Det blir farlig! Frispark for Kuopion Palloseura er nær straffområde.
    Ville Nevalainen har tildelt Kuopion Palloseura et hjørnespark.
    Billy Ions header ballen i mål og Kuopion Palloseura leder dermed 1-0.
    5'
    Denys Oliynyk (Seinajoen JK) slår en corner fra høyre side.
    7'
    Ilmari Niskanen (Kuopion Palloseura) løfter inn en corner fra høyre på Savon Sanomat Areena.
    8'
    I Kuopio slår Denys Oliynyk en corner fra høyre.
    11'
    Frispark i en god posisjon for Seinajoen JK!
    13'
    Denys Oliynyk (Seinajoen JK) slår en corner fra høyre side på Savon Sanomat Areena.
    15'
    Kuopion Palloseura tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    15'
    Ville Nevalainen tildeler Kuopion Palloseura en corner. Ilmari Niskanen sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    16'
    Frispark for Seinajoen JK på egen banehalvdel.
    17'
    Frispark til Seinajoen JK på halvdelen til Kuopion Palloseura.
    17'
    Mål for Kuopion Palloseura!
    Kuopion Palloseura 2 - 0 Seinajoen JK
    Mål: Ilmari Niskanen
    Målgivende: Usman Sale
    Mål! Ilmari Niskanen øker ledelsen til 2-0. Usman Sale sto for den målgivende pasningen.
    18'
    Ville Nevalainen signaliserer et frispark til Kuopion Palloseura på egen banehalvdel.
    21'
    Frispark Kuopion Palloseura.
    22'
    Ville Saxman
    Kuopion Palloseura avanserer forover i Kuopio. Ville Saxman avslutter, men treffer ikke mål.
    22'
    25'
    Gult kort til Seinajoen JK
    Mehmet Hetemaj
    Dommer Ville Nevalainen viser Mehmet Hetemaj (Seinajoen JK) det gule kortet.
    25'
    Urho Nissila
    Kuopion Palloseura angriper. Urho Nissila får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    28'
    Seinajoen JK, prøver et skudd, men det reddes
    28'
    28'
    Kuopion Palloseura angriper, men blir avblåst for offside.
    29'
    Denys Oliynyk (Seinajoen JK) slår en corner fra venstre side på Savon Sanomat Areena.
    30'
    Kuopion Palloseura angriper, men avslutningen til Urho Nissila går utenfor.
    31'
    Ville Nevalainen signaliserer et frispark til Seinajoen JK.
    31'
    Ilmari Niskanen (Kuopion Palloseura) løfter inn en corner fra venstre på Savon Sanomat Areena.
    32'
    Nana Boateng ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    34'
    Ville Nevalainen tildeler Kuopion Palloseura en corner. Ilmari Niskanen sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    35'
    Nana Boateng er på beina igjen og fortsetter kampen på Savon Sanomat Areena.
    35'
    Tuco
    Målsjanse! Tuco (Seinajoen JK) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    38'
    Usman Sale ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    40'
    Kuopion Palloseura slipper å klare seg uten Usman Sale som kommer tilbake på banen igjen.
    42'
    Ville Nevalainen signaliserer et frispark til Seinajoen JK på egen banehalvdel.
    44'
    Seinajoen JK tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    45'
    45'+1
    Spillerbytte - Seinajoen JK
    Inn: Anel Rashkaj
    Ut: Mehmet Hetemaj
    Seinajoen JK gjør sitt første bytte. Mehmet Hetemaj erstattes av Anel Rashkaj.
    46'
    47'
    Tuco
    Tuco (Seinajoen JK) header utenfor.
    48'
    Seinajoen JK angriper i Kuopio, men blir avblåst for offside.
    49'
    Seinajoen JK må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Kuopion Palloseura.
    51'
    Matias Vainionpaa
    Matias Vainionpaa (Seinajoen JK) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    51'
    Denys Oliynyk
    Målsjanse til Seinajoen JK! Denys Oliynyk treffer mål, men keeper redder.
