0-1
    Dagens dommer, Mert Guzenge, blåser i gang kampen.
    Mert Guzenge signaliserer et frispark til Konyaspor på egen banehalvdel.
    1'
    Mert Guzenge signaliserer et frispark til Konyaspor like utenfor Alanyaspor-området.
    2'
    Endri Cekici
    Sjanse i Konya! Endri Cekici (Konyaspor) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    4'
    Alanyaspor, prøver et skudd, men det reddes
    4'
    Serdar Gürler (Konyaspor) løfter inn en corner fra høyre på Konya Büyüksehir Belediyesi Stadium.
    4'
    Amir Hadziahmetovic
    Amir Hadziahmetovic (Konyaspor) header utenfor.
    4'
    Endri Cekici (Konyaspor) kommer til en målsjanse på Konya Büyüksehir Belediyesi Stadium, men klarer ikke å score.
    5'
    Emre Akbaba
    Emre Akbaba (Alanyaspor) avanserer forover på Konya Büyüksehir Belediyesi Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    13'
    Konyaspor, prøver et skudd, men det reddes
    13'
    Frispark i en god posisjon for Konyaspor!
    14'
    Gult kort til Alanyaspor
    Nemanja Milunovic
    Nemanja Milunovic (Alanyaspor) mottar sitt første gule kort for dagen på Konya Büyüksehir Belediyesi Stadium.
    14'
    I Konya slår Emre Akbaba en corner fra venstre.
    17'
    Mert Guzenge signaliserer et frispark til Alanyaspor.
    19'
    Guilherme
    Konyaspor avanserer forover i Konya. Guilherme avslutter, men treffer ikke mål.
    25'
    Zymer Bytyqi
    Konyaspor angriper, men avslutningen til Zymer Bytyqi går utenfor.
    26'
    Alanyaspor tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    27'
    Gult kort til Konyaspor
    Dommeren gir Amir Hadziahmetovic (Konyaspor) et gult kort.
    27'
    Mert Guzenge tildeler Konyaspor en corner. Serdar Gürler sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    29'
    Konyaspor angriper på Konya Büyüksehir Belediyesi Stadium. Amir Hadziahmetovic header ballen i stolpen!
    29'
    Frispark for Konyaspor på egen banehalvdel.
    31'
    Efecan Karaca (Alanyaspor) slår en corner fra høyre side på Konya Büyüksehir Belediyesi Stadium.
    32'
    35'
    Famara Diedhiou
    Famara Diedhiou (Alanyaspor) header mot mål, men ballen går utenfor.
    36'
    Mert Guzenge signaliserer et frispark til Alanyaspor på egen banehalvdel.
    39'
    I Konya header Famara Diedhiou (Alanyaspor) mot mål, men ballen går utenfor.
    42'
    En av Konyaspors spillere blir avblåst for offside.
    43'
    Alanyaspor angriper i Konya. Famara Diedhiou avslutter på mål, men greier ikke å score.
    43'
    43'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Konya fordi Nejc Skubic får behandling for en skade på banen.
    44'
    Nejc Skubic er tilbake i kampen igjen.
    45'
    Spillerbytte - Konyaspor
    Inn: Paul-Jose Mpoku
    Ut: Soner Dikmen
    Soner Dikmen (Konyaspor) erstattes av Paul-Jose Mpoku.
    46'
    Inn: Sokol Cikalleshi
    Ut: Ahmed Hassan Mahgoub
    Bytte for Konyaspor. Sokol Cikalleshi kommer inn for Ahmed Hassan Mahgoub på Konya Büyüksehir Belediyesi Stadium.
    46'
    Konyaspor angriper i Konya. Endri Cekici fyrer av et skudd som går utenfor.
    47'
    Frispark for Alanyaspor på egen banehalvdel.
    47'
    Emre Akbaba (Alanyaspor) slår en corner fra venstre side på Konya Büyüksehir Belediyesi Stadium.
    49'
    Mål for Alanyaspor!
