Frispark for Oud-Heverlee Leuven på egen banehalvdel.
    Kristiyan Malinov er på beina igjen og fortsetter kampen.
    5'
    Frispark til Oud-Heverlee Leuven på halvdelen til KV Kortrijk.
    9'
    Levan Shengelia
    Målsjanse til Oud-Heverlee Leuven! Levan Shengelia treffer mål, men keeper redder.
    10'
    Kortrijk, prøver et skudd, men det reddes
    10'
    Jasper Vergoote signaliserer et frispark til KV Kortrijk på egen banehalvdel.
    11'
    Jasper Vergoote signaliserer et frispark til Oud-Heverlee Leuven.
    16'
    I Kortrijk har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    17'
    Oud-Heverlee Leuven tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    18'
    Frispark KV Kortrijk.
    20'
    22'
    Frispark for KV Kortrijk på egen banehalvdel.
    23'
    Oud-Heverlee Leuven angriper, men avslutningen til Levan Shengelia går utenfor.
    24'
    KV Kortrijk tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    25'
    27'
    Alexis De Sart
    Oud-Heverlee Leuven angriper i Kortrijk. Alexis De Sart fyrer av et skudd som går utenfor.
    31'
    En av Oud-Heverlee Leuvens spillere går i offside.
    33'
    I Kortrijk slår Faiz Selemani en corner fra høyre.
    34'
    Dylan Mbayo
    KV Kortrijk avanserer forover i Kortrijk. Dylan Mbayo avslutter, men treffer ikke mål.
    35'
    37'
    39'
    Rødt kort!
    Spilleren på OH Leuven får rødt kort som følge av VAR-situasjonen
    39'
    Rødt kort til OH Leuven
    Sory Kaba
    Oud-Heverlee Leuven må klare seg med en spiller mindre etter at dommer Jasper Vergoote viser Sory Kaba det røde kortet.
    39'
    Hjørnespark til OH Leuven
    43'
    Frispark til KV Kortrijk på halvdelen til Oud-Heverlee Leuven.
    43'
    Gult kort til Kortrijk
    Dylan Mbayo
    Dylan Mbayo (KV Kortrijk) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    43'
    Frispark Oud-Heverlee Leuven.
    45'+1
    Faiz Selemani (KV Kortrijk) slår en corner fra høyre side på Guldensporenstadion.
    45'+4
    Faiz Selemani
    Faiz Selemani (KV Kortrijk) fyrer av et skudd som går utenfor.
    45'+4
    Spillerbytte - OH Leuven
    Inn: Kaveh Rezaei
    Ut: Alexis De Sart
    Oud-Heverlee Leuven gjør sitt første bytte. Alexis De Sart erstattes av Kaveh Rezaei.
    46'
    Inn: Mousa Al-Taamari
    Ut: Levan Shengelia
    Oud-Heverlee Leuven bytter ut Levan Shengelia med Mousa Al-Taamari.
    46'
    Jasper Vergoote tildeler Oud-Heverlee Leuven en corner. Siebe Schrijvers sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    49'
    Kaveh Rezaei
    Kaveh Rezaei (Oud-Heverlee Leuven) kommer til en målsjanse på Guldensporenstadion, men klarer ikke å score.
    51'
    VAR sjekker om det er straffe til Kortrijk
    53'
    Ingen straffe til Kortrijk
    53'
    Jasper Vergoote tildeler KV Kortrijk en corner. Abdelkahar Kadri sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    53'
    Faiz Selemani (KV Kortrijk) slår en corner fra venstre side på Guldensporenstadion.
    55'
    Kaveh Rezaei (Oud-Heverlee Leuven) kommer seg fri på Guldensporenstadion, men avslutningen går utenfor.
    56'
    Mathieu Maertens
    Mathieu Maertens (Oud-Heverlee Leuven) kommer seg fri på Guldensporenstadion, men avslutningen går utenfor.
    57'
    57'
    Kristiyan Malinov
    Målsjanse! Kristiyan Malinov (Oud-Heverlee Leuven) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    62'
    Mål for Kortrijk!
