3-2
Castro90'+3
4-2

Ble dekket av NTB

Hei! Hjertelig velkommen til livedekning av Kongsvinger IL - Raufoss Fotball i 2. runde av NM for menn direkte fra Gjemselund.
    Dagens hoveddommer er Per Erik Haugen og med seg som assistentdommere har han Erland Hareland og Knut Storvik.
    I går fikk Hans Erik Eriksen sparken som hovedtrener for KIL etter en skuffende sesongstart. Kazimierz Sokolowski har valgt ut dagens startellever og vil ha hovedansvaret på ubestemt tid fremover. Polakken gjør hele seks endringer fra elleveren som startet i 3-1-tapet mot Ålesund sist lørdag. Mafi, Lundal, Vinjor, Holter, Kolstad og Ibrahim starter på bekostning av Skjellum, Skagestad, Røer, Aanesland, Øby og Marlinho. I forrige cuprunde ble Oppsal beseiret enkelt med 4-0. Ibrahim, Lundal og Güven x2 skåret målene for KIL.
    Christian Johnsen gjør to endringer fra laget som tok seg enkelt videre fra cupens 1. runde med 6-0 over Skjetten. Henningsson, Doghman, Moldskred x2 og Owusu x2 skåret målene for dagens gjester. I dagens ellever er Kristjansson og Løken benket for Nilsen og tidligere KIL-spiller Dadjo.
    Det er 6 varmegrader og mørke skyer over Gjemselund med 40 minutter til kampstart.
    Avspark er bare minutter unna, følg med!
    0'
    Gjestene med avspark!
    1'
    Mål for Kongsvinger!
    Kongsvinger 1 - 0 Raufoss
    Mål: Adem Güven
    Målgivende: Shuaibu Ibrahim
    KIL tar ledelsen etter to minutter! Ibrahim kombinerer fint med Vinjor før han slår inn. Güven får gå opp helt alene og stange ballen i nettet!
    2'
    Mål for Raufoss!
    Kongsvinger 1 - 1 Raufoss
    Mål: Snorre Strand Nilsen
    Målgivende: Emilie Dadjo
    Raufoss utlikner umiddelbart! De flytter opp mange folk og får til slutt slått inn og der har Nilsen løpt seg fri i boks og skårer via tverrliggeren! For en start på kampen!
    4'
    Nome kommer til et innlegg, men Pålerud klarerer med hodet.
    8'
    Stor sjanse for KIL! Sjølstad vrir spillet fint til Mafi som header ballen mot keeper. Ibrahim kommer først på den, men touchen sitter ikke helt. Utspark.
    8'
    Kongsvinger 1 - 2 Raufoss
    Mål: Anton Henningsson
    Målgivende: Snorre Strand Nilsen
    Raufoss har snudd det! Dadjo utfordrer Sjølstad og får slått inn. I feltet vinner Nilsen duellen som blir en stuss til Henningsson. Spissen tar ned ballen på brystet og på hel volley dunker han ballen i mål!
    10'
    Vinjor med et upresist innlegg til stor jubel fra bortesvingen.
    14'
    Nære på utlikning for vertene! Kolstad skyter i blokka før Lauvli i Raufoss-målet gjør en mesterlig redning!
    14'
    Lauvli med ny mesterlig redning! Kolstad stusser frisparket ved første stolpe og Lauvli får fisket den over.
    18'
    Sjølstad får ikke ordentlig treff på ballen. Utspark.
    19'
    Gult kort til Raufoss
    Edvard Race
    Takler Vinjor.
    20'
    Corneren går over alle, men Sjølstad får slått inn mot Güven på bakre stolpe, men kapteinen bommer på ballen.
    22'
    Hjørnespark til Raufoss
    25'
    Annullert mål for Raufoss - stillingen er fremdeles 1 - 2
    Snorre Strand Nilsen fikk mål annulert
    Nilsen pirker ballen i mål, men dommeren har blåst frispark til Thomas i KIL-målet.
    25'
    Lauvli er på jobb i dag altså! Pålerud skyter og ballen skifter redning og Güven kan heade ballen i åpent mål, men Lauvli får utrolig nok en hånd på den! Corner.
    28'
    Corneren ender i ingenting.
    29'
    KIL kommer tre mot to, men en hard pasning fra Castro og en dårlig touch fra Ibrahim gjør at sjansen renner ut i sanden.
    38'
    KIL spiller seg fint frem på høyresiden, men Alm gjør en god jobb defensivt. Corner.
    39'
    Corneren blir klarert.
    39'
    Lauvli blir liggende etter en duell med Ibrahim.
    42'
    Raufoss blokkerer alt KIL kommer med!
    43'
    Jakobsen skyter i blokka. Corner til Raufoss.
