Ble dekket av Daniel Nerli Gussiås

Hei, og velkommen til vår livedekning av eliteserieoppgjøret mellom KBK og Tromsø.
    KBK XI (4-2-3-1): McDermott - Strand Nilsen, Dan Peter Ulvestad, Sivertsen, Coly - Kalludra, Hopmark, Pål Erik Ulvestad - Mucolli, Mawa, Gjertsen
    Tromsø XI: (3-5-2): Karlstrøm, Gundersen, Øyvann, Psyche, Yttergård Jensen, Totland, Nielsen, Kitolano, Opsahl, Mikkelsen, Ebiye
    Etter å i aller høyeste grad ha vært med i medalje-kampen, har KBK vært inne i en blytung periode i det siste. Tre strake kamper uten seier er fasit før Tromsø nå venter på motsatt banehalvdel.
    Dagens gjester har en formpil som peker motsatt vei. De har distansert nedrykksstriden med fire seire på de fem siste.
    Straks klart for avspark i Kristiansund!
    Psyche mister ballen umiddelbart og forærer sine tidligere lagkamerater en stor mulighet. Moses Mawa klarer ikke ta vare på den.
    1'
    Mucolli feller Opsahl midt på banen. Frispark.
    3'
    Kitolano ser etter Ebiye på topp. Rett inn til McDermott.
    3'
    Ebiye er for tøff med Ulvestad. Frispark KBK.
    5'
    Mawa ligger nede etter nok en tøff duell med Psyche.
    8'
    Tromsø får frispark inne i egen boks etter et hjørnespark.
    10'
    Gundersen med en livsfarlig tversoverpasning som Mawa nesten får med seg. Slipper unna med skrekken der.
    11'
    Hele stadion roper på corner etter en duell mellom Mawa og Psyche. Dommer Usman Aslam sier nei.
    13'
    For en mulighet! Mucolli skrur på og er helfrekk i det han drar seg inn i feltet. Slår knallhardt på tvers, via et bein, og mot Mawa på bakre. Berøringen fra TIL-spilleren setter spissen ut av spill, og dermed rekker han ikke avslutte mot det åpne målet!
    13'
    KBK får ingenting ut av den påfølgende corneren.
    15'
    Mål for Kristiansund!
    Kristiansund 1 - 0 Tromsø
    Mål: Liridon Kalludra
    Målgivende: Torgil Gjertsen
    Der sitter den for vertene! Fin og hurtig fotball fra hjemmelaget sørger for at Kulludra kan smelle ballen i nettet fra kort hold. Eminent innlegg i forkant!
    17'
    Kitolano er på tokt inne i KBKs 16-meter. Får slått inn, men ingen lagkamerater følger på.
    20'
    Psyche har slitt hittil. Lager enda et frispark nå.
    23'
    Mange stopp i spillet for øyeblikket.
    25'
    Totland legger inn på pannebrasken til Gundersen. Midtstopperen evner ikke å få avslutningen på mål.
    27'
    Tendenser i Tromsø-laget nå.
    28'
    KBK med kontringen nå, men Mawa går seg fast.
    30'
    Mawa nære! Spilles igjennom og kommer alene med keeper, men avslutningen stoppes! Står fortsatt bare med den ene scoringen i KBK-drakta, Moses Mawa.
    31'
    Karlstrøm plukker den påfølgende corneren.
    32'
    Mål for Tromsø!
    Kristiansund 1 - 1 Tromsø
    Mål: August Mikkelsen
    FOR EN SCORING FRA UNGGUTTEN! Klemmer til fra godt over 25 meter - via tverrligger - og inn i nettet. En kandidat til årets mål!
    36'
    Keeper Karlstrøm mister ballen i det han skal ut og fange i feltet! SLipper med skrekken der, gjestene.
    39'
    Mikkelsen går ned i feltet etter det som ser ut til å være en dytt fra Ulvestad! Dommer lar den passere.
    41'
    Svinger mye frem og tilbake for øyeblikket.
    42'
    Coly vender spillet på lekkert vis. Gjertsen stoppes i det han skal utfordre inn i banen.
    44'
    Det legges til ett minutt på Nordmøre.
    45'+1
    Vi er i gang igjen!
    46'
    Spillerbytte - Tromsø
    Inn: Anders Jenssen
    Ut: Casper Øyvann
    46'
    Inn: Zdenek Ondrasek
    Ut: Ebiye Moses
    46'
    Spørs om gjestene klarer å skape litt mer med Ondrasek på topp. Mikkelsens scoring var den eneste avslutningen Tromsø hadde på mål før pause.