    Kortrijk 1 - 0 OH Leuven
    Mål: Trent Sainsbury
    Målgivende: Kevin Vandendriessche
    Trent Sainsbury setter ballen i nettet og KV Kortrijk leder nå 1-0. Det er en fin assist fra Kevin Vandendriessche.
    63'
    Siebe Schrijvers (Oud-Heverlee Leuven) løfter inn en corner fra venstre på Guldensporenstadion.
    65'
    Cenk Ozkacar
    Cenk Ozkacar (Oud-Heverlee Leuven) kommer til en målsjanse på Guldensporenstadion, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    66'
    I Kortrijk slår Siebe Schrijvers en corner fra venstre.
    68'
    69'
    Casper De Norre
    Casper De Norre (Oud-Heverlee Leuven) kommer til en målsjanse på Guldensporenstadion, men klarer ikke å score.
    69'
    71'
    Mohamed Badamosi
    Dommer Jasper Vergoote viser Mohamed Badamosi (KV Kortrijk) det gule kortet.
    71'
    Spillerbytte - Kortrijk
    Inn: Mathias Fixelles
    Ut: Abdelkahar Kadri
    Abdelkahar Kadri (KV Kortrijk) erstattes av Mathias Fixelles.
    72'
    Inn: Jesse Sekidika
    Ut: Kristiyan Malinov
    Marc Brys (Oud-Heverlee Leuven) gjør sitt tredje bytte for dagen. Jesse Sekidika erstatter Kristiyan Malinov.
    72'
    Mål for OH Leuven!
    Kortrijk 1 - 1 OH Leuven
    Mål: Jesse Sekidika
    Målgivende: Casper De Norre
    Mål! Oud-Heverlee Leuven utligner på Guldensporenstadion. Målscorer: Jesse Sekidika. Casper De Norre sto for den målgivende pasningen.
    72'
    75'
    Kevin Vandendriessche (KV Kortrijk) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Guldensporenstadion.
    75'
    Kevin Vandendriessche er tilbake i kampen igjen.
    77'
    I Kortrijk har et frispark blitt tildelt bortelag.
    78'
    Dommeren gir Faiz Selemani (KV Kortrijk) et gult kort.
    78'
    79'
    Inn: Billal Messaoudi
    Ut: Mohamed Badamosi
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for KV Kortrijk. Inn kommer Billal Messaoudi, mens Mohamed Badamosi tar plass på benken.
    80'
    Inn: Lucas Rougeaux
    Ut: Kevin Vandendriessche
    Det virker som Kevin Vandendriessche ikke er i stand til å fortsette og byttes ut med Lucas Rougeaux.
    80'
    Inn: Marlos Moreno
    Ut: Dylan Mbayo
    Karim Belhocine gjør dagens fjerde bytte i Kortrijk, når han tar ut Dylan Mbayo og setter inn Marlos Moreno.
    80'
    Mousa Al-Taamari
    Målsjanse! Mousa Al-Taamari (Oud-Heverlee Leuven) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    82'
    82'
    85'
    Sebastien Dewaest
    Oud-Heverlee Leuven angriper på Guldensporenstadion. Sebastien Dewaest header utenfor.
    85'
    Sjanse! KV Kortrijk avanserer forover, men Faiz Selemani avslutter utenfor.
    86'
    87'
    Jasper Vergoote tildeler KV Kortrijk en corner. Faiz Selemani sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    88'
    Kortrijk 2 - 1 OH Leuven
    Mål: Faiz Selemani
    Målgivende: Mathias Fixelles
    Mål! Faiz Selemani gir KV Kortrijk en 2-1 ledelse. Mathias Fixelles var nest sist på ballen.
    89'
    Jesse Sekidika (Oud-Heverlee Leuven) løfter inn en corner fra venstre på Guldensporenstadion.
    90'+1
    Siebe Schrijvers (Oud-Heverlee Leuven) slår en corner fra venstre side på Guldensporenstadion.