    45'
    Lundal klarerer den.
    45'
    45'+3
    Lagene går til pause på stillingen 2-1 til Raufoss. KIL tok ledelsen i det 2. spilleminutt ved kaptein Güven, men Raufoss skåret to kjappe mål ved Nilsen og Henningsson. Raufoss fikk også et mål korrekt annulert for angrep på keeper. KIL burde ha ledet dette oppgjøret, men Lauvli har stått sin livs omgang i Raufoss-målet. En liten pause før vi er tilbake med siste akt!
    45'
    Spillerbytte - Raufoss
    Inn: Salomon Owusu
    Ut: Håvard Nome
    46'
    Jakobsen med en stor mulighet til å skåre, men Holter blokkerer mesterlig!
    50'
    Ender i ingenting.
    50'
    Inn: Stian Simenstad
    Ut: Edvard Race
    54'
    Kongsvinger 2 - 2 Raufoss
    Mål: Shuaibu Ibrahim
    Målgivende: Niklas Fernando Castro
    Ibrahim smeller ballen i mål fra fem meter! Pålerud slår inn til Güven som får lagt den videre til Castro. Spissen treffer ikke rent på ballen, men det gjør Ibrahim og da er vi like langt!
    55'
    Scener på Gjemselund! Henningsson blir spilt igjennom, runder keeper og skal sette ballen i det åpne målet, men da kommer Sjølstad med en susende takling. Dommer Haugen dømmer bestemt corner. Godt dømt fra her jeg sitter.
    58'
    Ender i utspill fra mål.
    59'
    Gult kort til Kongsvinger
    Niklas Fernando Castro
    65'
    KIL presser på for 3-2-skåringen her nå! Både Vinjor og Kolstad kommer til gode muligheter, men begge blir blokkert.
    67'
    Ballen ender hos Mafi som skyter over fra 22 meter.
    67'
    Et innlegg havner hos Owusu, som skyter på halv volley. Ballen suser i retning krysset, men den går utenfor.
    69'
    Spillerbytte - Kongsvinger
    Inn: Olav Øby
    Ut: Jørgen Kolstad
    69'
    Jakobsen med godt forarbeid når han drar seg forbi Lundal. Han titter opp, finner Henningsson, men spissen skyter utenfor.
    70'
    Øby roter det til med en dårlig pasning. Corner til Raufoss.
    72'
    Thomas bokser den ut.
    72'
    Ibrahim skyter utenfor! Güven har fri bane mot mål og velger å spille til Ibrahim. Han vender om og skyter noen meter utenfor.
    75'
    Inn: Ludvig Langrekken
    Ut: Fredrik Pålerud
    76'
    Snorre Strand Nilsen
    77'
    Kevin Jablinski
    78'
    Straffe til KIL! Castro slår inn og Nilsen holder Langrekken som faller i feltet. Dommer Haugen peker på straffemerket!
    78'
    Kongsvinger scorer på straffe!
    Kongsvinger 3 - 2 Raufoss
    Mål: Niklas Fernando Castro
    Castro setter straffen sikkert oppe til høyre for keeper!
    78'
    Inn: Ingolfur Örn Kristjansson
    Ut: Matias Belli Moldskred
    82'
    Langrekken med et godt returløp og takler Owusu.
    84'
    Ludvig Langrekken
    Får gult kort som belønning for taklingen.
    84'
    Inn: Marlinho
    Ut: Adem Güven
    84'
    Hektiske sluttminutter nærmer seg. Raufoss jakter utlikning og stresser i alle situasjoner.
    89'
    Det er lagt til fire minutter og vi har spilt et av de allerede.
    90'+1
    Kongsvinger 4 - 2 Raufoss
    4-2 til KIL! Ibrahim med en ball gjennom til Marlinho som Lauvli klarerer. Ibrahim prøver lykken fra 35 meter og skyter i tverrliggeren. Castro fullfører løpet sitt og kan sikkert sette inn 4-2 til stor jubel!
    90'+3
    90'+4
    KIL vinner kampen 4-2 og er dermed videre til 3. runde i NM for menn. KIL tok ledelsen etter to minutter før Raufoss skåret to kjappe mål og holdt resultatet til pause. Ibrahim skåret ti minutter inn i andre omgang og KIL fikk virkelig blod på tann. Langrekken ble revet ned i feltet midtveis i andre omgang og Castro var sikker fra elleve meter. På overtid ble all tvil borte da Castro skåret sitt andre for kvelden. Dessverre for Raufoss er eventyret over, men for KIL er veien til Ullevaal fortsatt mulig! KILs neste hjemmekamp er mot Mjøndalen 13. Mai 18.00.
    Mitt navn er Martin Løvåsen Blakset og jeg takker for følget i kveld! Vel hjem.