    56'
    Kuopion Palloseura, prøver et skudd, men det reddes
    56'
    56'
    Nana Boateng
    Sjanse! Kuopion Palloseura avanserer forover, men Nana Boateng avslutter utenfor.
    57'
    61'
    Kuopion Palloseura angriper i Kuopio. Ville Saxman fyrer av et skudd som går utenfor.
    62'
    Inn: Daniel Håkans
    Ut: Robin Sid
    Seinajoen JK bytter ut Robin Sid med Daniel Hakans. Dette er det andre byttet som Jani Honkavaara gjør i dagens kamp.
    63'
    Mål for Seinajoen JK!
    Kuopion Palloseura 2 - 1 Seinajoen JK
    Mål: Denys Oliynyk
    Målgivende: Serge Atakayi
    Mål! Seinajoen JKet reduserer til 2-1 etter en heading av Denys Oliynyk. Det er en fin assist fra Serge Atakayi.
    63'
    I Kuopio slår Ilmari Niskanen en corner fra høyre.
    64'
    Ilmari Niskanen (Kuopion Palloseura) slår en corner fra venstre side på Savon Sanomat Areena.
    66'
    67'
    I Kuopio slår Ilmari Niskanen en corner fra venstre.
    69'
    69'
    71'
    Usman Sale
    Usman Sale (Kuopion Palloseura) header mot mål, men ballen går utenfor.
    72'
    Spillerbytte - Kuopion Palloseura
    Inn: Petteri Pennanen
    Ut: Ville Saxman
    Arne Erlandsen (Kuopion Palloseura) gjør sitt første bytte for dagen. Petteri Pennanen erstatter Ville Saxman.
    72'
    73'
    Andre gule kort til Seinajoen JK
    Utvisning! Seinajoen JK må klare seg resten av kampen uten Matias Vainionpaa etter at han får sitt andre gule.
    73'
    Frispark for Kuopion Palloseura på egen banehalvdel.
    78'
    Nikko Boxall
    Dommeren gir Nikko Boxall (Seinajoen JK) et gult kort.
    78'
    Spillet på Savon Sanomat Areena er stoppet midlertidig fordi Juho Pirttijoki ligger nede.
    78'
    Inn: Joonas Sundman
    Ut: Billy Ions
    Seinajoen JK bytter ut Billy Ions med Joonas Sundman.
    79'
    Ilmari Niskanen
    Sjanse i Kuopio! Ilmari Niskanen (Kuopion Palloseura) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    80'
    80'
    Kuopion Palloseura angriper, men avslutningen til Ilmari Niskanen går utenfor.
    81'
    Juho Pirttijoki er tilbake på banen igjen.
    83'
    Ilmari Niskanen (Kuopion Palloseura) kommer til en målsjanse på Savon Sanomat Areena, men klarer ikke å score.
    84'
    84'
    Matej Hradecky
    Matej Hradecky (Seinajoen JK) pådrar seg et gult kort.
    84'
    85'
    Usman Sale
    Usman Sale (Kuopion Palloseura) kommer seg fri på Savon Sanomat Areena, men avslutningen går utenfor.
    87'
    88'
    89'
    Inn: Jiri Nissinen
    Ut: Usman Sale
    Arne Erlandsen gjør dagens andre bytte i Kuopio, når han tar ut Usman Sale og setter inn Jiri Nissinen.
    89'
    Inn: Ats Purje
    Ut: Aniekpeno Udo
    Bytte for Kuopion Palloseura. Ats Purje kommer inn for Aniekpeno Udo på Savon Sanomat Areena.
    89'
    90'
    Denys Oliynyk (Seinajoen JK) løfter inn en corner fra høyre på Savon Sanomat Areena.
    90'+3
    Jesse Ost
    Jesse Ost (Seinajoen JK) prøver å heade ballen i mål på Savon Sanomat Areena, men mislykkes.