0-4
Mount90'+1

Ble dekket av Jonas Andreassen Wikborg

Hei, og velkommen til vår livedekning av kampen mellom Kosovo og England!
    Ikke veldig mye på spill i denne kampen, for England er allerede gruppevinner og sikret EM-plass. Kosovo er på sin side dømt til å ende som nummer 3, uansett utfall av dagens kamper. Det gir ikke EM-billett.
    Kosovo(4-3-3): Muric - Vojvoda, Rrahmani, Aliti, Kololli - Celina, Dresevic, Berisha - Hadergonaj, Nuhiu, Rashica
    To norske kjenninger i Kosovo-elleveren: Bersant Celina og Valon Berisha starter. Herolind Shala og Elbasan Rashani er også på benken.
    England (4-4-1-1): Pope - Alexander-Arnold, Maguire, Mings, Chilwell - Hudson-Odoi, Winks, Rice, Sterling - Oxlade-Chamberlain - Kane
    Sterling tilbake i varmen etter å ha vært suspendert av egen manager i én kamp for en krangel med Liverpools Joe Gomez.
    Hjemmelaget er uredde fra start og spiller seg fint oppover. Ballen ender hos høyrekant Hadergonaj, han drar seg innover i banen og skyter. Løskrutt.
    1'
    Sterling forsøker en luke på Berisha, men får ikke til det.
    2'
    Oxlade-Chamberlain er i smerter etter å ha blitt sparket i ankelen. Ser vondt ut, men han rister det av seg.
    2'
    Berisha felles. Frispark til hjemmelaget, som har vært best de første minuttene.
    5'
    Maguire er sterk, vinner ball og setter fart. Gir til Kane, som skyter i blokka. Returen ender hos Maguire, og United-stopperen forsøker seg på halvspretten. Også den i blokka.
    6'
    IKKE UEFFENT! Nuhiu er råsterk som vinner duellen i feltet mot Maguire, får styrt ballen mot mål med pannebrasken, men Pope redder og har vel grei kontroll også.
    7'
    Nuhiu tar ballen fra Mings og setter fart mot mål, men dommeren mener han har gjort noe galt. Gir frispark til den britiske stopperen.
    11'
    Ganske rolig tempo på kampen frem til nå.
    13'
    Winks snapper til seg ballen, spiller Sterling, som legger inn tidlig. Det er for dårlig.
    14'
    NÆRE! Chilwell tar med seg ballen fremover, kommer til et godt innlegg og ballen finner veien til Kane. Han legger igjen til Sterling, som skyter, men keeper er med på notene.
    16'
    Corner til England: Hadergjonaj header unna ved første stolpe.
    16'
    Rashica kommer til innlegg, men det går rett over kortlinja.
    19'
    Upresset feil fra Mings. Kosovo overtar.
    20'
    Første halvdel av første omgang er over, og det har vært en relativt tam periode. Hjemmelaget har vært hakket bedre på banen.
    22'
    Corner til Kosovo: Rrahmani får stusset ballen videre, men der sier det stopp. England får ballen unna.
    24'
    Rashica brenner til fra distanse, rett på Pope.
    25'
    Så er det Dresevic sin tur til å teste skuddfoten fra langt hold - utenfor.
    27'
    Kololli skjærer innover, tar seg forbi Alexander-Arnold, men blir så stoppet.
    29'
    Så gjør Hudson-Odoi det samme på motsatt banehalvdel, men han kommer til skudd. Muric redder.
    30'
    NESTEN for Kane. Men Kosovo-spillerne kaster seg oppofrende i blokka. Skuddet fra innenfor seksten når aldri mål.
    31'
    Mål for England!
    Kosovo 0 - 1 England
    Mål: Harry Winks
    Målgivende: Alex Oxlade-Chamberlain
    FØRSTE LANDSLAGSMÅL! Med ett touch får Winks Kosovo-forsvaret til å åpne seg på en slik måte at til og med Moses hadde blitt stolt. Klink alene med keeper gjør Spurs-spilleren, som for dagen spiller med nummer 10, ingen feil. Han setter inn sitt første landslagsmål - 1-0 til England!
    32'
    Fryktelig forsvarsspill av Dresevic, der. Ser ut som en junior.
