Dagens dommer, Mattias Gestranius, blåser i gang kampen.
    Skudd utenfor mål, Seinajoen JK
    3'
    I Kuopio slår Petteri Pennanen en corner fra venstre.
    6'
    Mattias Gestranius signaliserer et frispark til Seinajoen JK på egen banehalvdel.
    6'
    Seinajoen JK tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    15'
    Mattias Gestranius tildeler Kuopio PS en corner. Petteri Pennanen sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    17'
    Seinajoen JK må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Kuopio PS.
    19'
    Frispark for Seinajoen JK på egen banehalvdel.
    19'
    Joonas Sundman (Seinajoen JK) slår en corner fra venstre side på Savon Sanomat Areena.
    22'
    Frispark for Kuopio PS på egen banehalvdel.
    22'
    23'
    24'
    27'
    Emile Paul Tendeng ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    28'
    Kuopion Palloseura, prøver et skudd, men det reddes
    30'
    Joonas Sundman
    Seinajoen JK fosser forover og Joonas Sundman fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    30'
    Rasmus Karjalainen
    Kuopio PS angriper på Savon Sanomat Areena og Rasmus Karjalainen skyter i stolpen!
    32'
    Seinajoen JK slipper å klare seg uten Emile Paul Tendeng som kommer tilbake på banen igjen.
    32'
    Spillerbytte - Kuopion Palloseura
    Inn: Hamed Coulibaly
    Ut: Lum Rexhepi
    Kuopio PS bytter ut Lum Rexhepi med Hamed Coulibaly. Dette er det første byttet som Jani Honkavaara gjør i dagens kamp.
    34'
    Petteri Pennanen (Kuopio PS) løfter inn en corner fra venstre på Savon Sanomat Areena.
    39'
    Billy Ions
    Målsjanse til Seinajoen JK! Billy Ions treffer mål, men keeper redder.
    39'
    39'
    Jesse Sarajarvi
    Sjanse til Seinajoen JK! Jesse Sarajarvi er nær ved å score, men keeper redder.
    41'
    41'
    Seinajoen JK angriper, men Mattias Gestranius blåser for offside.
    41'
    I Kuopio slår Joonas Sundman en corner fra venstre.
    42'
    I Kuopio har et frispark blitt tildelt Seinajoen JKet.
    43'
    Mattias Gestranius signaliserer et frispark til Kuopio PS like utenfor Seinajoen JK-området.
    45'
    Kuopio PS avanserer forover i Kuopio. Rasmus Karjalainen avslutter, men treffer ikke mål.
    45'+1
    45'+2
    Ats Purje
    Kuopio PS angriper i Kuopio. Ats Purje avslutter på mål, men greier ikke å score.
    48'
    Seinajoen JK, prøver et skudd, men det reddes
    48'
    Ats Purje
    Ats Purje (Kuopio PS) kommer seg fri på Savon Sanomat Areena, men avslutningen går utenfor.
    48'
    Kuopio PS angriper, men blir avblåst for offside.
    49'
    50'
    Billy Ions
    Seinajoen JK angriper. Billy Ions får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    50'
    Joonas Sundman (Seinajoen JK) løfter inn en corner fra venstre på Savon Sanomat Areena.
    50'
    51'
    Mål for Seinajoen JK!
    Kuopion Palloseura 0 - 1 Seinajoen JK
    Mål: Jesse Sarajarvi
    Målgivende: Joonas Sundman
    Mål! Seinajoen JK tar ledelsen 0-1 takket være en scoring av Jesse Sarajarvi på Savon Sanomat Areena. Flott spill fra Joonas Sundman før målet.
    53'
    Skade: Seinajoen JK
    55'
    Spillerbytte - Seinajoen JK
    Inn: Joona Lautamaja
    Ut: Richard Dorman
    Seinajoen JK gjør sitt første bytte. Richard Dorman erstattes av Joona Lautamaja.
    55'
    Mattias Gestranius tildeler Seinajoen JK en corner. Jesse Sarajarvi sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    62'
    62'
    Frispark til Seinajoen JK på halvdelen til Kuopio PS.
    63'
    Mattias Gestranius signaliserer et frispark til Kuopio PS på egen banehalvdel.
    63'
    Kuopio PS tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    66'
    68'
    Inn: Joni Makela
    Ut: Jere Hiltunen
    Jere Hiltunen (Kuopio PS) erstattes av Joni Makela.
    68'
    Frispark Seinajoen JK.
    69'
    Petteri Pennanen (Kuopio PS) løfter inn en corner fra høyre på Savon Sanomat Areena.
    73'
    Straffe til Kuopio PS!
    74'
    Kuopion Palloseura scorer på straffe!
    Kuopion Palloseura 1 - 1 Seinajoen JK
    Mål: Rasmus Karjalainen
    Mål! Kuopio PS får et straffespark i Kuopio. Rasmus Karjalainen tar vare på sjansen og utligner til 1-1.
    74'
    Inn: Jordan Mustoe
    Ut: Emile Paul Tendeng
    Bytte for Seinajoen JK. Jordan Mustoe kommer inn for Emile Paul Tendeng på Savon Sanomat Areena.
    75'
    Petteri Pennanen (Kuopio PS) slår en corner fra høyre side på Savon Sanomat Areena.
    77'
    Mattias Gestranius tildeler Kuopio PS en corner. Petteri Pennanen sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.