    Konyaspor 0 - 1 Alanyaspor
    Mål: Fatih Aksoy
    Målgivende: Emre Akbaba
    Mål! Fatih Aksoy gir Alanyaspor ledelsen 0-1 etter en velplassert heading. Flott spill fra Emre Akbaba før målet.
    49'
    Mert Guzenge tildeler Konyaspor en corner. Guilherme sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    51'
    En av Konyaspors spillere går i offside.
    51'
    52'
    Serdar Gürler
    Serdar Gürler (Konyaspor) kommer seg fri på Konya Büyüksehir Belediyesi Stadium, men avslutningen går utenfor.
    54'
    Frispark Konyaspor.
    55'
    Sjanse til Konyaspor! Endri Cekici er nær ved å score, men keeper redder.
    57'
    57'
    Guilherme (Konyaspor) løfter inn en corner fra venstre på Konya Büyüksehir Belediyesi Stadium.
    57'
    I Konya slår Guilherme en corner fra høyre.
    58'
    Sjanse! Konyaspor avanserer forover, men Endri Cekici avslutter utenfor.
    58'
    Mert Guzenge tildeler Alanyaspor en corner. Emre Akbaba sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    60'
    61'
    63'
    Inn: Amar Rahmanovic
    Ut: Endri Cekici
    Konyaspor bytter ut Endri Cekici med Amar Rahmanovic. Dette er det tredje byttet som Ilhan Palut gjør i dagens kamp.
    63'
    Davidson (Alanyaspor) slår en corner fra høyre side på Konya Büyüksehir Belediyesi Stadium.
    64'
    Konyaspor fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    66'
    Konyaspor angriper i Konya, men blir avblåst for offside.
    67'
    Frisparket tildelt Alanyaspor er farlig nær Konyaspors målområde.
    68'
    Målet til Konyaspor sjekkes av VAR
    71'
    Målet til Konyaspor blir annullert
    72'
    Alanyaspor angriper, men Mert Guzenge blåser for offside.
    72'
    Konyaspor angriper, men blir avblåst for offside.
    72'
    Konyaspor angriper og Amir Hadziahmetovic får avsluttet. Headingen treffer ikke Alanyaspor-målet.
    73'
    Frispark til Konyaspor på halvdelen til Alanyaspor.
    74'
    Cristian Borja
    Cristian Borja (Alanyaspor) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    74'
    Serdar Gürler (Konyaspor) fyrer av et skudd som går utenfor.
    76'
    En av Konyaspors spillere blir avblåst for offside på Konya Büyüksehir Belediyesi Stadium.
    77'
    Spillerbytte - Alanyaspor
    Inn: Daniel Candeias
    Ut: Davidson
    Bulent Korkmaz gjør dagens første bytte i Konya, når han tar ut Davidson og setter inn Daniel Candeias.
    80'
    I Konya har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    80'
    Inn: Konrad Michalak
    Ut: Zymer Bytyqi
    Ilhan Palut (Konyaspor) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Konrad Michalak erstatter Zymer Bytyqi.
    82'
    Dommer Mert Guzenge gir Famara Diedhiou (Alanyaspor) et gult kort.
    84'
    Inn: Khouma Babacar
    Ut: Famara Diedhiou
    Alanyaspor gjør sitt andre bytte. Famara Diedhiou erstattes av Khouma Babacar.
    84'
    Daniel Candeias
    Alanyaspor fosser forover og Daniel Candeias fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    85'
    85'
    Det blir farlig! Frispark for Konyaspor er nær straffområde.
    86'
    Alanyaspor scorer selvmål!
    Konyaspor 1 - 1 Alanyaspor
    Mål: Chidozie Awaziem
    Chidozie Awaziem setter ballen i eget mål! 1-1.
    87'
    I Konya slår Serdar Gürler en corner fra venstre.
    89'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Cristian Borja (Alanyaspor) vrir seg av smerte i gresset.
    90'
    Cristian Borja kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Konya Büyüksehir Belediyesi Stadium.
    90'
    Daniel Candeias (Alanyaspor) løfter inn en corner fra venstre på Konya Büyüksehir Belediyesi Stadium.