Strømsgodset (4-4-2): Janukiewicz - Vilsvik, Glesnes, Høibråten, Parr - Jradi, Hauger, Santos, Nguen - Engblom, Tagbajumi
    Ingen Marcus Pedersen i troppen til Godset. Fødsel på gang?
    0'
    Kristiansund (4-4-2): McDermott - Coly, Baranov, Ulvestad, Aasbak - Kalludra, Qaka, Hopmark, Rønningen - Stokke, Mendy
    0'
    Hjemmelaget sparker i gang kampen. Dan Peter Ulvestad forsøker å slå langt fra start, men er upresis.
    1'
    Kalludra løfter mot bakre stolpe. Den blir litt for lang fra venstrekanten.
    1'
    Vilsvik er nede for telling og tar seg litt til foten, men er tilbake på beina og spillet fortsetter.
    2'
    En lang ball blir enkelt headet tilbake til keeper fra Jakob Glesnes. Solid av midtstopperen.
    3'
    Tagbajumi går overende i vertenes sekstenmeter, men den fysiske spissen får ingenting av dommer Espen Eskås.
    4'
    Janukiewicz bokser unna corneren fra Rønningen.
    5'
    Glesnes slår langt mot Tagbajumi. McDermott plukker enkelt headingen fra Godset-spissen.
    6'
    Godset kombinerer fint sentralt, før de slipper ballen ut til offensive Vilsvik. Innlegget er imidlertid svakt.
    7'
    Coly header innlegget fra Vilsvik til corner.
    8'
    Bassel Jradi slår inn. Ballen blir klarert på første stolpe, men Godset vinner et frispark i farlig innleggsposisjon.
    8'
    Jradi slår presist inn og ballen får en farlig stuss, men det er blåst.
    9'
    Det er bortelaget som er i ferd med å ta tak i denne kampen nå. Etablerer seg stadig høyere på vertenes halvdel.
    10'
    Coly må nok en gang avverge til corner. Den slås kort.
    11'
    Vertene blir satt under press i oppbyggingsfasen, men er trygg med ballen. Til slutt tvinges de til å slå langt, og da er Godset-kaptein Jakob Glesnes sterk.
    12'
    Bassel Jradi mener han blir hindret i skuddøyeblikket, men får ikke frispark av dagens dommer.
    12'
    Tagbajumi er sterk når han fører fremover. Finner Jradi som legger ut til Vilsvik. Ulvestad klarerer innlegget fra høyrebacken.
    14'
    Bortelaget trykker litt på, men det har ikke klart å skape en skikkelig målsjanse ennå.
    15'
    Qaka viser ro og oversikt når han spiller seg ut av en trang situasjon med en god pasning til Coly.
    16'
    Kristiansund forsøker å kombinere seg gjennom på høyresiden. Stoppes.
    18'
    Mendy og Høibråten i en tøff duell. Sistnevnte får frisparket.
    19'
    Rønningen går for hardt inn i Jonathan Parr og får frispark imot seg.
    20'
    Godset kombinerer fint og Parr slår inn fra venstre. Upresist.
    22'
    På ingen måte noen rysare av en fotballkamp foreløpig.
    23'
    Jradi setter fart fremover og slipper fint til Vilsvik. Baranov kommer inn og avverger.
    23'
    Innlegg fra Aasbak. Heades unna.
    25'
    Coly nede for telling.
    27'
    Godset spiller seg frem på høyresiden igjen. Vinner et hjørnespark.
    29'
    Nære på for Godset! En corner fra Jradi heades inn igjen. Benjamin Stokke står på streken, men holder på å rote ballen i mål.
    30'
    Innlegg fra Coly. Mendy stusser nesten ballen frem til Rønningen.
    33'
    Parr slår fra venstre. Ny corner til bortelaget.
    33'
    McDermott bokser unna corneren fra Jradi.
    35'
    Bjerkås slår inn til Mendy, men det er vinket.
    36'
    Fremdeles ikke mye å rapportere om fra Kristiansund stadion, utenom innkast, cornere og en del innlegg.
