0-2
0-3

Ble dekket av Ole Kristian Strøm

Norges lag: Cecilie Fiskerstrand – Tuva Hansen, Guro Bergsvand, Maria Thorisdottir – Amalie Eikeland, Ingrid Syrstad Engen, Frida Maanum, Julie Blakstad – Caroline Graham Hansen, Guro Reiten - Lisa-Marie Karlseng Utland.
    Guro Bergsvand, Anna Jøsendal og Rugile Rulyte er på sin første samling. Bergsvand scoret mot Armenia - og spiller fra start også i Pristina tirsdag.
    Norge vant sist torsdag 10–0 over Armenia i sin åpningskamp i VM-kvalifiseringen.
    Kosovo spilte 1-1 mot nabo Albania i sin første kvalik-kamp. Den gikk på utebane.
    Det går en rekke kvalifiseringskamper i kveld. Blant annet spiller Sverige hjemme mot Georgia. To kamper er allerede slutt: Russland-Montenegro 5-0 og Tyskland-Serbia 5-1. Nadjezjda Smirnova scoret tre mål for Russland.
    Kampen sendes på NRK2 kl. 18.55.
    Så å si tomme tribuner i Pristina, hovedstaden i Kosovo.
    Caroline Graham Hansen er lagkaptein for Norge.
    Det er tre endringer siden startoppstillingen mot Armenia: Utland inn på topp, Syrstad Engen på midtbanen og Amalie Eikeland på høyre kant.
    0'
    Norge har trebackslinje.
    1'
    Kosovo er trolig noe bedre enn Norges siste motstander, Armenia.
    1'
    Norge setter tilsynelatende ballen i mål - men assistentdommeren mener at ballen ikke var inne. Praktfullt norsk angrep med innlegg fra Blakstad. Utland header, og returen blir tilsynelatende satt i mål.
    4'
    Dette er bare tredje gang Kosovo er med i en kvalifisering til et mesterskap.
    8'
    Megasjanse til Norge - men en Kosovo-spiller får avverget. Graham Hansen legger tilbake til Tuva Hansen, men skuddet blir blokkert.
    9'
    Reiten avblåst for offside.
    11'
    Kosovo scorer selvmål!
    Kosovo 0 - 1 Norge
    Maanum starter ballet, Reiten legger inn retning Utland - men en Kosovospiller beiner ballen i eget mål. Det er Avduli som er uheldig.
    12'
    Eikeland legger inn, men Utland rekker ikke ballen. Der kunne det kjapt ha vært 2-0.
    14'
    Norge står høyt nå.
    16'
    Syrstad Engen gjør en god defensiv jobb når Kosovo kommer på besøk.
    16'
    Graham Hansen prøver seg på et skudd - men det blir rett på keeper.
    17'
    Blakstad avblåst for offside - men det er feil avgjørelse.
    18'
    Kjempesjanse når Graham Hansen går til dødlinjen og legger tilbake - men Blakstad får ikke avsluttet.
    20'
    Graham Hansen går alene og skyter med høyrebeinet - utenfor og over.
    21'
    Norge leder altså 1-0 når vi nærmer oss halvspilt 1. omgang.
    21'
    Norge trekker seg litt tilbake og lar Kosovo sette igang fra egen keeper - for så å angripe Kosovo-spillerne.
    23'
    Kveldens dommertrio er fra Estland.
    25'
    Tuva Hansen gjør et fantastisk forarbeid, men Graham Hansens skudd blir stoppet av keeper.
    26'
    Kosovo-keeper ligger nede.
    27'
    Norges keeper Cecilie Fiskerstrand har fortsatt ikke vært nær ballen.
    30'
    Tuva Hansen prøver å ta initiativ - men finner ingen å spille til.
    31'
    Eikeland legger inn etter et fint angrep. Men ballen har ikke adresse til noen norsk spiller.
    31'
    Kosovos Kryeziu ligger nede etter en duell med Utland.
    32'
    Nydelig angrep der Graham Hansen spiller Reiten - men innlegget når ikke Utland. Keeper er ute og fanger ballen.
    33'
    Graham Hansen viser noen lekkerbiskener fra sitt tekniske repertoar - men avslutningen går over.
    34'
    Eikeland blir hardt taklet av Gashi. Men kommer seg på beina igjen.
    35'
    Mål for Norge!
    Kosovo 0 - 2 Norge
    Mål: Julie Blakstad
    Målgivende: Amalie Eikeland
    Nå løsner det kanskje for Norge! Eikeland kommer på høyresiden og legger inn til Blakstad, som kommer på et fint løp. Hun klarer å få opp foten og sette ballen i nettet. Meget bra angrep!
    36'
    Nytt innlegg fra Eikeland - men denne gang altfor dårlig. Enkel jobb for keeper.
