0-2
0-3
299
658

Hei, og hjertelig velkommen til livedekningen av cupoppgjøret mellom Kråkerøy og Fredrikstad.
    Kråkerøy har som kjent ikke spilt offisielle fotballkamper siden 26. oktober 2019. Da vant laget fra blomsterøya 1-0 over Årvoll.
    Fredrikstad har på sin side fått spilt en haug med fotballkamper de siste to årene, og rødbuksene er virkelig i dytten om dagen. I årets OBOS-liga ligger byens flaggskip på opprykksplass.
    Oppgjørene mellom disse to lagene er alltid spesielle, og da lagene sist møttes i 2017 ble det en cupbombe på Fredrikstad Stadion da Kråkerøy vant 1-0. Håvard Åsheim ble utvist etter 13 minutter, og lillebror slo storebror i 1. runde.
    Kråkerøy kommer til denne kampen med fire treningskamper i beina. De har endt med to seire og to tap. Hjemmelaget kommer senest fra en stygg smell mot 4. divisjonslaget Sprint Jeløy, der den gamle storheten fra Jeløya vant hele 5-1.
    Fredrikstad går i kveld inn i sin tredje kamp på syv dager, og har med seg en 3-1-seier over Bryne og et 1-1-resultat mot Strømmen i bagasjen.
    For Kråkerøy-trener Anders Østli blir dette oppgjøret noe spesielt. Den tidligere FFK-spilleren er ansatt som markedssjef i Fredrikstad, men skal i kveld lede laget sitt mot sin nåværende arbeidsgiver.
    Det nærmer seg kampstart her på Kråkerøy.
    Lagene entrer banen.
    0'
    Der er kampen igang.
    1'
    Kråkerøy vinner et innkast på FFKs halvdel.
    1'
    FFK forsøker å kombinere seg forbi på høyresiden, men Kråkerøy vår klarert og vinner et innkast.
    2'
    Sahlin slår langt mot Elyounoussi, men Begby får ryddet opp.
    3'
    Begby slår inn fra venstre, men Johansen får klarert. Kråkerøy vinner til slutt et frispark.
    4'
    Ingen enorm forskjell på lagene så langt. Kråkerøy har møtt FFK med mye energi her i åpningen.
    5'
    Krogsrud slår inn fra høyre, Fredrikstad klarerer.
    6'
    Øby slår i bakrom mot Anas, men Johansen får ryddet unna.
    6'
    Anas setter fart og prøver å tre gjennom mot Reuterswärd, men forsøket plukkes opp av en KIL-spiller.
    8'
    FFK ypper seg litt og det blir småfarlig, men hjemmelaget får ryddet unna. Kråkerøy vinner et frispark like etterpå.
    9'
    Engebretsen slår den rett i tverrliggeren. Kråkerøy beholder ballen.
    9'
    FFK holder trykket oppe og vinner en corner.
    11'
    Slås mot Isaksen på første stolpe, men headingsforsøket går over.
    11'
    Femmeter for Kråkerøy. Sahlin tar seg god tid og hjemmelaget flytter opp.
    12'
    FFK har tatt initiativet nå. Kråkerøy ligger lavt og venter.
    13'
    Reuterswärd kommer seg fri ute til venstre og slår hardt inn. Engebretsen klarerer.
    14'
    FFK trer seg gjennom og Anas får avsluttet fritt foran mål. Sahlin varter opp med en god redning.
    15'
    Forsøket havner på nettaket.
    15'
    Kråkerøy har stått godt mot FFK det første kvarteret!
    16'
    Engebretsen slår i bakrom, men ballen triller ut over dødlinja.
    17'
    Kråkerøy vinner et frispark på FFKs banehalvdel. Flytter opp folk her, hjemmelaget.
    18'
    Frisparket slås inn og Elyounoussi header inn igjen i feltet. Jenssen plukker.
    19'
    FFK får slått inn før hjemmelaget klarerer. Begby banker til på volley fra 17 meter, men Dypvik blokkerer.
    19'
    Stor sjanse for Kråkerøy! Berglund spiller gjennom til Elyounoussi, men alene med Håvar Jenssen varter FFKs sisteskanse opp med en god redning.
    20'
    FFK syr seg gjennom på høyresiden, men det vinkes av for offside.
    21'
    Da tar lagene en drikkepause på stillingen 0-0.
    23'
    Der er spillet igang igjen.