    33'
    Celina setter fart og dytter ballen ut til Hadergjonaj. Hans innlegg går rett til keeper.
    35'
    En del dueller på midten nå. Kosovo har ballen.
    39'
    Bersant Celina kommer seg til et godt skuddlege, men hamrer ballen over mål.
    42'
    Corner til Kosovo: Heades unna.
    44'
    Gult kort til Kosovo
    Benjamin Kololli
    Tar Sterling.
    48'
    For langt inn fra Alexander-Arnold. Muric kaster seg ut og tar ballen.
    49'
    Kosovo kommer til tre innlegg. Det siste ender med corner.
    49'
    Corner til Kosovo: Det er nære...
    50'
    NESTEN! Ballen havner i returrommet der Berisha fyrer løs, men det blir ordentlig farlig når Rrahmani får hodet på ballen og forsøker å styre den mot mål. Men det blir bare nesten, ballen stryker stolpen.
    51'
    Hadergjonaj sitt innlegg blir blokkert til corner.
    53'
    53'
    FARLIG PÅ NY! Rrahmani står helt alene på bakre, men forsvarsspilleren treffer skikkelig feil med pannebrasken. En stor mulighet skuslet bort.
    54'
    Corner til Kosovo: Alle gode ting er ikke tre. Den tredje corneren på kort tid ender med ingenting.
    54'
    Sterling kombinerer med Kane og får tilbake ballen. Setter fart, men blir til slutt fratatt ballen.
    55'
    Hudson-Odoi forsøker et skudd, men ballen ender et par-tre meter over mål.
    59'
    Spillerbytte - England
    Inn: Marcus Rashford
    Ut: Callum Hudson-Odoi
    Det var også det siste vi så av Hudson-Odoi for i dag. Erstattes med Rashford.
    59'
    Kosovo kommer til innlegg på ny, men det vil seg ikke helt i de avgjørende øyeblikkene.
    60'
    STOLPEN! Sterling legger igjen til Kane, som fyrer av på direkten - i stolpen!
    62'
    Sterling ser ut til å lure Aliti og kunne avslutte alene med keeper, men Aliti får faktsik en fot på ball - og avverger farligheten.
    64'
    Spillerbytte - Kosovo
    Inn: Besar Halimi
    Ut: Valon Berisha
    65'
    Rashford drar av en og forsøker å dra av en til. Det blir en for mye.
    68'
    Hadergjonaj forsøker en tidlig avslutning istedenfor å finte seg til bedre posisjon. Den er svak.
    70'
    Inn: Mason Mount
    Ut: Alex Oxlade-Chamberlain
    73'
    Inn: Edon Zhegrova
    Ut: Florent Hadergjonaj
    73'
    Pope sklir idet han kommer ut for å gjøre seg stor, men rekker å reise seg igjen. Avslutningen til Rashica blir uansett blokkert av Rice.
    76'
    Corner til Kosovo: Rett over kortlinja...
    77'
    Kosovo 0 - 2 England
    Mål: Harry Kane
    JA, HAN KANE! Får ballen servert på sølvfat etter at Aliti misser fullstendig med klareringsforsøket sitt. Setter enkelt inn 1-0 fra kloss hold.
    79'
    Kane kommer til nok et skudd fra innenfor sekstenmeteren. Denne gang går det ikke.
    81'
    Inn: Elbasan Rashani
    Ut: Atdhe Nuhiu
    Odd-spilleren kommer inn.
    82'
    Kosovo 0 - 3 England
    Mål: Marcus Rashford
    Målgivende: Raheem Sterling
    NÅ RENNER DET INN! Sterling setter fart, tar med seg Rashford, som prikker ballen i lengste på første touch. 3-0!
    83'
    Inn: Fikayo Tomori
    Ut: Trent Alexander-Arnold
    Landslagsdebut.
    84'
    Rolig tempo utpå banen her nå.
    89'
    Det er lagt til to minutter.
    90'+1
    Kosovo 0 - 4 England
    Mål: Mason Mount
    Målgivende: Harry Kane
    LEKESTUE! Dresevic surrer det til igjen. Sklir og gir ballen til Kane, som spiller Mount. Alene med keeper gjør han ingen feil. 4-0!