Coly prøver med et slags brassespark på den corneren. Går skyhøyt over.
    Kitolano får seg en smell i ryggen. Er oppe igjen.
    5'
    KBK presser høyt. Tvinger Molde til å slå langt.
    6'
    Dommeren tar en prat med Hussain etter en holding på Pål Erik Ulvestad. Beholder kortet i lommen.
    7'
    Ny corner til KBK. Kommer til avslutning som keeper slipper til hjørnespark. Frisk åpning av hjemmelaget.
    9'
    Den corneren blir for lang fra Pellegrino. Går bak mål og til utspill.
    10'
    Pellegrino er på vei gjennom, får ballen litt for langt foran seg. Innlegget går bak mål.
    11'
    Eikrem er voldsomt uenig med dommeren som blåser hands på han rett ved mål. Eikrem vil ha straffe. Det er Coly som bommer på ballen med et høyt spark og treffer Eikrem. TV-bildene viser at Eikrem har et poeng...
    13'
    Leke James
    Leke James blir servert av Coly som slurver. Skuddet er fra veldig skrått hold og går til side for mål.
    15'
    Molde får sitt første hjørnespark. Coly er sist på ballen.
    18'
    Dårlig redningsforsøk av Mbaye på en utboksing. Leke James får ballen, vender hurtig og får skutt. Ballen går via en KBK-forsvarer og til corner. Slett keeperspill.
    19'
    Mbaye må ha legetilsyn. Eirik Holmen Johansen blir umiddelbart satt i oppvarming. Keeperen har problemer med en finger i venstrehånden, ser det ut som.
    20'
    Mbaye må gi seg.
    21'
    Spillerbytte - Kristiansund
    Inn: Eirik Holmen Johansen
    Ut: Serigne Mor Mbaye
    22'
    Kastrati gjør alt riktig og kommer seg løs på høyresiden. Innlegget blir litt for upresist.
    24'
    Eikrem får styre mer og mer.
    27'
    Coly får seg en smell i det han stopper en Molde-sjanse foran nesen på Leke James.
    28'
    Pent angrepsspill av KBK. Kommer seg rundt på venstresiden. Hussain får hindret en målsjanse. Slår ballen ut til hjørnespark.
    29'
    Nå treffer Pellegrino bedre på corneren. Kastrati får headet på første stolpe, men ballen går utenfor.
    30'
    Gult kort til Kristiansund
    Pål Erik Ulvestad
    31'
    Gult kort til Molde
    Etzaz Hussain
    31'
    Pål Erik Ulvestad "kakker" Hussain på leggen og Hussain svarer. De belønnes begge med gult kort.
    32'
    Kitolano - venstrebacken - er med opp. Fikser corner til Molde.
    33'
    Hestad får frispark. Hopmark forårsaker det. Det er skuddhold for Eikrem, dette. 26 meter. Eikrem prøver høyrefoten. Skuddet går langt over.
    35'
    Pellegrino blir spilt fri etter at Eikrem har mistet ballen. Bjørnbak kommer til unnsetning idet "Pelle" skal avslutte. Corner.
    38'
    Coly heldig som slipper gult kort for fellingen av Hestad. Dommer Skjerven lot spillet fortsette, men Molde beholdt ballen i så mange trekk at dommeren må ha glemt hva som skjedde...
    41'
    Kastrati er nede for andre gang. Melder seg til tjeneste igjen, han.
    42'
    Det er lagt til hele fem minutter.
    45'+2
    Hussain prøver et skudd med fin retning. Det blokkeres av Dan Peter Ulvestad og til corner.
    45'+3
    KBK-fansen vil ha med seg "hele stadion" på klappsalvene... Mangler jo 4000 tilskuere i disse corona-tider.
    45'+4
    Kastrati kliner til fra 17 meter. Keeper får dyttet ballen over til corner.
    45'+5
    Bedre fra Linde på den corneren. Bokser den langt ut.
    45'+5
    Nok en corner til KBK.
    45'+5
    Eikrem oppgitt i pauseintervjuet med Eurosport. Mener han blir snytt for straffespark.
    - Vi starter bra og kommer til noen halvsjanser, så spiser de seg inn i kampen og dikterer spillet i perioder. Det er som forventet, Molde er et godt lag, mener KBK-trener Michelsen.
    Kastrati blåses av for offside. Stikker litt for tidlig inn mot bakerste stolpe.
    46'
    Amin Askar skal inn for KBK, ser det ut som. Får en peptalk av Michelsen nå.
    49'
    Mål for Kristiansund!
