Kuopion Palloseura bommer på straffe!
    8'
    Skudd utenfor mål, Kuopion Palloseura
    8'
    Pyry Petteri Hannola (Seinajoen JK) løfter inn en corner fra venstre på Savon Sanomat Areena.
    18'
    Tuco
    Ariel Ngueukam (Seinajoen JK) kommer til en målsjanse på Savon Sanomat Areena, men klarer ikke å score.
    18'
    Hjørnespark til Seinajoen JK
    22'
    Mål for Kuopion Palloseura!
    Kuopion Palloseura 1 - 0 Seinajoen JK
    Mål: Taneli Hamalainen
    Mål! Taneli Hamalainen gir Kuopion Palloseura en 1-0 ledelse.
    23'
    Frispark til Kuopion Palloseura på halvdelen til Seinajoen JK.
    26'
    En av Seinajoen JKs spillere blir avblåst for offside på Savon Sanomat Areena.
    28'
    Mattias Gestranius signaliserer et frispark til Kuopion Palloseura på egen banehalvdel.
    30'
    En av Kuopion Palloseuras spillere blir avblåst for offside.
    32'
    Kuopion Palloseura 2 - 0 Seinajoen JK
    Mål: Tim Vayrynen
    Målgivende: Jordan Sebban
    Mål! Tim Vayrynen gir Kuopion Palloseura en komfortabel 2-0 ledelse. Flott spill fra Jordan Sebban før målet.
    34'
    37'
    Hjørnespark til Kuopion Palloseura
    40'
    40'
    43'
    43'
    Rodrigo Arciero
    Rodrigo Arciero (Seinajoen JK) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    43'
    Mattias Gestranius signaliserer et frispark til Seinajoen JK på egen banehalvdel.
    44'
    Seinajoen JK må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Kuopion Palloseura.
    45'+1
    Nikko Boxall
    Dommer Mattias Gestranius viser Nikko Boxall (Seinajoen JK) det gule kortet.
    45'+1
    Urho Nissila
    Kuopion Palloseura angriper i Kuopio. Urho Nissila fyrer av et skudd som går utenfor.
    45'+2
    I Kuopio har et frispark blitt tildelt bortelag.
    50'
    Denys Oliynyk
    Seinajoen JK angriper i Kuopio. Denys Oliynyk avslutter på mål, men greier ikke å score.
    51'
    Kuopion Palloseura, prøver et skudd, men det reddes
    51'
    Mattias Gestranius signaliserer et frispark til Kuopion Palloseura.
    51'
    Skudd på mål, Seinajoen JK
    54'
    54'
    55'
    Gult kort til Kuopion Palloseura
    Anton Popovitch
    Anton Popovitch (Kuopion Palloseura) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    55'
    Kuopion Palloseura tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    55'
    Pyry Petteri Hannola
    Pyry Petteri Hannola (Seinajoen JK) mottar sitt første gule kort for dagen på Savon Sanomat Areena.
    56'
    Tim Vayrynen
    Kuopion Palloseura fosser forover og Tim Vayrynen fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    57'
    Seinajoen JK, prøver et skudd, men det reddes
    57'
    58'
    Frispark til Seinajoen JK på halvdelen til Kuopion Palloseura.
    59'
    Skudd på mål, Kuopion Palloseura
    61'
    61'
    Tim Vayrynen (Kuopion Palloseura) slår en corner fra høyre side på Savon Sanomat Areena.
    63'
    63'
    Spillerbytte - Seinajoen JK
    Inn: Joonas Lepisto
    Ut: Jake Mario Jervis
    Seinajoen JK gjør sitt første bytte. Jake Jervis erstattes av Joonas Lepisto.
    64'
    Inn: Nooa Laine
    Ut: Denys Oliynyk
    Jani Honkavaara gjør dagens andre bytte i Kuopio, når han tar ut Denys Oliynyk og setter inn Nooa Laine.
    65'
    Urho Nissila (Kuopion Palloseura) løfter inn en corner fra høyre på Savon Sanomat Areena.
    66'
    68'
    71'
    Seinajoen JK angriper, men Mattias Gestranius blåser for offside.
    71'
    Inn: Niko Markkula
    Ut: Rodrigo Arciero
    Bytte for Seinajoen JK. Niko Markkula kommer inn for Rodrigo Arciero på Savon Sanomat Areena.
    73'
    74'
    Kuopion Palloseura 3 - 0 Seinajoen JK
    Mål! Tim Vayrynen øker Kuopion Palloseuras ledelse til 3-0 på Savon Sanomat Areena.
    75'
    Inn: Brandon James Wilson
    Ut: Pyry Petteri Hannola
    Seinajoen JK bytter ut Pyry Petteri Hannola med Brandon Wilson. Dette er det fjerde byttet som Jani Honkavaara gjør i dagens kamp.
    76'
    Skudd utenfor mål, Seinajoen JK
    77'
    Spillerbytte - Kuopion Palloseura
    Inn: Felipe Aspegren
    Ut: Henri Toivomaki
    Simo Valakari (Kuopion Palloseura) gjør sitt første bytte for dagen. Felipe Aspegren erstatter Henri Toivomaki.
    78'
    Inn: Henry Uzochukwu
    Ut: Tim Vayrynen
    Simo Valakari (Kuopion Palloseura) gjør sitt andre bytte for dagen. Henry Uzochokwu erstatter Tim Vayrynen.
    78'
    79'
    80'
    Mattias Gestranius tildeler Kuopion Palloseura en corner. Diogo Tomas sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    81'
    Kuopion Palloseura fosser fremover, men Mattias Gestranius blåser for offside på Savon Sanomat Areena.
    81'
    81'
    I Kuopio har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    84'
    85'
    Daniel Håkans
    Dommeren gir Daniel Hakans (Seinajoen JK) et gult kort.
    85'
    Mattias Gestranius signaliserer et frispark til Seinajoen JK like utenfor Kuopion Palloseura-området.
    86'
    87'
    Murilo
    Seinajoen JK angriper i Kuopio. Murilo fyrer av et skudd som går utenfor.
    87'
    Inn: Arttu Heinonen
    Ut: Aniekpeno Udo
    Simo Valakari gjør dagens tredje bytte i Kuopio, når han tar ut Aniekpeno Udo og setter inn Arttu Heinonen.
    87'
    Daniel Hakans (Seinajoen JK) løfter inn en corner fra venstre på Savon Sanomat Areena.
    89'
    Brandon James Wilson
    Seinajoen JK avanserer forover i Kuopio. Brandon Wilson avslutter, men treffer ikke mål.
    89'
    Inn: Janis Ikaunieks
    Ut: Santeri Haarala
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Kuopion Palloseura. Inn kommer Janis Ikaunieks, mens Santeri Haarala tar plass på benken.