    25'
    FFK tar et frispark raskt og Øby slår langt mot Getz. Unggutten header videre mot Reuterswärd, men svensken går i offside.
    26'
    Fredrikstad sliter med å finne ut av hjemmelaget her. Dette har vært helt jevnspilt.
    28'
    FFK vinner et frispark i god posisjon.
    29'
    Øby slår inn, men det stanges unna.
    30'
    Ny femmeter for Kråkerøy. Halvtimen er passert.
    31'
    Nielsen rydder unnna.
    31'
    Slås over alt og alle. Ender med femmeter for FFK.
    32'
    Kråkerøy-keeper Sahlin blir liggende nede med en smell etter et FFK-angrep.
    35'
    Sahlin er på beina igjen og ballen er i spill.
    36'
    Kråkerøy vinner et innkast høyt i banen.
    36'
    Slås mot bakre stolpe, men headingen fra Huth går utenfor. Brukbar mulighet.
    37'
    Reuterswärd slår inn fra høyre. Syvertsen klarerer til corner.
    39'
    Går over alt og alle.
    39'
    Femmeter til Kråkerøy i det det er fem minutter igjen av omgangen.
    39'
    Kråkerøy prøver en ball i bakrom, men den triller helt inn til Jenssen. FFK tar over.
    41'
    Begby slår inn fra venstre og Solberg får et hode på ballen. Headingen går utenfor.
    44'
    Gult kort til Fredrikstad
    Olav Øby
    44'
    Det legges til minimum to minutter.
    45'+1
    Tas raskt. Kråkerøy klarerer.
    45'+1
    Nytt innlegg fra Reuterswärd ute til høyre. Klareres.
    45'+2
    45'+2
    Der er det pause på Kråkerøy Stadion, og stillingen er 0-0. Hjemmelaget Kråkerøy har stått godt opp mot FFK, og gjestene har kommet til svært få sjanser her i denne første omgangen. Hjemmelaget har hatt kampens største mulighet da Ridouan Elyounoussi kom alene med Håvar Jenssen. FFKs sisteskanse vartet imidlertid opp med en god redning, som sørget for at det fortsatt sto 0-0. Dermed er alt åpent inn mot den andre omgangen her på Kråkerøy!
    45'
    Kråkerøy sparker igang omgangen.
    46'
    Elyounoussi stikker i bakrom, men Jenssen er offensiv og får klarert.
    48'
    Mye dueller nede ved hjørneflagget, men FFK får til slutt klarert.
    49'
    Femmeter til FFK. Rotete åpning på denne omgangen.
    50'
    Øby slår corneren rett i mål, men dommer blåser frispark rett i forkant.
    52'
    Innlegg fra Isaksen ute til høyre, klareres.
    54'
    Frispark til Fredrikstad i fin posisjon. Øby får seg en smell.
    55'
    Spillerbytte - Fredrikstad
    Inn: Stian Stray Molde
    Ut: Kasander Getz
    55'
    Inn: Philip Sandvik Aukland
    Ut: Alexander Betten Hansen
    55'
    Mads Nielsen står ved ballen og skal ta frisparket.
    55'
    Kråkerøy scorer selvmål!
    Kråkerøy 0 - 1 Fredrikstad
    Mål: Magnus Kjellberg Johansen
    FFK tar ledelsen! Mads Nielsen banker til og frisparkforsøket går via Johansen og i mål bak Sahlin.
    56'
    Da var nullen sprukket for Kråkerøy.
    57'
    Så får Kråkerøy et brukbart frisparkforsøk, men ballen triller ut over dødlinja.
    58'
    Solberg får fyrt av et skudd og Sahlin redder. FFK beholder ball og Begby får skutt, men forsøket går over.
    59'
    Kråkerøy ser noe mer ustrukturert ut nå.
    60'
    Spillerbytte - Kråkerøy
    Inn: Siako Rizgar Hamadamin
    Ut: Elias Huth
    60'
    Aukland kaster mot Reuterswärd, men svensken når ikke ballen før den triller ut av banen.
    61'
    Kjempesjanse for FFK! Anas kommer seg fri ute til venstre og vipper ballen inn i feltet. Der er Reuterswärd som drar av en mann før han skyter, men Sahlin redder!
    62'
    Stray Molde får seg en smell, men kommer seg på beina igjen. FFK har innkast høyt i banen.
