Frispark til Kosovo på halvdelen til Hellas.
    Georgios Tzavellas (Hellas) får et gult kort av dommer Francois Letexier.
    Francois Letexier signaliserer et frispark til Kosovo.
    6'
    I Pristina slår Valon Berisha en corner fra høyre.
    18'
    Milot Rashica
    Kosovo avanserer forover i Pristina. Milot Rashica avslutter, men treffer ikke mål.
    18'
    Tasos Bakasetas (Hellas) slår en corner fra venstre side på Fadil Vokrri Stadium.
    19'
    Frispark for Hellas på egen banehalvdel.
    21'
    Tasos Bakasetas (Hellas) løfter inn en corner fra høyre på Fadil Vokrri Stadium.
    24'
    Kosovo tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    25'
    Francois Letexier tildeler Kosovo en corner. Valon Berisha sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    26'
    Francois Letexier signaliserer et frispark til Hellas på egen banehalvdel.
    27'
    Lirim Kastrati
    Kosovo angriper, men avslutningen til Lirim Kastrati går utenfor.
    28'
    Frispark Hellas.
    28'
    30'
    31'
    I Pristina har et frispark blitt tildelt bortelag.
    35'
    Spillet på Fadil Vokrri Stadium er stoppet midlertidig fordi Thanasis Androutsos ligger nede.
    35'
    Gult kort til Kosovo
    Lirim Kastrati (Kosovo) pådrar seg et gult kort.
    36'
    Thanasis Androutsos kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Fadil Vokrri Stadium.
    37'
    Francois Letexier signaliserer et frispark til Kosovo på egen banehalvdel.
    38'
    Besar Halimi (Kosovo) slår en corner fra høyre side på Fadil Vokrri Stadium.
    40'
    42'
    Valon Berisha (Kosovo) løfter inn en corner fra høyre på Fadil Vokrri Stadium.
    43'
    Francois Letexier signaliserer et frispark til Hellas.
    45'+1
    Andreas Bouchalakis
    Målsjanse på Fadil Vokrri Stadium! Andreas Bouchalakis fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    45'+1
    Kosovo, prøver et skudd, men det reddes
    45'+1
    Mål for Hellas!
    Kosovo 0 - 1 Hellas
    Mål: Anastasios Douvikas
    Målgivende: Tasos Bakasetas
    I Pristina tar Hellas ledelsen 0-1 etter et mål av Anastasios Douvikas. Tasos Bakasetas sto for den målgivende pasningen.
    45'+1
    Spillerbytte - Kosovo
    Inn: Zymer Bytyqi
    Ut: Lirim Kastrati
    Kosovo gjør sitt første bytte. Lirim Kastrati erstattes av Zymer Bytyqi.
    46'
    46'
    Hellas tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    47'
    51'
    Mergim Vojvoda
    Dommer Francois Letexier viser Mergim Vojvoda (Kosovo) det gule kortet.
    51'
    Vangelis Pavlidis
    Hellas angriper i Pristina. Vangelis Pavlidis fyrer av et skudd som går utenfor.
    52'
    Vedat Muriqi
    I Pristina header Vedat Muriqi (Kosovo) mot mål, men ballen går utenfor.
    59'
    Vedat Muriqi (Kosovo) kommer til en målsjanse på Fadil Vokrri Stadium, men klarer ikke å score.
    61'
    Spillerbytte - Hellas
    Inn: Petros Mantalos
    Ut: Anastasios Douvikas
    Bytte for Hellas. Petros Mantalos kommer inn for Anastasios Douvikas på Fadil Vokrri Stadium.
    63'
    Kosovo fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    64'
    I Pristina slår Milot Rashica en corner fra venstre.
    67'
    Amir Rrahmani
    Amir Rrahmani (Kosovo) header mot mål, men ballen går utenfor.
    67'
    Besar Halimi
    Dommer Francois Letexier gir Besar Halimi (Kosovo) et gult kort.
    68'
    68'
    I Pristina har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    71'
    Mergim Vojvoda (Kosovo) kommer seg fri på Fadil Vokrri Stadium, men avslutningen går utenfor.
    71'
    72'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Pristina fordi Konstantinos Mavropanos får behandling for en skade på banen.
    72'
    Hellas slipper å klare seg uten Konstantinos Mavropanos som kommer tilbake på banen igjen.
    74'
    Frispark til Hellas på halvdelen til Kosovo.
    75'
    76'
    77'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Valon Berisha (Kosovo) vrir seg av smerte i gresset.
    78'
    Inn: Betim Fazliji
    Ut: Fidan Aliti
    Bernard Challandes (Kosovo) gjør sitt andre bytte for dagen. Betim Fazliji erstatter Fidan Aliti.
    78'
    Inn: Florian Loshaj
    Ut: Valon Berisha
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Kosovo. Inn kommer Florian Loshaj, mens Valon Berisha tar plass på benken.
    78'
    Konstantinos Mavropanos
    Hellas angriper på Fadil Vokrri Stadium. Konstantinos Mavropanos header utenfor.
    79'
    Francois Letexier signaliserer et frispark til Hellas like utenfor Kosovo-området.
    79'
    80'
    Frispark for Kosovo på egen banehalvdel.
    80'
    Inn: Taxiarchis Fountas
    Ut: Vangelis Pavlidis
    Vangelis Pavlidis (Hellas) erstattes av Taxiarchis Fountas.
    80'
    81'
    Francois Letexier tildeler Kosovo en corner. Milot Rashica sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    84'
    84'
    Inn: Florent Muslija
    Ut: Besar Halimi
    Kosovo bytter ut Besar Halimi med Florent Muslija.
    84'
    Vedat Muriqi (Kosovo) fyrer av et skudd som går utenfor.
    86'
    Odysseas Vlachodimos
    Odysseas Vlachodimos (Hellas) mottar sitt første gule kort for dagen på Fadil Vokrri Stadium.
    87'
    Inn: Kyriakos Papadopoulos
    Ut: Kostas Tsimikas
    Kostas Tsimikas (Hellas) erstattes av Kyriakos Papadopoulos.
    88'
    90'
    Mål for Kosovo!
    Kosovo 1 - 1 Hellas
    Mål: Vedat Muriqi
    Målgivende: Florent Hadergjonaj
    Vedat Muriqi (Kosovo) utligner med en heading på Fadil Vokrri Stadium. Stillingen er nå 1-1. Flott spill fra Florent Hadergjonaj før målet.