    39'
    Nyheten om at Sandefjord har tatt ledelsen mot Molde er det som har skapt mest glede i Kristansund foreløpig.
    41'
    Jradi slår kort. Renner ut i sanden.
    41'
    Hjemmelaget kan kontre, men Qaka er upresis i avleveringen.
    42'
    Klokken tikker mot pause.
    44'
    Lagt til tre minutter.
    45'+1
    Glesnes slår langt Tagbajumi. Nguen vinner andreballen. Parr slår inn i feltet, men innlegget er litt for høyt for Jradi.
    45'+3
    45'+3
    46'
    Pontus Engblom tar avspark i andre omgang.
    46'
    Glesnes viser igjen at han er dominant i luftrommet. Har vært meget solid for gjestene i dag.
    47'
    Kristiansund forsøker å slå gjennom til Stokke, men den går helt inn til Godsets keeper. Det er en del rom bak forsvarsfireren til bortelaget som vertene kanskje kan utnytte.
    49'
    Ulvestad sleiver ballen til hjørnespark.
    52'
    Nguen får tilsynelatende en god mulighet, men det er vinket.
    53'
    Jradi mister ballen, men er ikke fornøyd med at dommeren ikke gir han frispark.
    54'
    Nguen kommer til skudd, men det er ikke nok kraft i skuddet til å teste McDermott skikkelig.
    55'
    Rønningen skyter langt utenfor fra 18 meter. Det er det nærmeste hjemmelaget har vært, og det sier ikke rent lite.
    56'
    Kampen har imidlertid kviknet litt mer til liv, og spillet svinger litt mer frem og tilbake.
    56'
    Et frispark finner nesten veien til Bjerkås. Blir femmeter.
    57'
    Kristiansund løfter ballen frem til Rønningen. Midtbanespilleren har gått på et fint løp, men skuddet går skyhøyt over. Har ikke stilt inn siktet helt i dag, virker det som.
    58'
    Mendy blir spilt fri i bakrom. Kristiansund-spissen avslutter, men den går like til side for mål.
    59'
    Nguen fører fint fremover, men er akkurat litt for upresis når han skal spille gjennom Engblom.
    62'
    Upresist innlegg fra Vilsvik. Går bak mål.
    64'
    Mål for Kristiansund!
    Kristiansund 1 - 0 Strømsgodset
    Mål: Jean Allasane Mendy
    Målgivende: Joakim Bjerkås
    Der sitter den plutselig! Joakim Bjerkås flikker videre et langt innkast fra venstre, og Mendy plukker opp ballen. Kristiansund-spissen vender opp og skaffer seg en meter på Jonathan Parr. Det er nok for Jean Alassane Mendy, som banker ballen ned i hjørnet med venstrefoten fra 22 meter.
    66'
    Gult kort til Strømsgodset
    Bassel Jradi
    68'
    Det meldes om 3658 tilskuere i Kristiansund. Det er nesten fullsatt.
    69'
    Kjempesjanse for hjemmelaget! Benjamin Stokke får til en heading etter et fantastisk innlegg fra innbytter Bjerkås, men Janukiewizcz varter opp med en fantastisk redning.
    70'
    Qaka får tilsyn av det medisinske apparatet etter å ha blitt lagt i bakken av Tagbajumi.
    72'
    Hjemmelaget vinner en corner fra venstre. Den stusses over mål fra Jonas Rønningen.
    73'
    Vertene har tatt mer og mer over kampen og har vært det beste laget i andre omgang.
    75'
    Godset prøver seg, men Kristiansund får kontroll over situasjonen.
    78'
    Bortelaget får et frispark i fin posisjon. Ulland Andersen slår inn mot bakre. Ballen havner ut igjen hos Jakob Glesnes, som klinker til, men McDermott varter opp med en god redning.
    80'
    Kristiansund 2 - 0 Strømsgodset
    Mål: Daouda Bamba
    Målgivende: Jonas Rønningen
    For en målmaskin! Bamba har bare vært på banen i 81 sekunder, når han spilles gjennom, kikker opp og triller ballen mellom beina på Janukiewicz.