    63'
    Gult kort til Kråkerøy
    Ridouan Elyounoussi
    63'
    Solberg stusser en ball i bakrom, men Anas taper løpsduellen og ballen triller inn til Sahlin.
    64'
    God mulighet for Kråkerøy! Etter litt klabb og babb i feltet får Berglund skutt, men Jenssen redder på lekkert vis!
    65'
    Inn: Taofeek Ismaheel
    Ut: Love Reuterswärd
    66'
    Inn: Riki Alba
    Ut: Anas Farah
    66'
    Johansen slår inn fra venstre, men Nielsen får klarert.
    68'
    Nok en gang nære for hjemmelaget! Ballen havner på bakre hos Elyounoussi som ikke får til en skikkelig heading.
    68'
    Jenssen plukker ballen og setter igang hurtig, men Anas stoppes effektivt.
    69'
    Da tar lagene en drikkepause.
    69'
    Ballen er i spill igjen.
    71'
    Frispark til Kråkerøy i god posisjon. Krogsrud skal ta det.
    72'
    God mulighet for Kråkerøy! Engebretsen banker til fra distanse, men skuddet blokkeres til corner.
    73'
    Ny corner.
    73'
    Jenssen bokser og FFK kontrer.
    73'
    Jakob Ashenafi Dypvik
    Hindrer en FFK-kontring.
    74'
    Isaksen banker til fra distanse, Sahlin redder enkelt.
    75'
    Inn: Eivind Femdal
    Ut: Herman Trygve Nyegaard Dehn
    76'
    Kråkerøy får slått to innlegg på rappen, men det siste fra Syvertsen går over mål.
    77'
    Solberg slår inn fra høyre, men Ismaheel får ikke noe rent treff på ballen, og kula spretter over mål.
    78'
    Riki Alba banker til fra 16 meter. Forsøket går en liten meter utenfor.
    79'
    Stray Molde klarerer. Innkast til KIL.
    80'
    Kråkerøy kaster langt, men Jenssen plukker.
    81'
    Mål for Fredrikstad!
    Kråkerøy 0 - 2 Fredrikstad
    Mål: Nicolay Solberg
    Målgivende: Taofeek Ismaheel
    FFK dobler! Ismaheel spilles fri ute til venstre før han spiller ballen inn foran mål. Nicolay Solberg er på plass og bredsider inn 2-0 for gjestene.
    81'
    Da skal nok dette bli tøft for Kråkerøy.
    82'
    Hamadamin drar seg fri ute til venstre og fyrer, men skuddet går langt utenfor.
    83'
    Kråkerøy 0 - 3 Fredrikstad
    Mål: Ludvik Begby
    Målgivende: Riki Alba
    Så sitter det tredje! Riki Alba drar seg fri ute til høyre og slår inn langs bakken. Ute til venstre kommer Begby i fart og banker inn 3-0.
    84'
    Inn: Argtim Shabani
    Ut: Håkon Wæhler
    85'
    Inn: Bendik Vold Hovde
    Ut: Edvard Rafael Syvertsen
    85'
    Inn: Sadir Mohammed Abud
    Ut: Jesper Isaksen
    85'
    Stor mulighet! Alba header i tverrliggeren.
    86'
    To minutter igjen av oppgjøret her på Kråkerøy Stadion.
    88'
    Hamadamin slår inn fra høyre. Forsøket går over mål.
    89'
    Innkast til FFK høyt i banen.
    90'
    Aukland fyrer fra distanse. Via en KIL-spiller og til corner.
    90'
    FFK setter inn 4-0, men det vinkes for offside!
    90'
    Ikke fått opplyst noe tilleggstid her enda.
    90'+1
    Frispark til FFK i god posisjon.
    90'+2
    Begby banker til, men Sahlin redder.
    90'+2
    Minimum tre minutter er lagt til. Ett minutt gjenstår.
    90'+3
    Solberg blir sittende nede, men kommer seg til slutt opp igjen.
    90'+3
    90'+4
    Der er det over på Kråkerøy Stadion, og FFK vinner 3-0 og avanserer til andre runde i NM! Kråkerøy stod godt imot i den første omgangen, men i andre omgang tok FFK mer og mer over. Et frispark fra Mads Nielsen gikk via Magnus Johansen og inn i eget mål før Nicolay Solberg økte til 2-0. Ludvig Begby satte inn 3-0 til FFK på tampen, og fastsatte dermed sluttresultatet til 0-3. Dermed er FFK videre til andre runde i NM, som spilles allerede neste helg.