    Kristiansund 1 - 0 Molde
    Mål: Amahl Pellegrino
    Målgivende: Pål Erik Ulvestad
    Bjørnbak gjør en kjempetabbe og lar ballen gå forbi seg. Det ser Pellegrino som snapper den opp og går rett på mål. Setter ballen over keeper og i mål. Det er "Pelle"s femte mål på fire kamper.
    53'
    Pellegrino får en ny sjanse. Ballen faller ned i beina, men skuddet går utenfor. Ikke spesielt imponerende forsvarsspill av Molde nå.
    58'
    Molde får corner.
    59'
    Dårlig slått. For høyt og for langt fra Eikrem. Går til utspill fra mål.
    60'
    Eikrem frustrert nå. Vil ha mer bevegelse i Molde-laget.
    61'
    Timen er passert. Hva gjør Molde nå?
    61'
    Molde har flere spillere i oppvarming - blant annet Ohi.
    62'
    Nok en corner til Molde. Bjørnbak kommer opp. Har jo noe å revansjere...
    63'
    Nope, blir ikke noe av den corneren heller.
    64'
    Mål for Molde!
    Kristiansund 1 - 1 Molde
    Mål: Etzaz Hussain
    Målgivende: Martin Bjørnbak
    Så er vi like langt! Det er Hussain som kommer til skudd fra rundt 16 meter. Ballen går via Coly og skifter retning. Keeper er utspilt. Og gjett hvem som har målgivende: Martin Bjørnbak.
    64'
    Molde skaper mer nå. Trenger ett mål til for å holde tritt med Bodø/Glimt.
    68'
    Corner til Molde.
    69'
    Spillerbytte - Molde
    Inn: Ola Brynhildsen
    Ut: Etzaz Hussain
    69'
    Inn: Ohi Omoijuanfo
    Ut: Erling Knudtzon
    70'
    Molde har hatt ballen i 70,3 prosent av tiden de siste fem minuttene.
    70'
    Klabb og babb i KBK-forsvaret. Ulvestad får klarert. Men Molde vinner ballen igjen. KBK trykkes bakover. Corner.
    71'
    Kitolano må gi seg.
    72'
    Inn: Henry Wingo
    Ut: John Kitolano
    73'
    Kristiansund 1 - 2 Molde
    Molde lykkes endelig på en dødball. Det er et selvmål, ballen går via Pål Erik Ulvestad og mål.
    73'
    Inn: Bendik Bye
    Ut: Sondre Sørli
    75'
    Inn: Amin Askar
    Ut: Liridon Kalludra
    75'
    Og nå sitter Aasbak nede. Har en strekk i høyre lår ser det ut som.
    76'
    Inn: Faris Pemi Moumbagna
    Ut: Amahl Pellegrino
    79'
    Inn: Erlend Sivertsen
    Ut: Christoffer Aasbak
    82'
    Da er det fire plussmål som skiller Glimt og Molde i toppen - om dette skulle holde seg.
    83'
    Eirik Ulland Andersen skal innpå for Molde.
    84'
    Inn: Eirik Ulland Andersen
    Ut: Magnus Wolff Eikrem
    85'
    Corner til KBK.
    87'
    Farlig, ballen blir stusset bakover av Bye, men ingen andre KBK-spillere klarer å nå ballen.
    88'
    Molde har veeeeldig god tid nå...
    89'
    Hestad får gå og gå og gå. Får avslutte fra 16 meter. Skuddet kommer keeper ned på og holder ballen.
    90'
    Det er lagt til fire minutter.
    90'+1
    KBK får en siste mulighet. Det er corner. Keeper Holmen Johansen kommer opp på den.
    90'+3
    Aursnes feller Kastrati. Dommer står fire meter unna. Og vi er fire minutter på overtid.
    90'+4
    Hopmark gjør seg klar.
    90'+5
    Kristiansund scorer på straffe!
    Kristiansund 2 - 2 Molde
    Mål: Andreas Hopmark
    Hopmark setter ballen til venstre for keeper. Michelsen turte ikke å se på. Men vi er like langt. Keeper går jo alt for tidlig til høyrehjørnet.
    90'+6
    For en dramatikk på tampen her! Da har Glimt to poengs ledelse på Molde.
    - Dette var skuffende. Vi burde vært mer kynisk, men det er sånn som kan skje i fotball, sier Magnus Wolff Eikrem til Eurosport.
    - Det er rart at han plutselig blåser nå, sier Eikrem om straffesituasjonen med Kastrati. - De har hatt lenge pause de også, sier han og sikter til dommer Skjerven.
    - Vi har ingen andre å skylde på enn oss selv. Det er en lite kynisk avslutning for vår del. Vi får nå med oss ett poeng, så er det bittert at vi roter det til, sier Molde-trener Erling Moe til Eurosport.