corner. Steve Pisani sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    90'+2
    90'+3
    90'+4
    90'+5
    90'+5
    90'+7
    Nikolas Ioannou (Kypros) mottar sitt første gule kort for dagen på AEK Arena.
    90'+7
    Kypros 2 - 2 Malta
    Mål: Jurgen Degabriele
    Målgivende: Teddy Teuma
    Mål! Jurgen Degabriele (Malta) utligner til 2-2 med en velplassert heading. Flott spill fra Teddy Teuma før målet.