    37'
    Så får keeper Fiskerstrand berøre ballen - etter et tilbakespill!
    37'
    Graham Hansen ligger nede.
    38'
    Fiskerstrand løper frem og tilbake for å holde varmen.
    38'
    Graham Hansen hinker videre. Det ser ut til å gå bra.
    39'
    Eikeland med nok et innlegg - og nok en gang ikke så vellykket.
    40'
    Norge har en trygg ledelse i denne kvalifiseringskampen.
    40'
    Eikeland skyter over - med venstrefoten.
    41'
    Graham Hansen og Reiten kombinerer fint, men Kosovo klarer å rydde opp før ballen kommer til Eikeland.
    43'
    Bedre innlegg fra Eikeland denne gang - men Utland taper hodeduellen.
    44'
    Meget bra skudd fra Blakstad - men keeper redder med høyrehånden.
    44'
    Corneren fra Graham Hansen blir bokset ut av keeper.
    44'
    Glimrende norsk spill men Graham Hansen klarer ikke å tre igjennom Utland.
    45'
    Norge har hatt en godkjent omgang - men leder likevel bare 2-0 til pause.
    45'
    To minutter er lagt til.
    45'+1
    Eikeland med kjempemulighet - men ballen går via en Kosovo-spiller og til corner.
    46'
    Graham Hansen legger corneren - men keeper er ute og bokser.
    46'
    Kosovo gjør to bytter i pausen: Besjana Recica går ut, Donika Grajqevci inn. Viola Avduli går ut, Fatlinda Ramaj kommer inn.
    46'
    Graham Hansen med vakker pasning til Eikeland, som legger inn - men der blir ikke de norske spillerne enige om hvem som skal avslutte.
    49'
    Syrstad Engen prøver å spille gjennom Eikeland - men ballen går ut over dødlinjen og til utspark.
    50'
    Utland header utenfor.
    51'
    Graham Hansen blir tatt innenfor 16-meteren og skal ha straffe - men dommeren vinker spillet videre.
    52'
    Graham Hansen med nok et svakt skudd. Burde kanskje ha sett Eikeland der.
    53'
    Graham Hansen med genial pasning til Eikeland på kanten - men hun klarer ikke å holde ballen i spill. Femmeter til Kosovo.
    54'
    Syrstad Engen løper opp Kosovo-spiller etter at Tuva Hansen har slurvet.
    55'
    Kosovo 0 - 3 Norge
    Mål: Lisa-Marie Utland
    Målgivende: Frida Maanum
    Bærre lekkert! Guro Reiten og Maanum kombinerer flott og Utland får æren av å sette ballen i åpent mål.
    56'
    Syrstad Engen ligger nede og har det vondt.
    58'
    Syrstad Engen kommer seg på beina igjen. Det er nakken som er vond.
    58'
    Spillerbytte - Norge
    Inn: Vilde Bøe Risa
    Ut: Ingrid Syrstad Engen
    60'
    Bergsvand går ut og Elisabeth Terland kommer inn.
    60'
    Graham Hansen skyter utenfor.
    62'
    Gult kort til Kosovo
    Gult kort til Limani.
    63'
    Limani går ut. Inn kommer Lumbardha Misini.
    63'
    Terland kombinerer med Graham Hansen - men Terland klarer ikke å få til noen avslutning.
    65'
    Misini får gult kort.
    66'
    Kosovo er over midtstreken ...
    68'
    Reiten legger inn, men der er det ingen til å avslutte. Men det ender med norsk hjørnespark.
    68'
    Corneren går i retning Utland - men keeper får en hånd på ballen.
    69'
    Så er Fiskerstrand nær ballen ...
    69'
    Stor norsk sjanse når Blakstad kommer på siden, men ballen blir klarert foran Utland.
    70'
    Graham Hansen får frispark rett utenfor 16-meteren.
    71'
    Her lukter det skudd fra Reiten!
    71'
    Graham Hansen skyter - rett i muren.
    71'
    Reiten legger inn - og et Kosovo-hode gir corner.
    72'
    Graham Hansens corner blir klarert.
    73'
    Inn: Emilie Haavi
    Ut: Julie Blakstad
    73'
    Inn: Synne Skinnes Hansen
    Ut: Amalie Eikeland
    73'
    Bytte hos Kosovo: Ut Biqkaj, inn Ejupi.
    74'
    Utland setter ballen utenfor fra fire meters hold ... Klarer ikke å stokke beina for å sette ballen i mål.
    75'
    Maanum til Haavi - som skaffer Norge corner.
    76'
    Haavi legger inn - men en Kosovo-spiller får vekk ballen rett foran nesa på Utland.
    77'
    Alt handler om hvor stor seieren skal bli.
    79'
    Enorm sjanse!! Vilde Bøe Risa blåser ballen over fra kort hold. Alene med keeper.