    48'
    Mikkelsen drar seg inn i banen og får skutt! Corner.
    49'
    Den slås inn både en og to ganger. Til slutt fyrer Yttergård Jensen av, men langt utenfor.
    50'
    Mikkelsen inn i banen igjen, før han finner rekkekamerat Kitolano. Han får skutt, men McDermott ligger og venter.
    51'
    Mikkelsen parkerer Hopmark, men stoppes i neste trekk av Ulvestad.
    53'
    Snudd helt om kampen nå. Tromsø det førende laget.
    53'
    Opsahl slår en corner inn mot Gundersen. Headingen over.
    53'
    Coly rager høyest når KBK får corner. Keeper fanger.
    55'
    Ondrasek får hodet på et innlegg. Utenfor.
    56'
    KBK våknet litt mer til live igjen.
    58'
    Mikkelsen nære sitt andre! Spiller vegg før han får igjen ballen. Forsøker å bredside den i motsatt, men ballen sklir litt av foten i det han skal avslutte. Utenfor!
    59'
    Timen passert på Nordmøre. Roet seg betraktelig etter hektiske åpningsminutter av den andre omgangen.
    61'
    Mikkelsen er over alt nå. Sist på en heading denne gangen. Utenfor.
    63'
    Strand Nilsen farlig frempå. Godt innlegg, men ingen medspillere er på andre enden av pasningen.
    63'
    Mawa med et enormt raid, men litt som tidligere i år skorter det når alt kommer til alt. Utspill fra Karlstrøm.
    65'
    Gult kort til Kristiansund
    Liridon Kalludra
    Er alt for sen inn der, målscoreren. Nesten heldig at han slipper unna med det gule der, ettersom han viser knotter oppover leggen.
    67'
    Coly med en pasning uten adresse.
    68'
    Der holder det på å gå galt i KBK-forsvaret! McDermott feilberegner, mens Ulvestad slipper Ondrasek bak seg. Plutselig får "Kobraen" stå helt alene inne i feltet. Svakt av ham å ikke få headingen på mål!
    70'
    Hjemmelaget skal gjøre et dobbeltbytte.
    72'
    Dan Peter Ulvestad
    KBK-kapteinen meier ned Mikkelsen. Alt for sen der. Klink gult!
    73'
    Spillerbytte - Kristiansund
    Inn: Bendik Bye
    Ut: Agon Mucolli
    73'
    Inn: Jesper Isaksen
    Ut: Moses Dramwi Mawa
    73'
    Inn: Adam Orn Arnarson
    Ut: Niklas Vesterlund
    75'
    Inn: Daniel Berntsen
    Ut: Sakarias Opsahl
    76'
    Kitolano driver fremover med ballen. Sparkes ned av Jesper Isaksen.
    76'
    Jesper Isaksen
    76'
    Mikkelsen forsøker seg fra 23 meter. Himmelhøyt over fra unggutten.
    77'
    Får vi en vinner her da?
    80'
    En corner stusses videre, og det er nesten for hjemmelaget!
    84'
    Hjemmelaget virker å være mest sultne på alle poengene her. Tromsø er så godt som klar for neste Eliteserie-sesong.
    85'
    Inn: Amin Askar
    Ut: Erlend Sivertsen
    86'
    Inn: Sander Erik Kartum
    Ut: Torgil Gjertsen
    86'
    Tromsø med frispark ute i korridor.
    88'
    Mikkelsen får kranglet med seg ballen inn i feltet. Skal spille ut 45, men der er Coly.
    89'
    Berntsen skyter - like utenfor!
    89'
    Dommer Aslam ser an fordelen før han blåser frispark til hjemmelaget midt på Tromsøs halvdel.
    89'
    Det legges til tre minutter på Kristiansund stadion.
    90'
    Inn: Isak Amundsen
    Ut: August Mikkelsen
    90'+1
    Nytt TIL-frispark inne på KBKs halvdel.
    90'+2
    Denne heades unna.
    90'+2
    Amin Askar blokkerer et innlegg etter flott TIL-kombinasjoner. Corner for gjestene. Skal de stikke av med alle poengene da?!
    90'+2
    Pål Erik Ulvestad stanger den unna! Totland fyrer av på returen, men er ikke i nærheten av å treffe mål.