1-0
1-1
2-1
    Kampen har startet.
    Petri Viljanen signaliserer et frispark til Tampereen Ilves på egen banehalvdel.
    2'
    Tampereen Ilves angriper, men blir avblåst for offside.
    7'
    Frispark Kuopion Palloseura.
    9'
    Mål for Kuopion Palloseura!
    Kuopion Palloseura 1 - 0 Tampereen Ilves
    Mål: Tim Vayrynen
    Målgivende: Anton Popovitch
    Mål! Kuopion Palloseura tar ledelsen med 1-0 etter en heading fra Tim Vayrynen. Anton Popovitch sto for den målgivende pasningen.
    10'
    Joona Veteli (Tampereen Ilves) slår en corner fra høyre side.
    12'
    Mål for Tampereen Ilves!
    Kuopion Palloseura 1 - 1 Tampereen Ilves
    Mål: Tuure Siira
    Målgivende: Joona Veteli
    Mål! bortelag utligner ved Tuure Siira. Stillingen er nå 1-1. Joona Veteli var nest sist på ballen.
    12'
    En av Kuopion Palloseuras spillere blir avblåst for offside.
    14'
    Tampereen Ilves tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    16'
    Aniekpeno Udo
    Sjanse! Kuopion Palloseura avanserer forover, men Aniekpeno Udo avslutter utenfor.
    17'
    Frispark for Tampereen Ilves på egen banehalvdel.
    18'
    Eric Oteng
    Tampereen Ilves angriper, men avslutningen til Eric Oteng går utenfor.
    19'
    I Kuopio har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    21'
    Patrick Loa Loa
    Sjanse til Tampereen Ilves! Patrick Steve Loa Loa er nær ved å score, men keeper redder.
    22'
    Kuopion Palloseura, prøver et skudd, men det reddes
    22'
    Frispark for Kuopion Palloseura på egen banehalvdel.
    27'
    Anton Popovitch
    Målsjanse til Kuopion Palloseura! Anton Popovitch treffer mål, men keeper redder.
    28'
    Tampereen Ilves, prøver et skudd, men det reddes
    28'
    Sylvanus Nimely
    Sylvanus Nimely (Tampereen Ilves) fyrer av et skudd som går utenfor.
    31'
    Petri Viljanen signaliserer et frispark til Kuopion Palloseura på egen banehalvdel.
    32'
    Joona Veteli
    Tampereen Ilves fosser forover og Joona Veteli fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    32'
    32'
    Hjørnespark til Tampereen Ilves.
    33'
    Tampereen Ilves slår en corner fra høyre.
    33'
    Petri Viljanen har tildelt Tampereen Ilves et hjørnespark.
    34'
    Eric Oteng
    Målsjanse! Eric Oteng (Tampereen Ilves) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    36'
    Tampereen Ilves angriper. Patrick Steve Loa Loa får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    36'
    36'
    Tampereen Ilves slår en corner fra venstre.
    39'
    40'
    Tampereen Ilves fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    44'
    Kuopion Palloseura 2 - 1 Tampereen Ilves
    Målgivende: Jordan Sebban
    Kuopion Palloseura leder 2-1 etter en scoring av Tim Vayrynen. Det er en fin assist fra Jordan Sebban.
    45'
    Petri Viljanen signaliserer et frispark til Kuopion Palloseura.
    47'
    Aniekpeno Udo (Kuopion Palloseura) header ballen mot mål, men klarer ikke å score.
    48'
    48'
    49'
    Urho Nissila
    Urho Nissila (Kuopion Palloseura) fyrer av et skudd som går utenfor.
    49'
    Spillerbytte - Tampereen Ilves
    Inn: Momodou Sarr
    Ut: Sylvanus Nimely
    Tampereen Ilves bytter ut Sylvanus Nimely med Momodou Sarr.
    51'
    Frispark til Kuopion Palloseura på halvdelen til Tampereen Ilves.
    52'
    En av Tampereen Ilvess spillere går i offside.
    54'
    Målsjanse! Urho Nissila (Kuopion Palloseura) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    63'
    Frispark til Tampereen Ilves på halvdelen til Kuopion Palloseura.
    64'
    Gult kort til Kuopion Palloseura
    Paulo Ricardo
    Dommeren gir Paulo Ricardo (Kuopion Palloseura) et gult kort.
    64'
    66'
    En av Tampereen Ilvess spillere blir avblåst for offside.
    67'
    Eric Oteng
    Eric Oteng (Tampereen Ilves) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.
    68'
    68'
    Kuopion Palloseura fosser forover og Aniekpeno Udo fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    69'
    69'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Aniekpeno Udo (Kuopion Palloseura) vrir seg av smerte i gresset.
    69'
    Aniekpeno Udo er på beina igjen og fortsetter kampen.
    70'
    71'
    72'
    Gult kort til Tampereen Ilves
    Luc Landry Tabi Manga
    Tabi Manga (Tampereen Ilves) pådrar seg et gult kort.
    72'
    Inn: Jean Carlos Blanco Becerra
    Ut: Patrick Loa Loa
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Tampereen Ilves. Inn kommer Jean Carlos Blanco, mens Patrick Steve Loa Loa tar plass på benken.
    73'
    Inn: Teemu Jantti
    Ut: Doni Arifi
    Tampereen Ilves gjør sitt tredje bytte. Doni Arifi erstattes av Teemu Jantti.
    74'
    Spillerbytte - Kuopion Palloseura
    Inn: Henry Uzochukwu
    Ut: Daniel Carrillo
    Daniel Carrillo (Kuopion Palloseura) erstattes av Henry Uzochokwu.
    82'
    Henry Uzochukwu
    Kuopion Palloseura angriper, men avslutningen til Henry Uzochokwu går utenfor.
    84'
    Inn: Taha Ozcelik
    Ut: Tuure Siira
    Tampereen Ilves gjør sitt fjerde bytte. Tuure Siira erstattes av Taha Ozcelik.
    85'
    Inn: Santeri Haarala
    Ut: Tim Vayrynen
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Kuopion Palloseura. Inn kommer Santeri Haarala, mens Tim Vayrynen tar plass på benken.
    86'
    Inn: Mikael Almen
    Ut: Vigori Jean Jaures Gbe
    Tampereen Ilves bytter ut Vigori Jean Jaures Gbe med Mikael Almen.
    86'
    88'
    Jean Carlos Blanco Becerra
    Sjanse! Tampereen Ilves avanserer forover, men Jean Carlos Blanco avslutter utenfor.
    90'+1
    90'+2
    Taha Ozcelik
    Taha Ozcelik (Tampereen Ilves) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.